تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2232 از 3195 اولاول ... 123217322132218222222228222922302231223222332234223522362242228223322732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,311 به 22,320 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کلا خیلی از بحث کردن تو فروم خوشم نمیاد چون معمولا منطقی و با دلیل نمیره جلو..خودم هم خیلی کم اینجا سر میزنم در نتیجه بحث پا در هوا میمونه ولی جواب شما رو میدم:

آمار 47.9 میلیونی مربوط به 31 دسامبر 2010 و آمار 50 میلیونی مربوط به 11 ژانویه 2011 هستش یعنی مال 4 ماه پیش و آمار این 4 ماه درش لحاظ نشده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    در نتیجه آمار VGCHARTZ به هیچ عنوان به دور از واقعیت نیست ، صحت آمار یک سایت رو هم از بحث توی بخش اخبار یک سایت فارسی زبان نمیشه زیر سوال برد یا تایید کرد !
    آمار vgchartz کلا خیلی حدودی هستش و گهگاهی هم خیلی شوت اینم دلیلش تا واستون ثایت بشه:

این پستو اگه کامل بخوونید(از حرفای مدیر سیاتش هست تا تناقض بزرگش) فکر نکنم جای هیچ نوع شک وشبهه ای براتون باقی بمونه:

کد:
    همینطور که دیدین فقط تو آمار اون زمان این سایت حدود 2 میلیون از فروش سونی رو کم نوشته..........آمار این سایت به حدی شوت هستش که تو سایتایی مثه بازیسنتر حق امار گذاشتن از اونجا رو ندارین چون خیلی نامعتبر و تو فرومایی مثه neogaf هم اصلا استناد بهش نمی کنن(وقتی رییس خود vgchartz میگه آمار ما حدودیه و خطا توش زیاد همه چی مشخصه)

آمار 47.9 میلیونی مربوط به 31 دسامبر 2010 و آمار 50 میلیونی مربوط به 11 ژانویه 2011 هستش یعنی مال 4 ماه پیش و آمار این 4 ماه درش لحاظ نشده :
    برادر من بنده گفتم همه حرفام با امار از خودم چیزی درنمیارم چون همین سایت و هم بازیسنتر(گاها)آمار فروش رو میذارم و اینا رو تقریبا حفظم:

آمار 47.9 سونی در ماه فوریه اعلام شده نه ماه دسامبر اینهم منبع:

کد:
    امار 50 میلیون مایکروسافت هم در ژانویه اعلام شده اینهم منبع :

کد:
    همچنین فروش یک کنسول رو بر حسب یونیت هایی که شیپ شدند محاسبه نمیکنند بلکه از روی یونیت هایی که فروخته شدند محاسبه میکنند - شیپ شدن به معنی فروخته شدن نیست .
    بنده خودم مهندسی صنایع خووندم و فکر کنم به حد کافی فرق فروش با شیپ رو بدونم ......همه شرکتا در هر کاری از لفظ شیپ استفاده می کنن چرا؟؟؟چون محصولی که به مغازه ها فرستاده میشه(یعنی شیپ میشه) تقریبا براورد شده که اون مقدار فروش میره و در نتیجه میان میگن ما اینقدر شیپ کردیم...........

همونطور که همین الان شما تو کارخونه ای باشی میگن مثلا 200 کیلو سیم جوش فرستادیم واسه مغازه علی آقا ...دیگه شرکت کار نداره علی آقا چقدرشو میفروشه چون شرکت اینهمه رو به علی آقا فروخته ...خودشم چون کنسولو برگشت نمیزنن پیش اون مغازه دار میمونه...... .

اگرم به امار فروش همه سایتا نگاه کنید میگن شیپ مثلا مایکرو گفته تا الان 8 میلیون کینکت شیپ کردم سونی میگه 4.1 میلیون موو شیپ کردم مایکرو میگه بیشتر از 50 میلیون کنسول شیپ کردم کونامی میگه بیش از 2 میلیون بازی کستلوانیا شیپ کردم و .................
    البته واسه امار ماهانه اجناس خرده مثه فروش ماهانه گیم و اینا میشه امار فروش رو در آورد ولی واسه کنسول و اینا که تو دنیا پخش میشه در اوردن آمار درست و حسابیش تقریبا غیر ممکنه و شرکتا از لفظ شیپ استفاده می کنن........... .

در مورد اروپا ، شاخص فروش وسایل الکترونیکی در کشورهای اروپایی حوضه شنگن فروشگاه های زاتورن ، مدیا مارکت ، کنراد و مدی مکس هستند و وقتی که این فروشگاه ها اعلام میکنند که بیشترین فروششن روی 360 هستش معنیش اینه که در این کشور ها فروش 360 خیلی خیلی بیشتر از Ps3 هستش و من خودم این مورد رو به چشم دیدم .
    در مورد اروپا چون به جز انگلستان آمار دقیق داده نمیشه هر کی به یه چی استناد می کنه ولی اگه شما فروش random بازیها رو تو یه هفته یا یه مدت خاصی بگیری می بینی تو اکثر کشورها فروش سونی بیشتر بوده(البته آمار من مال سال 2010 هستش ولی تازگیهاهاشم تغییر خاصی نداشته پیدا می کنم جدیداشم میذارم):

France:
    Week 11, 2010

01 (__) [PS3] God Of War III (Sony Computer Ent.)
    02 (__) [PS3] God Of War III: Edition Collector (Sony Computer Ent.)
    03 (01) [PS3] Final Fantasy XIII (Square Enix Europe)
    04 (__) [PS3] God Of War III: Edition Pandora (Sony Computer Ent.)
    05 (05) [WII] Wii Fit Plus + Balance Board (Nintendo)

Netherlands:
    Week 49, 2009

01 (01) [WII] New Super Mario Bros. Wii (Nintendo)
    02 (02) [PS3] Call Of Duty: Modern Warfare 2 (Activision Blizzard)
    03 (03) [360] Call Of Duty: Modern Warfare 2 (Activision Blizzard)
    04 (07) [WII] Mario & Sonic At Olympic Winter Games (Sega)
    05 (10) [WII] Wii Fit Plus(Nintendo)
    06 (06) [PC] Call Of Duty: Modern Warfare 2 (Activision Blizzard)
    07 (09) [WII] Wii Sports Resort (Nintendo)
    08 (04) [PS3] Assassin's Creed 2 (Ubisoft)
    09 (05) [360] Assassin's Creed 2 (Ubisoft)
    10 (__) [WII] Mario Kart Wii (Nintendo)

France:
    Week 48, 2009

01 (02) [WII] New Super Mario Bros. Wii (Nintendo)
    02 (05) [WII] Wii Fit Plus + Balance Board (Nintendo)
    03 (04) [PS3] Call of Duty Modern Warfare 2 (Activision)
    04 (01) [PS3] Assassin's Creed 2 (Ubisoft)
    05 (03) [360] Assassin's Creed 2 (Ubisoft)

Netherlands:
    Week 47, 2009

01 (01) [PS3] Call Of Duty: Modern Warfare 2 (Activision Blizzard)
    02 (02) [360] Call Of Duty: Modern Warfare 2 (Activision Blizzard)
    03 (03) [PC] Call Of Duty: Modern Warfare 2 (Activision Blizzard)
    04 (__) [PS3] Assassin's Creed 2 (Ubisoft)
    05 (__) [360] Assassin's Creed 2 (Ubisoft)
    06 (05) [WII] Mario & Sonic At Olympic Winter Games (Sega)
    07 (__) [WII] Wii Fit (Nintendo)
    08 (04) [WII] Wii Sports Resort (Nintendo)
    09 (__) [PC] The Sims 3/World Adventures (Electronic Arts)
    10 (09) [WII] Wii Fit Plus(Nintendo)

Italy :
    Week 47, 2009 (Nielsen)

01 (__) [PS3] Assassin's Creed 2 (Ubisoft)
    02 (02) [PS2] Pro Evolution Soccer 2010 (Konami
    03 (__) [X360] Assassin's Creed 2 (Ubisoft)
    04 (01) [PS3] Call of Duty: Modern Warfare 2 (Activision Blizzard)
    05 (03) [360] Call of Duty: Modern Warfare 2 (Activision Blizzard)
    06 (__) [Wii] New Super Mario Bros Wii (Nintendo)
    07 (04) [PS3] Pro Evolution Soccer 2010 (Konami)
    08 (06) [Wii] Wii Fit Plus -Solus (Nintendo)
    09 (07) [Wii] Wii Sports Resort + Motion Plus (Nintendo)
    10 (__) [PS3] Assassin's Creed 2 - White Edition (Ubisoft)

مال سال 2011 هم تقریبا این فرم رو داره غیر از اینکه تو کشوری مثه ایتالیا بازی " کینکت اسپورت" هم اومده بالا.....حالا شما این آمارو چطور با اون فروشگاهها توجیه می کنی؟؟

+

خواهشا میخواهین بحثو ادامه بدین با لینک و آمارمعتبر بگین تا بشه بهش استناد کرد نه vgchartz یا سایتی که یکی از کاراش بازی فروختن واینا...................... .

بحث اگه با امار پیش بره سریع به نتیجه میرسه و گرنه میشه یه بحث احساسی و نتیجه ای نداره

..
    .
    Last edited by halflife g; 02-04-2011 at 15:48.

2. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

داداش دنیای بازیه dbazi.com
    اینجوری که تو عکس نشون میده گرافیک geow 2 بیشتره که؟! نه؟
    آره !؟

نه عزیز گرافیک 3 به خاطر رزولیشن بالاترش کمی به چشم بهتر میاد و وضوح بالاتری داره. البته خب محیط بازی هم خیلی تأثیر داره !

الان تا اینجایی که از GeOW 3 به ما نشون دادن همش تو فضاهای باز و نور آفتاب بوده یعنی کاهش سایه در بازی که خب همه میدونن نوع نورپردازی هایی که انجام میشه و باعث بوجود آمدن سایه ها میشه چقدر روی گرافیک تأثیر داره .

فعلا تا خوده بازی نیاد هیچ چیزی معلوم نیست داداش.
    اولین تاپیکی هست که میبینم موضوعش تمامی مباحث xbox 360 ه
    ولی توش بحث سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و سیاست های شرکت های بزرگ و دین و اختلاف نژاد توش میشه!
    خوبه من که راضیم ازش!
    خب همین خوبه دیگه !! نه هی هروز بیایم ببینیم یکی پست داده آقا من میخوام Xbox بخرم , از کجا بخرم !؟ به نظر شما از بقال سر کوچه بخرم بهتره یا اینکه برم از ماهی فروشی ممد آقا سوا کنم خوب تره !!
    تولیدشون کجاست !؟ کابل میزنه یا ماله اطراف افغانستانه !؟

نمیدونم بچه ها دقت کردن یا نه , خیلی از انجمن های BC رو که میرید داخلش فقط 10 صفحه ی اول میترکونن و سوال کنی یه دقیقه بعد جواب میدن و از این حرفا . بعد از چند روز که از تاپیک بگذره دیگه کسی اصلا تو اون تاپیک حتی سرم نمیزنه.

همین p30world رو شما اون زمانا روزای اولش نبودین !! مدیریت 24 ساعته ON بود و تمام مسائل و مشکلات و نظرات به سرعت اعمال میشد . اگه همون روند ادامه پیدا میکرد الان p30world بزرگترین مرجع فروم ایرانی بود.

اینجور که بوش میاد بحث HD DVD ها جدیه!!
    بدبخت شدیم یعنی؟؟؟
    البته به نظر من چینی ها هم بیکار نمیشینن!! نه؟
    HD-DVD دون سوز شد برادر , اگه بخواد چیزی بیاد باید ورژن متفاوتی داشته باشه.

4. 7 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

من چند وقت پيش آفر جديد كه 3 ماه اضافه گلد ميداد رو شارژ كردم ولي ظاهرا گول خوردم چون من از قسمت payment option اومدم redeem code سه ماهه رو توش وارد كردم اما گويا از طريق redeem code نميشه. اين جوابيه كه تو سايت XBOX دادن:

Prepaid cards do not work towards promotions. When you add a prepaid card you're adding time, not money. So it's not considered payment. For all promotions you have to purchase them through the offer with a credit card.

ظاهرا ميگه بايد با كارت اعتباري خريد كني تا آفر رو بهت بده كسي نيست بهشون بگه شما كه فقط با كارت قبول ميكنيد چرا گزينه redeem code رو تو گزينه هاي پرداخت گذاشتي.
    الانم فقط يه گلد 3 ماهه معمولي دارم بدون هيچ جايزه يا پوينتي من به خاطر همون جايزش اينو شارژ كردم وگرنه اينكارو نميكردم
    Last edited by starpars; 02-04-2011 at 11:48.

6. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من چند وقت پيش آفر جديد كه 3 ماه اضافه گلد ميداد رو شارژ كردم ولي ظاهرا گول خوردم چون من از قسمت payment option اومدم redeem code سه ماهه رو توش وارد كردم اما گويا از طريق redeem code نميشه. اين جوابيه كه تو سايت XBOX دادن:

Prepaid cards do not work towards promotions. When you add a prepaid card you're adding time, not money. So it's not considered payment. For all promotions you have to purchase them through the offer with a credit card.

ظاهرا ميگه بايد با كارت اعتباري خريد كني تا آفر رو بهت بده كسي نيست بهشون بگه شما كه فقط با كارت قبول ميكنيد چرا گزينه redeem code رو تو گزينه هاي پرداخت گذاشتي.
    الانم فقط يه گلد 3 ماهه معمولي دارم بدون هيچ جايزه يا پوينتي من به خاطر همون جايزش اينو شارژ كردم وگرنه اينكارو نميكردم
    ضرر که نکردی برادر !

همیشه سود نکردن دلیل بر ضرر نیست. الان بشین تا قبل از امتحانات LIVE رو متحول کن

8. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم الان قیمت انواع مختلف xbox توی تهران چنده ؟

10. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hasankachal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم الان قیمت انواع مختلف xbox توی تهران چنده ؟
    الیت 520
    آرکید 430
    قیمت اسلیم رو هم ندارم

12. 3 کاربر از hasankachal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M.Bagheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

خسته نباشید....

ضمن تبریک سال نو ....
    یه سوال داشتم.من XBOX مدل arcade دارم. مادربردشم جاسپره .یه هارد 120GB واسش خریدم.هاردش مشکیه و به من گفتن اورجیناله و از اینجور حرفا....

حالا من دو بازی یکی Fifa 11 و Red dead redemption رو که میریزم هیچکدومشونو از رو هارد اجرا نمیکنه.Fifa رو که مینویسه "کامل نیستو کنسولو خاموش روشن کنیدو اینا" در مورد Red هم که مینویسه "کامل دانلود نشده و دوباره دانلود کنید." و یا گیر میکنه و باز باید بیام تو داشبورد کنسول. ناگفته نمونه که هاردو که در میارم بازی اجرا میشه و همه چی آرومه ........

حالا اگه میشه راهنماییم کنید مشکل از چیه؟ از هارده؟ از Update کنسوله؟ از DVD بازیه؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنونم.......
    Last edited by M.Bagheri; 02-04-2011 at 22:17.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

خسته نباشید....

ضمن تبریک سال نو ....
    یه سوال داشتم.من XBOX مدل arcade دارم. مادربردشم جاسپره .یه هارد 120GB واسش خریدم.هاردش مشکیه و به من گفتن اورجیناله و از اینجور حرفا....

حالا من دو بازی یکی Fifa 11 و Red dead redemption رو که میریزم هیچکدومشونو از رو هارد اجرا نمیکنه.Fifa رو که مینویسه "کامل نیستو کنسولو خاموش روشن کنیدو اینا" در مورد Red هم که مینویسه "کامل دانلود نشده و دوباره دانلود کنید." و یا گیر میکنه و باز باید بیام تو داشبورد کنسول. ناگفته نمونه که هاردو که در میارم بازی اجرا میشه و همه چی آرومه ........

حالا اگه میشه راهنماییم کنید مشکل از چیه؟ از هارده؟ از Update کنسوله؟ از DVD بازیه؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنونم.......
    فقط با همین 2 تا بازی مشکل داری؟
    شما بازی رو بریز رو Flash اگه تونستی 1 مرحله یا Chapter بازی رو رد کنی به احتمال 99% بازی سالم هست.

ورژن داشبورد شما چیه ؟ درایو DVD رو کی آپدیت کردی ؟

15. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آمار vgchartz کلا خیلی حدودی هستش و گهگاهی هم خیلی شوت اینم دلیلش تا واستون ثایت بشه:

این پستو اگه کامل بخوونید(از حرفای مدیر سیاتش هست تا تناقض بزرگش) فکر نکنم جای هیچ نوع شک وشبهه ای براتون باقی بمونه:
    اون پستتون رو خوندم ، اول از همه اینکه شما منبع ندادید و تازه باید اثبات کنید که اون حرفها ، حرفهای مدیر سایت هستش .
    در ضمن من یک بار تذکر داده بودم که اعتبار آمار یک سایت رو با 4 تا فروم ایرانی نمیسنجند و باز شما میای از بازی سنتر مثال میزنی !!!

آمار 47.9 سونی در ماه فوریه اعلام شده نه ماه دسامبر اینهم منبع:
    نه عزیزم در همون دسامبره این هم منبع :

کد:
    و جالبه که لینکی که خودتون میدید رو یک دور هم نمیخونید !

PlayStation 3 sold 6.3 million units in the three months ending December 31, down by 0.2 million units on the same time period from last year, although Sony has already met its sales projection for the year.

کد:
    و وقتی که این طوری سطحی به مسایل نگاه میکنید معنیش اینه که در باقی موارد هم همین طوریه و آمار ها رو چپ و چوپ متوجه میشید .

آمار 50 میلیونی رو هم که من هم همین رو نوشتم این هم منبع :

کد:
    بنده خودم مهندسی صنایع خووندم و فکر کنم به حد کافی فرق فروش با شیپ رو بدونم ......همه شرکتا در هر کاری از لفظ شیپ استفاده می کنن چرا؟؟؟چون محصولی که به مغازه ها فرستاده میشه(یعنی شیپ میشه) تقریبا براورد شده که اون مقدار فروش میره و در نتیجه میان میگن ما اینقدر شیپ کردیم...........

همونطور که همین الان شما تو کارخونه ای باشی میگن مثلا 200 کیلو سیم جوش فرستادیم واسه مغازه علی آقا ...دیگه شرکت کار نداره علی آقا چقدرشو میفروشه چون شرکت اینهمه رو به علی آقا فروخته ...خودشم چون کنسولو برگشت نمیزنن پیش اون مغازه دار میمونه...... .

اگرم به امار فروش همه سایتا نگاه کنید میگن شیپ مثلا مایکرو گفته تا الان 8 میلیون کینکت شیپ کردم سونی میگه 4.1 میلیون موو شیپ کردم مایکرو میگه بیشتر از 50 میلیون کنسول شیپ کردم کونامی میگه بیش از 2 میلیون بازی کستلوانیا شیپ کردم و .................
    البته واسه امار ماهانه اجناس خرده مثه فروش ماهانه گیم و اینا میشه امار فروش رو در آورد ولی واسه کنسول و اینا که تو دنیا پخش میشه در اوردن آمار درست و حسابیش تقریبا غیر ممکنه و شرکتا از لفظ شیپ استفاده می کنن........... .
    در اسطلاح Unit Sold با Unit Shiped فرق داره دوست عزیز - اینها دیگه ابتدایی ترین اصول تجارت و یک سری قوانین مشخص و گلوبال هستند و اگر شما مهندس صنایع که جای خود ، استیون هاوکینز هم بودید نمیتونستید تعاریف رو عوض کنید .

در مورد اروپا چون به جز انگلستان آمار دقیق داده نمیشه هر کی به یه چی استناد می کنه ولی اگه شما فروش random بازیها رو تو یه هفته یا یه مدت خاصی بگیری می بینی تو اکثر کشورها فروش سونی بیشتر بوده(البته آمار من مال سال 2010 هستش ولی تازگیهاهاشم تغییر خاصی نداشته پیدا می کنم جدیداشم میذارم):
    باز هم این رو میشه با پای بی اطلاعی شما از اروپا و وضعیت خرید و فروش بازی ها گذاشت و البته شما یک مغلطه ی آماری هم کردید .

ما داریم در مورد فروش کنسول صحبت میکنیم نه فروش بازی های کنسول !

و در مورد همین بازی ها هم شما چند نکته رو رعایت نکردید !

1 - فروش بازی مالتی رو با هم مقایسه میکنند نه فروش بازی های انحصاری .
    2 - وقتی قراراه مقایسه ای صورت بگیره باید فروش هر دو پلتفرم رو در نظر بگیرید نه فقط یکی - و همون طوری که پیداست شما فقط در یک جا این مقایسه رو درست انجام دادید و اون در مورد کال آف دوتی هستش و بقیه همه بازی های انحصاری هستند و قیاستون هم قیاس مع الفارق هست !
    3 - طبیعی هست کنسولی که دیرتر کپی خور شده ، آمار فروش بازیهایش هم بیشتر باشد به خصوص که مایکروسافت اجازه ی اجاره ی بازی هایش توسط کتابخانه های عمومی در اروپا داده است ولی سونی این مجوز را نداده و اگر کسی این کار رو بکنه باهاش برخورد میشه . من خودم قبل از اینکه یک بازی رو دانلود کنم اول میرم اجارش میکنم ببینم چی هست ولی در مورد Ps3 از این خبر ها نیست .

خواهشا میخواهین بحثو ادامه بدین با لینک و آمارمعتبر بگین تا بشه بهش استناد کرد نه vgchartz یا سایتی که یکی از کاراش بازی فروختن واینا...................... .

بحث اگه با امار پیش بره سریع به نتیجه میرسه و گرنه میشه یه بحث احساسی و نتیجه ای نداره
    شما هم خواهشا آن چیزی را که لینک میکنید قبلش یک دور مطالعه بفرمایید و خودتون هم به این گفته تون عمل کنید ، نه اینکه یک چیزی رو بدون لینک و منبع نقل کنید و بعدش بگید رئیس فلان سایت گفته ! از روی هوا حرف زدن کاری نداره .

توی لینکی هم که از اون بحث گذاشتید پاسختون رو دادم و اینجا هم مینویسم :

شما یک نقل قول بدون منبع رو نقل کردید - در نتیجه تا زمانی که منبعش رو ندید فاقد اعتبار هستش .

در مورد چارتی هم که مدعی شدید که VGCHARTZ آمار کمتر از آمار سونی در همون ماه اعلام کرده ، اولا که یک عکس آپلود شده به یک سایت شیرینگ هست (یعنی میتونه ساختگی باشه) دوما اگر ساختگی نباشه تاریخ انتشارش معلوم نیست - یعنی باز دوباره بدون منبع است و سند معتبر محصوب نمیشه .

پس شما بر خلاف آن چیزی که آنجا و اینجا ادعا کردید که با منبع ثابت کردید ، هیچ چیزی را ثابت نکردید و از آنجایی که هیچ منبع معتبری هم در رابطه با ادعایی که کردید معرفی نکردید ادعا و حرفتون فاقد ارزش و اعتبار هستش مادامی که این کار رو بکنید .

یعنی شما تا به اینجا به هیچ عنوان با آمار و منابع معتبر سخن نگفتید (بر خلاف من و بر خلاف خواسته خودتان) و آن یکی دو لینکی هم که فرستادید خودتان مطالعه نفرموده بودید .
    Last edited by sonixax; 03-04-2011 at 00:34.

17. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اینجور که بوش میاد بحث HD DVD ها جدیه!!
    بدبخت شدیم یعنی؟؟؟
    البته به نظر من چینی ها هم بیکار نمیشینن!! نه؟
    پس جماعت هکر چه کاره هستند ؟

19. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •