تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2232 از 2605 اولاول ... 12321732213221822222222822292230223122322233223422352236224222822332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,311 به 22,320 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

طرح شما هم غزال هست؟ سرعتتون چنده؟
    اره طرح غزال هستش ولی جدیدا اینجوری شده هی هم بیشتر میشه

2. این کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

غزال ۴ به ۱۶ دارم. با توجّه به این که این طرح بین FTTH ،VDSL ،ADSL مشترک بود، امکانش هست ضمن حفظ طرح، مدولاسیون خط رو از ADSL به VDSL تغییر بدیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستانی که قطع و وصلی دارن به 195 زنگ یا ایمیل بزنن ،الان چند هفتس این مشکل وجود داره هی میگن مشکل شبکس ،خب درستش کنید ، اینا تازور بالا سرشون نباشه کاری نمیکنن.
    وقتی چندنفر شکایت کنن و پیگیر باشن درست میشه وگرنه تا چندین ماه وضع همینه.

5. این کاربر از [ Ehsan ] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم بدونم شما هم مشکل تایم اوت دارید؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زنگ هم زدم پشتیبانی، فقط مثه ربات میگه ما گیم رو پشتیبانی نمیکنیم، هر چی هم میگی مشکل تایم اوته توو مغزشون نمیره
    باز پینگ بالا رو میشه با کاهش پینگ تا حدی اوکی کرد ولی تایم رو هیچ جوره نمیشه

7. این کاربر از alimcc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

چند روزه راس ساعت 7.30 لینک میپره به نظرم دستی خودشون اینکارو انجام میدن چون ای پی کم اوردن ،مشکل اینجاست که دیر وصل میشه اونم دلیلش کمبود ای پی و زیادی مشترک هست.

9. این کاربر از [ Ehsan ] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستانی که پرش لینک داشتن مشکلشون حل شد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr korash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اقا چجوری دارین این بسته های جدید رو میخرین ؟ چرا به این سرعت خودتون رو تطبیق میدین و انگار نه انگار ؟ من با وجود اینکه فیبر هستم و غیر از مخابرات سرویس نمیتونم بگیرم ! کل کارام هم روی اینترنت میچرخه حاضر نیستم این طرح ها رو بگیرم ! یک ماه از طرح قبلیم مونده و شکایت گران فروشی رو توی 195 ثبت کردم ! امیدوارم شما هم لاعقل شکایت بزنید !!

طرح شرکت های دیگه رو ببینید ادم اشکش در میاد ما گیر این مخابرات افتادیم باید به هر سازش برقصیم !!!

12. 2 کاربر از mr korash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اقا چجوری دارین این بسته های جدید رو میخرین ؟ چرا به این سرعت خودتون رو تطبیق میدین و انگار نه انگار ؟ من با وجود اینکه فیبر هستم و غیر از مخابرات سرویس نمیتونم بگیرم ! کل کارام هم روی اینترنت میچرخه حاضر نیستم این طرح ها رو بگیرم ! یک ماه از طرح قبلیم مونده و شکایت گران فروشی رو توی 195 ثبت کردم ! امیدوارم شما هم لاعقل شکایت بزنید !!

طرح شرکت های دیگه رو ببینید ادم اشکش در میاد ما گیر این مخابرات افتادیم باید به هر سازش برقصیم !!!
    داداش اینجا خیلیا اینترنتی که کلی بابتش پول دادن حالا مشکل داره حتی زنگ نمیزنن بگن مشکل داره حلش کنین فقط میان اینجا از ما مبپرسن شما که زنگ زدی چی بهتون گفتن
    اگه چندنفر شکایت کنن بعد یه مدت که زور بهشون بیاد همه چیز درست میشه ،کسایی که قدیمی هستن میدونن اینا بتباید زور بالا سرشون باشه ،ولی دریغ که حتب یک شکایت تو 195 هم ثبت نمیکنن،

14. این کاربر از [ Ehsan ] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2019

پيش فرض

واقعا همينطوره قيمتاشون كه دوبرابر شركت هاى ديگه هست خدماتشونم كه خيلى بده كارشناساشونم هيچى بارشون نيست . الانم كه من سه هفته هست طرح رنگين نت گرفتم مصرف شبانه اش الكيه و از مصرف روزانه كم ميشه بالاى ده بار زنگ زدم ٢٠٢٠ ميگن مشكل از ما نيست تلفن رو قطع مى كنن . تو ١٩٥ هم شكايت ثبت كردم زنگ زدن گفتن پيگيرى مى كنيم ولى بعد جوابش اومد نتيجه رو اعلام كرديم پاسخگو نبوديد . آخرشم مشكل مارو حل نكردن . خلاصه كه به راحتى تمام پولمونو خوردن و به روى خودشونم نياوردن

16. 2 کاربر از Hamedd321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    وقت بخیر
    یه سوالی داشتم
    من میخوام ار مخابرات درخواست بدم FTTH بگیرم ، به نظرتون از این مکافات هایی که شما دارید توی اوون سیستم هم با شرکت مخابرات وجود داره یا نه ؟؟
    Last edited by sepehr_sn; 08-03-2019 at 22:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •