تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2230 از 2403 اولاول ... 12301730213021802220222622272228222922302231223222332234224022802330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,291 به 22,300 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب قطعی های بامدادی اندیشه همچنان ادامه دارد....از 2 قطع شد، 25 دقیقه هم ادامه داشت...یه بار دیگه هم قطع شد که یک ساعت ادامه داشت...
    Last edited by mtn877; 13-03-2015 at 03:47.

2. این کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خوب قطعی های بامدادی اندیشه همچنان ادامه دارد....از 2 قطع شد، 25 دقیقه هم ادامه داشت...
    دارن لوله کشی رو تعویض میکن ، اینترنت اینقدر نشتی نده ، سرعت یوزرها کم میشه همش !

4. این کاربر از SAM609 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه دوست عزیز
    فرمایشات شما ئ دیگر دوستان در حال پیگیری هست. یه کارایی رو میشه سریع انجام داد یه سری بیشتر طول میکشه. هفته دیگه چند تا خبر خوب بهتون میدم. منتظر باشین
    5 ساله مشترک اندیشه هستم هر سال بدتر از سال قبل ، جز افزایش قیمت و کاهش سرعت چیزی ندیدم، هر وقت می خواین یه تغییری ایجاد کنید بیشتر تن و بدن مشترک می لرزه . گرچه هنوزم معتقدم تو این آشفته بازار آی اس پی های رشت اندیشه بین آشغال و آشغال تر همون آشغالست .... می سوزیم و می سازیم.....

6. 2 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lieee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    هر جایی که توش بتونم یک قدم از اون چیزی که هستم برم بالا

پيش فرض

دوستان یک سوال ادرس دفتر مرکزی های isp های رشت و رومیخوام
    اصلا چند تا isp داریم تو رشت ؟

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

نه دوست عزیز
    فرمایشات شما ئ دیگر دوستان در حال پیگیری هست. یه کارایی رو میشه سریع انجام داد یه سری بیشتر طول میکشه. هفته دیگه چند تا خبر خوب بهتون میدم. منتظر باشین
    این دوتا عکسو تمام صفحه انداختم خدای ناکرده فک نکنی تقلبی درکاره ببینم بازم میگید رو یه خط سالم و پایدار پینگ و تایم اوت ربط به دانلود پیدا میکنه
    du meter کنار تسک بار و همه چیز گویاست جوابتون چیه ؟
    Last edited by Angel Of Darkness; 13-03-2015 at 09:45.

9. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

DNS سرور اندیشه تعییر کرده از دیشب.کسی نغییری متوجه شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نمیدونم این عمو فیلترچی چیکار داره میکنه با این اینترنت ولی امروز که پینگا خوب به نظر میرسن ! ( اگه تا شب دوباره ن**نن توش ) فقط این تغییر آی پی دم به دقیقه نمیدونم واسه چیه ، هی آدمو از سرور دیسکانکت میکنه !

12. 2 کاربر از SAM609 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دیروز یه گمجی به نام عزیزی از مخابرات استان بهم زنگ زد و گفت که شما به مخابرات تهران شکایت نوشتی در مورد کم فروشی .
    گفتم بله ، چطور ؟
    گفت به ما ارجاع دادن و سرویس ماهانه دانلود شبانه نداره .
    بهش گفتم ما که مجبور بودیم و از سر ناچاری (چون isp دیگه ای در منطقه ی ما نیست) یک ساله گرفتیم 2 مگ حالا چرا سرعتش تو ساعات رایگان 230 نیست بلکه 120 هست. چرا اینو کم فروشی می کنید ؟ پول دو مگ می گیرید و نت یک مگ تحویل ملت می دید؟
    گفت این دانلود رایگان یک هدیه هست و تو ساعات رایگان سرعتش نصفه که قانونیه و سرعتتون در زمانی که حجم ازتون کم میشه روی 250 باید باشه.
    بهش گفتم این قانون نانوشته رو کی بنا گذاشته ؟ کجای دنیا همچین نتی ارائه میدن که نت رو بدون حق دانلود ارائه میدن . اگر دانلود کنیم هر گیگ باید 3600 بخریم.
    حتما این بهونه ی جدیدتونه که همینم قطع کنید. یک دفعه کل نت رو بردارید تموم شه دیگه در ازاش ما هم یه پولی همین جوری بهتون بدیم در ازای هیچ
    دزدی و کم فروشی چقدر آخه.
    میگه بر اعصابتون مسلط باشید . فعلا برنامه ای برای برداشتن یا قطع شرایط فعلی نداریم .
    گفتم امیدوارم به همین شکل باشه و همین اب باریکه ای هم که میاد حذف نکنید
    داداش میخواستی تشکر کنی بابت اینکه همینم بر نداشتن دیگه چرا شکایت کردی ؟ وقتی طرف میگه چرا شکایت کردی باید بفهمونی بهش کاری که کرده اشتباهه ، دیگه چونه زدن سر اینکه اینم ممکنه قطع بشه اصل کار رو زیر سوال میبره
    نه خب به کم راضی باشیم فردا همینم حذف میکنن / من فقط خدا کنه اون قراردادم رو بهم بدن ، فکس میکنم برای تنظیم مقررات ( خودش گفت حتما فکس کن ) بعد حتما پیگیر میشم
    همینطوری نیست که هر غلطی خواستن بکنن
    به پسره گفتم ما نمیخوایم سرعت رو بیشتر کنید فقط شبا سرعت رو کم نکنید ، همین
    گفت بخدا سیستم نمیخواد سرعتا زیاد شه ، یکم دیگه باهاش حرف زدم و دلیل آوردم که بابا بزارید ثابت باشه خب ، زیاد نکنید ولی کمش هم نکنید
    گفت یکم فک کن چی میگم.میگم سیستم نمیخواد
    قضیه اینه که یه سری قارج نمیذارن سرعتا زیاد شه
    ظرف میگفت ، وزیر اومده گفته سرعتا رو زیاد کنید بدبخت رو داشتن استیظاح میکردن که چرا همچین دستوری دادی
    مملکت افتاده دست کسایی که هیج تخصصی توی هیچی ندارن ، فقط بلدن دهن ملت رو سرویس کنن
    الان "های وب" تو روز تا 8 مگابیت سرعت داره ، آسیاتک 10 مگابیت ، 4G ایرانسل هم که راه افتاده ، یعنی الان سیستم معطل اینه که مخابرات تو شب سرعتش رو مبادا کامل بده ؟
    داداش سیستم نمیخواد چیه !؟ در مورد ما چی فکر می کنن اینا ؟

14. 2 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینترنت فقط 3g بچه ارزششو داره یه مودم 3 جی بخرید بسته یک هفته بخرید یکسره دانلود کنید شبانه .

امشب رشت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 3 کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه که نمیتونه اینقدر باشه آخه !!! با این سرعت بخواد دانلود کنه شبی حداقل 20 گیگ میتونه بگیره ، که با توجه به سابقه درخشان خدمات دهنده های اینترنت توی ایران (از جمله همین ایرانسل) طولی نمیکشه که سرعت سرویس نامحدود رو بیارن روی 128 کیلوبایت یا دیگه نهایتا 256 !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •