تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 942 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همین به ما چه هاست که مارا به این وضع رسونده !

دلیل اصلی رد ترکسل وجود سهام داران یهودی در ترکسل بود.تمامی اون قضایاها هم داستانند.
    میتونی اینطوری فکر کنی ( شاید درست باشه ) ولی این رو هم بدون که توی نوکیا و خود ام تی ان هم سهامدار یهودی داریم .
    موضوع این نیست که سرمون رو بکنیم زیر برف
    موضوع اینه که کلا شبکه ایرانسل نقد بشه نه شرکای ایرانسل
    اگه مشکلات سیستمی داره به طریقی رفع بشه نه اینکه مشکلات سیاسیشو رفع کنیم
    اگه قراره که هرچیزی که گیرمون بیاد تا اون نا کجاآبادش رو بفهمیم چه خبره , یه چیزهایی میبینی که امیدت از دولت که هیچ از دنیا قطع میشه .
    پس یه جاهایی ندونستن برای بهتر زندگی کردن خوبه .

داره خودمونی میشه pedram_behrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

11 با بيشتر حرفات موافقم.

میتونی اینطوری فکر کنی ( شاید درست باشه ) ولی این رو هم بدون که توی نوکیا و خود ام تی ان هم سهامدار یهودی داریم .
    موضوع این نیست که سرمون رو بکنیم زیر برف
    موضوع اینه که کلا شبکه ایرانسل نقد بشه نه شرکای ایرانسل
    اگه مشکلات سیستمی داره به طریقی رفع بشه نه اینکه مشکلات سیاسیشو رفع کنیم
    اگه قراره که هرچیزی که گیرمون بیاد تا اون نا کجاآبادش رو بفهمیم چه خبره , یه چیزهایی میبینی که امیدت از دولت که هیچ از دنیا قطع میشه .
    پس یه جاهایی ندونستن برای بهتر زندگی کردن خوبه .
    در مورد اين‌كه تاريخچه اين اپراتور چي هست و چگونه به وجود اومده، همه مي‌تونن با يه جست‌جوي ساده كلي اطلاعات در اين مورد به دست بيارن كه تركسل چرا از ايران رفت. ممكنه همون‌طور كه مي‌گي: اين موضوع بحث ما نباشه.

ولي در يك مورد باهات موافق نيستم. اون هم اينه كه "ندونستن براي بهتر زندگي كردن خوبه". تمام دليل اين كه من و تو اين‌جا هستيم و مي‌نويسيم، اين‌كه وب وجود داره، اينترنت وجود داره يا اصولاً‌ علم وجود داره به‌خاطر اشتياق بي‌وقفه انسان به همه چيز رو دونستنه.

از اون‌جايي كه اين يه بحث فلسفيه، بيشتر عميق نمي‌شم و همين جا قطعش مي‌كنم. فقط خواستم نظرم رو بگم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عليرضا با حرفت در مورد تخته شدن تا حدودي موافقم، يك.

دو، فكر مي‌كني اگه دفاع بي‌مورد از ايرانسل بكنيم، به معني انتقاد از اپراتور دولتي هست؟ اگه از ايرانسل انتقاد نشه، ايراد‌هاي اون گرفته نشه و به حال خودش رها شه، دقيقاً چيزي خواهد شد كه شما دوست ندارين اون بشه.

به اين دقت كه نقد به معناي رد نيست، اگه ايراد چيزي رو بگي، هدفت بهتر شدن اونه، نه از بين رفتنش.
    عزیزم من که نگفتم انتقاد نکنید.
    من خودم دیروز یک ایمیل برای برای روشن شدن انکه من نممیتونم اس ام اس از سایت های خارجی دریافت کنم فرستادم که متن ایمیل من اینه
    ------------
    با عرض سلام واحترام

کلماتی که برروی گوشی شما می افتد نشان دهنده نام آنتنی می باشد که خط شما در ان لحظه به آن متصل مي باشد و در مورد رد وبدل نشدن صدا ممکن است که به دلیل ضعف انتن دهی

