تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2232 از 4105 اولاول ... 1232173221322182222222282229223022312232223322342235223622422282233227323232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,311 به 22,320 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها سلام/همونی هستم که درباره روند امریه دادگستری هی پیام میذاشتم(این همه رفتم مصاحبه و اومدن تحقیقات محلی و آخرش هیچی افتادم 05 کرمان با مدرک لیسانس حسابداری/به نظرتون بعد آموزشی یگانمون را کجا می اندازند(تک پسرم)/به نظرتون میشه شهر خودم یزد بیفتم(ارتش نداره)/مدارک تک پسری را قبل آموزشی با خودم ببرم یا بعد آموزشی؟/ودر آخر 05 کرمان چه طور جایی است؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

امیر پادگان 02 سره صبحگاه همون 2/3 سنوات ها رو بخشید(4 ماه) حالا اون 2 ماه رو باید کشید !!!!!

اخه این چه عدالتیه اینا دارن یه سال کلا می بخشن یه سال نمیبخشت یه سال خدمتو میکنن 18 ماه یه سال میکنن 20 ماه یه سال میکنن 24 ماه .... بعد جالبه حرف از عدالت میزنن و نظم !

3 ماه دیگه دارم ( امیدم به نیمه شعبانه ...) خیلی زور داره ادم اضاف سنوات بکشه ! حداقال انضباتی باشه میگه سره فلان چیز دارم اضاف میخورم ! ولی الان....
    Last edited by Bensonw3x; 03-06-2014 at 19:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بچه ها سلام/همونی هستم که درباره روند امریه دادگستری هی پیام میذاشتم(این همه رفتم مصاحبه و اومدن تحقیقات محلی و آخرش هیچی افتادم 05 کرمان با مدرک لیسانس حسابداری/به نظرتون بعد آموزشی یگانمون را کجا می اندازند(تک پسرم)/به نظرتون میشه شهر خودم یزد بیفتم(ارتش نداره)/مدارک تک پسری را قبل آموزشی با خودم ببرم یا بعد آموزشی؟/ودر آخر 05 کرمان چه طور جایی است؟
    تا اونجایی که من یادمه یه روزی توی دوره​ی آموزشی و تقریبا اواخرش بود که گفتند کسانی که شرایط خاص دارند (تاهل، سرپرست خانواده، تنها اولاد ذکور (تک​پسر)) مدارکشون رو طبق تابلو اعلانات؛ فلان روز ببرن تو مسجد. خلاصه اینکه تو آموزشی می​حواستند.
    مدارکشم کپی شناسنامه خود فرد + والدین + استعلام از ثبت احوال محل صدور والدین بود. (امیدوارم که چیزی رو از قلم ننداخته باشم.)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مداركي كه توي آموزشي (نيروي افتضاحي ، ببخشيد، انتظامي ) برا تك پسرا ميخواستند اينا بود : فتوكپي شناسنامه برابر اصل شده : «پدر» ،«مادر » و«خود فرد» :«تمام صفحات» . تا حتي الامكان استان محل زندگيشون بيفتن.اگر هم تو استان محل زندگيت! نيفتادي بعد مدتي پيگيري (مثلا چند ماه!) فكر كنم مامور به خدمتت كنن تو يزد مثلا يكي از دوستام بعد از پيگيري افتاد « گشت محافظت از محيط زيست شهرشون! ».
    اگه بتوني استعلام هم از ثبت احوال بگيري خوبه ولي ثبت احوال هم ،فكر كنم ، معرفي نامه از يگان خدمتيت مي خواد تا گواهي صادر كنه كه تو تك پسري!
    Last edited by mhei; 03-06-2014 at 11:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شما اگر میخوای تو مرداد یا شهریور بیوفته اول تیر ارسال کن . . .

والا دوست من
    .. بنده در مورد معافیت مددجویان بهزیستی اطلاع زیادی ندارم متاسفانه در سایت نظام وظیفه هم توضیح زیادی داده نشده .. حتما کارشناس بهزیستی بهتر در جریان امور هست... داشتن شرایط نمیتونه در محل اموزشی تاثیر گذار باشه و فقط در محل یگان بعد از اموزشی موثر است
    برادر من مدارک کامل بهزیستی رو امروز تحویل دادم و پروسش 1 ماه هست تا نامم بیاد امروز نظام وظیفه زنگ زد گفت برادرت 4 شنبه دیگه بیاد امام سجاد برای معاینه چشم حالا اگر رد شد اعتراض بزنه یا نه میخوام تا اون زمان که بهزیستی میاد کشش بدم به نظرتون اعتراض بزنم چی کار کنم تا اون زمان که مدارک بهزیستی آماده بشه

داره خودمونی میشه bargozideh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهری باصفا مردم باصفا با دل های با صفا

پيش فرض

آقا برگه آبی منو امروز پست آورد ! جالبه هنوز پلیس + 10 میگه نیومده
    بعدشم اینکه من داخلش کدی نمیبینم که ! زده ساعت 7 صب پاشو برو پدافند هوایی سمنان !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مداركي كه توي آموزشي (نيروي افتضاحي ، ببخشيد، انتظامي ) برا تك پسرا ميخواستند اينا بود : فتوكپي شناسنامه برابر اصل شده : «پدر» ،«مادر » و«خود فرد» :«تمام صفحات» . تا حتي الامكان استان محل زندگيشون بيفتن.اگر هم تو استان محل زندگيت! نيفتادي بعد مدتي پيگيري (مثلا چند ماه!) فكر كنم مامور به خدمتت كنن تو يزد مثلا يكي از دوستام بعد از پيگيري افتاد « گشت محافظت از محيط زيست شهرشون! ».
    اگه بتوني استعلام هم از ثبت احوال بگيري خوبه ولي ثبت احوال هم ،فكر كنم ، معرفي نامه از يگان خدمتيت مي خواد تا گواهي صادر كنه كه تو تك پسري!
    شما به نظرتون خوبه افتادم نیروی انتظامی؟/به نظر شما چرا ارتش را همه واسه خدمت بهتر نیروی انتظامی میدونند؟/مدارکی که گفتید باید قبل آموزشی ببرم یا قبل از آن؟/به نظرتون باید خدا را شکر کنم که نیروی انتظامی نیفتادم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

سلام دوستان پست امروز برگه منم آورده افتادم پادگان شهید رجایی نیروی انتظامی کرمانشاه خوبیش اینه که آموزشی حداقل شهر خودمونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها سلام جواد بیکی هستم از یزد پست امروز برگ من هم آورد و افتادم 05 کرمان(تک پسرم)/به نظرتون جای خوبیه؟/تقسیماش اونایی که آموزشیشون اونجا بوده چه شهرهایی است؟/میتونم در ارتش به خاطر تک پسر در نزدیک ترین محل زندگیم (مثل اصفهان یا شیراز)بیفتم؟//در مهریز استان یزد هم میگند ارتش یک پادگان کوچک داره(پدافند است)میتونم یگانم را اونجا بندازم؟////ببخشید زیاد شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان.من افتادم نیروی دریایی سیرجان.از نظام وظیفه پرسیدم که کجا افتادم. لیسانس کامپیوتر هستم. می خواستم بدانم چطور جایی هست.خیلی سخت گیرن یا نه. کسی تجربه داره و می دونه. بعد از اموزشی کجاها تقسیم میشه. احتمالش هست در شهر خودمان بیفتیم یا حتما باید جایی بریم که نیروی دریایی داره؟!

ایا میشه کدم از ارتش را تا اول تیر اعزام میشم (دو هفته وقت هست) به طریقی از طریق اشنا عوض کنم و بیفتم نیروی انتظامی تا بعد از اموزشی شهر خودم باشم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •