عزیز امکان چنین چیزی نیست اصلا در مرداد اعزام بالاتر از دیپلم نداریم
tapatalk
...
REAPER CREW
عزیز امکان چنین چیزی نیست اصلا در مرداد اعزام بالاتر از دیپلم نداریم
tapatalk
...
REAPER CREW
سلام دوستان من میخواستم معافیت کفالت بگیرم پدره من یکی از چشمهاش بینایی نداره و اون یکی هم خیلی ضعیفه و پاش هم یکی از پاهاش از زیر زانو قفطع شده من یه برادر بالای 18 سال دارم که ایشون معافیت چشمی دارن جمع چشم هاش 9.5 هست
ولی من چند هفته پیش پدرمو میدان سپاه بردم اونجا کمیسیون پزشکی تشکیل شد پدرم رو قبول کرد ولی به برادرم گفت باید تو هم از کار افتاده باشی یعنی یه چشت کور باشه اون یکی هم دیدش کم باشه
حالا من موندم مگه برای از کارافتادگی پدر یکی از فرزندان نمیتونه کفیل باشه خوده میدان سپاه وقتی رفتیم نزاشت ما حرف بزنیم پای پدرم رو تا دید گفت این اوکی هست ولی برادرم رو گفتن میفرستیمت بیمارستان امام سجاد ما هم گفتیم باشه قرار شده بهمون زنگ بزنن بگن کی بریم
یکی به من گفت پدرت رو ببر تحت پوشش بهزیستی چون قانون 6 بهزیستی میگه اگر پدر و مادر یکی از آنها از کارافتاده باشه با رضایت اونا یکی از فرزندان میتونه کفیل بشه حالا دوستان من رفتم کارای پدرم رو کردم بهزیستی هم درجه معلولیت پدره من رو شدید توصیف کرد حالا قراره تا چند وقت دیگه کمیسونشون تشکیل بشه ما رو خبر کنن
دوستان حالا به نظرتون از کدوم راهها من برم به نتیجه میرسم
آیا از همون قانون خوده میدان سپاه مگه نباید قبول میکرد
این بهزیستی به نظرتون چقدر جواب میده
شدنی هست یا خیر
سلام
تاریخ اعزام من 1 شهریوره، خواستم بندازم 1 تیر گفتن چون دارن کد میزنن 1 تیر بسته شده به نظرتون تو این چند روز م.نده به اول تیر میشه تارخ اعزاممو عوض کنن؟
همون بهزیستی رو پیگیری کن ....
اون میدون سپاه هم درست گفته باید برادرتون که بالای 18 هست از کار افتاده باشه . . .
وقته گفتند نمیشه دیگه نمیشه دوست من ....مگر این که پارتی داشته باشی. . .سلام
تاریخ اعزام من 1 شهریوره، خواستم بندازم 1 تیر گفتن چون دارن کد میزنن 1 تیر بسته شده به نظرتون تو این چند روز م.نده به اول تیر میشه تارخ اعزاممو عوض کنن؟
Last edited by SNOW PATROL; 02-06-2014 at 17:47.
سلام
من الآن دیگه تقریبا 15 روز از آموزشیم مونده تو همین 01
بدون شک 01 بهترین جا برا آموزشیه ، احترام می زارن در حدی که هیچوقت بهتون نمی گن سرباز و با آقای دانشجو صداتون می کنن و بی احترامی نمی کنن مگر برا افراد خاص ...! امکاناتش خوبه ، بچه تهران هم که هستی و خیلی راحت تره و به جز 3-4 روز اول که مرخصی نمیدن ، شما هر روز می تونید مرخصی بگیرین و برین خونه و فردا صبح برگردین
پارکینگ هم داره و راحت میشه ماشین برد و مثل یه کارمند صبح برید پادگان و بعد از ظهر تقریبا 5 برگردین
به جز اون 3-4 شب اول ، فقط شب هایی که نگهبانی باشی می مونی تو پادگان و بقیه رو می تونی بری خونه
در کل خوبه ، از 02 برا بچه های تهران بهتره حداقل (چون 02 خارج از تهرانه )
دوسته عزیز ممنون
فقط یه سوال دیگه اون میدان سپاه برادرم رو بیمارستان امام سجاد گفتن ارجاع میدن که هنوز خبری نشده گفتن زنگ میزنیم این بهزیستی که امروز من کاراش رو انجام دادم پدرم از نظر بینایی شدید و از نظر تحرکی خفیف ذکر شده بود البته کمیسون اصلیش هنوز تشکیل نشده خوده بهزیستی گفت 1 ماه تا اتمام کار زمان میبره
حالا اگر زنگ زدن از نظام وظیفه و به برادرم گفتن برو امام سجاد بره یا نه بعد اگر رد شد اعتراض بزنم چی کار باید کرد تا این مدرکه بهزیستیم آماده بشه چه حرکتی انجام بدم
بنده از نظره پزشکی مشگل تپش قلب خودم دارم و چند بار تپش قلبم حالت af بهم دست داده که باید اون زمان آمپول بزنم تا تپشم درست بشه و یک بار هم عمل ابلیشن انجام دادم
میخواستم بگم شرایطه پزشکی رو خودم دارم ولی دوست ندارم از این راه برم جلو و اینو گذاشتم برای آخرین در
اگر همه اینا رد بشه میشه برای پزشکی اقدام کرد
به نظر من صد در صد بره چرا نره ؟ ولی میتونم بگم 100 درصد موافقت نمیشه همونجا هم میتونید اعتراض بزنید
سنگ مفت گنجشک هم مفت
اما چیزی که به نام از کار افتاده ذکر میشه یعنی فرد به تنهایی نتونه از خودش مراقبت کنه که ضعف بینایی در این ردیف نیست همین العان در مدارک بالا افراد با شماره های چشم بالا تر از 10 به خاطر مدرک تحصیلیشون حتی معاف هم نشده اند چه برسه به از کار افتاده ..شما کار خاصی نمیتونید بکنید فقط مطمئن بشید که از طریق بهزیستی معاف میشوید و
بیهوده وقت خود رو تلف نکرده باشید
برای مشکل قلبی تون هم میتونید از طریق لینک زیر بررسی کنید که در شمول قانون معافیت پزشکی قرار میگیرد یا نه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by SNOW PATROL; 02-06-2014 at 19:15.
دوستان من توی این ماه دفترچه رو بفرستم اعزامم میفته برای شهریور؟ مدرکم دیپلم
مشکلات جسمانی رو خودشون تست می گیرن میفهمن یا خودمون باید اعلام کنیم مشکل داریم؟
شما توی این چند روز ارسال کنید احتمال اعزام در مرداد زیاده احتمال کم برای تیر یا شهریور وجود داره
شما برای پر کردن دفترچه باید به پزشک مراجعه کنید و تستی هم نمیگیرند هر مشکلی دارید باید خودتون به پزشک بگید
تیر برام خیلی زوده. کلی کار توی این دو سه ماهه باید انجام بدم. یعنی بخوام شهریور یا حداکثر مرداد بیفته دفترچه رو الان نفرستم؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)