دوست عزیز منطقه رو میگی؟ و اینکه با مودم هستین یا گوشی؟
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
دوست عزیز منطقه رو میگی؟ و اینکه با مودم هستین یا گوشی؟
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
کلیه بحث ها درباره مودم و آنتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.
انجمن شبکه کاملا با اپراتورهای همراه و بیان مشکلات و سوالات سخت افزار سوا می باشد.
با تشکر
اطلاع از وضعیت پوشش شبکه با کد #20*
ایرانسل سامانه اطلاعرسانی وضعیت پوشش شبکه راهاندازی کرد
سامانه اطلاعرسانی وضعیت پوشش شبکه برای مشترکان ایرانسل راهاندازی شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، این اپراتور سامانه ویژهای را به منظور بررسی آسان و سریع وضعیت پوشش شبکه اینترنت همراه (نسل 2، نسل 3 و نسل 4) هر منطقه توسط مشترکان خود راهاندازی کرد.
بر این اساس، مشترکان ایرانسل میتوانند با شمارهگیری کد دستوری #20* (ستاره 20 مربع) از وضعیت خدمات دیتای همراه در محل خود مطلع شوند.
ایرانسل پس از اخذ پروانه رسمی ارتقای شبکه به نسلهای سوم، چهارم و بالاتر تلفن همراه، شبکه نسل چهارم (4G/LTE) را به عنوان آخرین نسل فناوری ارتباط حال حاضر دنیا، برای نخستین بار در ایران، در آبان ماه سال 93 در مشهد مقدس راهاندازی کرد. هم اکنون و پس از گذشت 20 ماه، 236 شهر، دهستان و جاده تحت پوشش شبکه نسل چهارم (4G/LTE) ایرانسل قرار دارند. این عدد برای مناطق تحت پوشش نسل سوم (3G) به 1015 میرسد.
با استفاده از شبکه نسل چهارم ایرانسل، مشترکان تلفن همراه و کاربران خدمات باندپهن همراه میتوانند اینترنتی با کیفیت جهانی را تجربه کنند و با استفاده از سیمکارتهای نسل جدید یوسیم (Usim)، خدمات نسل چهارم را جایگزین سایر روشهای دسترسی به اینترنت کنند. نسل چهارم یا فورجی، تمام قابلیتهای مدرنترین گوشیهای موجود در بازار را پشتیبانی میکند و با استفاده از این خدمات امکان دریافت و مشاهده فایلهای ویدئویی با کیفیت HD، انجام بازی آنلاین و بدون تاخیر زمانی، استفاده همزمان برای چند کاربر بدون کاهش کیفیت خدمات، استفاده از برنامههای کاربردی (اپلیکیشن) و محصولات و خدمات مبتنی بر اینترنت با سهولت و کیفیت فوقالعاده فراهم شده است.
همچنین به منظور دسترسی گستردهتر به خدمات LTE، مودمهای باندپهن همراه ایرانسل با قابلیت پشتیبانی از فناوریهای GPRS، EDGE، 3G و 4G همزمان با راهاندازی شبکه نسل چهارم ایرانسل به بازار عرضه شد. این مودمها با هزینه بسیار کمتر، امکان دسترسی به تمامی قابلیتهای نسل چهارم ایرانسل را برای کاربران مختلف فراهم میکنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو من قبلا هم گفتم ولی دوباره واسه اطلاع دوستان میگم
توجه کنید در این روش، شما فقط نسل های ارائه شده توسط سایتی که از ان سیگنال میگیرید رو مشاهده میکنید و ممکن است سیگنال نسل های دیگر ، که از سایت دیگر شهر شما ارسال میشود در مکان شما در دسترس باشد.
به طور مثال شما از سایت شماره 2828 سیگنال نسل 2 میگیرید و این سایت به نسل های بالاتر ارتقا داده نشده است. با شماره گیری این کد به شما گفته میشود منطقه شما تحت پوشش نسل 2 است. حال در نزدیکی شما سایت 2829 هم وجود دارد که نسل های سوم و چهارم را ارائه میکند و در مکان شما هم سیگنال خوب است. اما چون به سایت 2828 کانکت هستید به شما گفته میشود که فقط نسل 2 قابل ارائه خواهد بود.
بوکان 3 جی ایرانسل عصر
تست صبح سرسام آوره
نظرتون درباره این چیه
البته متعلق به ایرانسل نیست ولی اگه ایرانسل راه اندازی کنه ایا همین سرعت رو می ده
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
ایرانسل فکر کنم 2 روز پیش بود یه تبلیغی نشون داد و گفت به زودی ارائه میشه. فقط حیف که تو ایران اینترنت "دشمن" طلقی میشه و الا با این زیرساخت ضعیف اتصال منازل الان بهترین حالت همین سرویس های بدون سیم هست و اگه اجازه بدن! کیفیت سرویسدهی به صورت کلی خیلی بهتر از اینی که هست میشه
من خودم به شدت دوس دارم هر چه زودتر فعال بشن !!
یعنی من عمریه با این خطوط آشغال سر کردم !! همین الانش مجبورم سرویس 128 استفاده کنم !! چون خط تلفن من بیشتر از 2 مگابیت رو نمیتونه جواب بده به علت فاصله 5 کیلومتری با مرکز مخابراتی
توی اطلاعات لو رفته شماره های من به اسم کسان دیگری ثبت شده فکر کنم صاحبان قبلی سیمکارت هست ......از سر من یکی کذشت ....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)