ویا ترافیک شبکه باشد که با بهبود وضعیت انتن دهی این مشکل نیز برطرف می گردد در رابطه با عدم دریافت پیام کوتاه از خارج کشور لطفا بفرمایید از چه کشوری نمی توانید

SMS دریافت کنید ؟ ایا ارسال و دریافت از سایر کشورها برای شما ممکن است ؟ با پاسخ به این سوالات ما را در حل مشکل خود یاری دهید

باتشکر

Customer Service

MTN IRANCELL

From: Alireza [mailto:a.rezaei123@gmail.com]

Sent: 2007/05/15 02:54
    ق.ظ
    To: Customer Service
    Subject:

سلام مشکل در کیانشهر

سلام من ساکن کیانشهر هستم و در اینجا من مشکل انتن دهیدارم
    روی گوشیم اسم منطقه ما رو به اسم توسکا مینویسه
    در صورتی که ما در کیانشهر هستیم البته بعضی وقتها به اسم صالحی میزنه ولی زیاد پایه دار نیست
    اما من اطلاع دارم که دکل شما در محل ما نصب شده اینطوری که معلومه خاموشه و یا اینکه فعال نیست اگر اینطوری هست کی فعال میشه؟
    و در بعضی از مناطق کیانشهر به طور کل آنتن نمیده
    و مشکلی هم در رابطه با تماس از تی سی ای یا خط ثابت هست که بعضیوقتها برای باره اول یا صدای من نمیره یا صدای هر دو به هم نمیرسه

و من اس ام اس نمیتونم از سایتهای خارجی دریافت کنم من در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ثبت نام کردم ولی اس ام اس این سایت که حاوی کد فعال کننده هست دستم نرسید اما به تی سی ای که فرستاتم به راحتی رسید
    -------------
    بعضی از دوستان میان میگن اس ام اس دلیور نمیشه ایرانسل بدرد نمیخوره
    اصفهان تا وقتی که شبکه افتتاح نشه مشکل داره اما بعضیها مدام میگن ایرانسل بدرد نمیخوره بریم تالیا بخریم یا تی سی ای
    اصفهانی ها باید اعتراض کنند چرا شبکه در اصفهان تکمیل نمیشه نه اینکه قبل از افتتاح رفتن سیم کارت خریدن بعد الان میکن چرا کار نمیکنه

ایرانسل از این ناراحت نیست که چرا سیم کارتهای من در اصفهان فروش رفت براش اهمیتی نداره چون طبق قانون فروش رسمی نداره در اصفهان کسانی که سیم کارت میفروشن در اصفهان رسمی نیستن

ایرانسل سیستم پاسخگو دارد نه انتقال دهنده مشکلات
    شما اگر از ایرانسل بپرسید چرا برام قبض نمیاد ایرانسل به شما میگه میتونید از سیستم e-care استفاده کنید و یا اس ام اس برای شما مشخص میکنه که چقدر بدهی دارید
    اما تی سی ای به شما میگه: (اینکه قبضها دست مشترک نمیرسه مشکل ما نیست مشکل شرکت پسته) حالا خط قطع میشه برای وصل مجدد پول بده
    اما این مشخصه که وقتی من برای کسی نامه پست میکنم رسید نامه دسته من هست من باید پیگیری کنم نه طرف گیرنده

کسانی که از ایرانسل ایراد میگیرن برای اولین مشکل مطلب بر ضد ایرانسل مینویسن حتی شاید برای یک تماس ناموفق
    ------------
    خسته شدو بس که نوشتم
    از نظر من تو این تابیک CD_RW میانه رو ترین فرده
    و من مدافع ترین شخسیت ایرانسل در این تابیک
    Last edited by علیرضا خارجی; 15-05-2007 at 17:18.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض كيفيت مكالمات Mci در حالت مطلوب قرار دارد--- به کفش کهنه ایرانسل نمیرسه

معاون نظارت و مديريت شبكه‌ي ارتباطات سيار درباره‌ي كيفيت مكالمات شبكه‌ي اپراتور اول تلفن همراه گفت: در شرايط فعلي كيفيت مكالمات در حالت مطلوب بوده و مشكلي وجود ندارد،--"این قسمت گوش کنید بعد 13 سال"-- (اما اگر موردي در شبكه مشاهده شود به جريان عمليات توسعه‌ي سايت‌ها در شبكه به ويژه در شهر تهران برمي‌گردد و در شرايط فعلي اجتناب‌ناپذير است.)

محمدحسين فلاح اصغري در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ي وضعيت سرويس Vms (صندوق پيام صوتي) اپراتور اول تلفن همراه اظهار كرد: در حال حاضر سرويس Vms در حالت طبيعي قرار داشته و اختلالي در آن وجود ندارد.

او با اشاره به اين كه بيش از 200 هزار مشترك بر روي Vms اپراتور اول فعال هستند، ‌گفت: اين سرويس در شرايط فعلي براي 800 هزار مشترك تعريف شده است اما اگر تعداد متقاضيان آن در آينده بيشتر شود ظرفيت اين سرويس را توسعه خواهيم داد.

او درباره‌ي اين كه چرا سرويس Vms با استقبال چنداني مواجه نشده است، گفت: به نظر مي‌رسد براي افزايش مشتركان جهت استفاده از Vms بايد اطلاع‌رساني بيش‌تر انجام دهيم.

معاون نظارت و مديريت شبكه‌ي ارتباطات سيار در پايان خاطر نشان كرد: در هفته‌ي گذشته از تاريخ 15 ارديبهشت ماه تا 22 ارديبهشت‌ماه 327 هزار Sms ارسال شده كه از اين تعداد 270 هزار Sms آن با موفقيت به مقصد رسيده است.
    (یعنی 57 هزار اس ام اس نرسیده)

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

اقا دلیوری من و برادرم مشکل نداره یه بار گوشیتو عوض کن ببین مشکلت حل میشه
    باز که از تی سی ای تعریف کردی؟
    آخه تی سی ای چیزی واسه تعریف نداره بعد از 11 سال
    6 ماه دیگه ایرانسل میترکونه
    من نگفتم کدوم بهتر کدوم بد تر
    گفتم اون حداقل دلیوری میده
    دوست من ......من امتحان کردم نشد در ضمن مگه میشه همین 3 هفته پیش یکی دادم دلیورت ولی بعدیاش دیگه تعطیل تا .......

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من نگفتم کدوم بهتر کدوم بد تر
    گفتم اون حداقل دلیوری میده
    دوست من ......من امتحان کردم نشد در ضمن مگه میشه همین 3 هفته پیش یکی دادم دلیورت ولی بعدیاش دیگه تعطیل تا .......
    چندتا چیز میتونه باشه نه صبر کن اول به پرسم
    به تی سی ای که میزنی دلیوری نمیده؟
    به ایرانسل میزنی دلیوری نمیده؟
    اصلا اس ام اس تو به طرف میرسه دلیوری نمیده؟
    با هر دوش مشکل داری
    یا در کل با ایرانسل مشکل داری؟ (شوخی)

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستانی که می گویند ایرانسل در اصفهان فروش رسمی نداره باید بدونند این یک دروغ خیلی بزرگ از طرف ایرانسل هست . شما فقط کافیه یکسری به مراکز موبایل اصفهان(احمدآباد و فردوسی و نشاط ) بزنید تا تبلیغات و تابلوهای نصب شده و جملاتی که از قبیل ایرانسل در اصفهان فعال شد و ... که از طرف خود ایرانسل به فروشنده ها داده شده را ببنید و تقریبا همه فروشگاه ها هم از این تبلیغات دارند . اگر فروش نداره پس این فروشگاه ها سیم کارت ایرانسل و تابلوهای تبلیغاتی آن را از کجا می آورند !!!!؟ حتما خودشون درست می کنند !!!؟
    اینها فقط دورغ و چرندیاتی از طرف ایرانسل هست که مثلا کار کثیف خودش را توجیج کنه ... یک چیز جالب دیگه اولین جاهایی که ایرانسل پوشش داد همین مراکر موبایل بود و اطرف آنها ... مثلا در خیابان فردوسی فقط وقتی شما اطراف موبایل فروشهای این خیابان می شدید آنتن ایرانسل فول و عالی می شد در حالی که به هیچ عنوان در هیچ کجا دیگر این خیابان و اطراف آن ایرانسل آنتن نمیده . ایرانسل فقط به یک چیز فکر می کنه و آن پول و سرکیسه کردن مشتری هست و هیچ احترامی برای مصرف کننده قایل نیست .

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جسارته سوال مي‌كنم، ولي واقعاً كل اين اطلاعات رو ايرانسل به شما داد؟
    بله عزيز من ، تازه كامل تر از اين بود من خلاصه اش كردم .

شك داري مي توني امتحان كني => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------------------------------------------------------------------------------
    only MTNIrancell
    Last edited by Ebrahim202003; 15-05-2007 at 22:02.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستانی که می گویند ایرانسل در اصفهان فروش رسمی نداره باید بدونند این یک دروغ خیلی بزرگ از طرف ایرانسل هست . شما فقط کافیه یکسری به مراکز موبایل اصفهان(احمدآباد و فردوسی و نشاط ) بزنید تا تبلیغات و تابلوهای نصب شده و جملاتی که از قبیل ایرانسل در اصفهان فعال شد و ... که از طرف خود ایرانسل به فروشنده ها داده شده را ببنید و تقریبا همه فروشگاه ها هم از این تبلیغات دارند . اگر فروش نداره پس این فروشگاه ها سیم کارت ایرانسل و تابلوهای تبلیغاتی آن را از کجا می آورند !!!!؟ حتما خودشون درست می کنند !!!؟
    اینها فقط دورغ و چرندیاتی از طرف ایرانسل هست که مثلا کار کثیف خودش را توجیج کنه ... یک چیز جالب دیگه اولین جاهایی که ایرانسل پوشش داد همین مراکر موبایل بود و اطرف آنها ... مثلا در خیابان فردوسی فقط وقتی شما اطراف موبایل فروشهای این خیابان می شدید آنتن ایرانسل فول و عالی می شد در حالی که به هیچ عنوان در هیچ کجا دیگر این خیابان و اطراف آن ایرانسل آنتن نمیده . ایرانسل فقط به یک چیز فکر می کنه و آن پول و سرکیسه کردن مشتری هست و هیچ احترامی برای مصرف کننده قایل نیست .
    صبر کن منم بهت برسم...
    تراکتهای تبلیغاتی و یا تابلوهای تبلیغاتی رو ملاک میدونی؟
    نمی دونم شاید شرکت تاحالا ندیدی من شرکتهایی رو دیدم قبل از اینکه شروع به فعایت کنند تبلیغات وسیعی رو انجام میدن
    خریدن سیم کارت ایرانسل در تهران که دارم میبینم از آب خوردن هم راحت تره
    اگه کسی جمهوری رفت پاساز علاالدین ط2 میبینه که خریدن یک سیمکارت ایرانسل حتی از اب خوردن هم راحت تره
    اونجا یک میز گزاشتن بیرون و پوره تراکت که میتونی هرچقدر دلت خواست برداری و میتونی خودت ثبت نام کنی برای خرید خودتم مهر میزنی و تمام
    و هر کسی در تهران میتونه نمایندگی فروش بگیره که خیلی آسونه مثل ابه خوردن
    تا موقعی که ایرانسل نمایندگی اصلی شو در اصفهان را اندازی نکرده به طور قانونی نمیشه اعتراض کرد

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله عزيز من ، تازه كامل تر از اين بود من خلاصه اش كردم .

شك داري مي توني امتحان كني => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------------------------------------------------------------------------------
    only MTNIrancell
    ابراهیم از کی تاحالا تو که اونوری بودی؟؟؟؟؟؟
    فقط موتورولا با سیم کارت ایرانسل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •