تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2233 از 3195 اولاول ... 123317332133218322232229223022312232223322342235223622372243228323332733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,321 به 22,330 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه M.Bagheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فقط با همین 2 تا بازی مشکل داری؟
    شما بازی رو بریز رو Flash اگه تونستی 1 مرحله یا Chapter بازی رو رد کنی به احتمال 99% بازی سالم هست.

ورژن داشبورد شما چیه ؟ درایو DVD رو کی آپدیت کردی ؟

من فقط همین 2 بازی رو تست کردم.

من هر دوشونو بازی کردم.red dead رو هم تا تقریباَ تا آخراش رفتم.فکر کنم DVD سالمه.من منظورم از اشکال DVD اورجینال یا کپی بودنش هست.میتونه موثر باشه؟

من تازه بهمن 89 گرفتمش.خود فروشنده گفت ورژنش جدیده........2010 ظاهراُ

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آقا اين اسليم ه ك كامل نشد بريم بگيريم؟پس كي هك ميشه؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من فقط همین 2 بازی رو تست کردم.

من هر دوشونو بازی کردم.red dead رو هم تا تقریباَ تا آخراش رفتم.فکر کنم DVD سالمه.من منظورم از اشکال DVD اورجینال یا کپی بودنش هست.میتونه موثر باشه؟

من تازه بهمن 89 گرفتمش.خود فروشنده گفت ورژنش جدیده........2010 ظاهراُ
    DVD های اصل که هیچ وقت به مشکل بر نمیخورن چون همشون از روی دیسک مادر رایت میشن پس اگه مشکل داشته باشه یعنی دیسک مادر خرابه و اگه دیسک مادر خراب باشه یعنی کلا بازی مشکل داره که در

واقع یا Patch برای بازی بیرون میدن یا اینکه میان خوده بازی رو یک ورژن ارتقا میدن.

هرچی هست سره این دیسک ها یا خوده هارده.

شما از هاردت یک Backup بگیر (save و Profile و...) بعد هارد رو یکبار کامل فرمت کن.

بعد تست کن ببین درست میشه یا نه.

راستی هاردتون چند گیگه ؟

4. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام بر دوستان 360 باز ! هـک اسلیم کی میاد ؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام بر دوستان 360 باز ! هـک اسلیم کی میاد ؟
    تیم C4 یه ه.ک تست داد بیرون که بعضی از بچه ها امتحان کردن و جواب نداد.........
    شاید تا چند روزه دیگه کاملش بیاد......
    Last edited by Alex Fera; 03-04-2011 at 12:05.

7. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

کدوم سیاست دوست من؟

آیا منظورتون کپی خور شدن کنسولش هست؟
    نه دوست من. سیاستایی مثل درامد از طریق Xbox Live بود که تو پستای قبلی بحثش بود.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

خیلی جالبه که شما فکر میکنید GOW رو سونی ساخته که از مایکروسافت توقع دارید که یه بازی اون طوری بسازه

GOW رو استودیو سانتامونیکا واقع در کالیفرنیای آمریکا ، استودیوی ردی ات داون واقع در کالیفرنیای آمریکا ، جاوا گراوند واقع در کالیفرنیای آمریکا و بلو پوینت واقع در تگزاس آمریکا دولوپ کردند و سونی با کمک کپکام پابلیشش کرده و نویسنده سری بازی هم یک خانمی هست به نام ماریان کراوزیک و سازندگانش هم :

دیوید جف ، کوری بارلوگ و اشتیگ آسموسن هستند و جالبه که حتی یک ژاپنی هم به عنوان سرپرست و یا بدنه ی اصلی توش کاره ای نبوده !

اولین نسخه ی بازی هم 22 مارچ 2005 بیرون داده شده و آخریش 2 نوامبر 2010

توی سبک گاد آف وار هم بازی های زیادی هست یکی از اونها اسمش هست گوست رایدر یا اینفرنو ولی دلیل محبوبیت گاد آف وار محیط تاریخی و محبوبیت یونان باستان هست نه گیم پلی و گرافیک و این حرفها ، هر چند که از نظر گیم پلی و گرافیک انصافا چیزی کم نداره و اگر بخوایم از حق نگذریم بازی هایی هستند که از نظر گرافیکی و گیم پلی و استوری برد هیچی از GOW کم ندارند ولی محبوب نیستند .

مطمئن باشید اگر محبوبیت یونان باستان و افسانه ها و اساطیرش رو هر منطقه ی تاریخی دیگه ای داشت هرگز GOW ای ساخته نمیشد و اگر ساخته میشد هرگز محبوبیت امروزش رو نداشت .

مثالهای زیادی هم میشه زد ، تقریبا هر بازی و فیلمی که از روی اسطوره های یونانی ساخته شده محبوب شده ، مثل هرکول که یک بازی دو بعدی هستش و از نظر گیم پلی و گرافیک اصلا قابل قیاس با GOW نیست .
    ممنونم دوست عزیز اطلاعات کاملی بود. ولی همین اشخاصی که شما گفتی برای Sony Cmputer Entertainment Inc کار میکنن و برای اونا بازی میسازن نه برای مایکروسافت. اصلا اگه بیشتر دقت میکردی میدیدی که اسم کامل اون شرکت اینه: Sony Computer Entertanment Santa Monica Studio
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن شما موفقیت سونی رو هم که انداختی گردن یونانیای باستان که. خوب پس چرا clash of the titans اونجوری از آب درومد؟

10. 3 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

از نظر روانی ، بله .
    وقتی که شروع به ساختن یک بازی میکنند مهم ترین مساله یک بحثی هست به نام بازاریابی - در این امر گیمر های حرفه ای همیشه نادیده گرفته میشوند چون اونها هر چی گیرشون بیاد بازی میکنند .

ولی مردم عادی که من و شما باشیم یک سری سوابق ذهنی داریم و بر حسب اونها تیم بازاریابی تحقیقاتی میکنه و نتیجه تحقیقات رو به تیم سازنده میدند و اونها هم بر حسب نتایج اونها بازی رو میسازند و همین طوری میشه که بازی سوپر ماریو فروشش از GOW بیشتر میشه .

فرض کنید که همین تیم ، با همین تکنیک ها و گیم پلی و ... به جای استفاده از تم یونان باستان از تم صحرای عربستان استفاده میکرد ! فکر میکنید چه قدر بازی فروش داشت و محبوب میشد ؟
    خوب داداش من انتخاب موضوع مناسب اولین قدم برای موفقیت یه بازیه (نه بازار یابی). شرکتی مثل سونی برای بازاریابی بازی انحصاری کنسولش موانع کمتری داره. یعنی بازی انحصاری خوب بازارش محفوظه. دوباره میگمclash of the titans رو یادته؟ ایدش از یونان باستان بودا!!!

---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------

حالا جالبه که میگند ms بیاد یک مرحله بسازه ! انگار براش کاری داره .
    گویا نمیدونند که شبیه ساز پروازی که کل خلبانهای نظامی و غیر نظامی دنیا رو باهاش آموزش میدند ms ساخته
    شبیه GOW هم که کلی بازی داریم ، یکیش گرشاسپ خودمون که توی وطن ساخته شده ، گرافیک و گیم پلی اش هم قابل قبوله
    داداش یه حسی میگه شما نه GOW و نه گرشاسپو درست بازی نکردی. جیگرم حال میاد اگه مایکروسافت برای رقابت با GOW امتیاز گرشاسپو بخره.
    در ضمن معما چون حل شود آسان شود. مهم خلق اثره نه کپیش.

---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------

اگر black opsم پچ نشده باشه باید چی کار کنم؟ بعد فقط همین بازیه که باید پچ شده باشه؟
    این بازیا پچ شدش لازمه
    black ops
    modern warfare 2
    fable 3
    NFS HP
    Halo reach
    assassins creed BH
    اگه black ops شما پچ نشده به دردی نمیخوره. البته احتمالا بعدها با عرضه فرمورهای جدیدتر این دیسک های پچ نشده قابل استفاده بشن. اینو گفتم دور نندازیش.
    Last edited by leonredfield; 03-04-2011 at 15:58.

12. این کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

همچنین فروش یک کنسول رو بر حسب یونیت هایی که شیپ شدند محاسبه نمیکنند بلکه از روی یونیت هایی که فروخته شدند محاسبه میکنند - شیپ شدن به معنی فروخته شدن نیست .
    [/B]
    یه بحثی هست تو علم اقتصاد (رشته بنده) تحت عنوان تعادل عرضه و تقاضا که بحثش مفصله. خواهشا تو مواردی که سررشته ندارین نظر ندین.

14. این کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام، چرا گاهی اوقات بازی که رو هارد ریختم، از رو DVD اجرا میشه؟ یعنی کل زمانی که دارم بازی میکنم، صدای چرخش و خوندن DVD رو میشنوم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •