تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2231 از 2376 اولاول ... 12311731213121812221222722282229223022312232223322342235224122812331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,301 به 22,310 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوست خوبم...مثل اینکه سن و سالت قد نمی ده......دوره اول لیگ استقلال 2 امتیاز از پرسپولیس جلو بود و تفاضل گلش هم بهتر بود....یعنی با یک مساوی هم قهرمان می شد چون اگه پرسپولیس می برد و استقلال مساوی می کرد،امتیاز ها مساوی می شدن و استقلال به خاطر تفاضل گل قهرمان می شد ....
    ولی استقلال باخت و پرسپولیس برد و با 1 امتیاز بیشتر قهرمان شد.......
    به نقل از روزنامه خبرورزشی شماره 3458

در ضمن صحبت از سن و سال کردی... محض اطلاعت من حتی اون موقع که قلعه نویی تو استقلال بازی میکرد دقیقا یادمه...

من نمی دونم جرا اینقدر بد بازی کردند
    چرا ارش نبود چرا
    بابا تابلو بود استقلال از جام حذفی کنار میکشه. حالا اگر رسما کناره گیری میکرد یه کم ضایع بود. مخصوصا تو این جو مسمون فوتبال ایران....

من تو نظر سنجی سایت باشگاه گزینه مخالف رو زدم. استقلال باید با قدرت تو جام حذفی هم شرکت میکرد و جام رو میگرفت. تا تیم چهارم لیگ یعنی سپاهان که شایستگیشو هم داره بره آسیا...

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

پیشبینی همتون اشتباه از آب در اومد

میبینم که قهرمان لیگ برتر به یک تیم دسه اولی باخت...

البته برای من باخت استقلال مقابل تیم‎های کرمانی چیز عجیبی نیست

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بالاخره باید یه جوری ثابت کنیم که مثل تمام چیزهای دیگه اینجا ایرانه
    توی تمام دنیا بازیهای حذفی به دو صورت تک حذفی یا دو حذفی انجام میشه
    توی بازیهای 2حذفی در صورت مساوی بودن گلهای زده در رفت و برگشت تعداد گلهای زده در خانه حریف و اگر همه ی اینا مساوی بود در نهایت بازی به پنالتی کشیده میشه.ولی در مورد بازیهای تک حذفی هم قانونی وجود داره که در تمام دنیا اجرا میشه اونم اینه که اگر تیمی در خانه ی حریف مساوی کنه برنده تیم مهمانه .استقلال تا حالا 2 بار به خاطر نبود این قانون از جام حذفی حذف شده
    یه بار توی بوشهر یه بارم توی رفسنجان( هرچند مشخص بود که استقلال نمیخواست این بازی رو ببره)
    Last edited by bleu2u4u; 30-04-2009 at 18:40.

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پیشبینی همتون اشتباه از آب در اومد

میبینم که قهرمان لیگ برتر به یک تیم دسه اولی باخت...

همشهري اتفاقا بر عكس تنها كسي پيش بيني كرد كه استقلال مي بازه من بودم

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

همشهري اتفاقا بر عكس تنها كسي پيش بيني كرد كه استقلال مي بازه من بودم
    بهنر نیست بری تویه تایپ خودتون

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

سرمربي تيم مس رفسنجان: باخت استقلال از ارزش‌هاي اين تيم كم نمي‌كند !!

سرمربي تيم فوتبال مس رفسنجان گفت: باخت استقلال مقابل تيم ما چيزي از ارزش‌هاي اين تيم را كم نخواهد كرد.

اكبر زبردست عصر پنجشنبه پس از پايان ديدار دو تيم مس رفسنجان و استقلال در رقابت‌هاي جام حذفي در گفت و گو با ايرنا افزود: استقلال تيم بزرگي است و خوشحاليم كه اين تيم را شكست داديم.

وي با اشاره به اينكه در جريان اين ديدار ‪ ۶۰‬درصد زمان مسابقه بازي در دست ما بود، تاكيد كرد: بازيكنان با انگيزه تيم مس رفسنجان ديدار قابل قبولي را مقابل قهرمان ليگ هشتم به نمايش گذاشتند.

زبردست خاطر نشان كرد: هر يك از ديدارهاي رقابت‌هاي جام حذفي نقش يك فينال را دارد و بايد براي كسب نتيجه دلخواه با تمام توان و انرژي رقابت كرد.

سرمربي تيم مس رفسنجان ادامه داد: استقلال تهران در ليگ برتر و رقابت هاي آسيايي ديدارهايي را برگزار مي‌كند و نيمكت استقلال نيز يك تيم قدرتمند است.

وي با اشاره به اينكه باخت استقلال ارتباطي به عدم حضور چند بازيكنان اصلي اين تيم ندارد، گفت: نبايد ارزش‌ها و تلاش‌هاي تيم مس رفسنجان در اين ديدار را با مطرح كردن چنين صحبت‌هايي ضايع كرد.

زبردست افزود: همه مردم ايران نحوه بازي هر دو تيم در اين ديدار را از طريق گيرنده‌هاي تلويزيوني تماشا كردند و به سطح بالاي اين ديدار پي بردند به گزارش ايرنا، تيم مس رفسنجان در مرحله يك شانزدهم رقابت‌هاي جام حذفي فوتبال عصر پنجشنبه در ورزشگاه شهداي نوش آباد رفسنجان تيم استقلال تهران را با احتساب پنالتي با نتيجه ‪ ۷‬بر ‪ ۶‬شكست داد.

داره خودمونی میشه ROOTKIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نقل از روزنامه خبرورزشی شماره 3458

در ضمن صحبت از سن و سال کردی... محض اطلاعت من حتی اون موقع که قلعه نویی تو استقلال بازی میکرد دقیقا یادمه...
    بهتر یه نگاه به این هم بندازی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نقل از خبرگزاری مهر :
    کد:
    در ضمن قلعه نویی هم در سال 1995 از بازیکنی فوتبال بازنشسته شد.

کد:

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

استقلال باید با قدرت تو جام حذفی هم شرکت میکرد و جام رو میگرفت. تا تیم چهارم لیگ یعنی سپاهان که شایستگیشو هم داره بره آسیا...
    صباشایسته ترین تیم برای کسب چهارمین سهمیه اسیاست.مطمین باش سهمیه راکسب میکنه .

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

باخت امروز ما فقط وفقط به امیرقلعه نوعی ربط داشت امیدوارم به خاطر اتفاقی که افتاد چیز باارزشی بدست بیاریم.
    Last edited by unartig; 30-04-2009 at 19:56.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بالاخره باید یه جوری ثابت کنیم که مثل تمام چیزهای دیگه اینجا ایرانه
    توی تمام دنیا بازیهای حذفی به دو صورت تک حذفی یا دو حذفی انجام میشه
    توی بازیهای 2حذفی در صورت مساوی بودن گلهای زده در رفت و برگشت تعداد گلهای زده در خانه حریف و اگر همه ی اینا مساوی بود در نهایت بازی به پنالتی کشیده میشه.ولی در مورد بازیهای تک حذفی هم قانونی وجود داره که در تمام دنیا اجرا میشه اونم اینه که اگر تیمی در خانه ی حریف مساوی کنه برنده تیم مهمانه .استقلال تا حالا 2 بار به خاطر نبود این قانون از جام حذفی حذف شده
    یه بار توی بوشهر یه بارم توی رفسنجان( هرچند مشخص بود که استقلال نمیخواست این بازی رو ببره)
    100 درصد تایید میشه...

همچین میگن تیمهای کرمانی انگار کرمان چه سابقه ای تو فوتبال و لیگ داشته... حالا به لطف پول زیاد دو سه سالیه مس کرمان اومده رو بورس... تیمهای ریشه داری مثل ملوان و برق شیراز و نساجی مازندران دارن تو بحران دست و پا میزنن... مثلا نساجی رو میگم که 60 ساله تیمه... حالا تیمهای بی ریشه اومدن مدعی شدن... فقط لیست بازیکنهایی که از نساجی به فوتبال ایران معرفی شدن بهت بگم باورت نمیشه. خیلی هاشون همین الان تو لیگ دارن بازی میکنن... فرهاد مجیدی...فرزاد مجیدی... میثم بائو... فریدون فضلی...مهرداد اولادی و .... خیلی های دیگه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •