تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2230 از 3195 اولاول ... 123017302130218022202226222722282229223022312232223322342240228023302730 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,291 به 22,300 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

راستی یک چیزی رو یادم رفت بگم ، من حدس میزنم که Wii رکورد فروش Ps2 رو بشکونه ، چون Ps2 توی 10 سال تونسته 150 میلیون دستگاه بفروشه و Wii توی 4 سال تونسته 85 میلیون بفروشه !
    ولی با این حال این چیزی از ارزش های Ps2 کم نمیکنه ، و چیزی هم به Wii اضافه نمیکنه . فقط و فقط یک رکورده و بس .

2. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

1

یک سال زود تر رلیز شدن به هیچ عنوان فروش بیشتر رو توجیه نمیکنه ! DreamCast هم خیلی زود تر از Ps2 عرضه شد ولی ورشکست شد ! و البته فروش بیشتر هم به منزله ی بهتر بودن نیست .

در مورد لایو و PSN هم همون طوری که گفتم شما دارید سطح کیفیتی کل شبکه رو با 4 تا بازی میسنجید ! در صورتی که براتون قابل درک نیست که سطح کیفیتی یک شبکه رو بازی های توش نمیسنجند دوست عزیز .

در مورد فروش بشتر Ps2 و مقایسه اش با کنسول های فعلی ، این حرف همون قدری خنده داره که وقتی به رئیس نوکیا گفته بودند آی فون 10 میلیون فروش داشته سال اول ، گفته نوکیا (کل کمپانی) روزی 10 میلیون فروش داره !

شما زمانی میتونی این مقایسه رو انجام بدی که هر دو کنسول اولین کنسول یک کمپانی باشند و در عین حال از سخت افزار تقریبا برابر بهره ببرند - نه اینکه بیاید دومین کنسول سونی رو (سابقه) رو با اولین کنسول یک شرکت دیگه مقایسه کنید !

این طوری باشه Wii از Ps3 و 360 بیشتر فروخته - پس از جفتشون بهتره .

توضیح بیشتر از این فکر نمیکنم لازم باشه .
    اتفاقا توضیح بیشتر لازمه استاد. شما اگه ممکنه یه کم توضیح بده Xbox Live دقیقآ چیش از PSN بهتره. (با در نظر گرفتن این که ps3 و 360 کنسولای بازین) (نیای بگی facebook و twitter و xbox live party و اینا )
    مقایسه بحث فروشتم که خودش جکه بابا. مگه فروش ps1 که کنسول اول سونی بودو یادت رفته؟
    داداش dreamcast هم که کنسول اول سگا نبود
    اگه فروش بیشتر مهم نیست چرا انقدر میگی 360 3 میلیون بیشتر فروخته.
    در ضمن یعنی 360 سال اول هیچی نفروخته؟ نباید تو مقیسه فروش فروش سال اولشو لحاظ کرد؟ شاید چون همه 360 های سال اول الان سه چراغ شدن نمیشمریشون؟

4. این کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اتفاقا توضیح بیشتر لازمه استاد. شما اگه ممکنه یه کم توضیح بده Xbox Live دقیقآ چیش از PSN بهتره. (با در نظر گرفتن این که ps3 و 360 کنسولای بازین) (نیای بگی facebook و twitter و xbox live party و اینا )
    مقایسه بحث فروشتم که خودش جکه بابا. مگه فروش ps1 که کنسول اول سونی بودو یادت رفته؟
    داداش dreamcast هم که کنسول اول سگا نبود
    اگه فروش بیشتر مهم نیست چرا انقدر میگی 360 3 میلیون بیشتر فروخته.
    در ضمن یعنی 360 سال اول هیچی نفروخته؟ نباید تو مقیسه فروش فروش سال اولشو لحاظ کرد؟ شاید چون همه 360 های سال اول الان سه چراغ شدن نمیشمریشون؟
    شما اصلا نگرفتی من چی گفتم !

بهتر بودن یک شبکه را با این معیار ها میسنجند :

سرعت
    امنیت
    امکانات

و در هر 3 تای اینها شبکه لایو سر تره ، اگر شما از اون دسته افرادی هستی که کیفیت یک ماشین رو از روی لاستیکش میسنجی من باهات در این زمینه بحثی ندارم .

PSX هم 102 میلیون دستگاه فروخته و این در مقایسه با فروش کنسول های قدیمی تر با توجه به موقعیت زمانی هیچی نیست .

من هنوز هم میگم فروش بیشتر دلیل بر بهتر بودن نیست ، بحث بر سر این بود که چه کنسولی بیشتر فروخته ، نه اینکه چه کنسولی بهتره و طبق معمول یک سری فن بوی اومدند و گند زدند به بحث !

و براتون هم گفتم فروش بیشتر هیچ ربطی به زمان انتشار نداره ، فروش بیشتر رو فاکتور هایی مثل :

کیفیت
    قیمت
    پشتیبانی
    رضایت مشتری
    تبلیغات
    گروه سنی
    و ...

مشخص میکنند ، نه تاریخ انتشار .

به این مساله میگویند مغلطه توسل به اکثریت ، یعنی طرف چون سواد درست و حسابی نداره میاد میگه جون فلان چیز بیشتر فروخته پس بهتره چون آدم های بیشتری خریدنش !

دستمال توالت پر فروش ترین جنس مصرفی در کل دنیاست - پس از همه چیز بهتره ؟!
    Last edited by sonixax; 01-04-2011 at 19:57.

6. 7 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

مقایسه گرافیک بازی
    مقایسه گرافیک بازی Gears of War2 با Gears of War3

8. 6 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

شما اصلا نگرفتی من چی گفتم !

بهتر بودن یک شبکه را با این معیار ها میسنجند :

سرعت
    امنیت
    امکانات

و در هر 3 تای اینها شبکه لایو سر تره ، اگر شما از اون دسته افرادی هستی که کیفیت یک ماشین رو از روی لاستیکش میسنجی من باهات در این زمینه بحثی ندارم .

PSX هم 102 میلیون دستگاه فروخته و این در مقایسه با فروش کنسول های قدیمی تر با توجه به موقعیت زمانی هیچی نیست .

من هنوز هم میگم فروش بیشتر دلیل بر بهتر بودن نیست ، بحث بر سر این بود که چه کنسولی بیشتر فروخته ، نه اینکه چه کنسولی بهتره و طبق معمول یک سری فن بوی اومدند و گند زدند به بحث !

و براتون هم گفتم فروش بیشتر هیچ ربطی به زمان انتشار نداره ، فروش بیشتر رو فاکتور هایی مثل :

کیفیت
    قیمت
    پشتیبانی

مشخص میکنند ، نه تاریخ انتشار .

به این مساله میگویند مغلطه توسل به اکثریت ، یعنی طرف چون سواد درست و حسابی نداره میاد میگه جون فلان چیز بیشتر فروخته پس بهتره چون آدم های بیشتری خریدنش !

دستمال توالت پر فروش ترین جنس مصرفی در کل دنیاست - پس از همه چیز بهتره ؟!
    1. من به هیچ وجه فن بوی نیستم و از 360 هم متنفر نیستم.
    2. من نمیگم ps3 بهتره. هیچ وقت اینو نگفتم. من فقط میگم 360 بهتر نیست.
    3. کیفیت؟
    4. امنیت psn پایین تر از xbox live ه؟ امنیت یعنی چی؟ روی 360 هم چیت زیاده. شما modern warfare 2 بازی میکنی؟
    5. قیمت xbox live بیشتره یا psn?!!!!!!
    6. کی گفت فروش بهتر نشونه بهتر بودنه؟ ما فقط گفتیم اون 3 میلیون اختلاف (یا فقط بخشیش یا بیشترش) مربوط به دوره فروش طولانی تر 360 هستش.
    7. من گفتم تاریخ انتشار نشونه بهتر بودن psn یا live یا هر چیز دیگه ایه؟ یادم نمیاد گفته باشم.
    8. یه بحثی هم شد راجع به بازی های انحصاری که دوستان هم تایید کردن.
    10. باشه داداش شما با سوادی ماها همه بی سواد.
    و ممنون از لحن صحبت شما

10. این کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

1. من به هیچ وجه فن بوی نیستم و از 360 هم متنفر نیستم.
    2. من نمیگم ps3 بهتره. هیچ وقت اینو نگفتم. من فقط میگم 360 بهتر نیست.
    3. کیفیت؟
    4. امنیت psn پایین تر از xbox live ه؟ امنیت یعنی چی؟ روی 360 هم چیت زیاده. شما modern warfare 2 بازی میکنی؟
    5. قیمت xbox live بیشتره یا psn?!!!!!!
    6. کی گفت فروش بهتر نشونه بهتر بودنه؟ ما فقط گفتیم اون 3 میلیون اختلاف (یا فقط بخشیش یا بیشترش) مربوط به دوره فروش طولانی تر 360 هستش.
    7. من گفتم تاریخ انتشار نشونه بهتر بودن psn یا live یا هر چیز دیگه ایه؟ یادم نمیاد گفته باشم.
    8. یه بحثی هم شد راجع به بازی های انحصاری که دوستان هم تایید کردن.
    10. باشه داداش شما با سوادی ماها همه بی سواد.
    و ممنون از لحن صحبت شما
    1 - مگه من گفتم هستید ؟
    2 - بهتر نیست دو تا معنی میده : 1 - Ps3 بهتره ، 2 - هیچ فرقی با هم ندارند . منظور شما کدومه ؟ اگر شماره ی 2 هست من با شما هم عقیده هستم .
    3 - کیفیت ساخت ، متریال های استفاده شده ، و یک سری پارامتر دیگه که 360 توی سری اولش حسابی گند زد .
    4 - چیت امنیت نیست ، امنیت بر میگرده به شیوه کد گذاری اطلاعات و گواهینامه ها و هزار و یک مساله ی دیگه ، که جای بحثش اینجا نیست .
    5 - PSN یک شبکه رایگان هست و در دنیای امروز سرویس رایگان یعنی تبلیغ .
    6 - خوب من هم گفتم ربطی نداره ، اون 3 میلیون بیشتر به خاطر تبلیغات مایکروسافت ، جمعیت بیشتر آمریکایی ها و طرفدارانشون نسبت به ژاپنی ها و طرفدارانشون ، برتری نسبی کیفیت محصولات آمریکایی از هر جنس مشابه در دنیا - خود سونی برای طراحی مدار هاش و چیپ هاش دست به دامن آمریکا شده .
    7 - مگه من همچین حرفی زدم ؟
    8 - خوب مگه من مخالفتی کردم ؟
    9 - ؟؟؟؟؟؟؟
    10 - در بحث کردن اگر حد اقل هایی رو رعایت نکنی ، یا سواد درست و حسابی در مورد بحث کردن نداری و یا میخواید با توسل به هر چیزی که شده حرف خودت رو پیش ببری . کسی که میگه فروش بیشتر ، یا کاربر بیشتر نشانه ی بهتر بودن و برتر بودنه یکی از افرادی هست که پیشتر گفتم .

در مورد لحن هم من فکر نمیکنم چیز بدی گفته باشم ، فقط براتون یک مثال زدم که متوجه بشید فروش یا کاربر بیشتر نشونه ی بهتر بودن نیست ، بهترین نمونه اش هم همون دستمال توالت بود که در دنیا در رتبه ی 1 فروش اجناس مصرفی قرار داره .
    Last edited by sonixax; 01-04-2011 at 20:23.

12. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

علیرضا جان ممون بابت مقایسه های جالبت .

من موندم این بازی رایانه این مقایسه هارو از کجاش میاره !!؟؟؟

حداقل نیومدن 2 تا محیط مشابه رو با هم مقایسه کنن !!! عکس اول که خیلی مسخرس !

من بازم دارم تأکید میکنم به هیچ عنوان از روی عکس نمیشه گرافیک رو تشخیص داد.

همونطور که بازی Crysis 2 تو عکس یه چیزه خفناکی بود ولی در حال رندرینگ من کلی ایراد گرفتم ازش !!

اینم مثل همون .

البته Gears of War داره با Res 1080 میادا !! و از اونور هم fps رو فداش کردن و به نصف رسوندن یعنی 30 .

14. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وقتی هارد وصل نیست و کینکت وصله مشکلی نیست؟
    پیشنهاد دوستمون samgun رو حتما امتحان کن.
    وقتی هارد وصل نیست و کینکت وصله کینکت کار خودشو به راحتی می کنه دیگه.
    کلا بحث اصلی سر هارده.
    شما هم هاردتون روی کنسول موقعی وصل هست به راحتی لق می زنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

1 - مگه من گفتم هستید ؟
    2 - بهتر نیست دو تا معنی میده : 1 - Ps3 بهتره ، 2 - هیچ فرقی با هم ندارند . منظور شما کدومه ؟ اگر شماره ی 2 هست من با شما هم عقیده هستم .
    3 - کیفیت ساخت ، متریال های استفاده شده ، و یک سری پارامتر دیگه که 360 توی سری اولش حسابی گند زد .
    4 - چیت امنیت نیست ، امنیت بر میگرده به شیوه کد گذاری اطلاعات و گواهینامه ها و هزار و یک مساله ی دیگه ، که جای بحثش اینجا نیست .
    5 - PSN یک شبکه رایگان هست و در دنیای امروز سرویس رایگان یعنی تبلیغ .
    6 - خوب من هم گفتم ربطی نداره ، اون 3 میلیون بیشتر به خاطر تبلیغات مایکروسافت ، جمعیت بیشتر آمریکایی ها و طرفدارانشون نسبت به ژاپنی ها و طرفدارانشون ، برتری نسبی کیفیت محصولات آمریکایی از هر جنس مشابه در دنیا - خود سونی برای طراحی مدار هاش و چیپ هاش دست به دامن آمریکا شده .
    7 - مگه من همچین حرفی زدم ؟
    8 - خوب مگه من مخالفتی کردم ؟
    9 - ؟؟؟؟؟؟؟
    10 - در بحث کردن اگر حد اقل هایی رو رعایت نکنی ، یا سواد درست و حسابی در مورد بحث کردن نداری و یا میخواید با توسل به هر چیزی که شده حرف خودت رو پیش ببری . کسی که میگه فروش بیشتر ، یا کاربر بیشتر نشانه ی بهتر بودن و برتر بودنه یکی از افرادی هست که پیشتر گفتم .

در مورد لحن هم من فکر نمیکنم چیز بدی گفته باشم ، فقط براتون یک مثال زدم که متوجه بشید فروش یا کاربر بیشتر نشونه ی بهتر بودن نیست ، بهترین نمونه اش هم همون دستمال توالت بود که در دنیا در رتبه ی 1 فروش اجناس مصرفی قرار داره .
    1. نگفتین؟
    2. گفتم که دومی. یه بار دیگه پست قبلیمو بخون.
    4. که سونی خیلی بهتر عمل کرده.
    5. و این یعنی گرون تره؟
    6. داداش شما چرا متوجه نیستی؟ برای مقایسه فروش دوره زمانی باید لحاظ شه. یعنی برای مقایسه باید تعداد یونیت شیپ شده 360 از تاریخ 16 نوامبر 2006 رو حساب کنی. دقیقا مثل وقتی که قد بچه 10 ساله رو با قد بچه های 15 ساله مقایسه نمیکنن.
    7. من که اینطور متوجه شدم. ببین قبلا چی نوشتی.
    8. مگه من گفتم کردی؟
    10. شدیدا احساس میکنم حرفتون توهین آمیزه.

در مورد لحن هم خوب معلومه بقال که نمیگه ماستم ترشه. مورد ارتباط فروش و بهتر بودن هم که حل شد که. نشد؟ در ضمن کی گفته دستمال توالت پرفروش ترین چیز دنیاس؟ منبع؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

راستش ps3 اصلآ شکست نخورده. فروش 360 به زور همین کپی خور شدنش با ps3 برابره. به نظر من مایکروسافت بیاد به جای این سیاستا یه بازی مثل god of war بسازه. اصلآ یه مرحله از gow رو بسازه.
    کدوم سیاست دوست من؟

آیا منظورتون کپی خور شدن کنسولش هست؟

18. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •