تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2231 از 3347 اولاول ... 1231173121312181222122272228222922302231223222332234223522412281233127313231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,301 به 22,310 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلیه بحث ها درباره مودم و آنتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.
    انجمن شبکه کاملا با اپراتورهای همراه و بیان مشکلات و سوالات سخت افزار سوا می باشد.
    با تشکر

3. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اطلاع از وضعیت پوشش شبکه با کد #20*

ایرانسل سامانه اطلاع‌رسانی وضعیت پوشش شبکه راه‌اندازی کرد

سامانه اطلاع‌رسانی وضعیت پوشش شبکه برای مشترکان ایرانسل راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، این اپراتور سامانه ویژه‌ای را به منظور بررسی آسان و سریع وضعیت پوشش شبکه اینترنت همراه (نسل 2، نسل 3 و نسل 4) هر منطقه توسط مشترکان خود راه‌اندازی کرد.
    بر این اساس، مشترکان ایرانسل می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #20* (ستاره 20 مربع) از وضعیت خدمات دیتای همراه در محل خود مطلع شوند.

ایرانسل پس از اخذ پروانه رسمی ارتقای شبکه به نسل‌های سوم، چهارم و بالاتر تلفن همراه، شبکه نسل چهارم (4G/LTE) را به عنوان آخرین نسل فناوری ارتباط حال حاضر دنیا، برای نخستین بار در ایران، در آبان ماه سال 93 در مشهد مقدس راه‌اندازی کرد. هم اکنون و پس از گذشت 20 ماه، 236 شهر، دهستان و جاده تحت پوشش شبکه نسل چهارم (4G/LTE) ایرانسل قرار دارند. این عدد برای مناطق تحت پوشش نسل سوم (3G) به 1015 می‌رسد.

با استفاده از شبکه نسل چهارم ایرانسل، مشترکان تلفن همراه و کاربران خدمات باندپهن همراه می‌توانند اینترنتی با کیفیت جهانی را تجربه کنند و با استفاده از سیم‌کارت‌های نسل جدید یوسیم (Usim)، خدمات نسل چهارم را جایگزین سایر روش‌های دسترسی به اینترنت کنند. نسل چهارم یا فورجی، تمام قابلیت‌های مدرن‌ترین گوشی‌های موجود در بازار را پشتیبانی می‌کند و با استفاده از این خدمات امکان دریافت و مشاهده فایل‌های ویدئویی با کیفیت HD، انجام بازی آنلاین و بدون تاخیر زمانی، استفاده همزمان برای چند کاربر بدون کاهش کیفیت خدمات، استفاده از برنامه‌های کاربردی (اپلیکیشن) و محصولات و خدمات مبتنی بر اینترنت با سهولت و کیفیت فوق‌العاده فراهم شده است.

همچنین به منظور دسترسی گسترده‌تر به خدمات LTE، مودم‌های باندپهن همراه ایرانسل با قابلیت پشتیبانی از فناوری‌های GPRS، EDGE، 3G و 4G همزمان با راه‌اندازی شبکه نسل چهارم ایرانسل به بازار عرضه شد. این مودم‌ها با هزینه بسیار کمتر، امکان دسترسی به تمامی قابلیت‌های نسل چهارم ایرانسل را برای کاربران مختلف فراهم می‌کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 8 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

اطلاع از وضعیت پوشش شبکه با کد #20*

ایرانسل سامانه اطلاع‌رسانی وضعیت پوشش شبکه راه‌اندازی کرد

سامانه اطلاع‌رسانی وضعیت پوشش شبکه برای مشترکان ایرانسل راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، این اپراتور سامانه ویژه‌ای را به منظور بررسی آسان و سریع وضعیت پوشش شبکه اینترنت همراه (نسل 2، نسل 3 و نسل 4) هر منطقه توسط مشترکان خود راه‌اندازی کرد.
    بر این اساس، مشترکان ایرانسل می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #20* (ستاره 20 مربع) از وضعیت خدمات دیتای همراه در محل خود مطلع شوند.

ایرانسل پس از اخذ پروانه رسمی ارتقای شبکه به نسل‌های سوم، چهارم و بالاتر تلفن همراه، شبکه نسل چهارم (4G/LTE) را به عنوان آخرین نسل فناوری ارتباط حال حاضر دنیا، برای نخستین بار در ایران، در آبان ماه سال 93 در مشهد مقدس راه‌اندازی کرد. هم اکنون و پس از گذشت 20 ماه، 236 شهر، دهستان و جاده تحت پوشش شبکه نسل چهارم (4G/LTE) ایرانسل قرار دارند. این عدد برای مناطق تحت پوشش نسل سوم (3G) به 1015 می‌رسد.

با استفاده از شبکه نسل چهارم ایرانسل، مشترکان تلفن همراه و کاربران خدمات باندپهن همراه می‌توانند اینترنتی با کیفیت جهانی را تجربه کنند و با استفاده از سیم‌کارت‌های نسل جدید یوسیم (Usim)، خدمات نسل چهارم را جایگزین سایر روش‌های دسترسی به اینترنت کنند. نسل چهارم یا فورجی، تمام قابلیت‌های مدرن‌ترین گوشی‌های موجود در بازار را پشتیبانی می‌کند و با استفاده از این خدمات امکان دریافت و مشاهده فایل‌های ویدئویی با کیفیت HD، انجام بازی آنلاین و بدون تاخیر زمانی، استفاده همزمان برای چند کاربر بدون کاهش کیفیت خدمات، استفاده از برنامه‌های کاربردی (اپلیکیشن) و محصولات و خدمات مبتنی بر اینترنت با سهولت و کیفیت فوق‌العاده فراهم شده است.

همچنین به منظور دسترسی گسترده‌تر به خدمات LTE، مودم‌های باندپهن همراه ایرانسل با قابلیت پشتیبانی از فناوری‌های GPRS، EDGE، 3G و 4G همزمان با راه‌اندازی شبکه نسل چهارم ایرانسل به بازار عرضه شد. این مودم‌ها با هزینه بسیار کمتر، امکان دسترسی به تمامی قابلیت‌های نسل چهارم ایرانسل را برای کاربران مختلف فراهم می‌کنند.

اینو من قبلا هم گفتم ولی دوباره واسه اطلاع دوستان میگم

توجه کنید در این روش، شما فقط نسل های ارائه شده توسط سایتی که از ان سیگنال میگیرید رو مشاهده میکنید و ممکن است سیگنال نسل های دیگر ، که از سایت دیگر شهر شما ارسال میشود در مکان شما در دسترس باشد.

به طور مثال شما از سایت شماره 2828 سیگنال نسل 2 میگیرید و این سایت به نسل های بالاتر ارتقا داده نشده است. با شماره گیری این کد به شما گفته میشود منطقه شما تحت پوشش نسل 2 است. حال در نزدیکی شما سایت 2829 هم وجود دارد که نسل های سوم و چهارم را ارائه میکند و در مکان شما هم سیگنال خوب است. اما چون به سایت 2828 کانکت هستید به شما گفته میشود که فقط نسل 2 قابل ارائه خواهد بود.

7. 7 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

9. 5 کاربر از peymanokia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نظرتون درباره این چیه
    البته متعلق به ایرانسل نیست ولی اگه ایرانسل راه اندازی کنه ایا همین سرعت رو می ده

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نظرتون درباره این چیه
    البته متعلق به ایرانسل نیست ولی اگه ایرانسل راه اندازی کنه ایا همین سرعت رو می ده

Sent from my SM-G531H using Tapatalk
    ایرانسل فکر کنم 2 روز پیش بود یه تبلیغی نشون داد و گفت به زودی ارائه میشه. فقط حیف که تو ایران اینترنت "دشمن" طلقی میشه و الا با این زیرساخت ضعیف اتصال منازل الان بهترین حالت همین سرویس های بدون سیم هست و اگه اجازه بدن! کیفیت سرویسدهی به صورت کلی خیلی بهتر از اینی که هست میشه

12. 4 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

ایرانسل فکر کنم 2 روز پیش بود یه تبلیغی نشون داد و گفت به زودی ارائه میشه. فقط حیف که تو ایران اینترنت "دشمن" طلقی میشه و الا با این زیرساخت ضعیف اتصال منازل الان بهترین حالت همین سرویس های بدون سیم هست و اگه اجازه بدن! کیفیت سرویسدهی به صورت کلی خیلی بهتر از اینی که هست میشه
    من خودم به شدت دوس دارم هر چه زودتر فعال بشن !!
    یعنی من عمریه با این خطوط آشغال سر کردم !! همین الانش مجبورم سرویس 128 استفاده کنم !! چون خط تلفن من بیشتر از 2 مگابیت رو نمیتونه جواب بده به علت فاصله 5 کیلومتری با مرکز مخابراتی

15. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

توی اطلاعات لو رفته شماره های من به اسم کسان دیگری ثبت شده فکر کنم صاحبان قبلی سیمکارت هست ...... از سر من یکی کذشت ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •