عليرضا با حرفت در مورد تخته شدن تا حدودي موافقم، يك.
دو، فكر ميكني اگه دفاع بيمورد از ايرانسل بكنيم، به معني انتقاد از اپراتور دولتي هست؟ اگه از ايرانسل انتقاد نشه، ايرادهاي اون گرفته نشه و به حال خودش رها شه، دقيقاً چيزي خواهد شد كه شما دوست ندارين اون بشه.
به اين دقت كه نقد به معناي رد نيست، اگه ايراد چيزي رو بگي، هدفت بهتر شدن اونه، نه از بين رفتنش.
عزیزم من که نگفتم انتقاد نکنید.
من خودم دیروز یک ایمیل برای برای روشن شدن انکه من نممیتونم اس ام اس از سایت های خارجی دریافت کنم فرستادم که متن ایمیل من اینه
------------
با عرض سلام واحترام
کلماتی که برروی گوشی شما می افتد نشان دهنده نام آنتنی می باشد که خط شما در ان لحظه به آن متصل مي باشد و در مورد رد وبدل نشدن صدا ممکن است که به دلیل ضعف انتن دهی
ویا ترافیک شبکه باشد که با بهبود وضعیت انتن دهی این مشکل نیز برطرف می گردد در رابطه با عدم دریافت پیام کوتاه از خارج کشور لطفا بفرمایید از چه کشوری نمی توانید
SMS دریافت کنید ؟ ایا ارسال و دریافت از سایر کشورها برای شما ممکن است ؟ با پاسخ به این سوالات ما را در حل مشکل خود یاری دهید
باتشکر
Customer Service
MTN IRANCELL
From: Alireza [mailto:a.rezaei123@gmail.com]
Sent: 2007/05/15 02:54
ق.ظ
To: Customer Service
Subject:
سلام مشکل در کیانشهر
سلام من ساکن کیانشهر هستم و در اینجا من مشکل انتن دهیدارم
روی گوشیم اسم منطقه ما رو به اسم توسکا مینویسه
در صورتی که ما در کیانشهر هستیم البته بعضی وقتها به اسم صالحی میزنه ولی زیاد پایه دار نیست
اما من اطلاع دارم که دکل شما در محل ما نصب شده اینطوری که معلومه خاموشه و یا اینکه فعال نیست اگر اینطوری هست کی فعال میشه؟
و در بعضی از مناطق کیانشهر به طور کل آنتن نمیده
و مشکلی هم در رابطه با تماس از تی سی ای یا خط ثابت هست که بعضیوقتها برای باره اول یا صدای من نمیره یا صدای هر دو به هم نمیرسه
ثبت نام کردم ولی اس ام اس این سایت که حاوی کد فعال کننده هست دستم نرسید اما به تی سی ای که فرستاتم به راحتی رسید
-------------
بعضی از دوستان میان میگن اس ام اس دلیور نمیشه ایرانسل بدرد نمیخوره
اصفهان تا وقتی که شبکه افتتاح نشه مشکل داره اما بعضیها مدام میگن ایرانسل بدرد نمیخوره بریم تالیا بخریم یا تی سی ای
اصفهانی ها باید اعتراض کنند چرا شبکه در اصفهان تکمیل نمیشه نه اینکه قبل از افتتاح رفتن سیم کارت خریدن بعد الان میکن چرا کار نمیکنه
ایرانسل از این ناراحت نیست که چرا سیم کارتهای من در اصفهان فروش رفت براش اهمیتی نداره چون طبق قانون فروش رسمی نداره در اصفهان کسانی که سیم کارت میفروشن در اصفهان رسمی نیستن
ایرانسل سیستم پاسخگو دارد نه انتقال دهنده مشکلات
شما اگر از ایرانسل بپرسید چرا برام قبض نمیاد ایرانسل به شما میگه میتونید از سیستم e-care استفاده کنید و یا اس ام اس برای شما مشخص میکنه که چقدر بدهی دارید
اما تی سی ای به شما میگه: (اینکه قبضها دست مشترک نمیرسه مشکل ما نیست مشکل شرکت پسته) حالا خط قطع میشه برای وصل مجدد پول بده
اما این مشخصه که وقتی من برای کسی نامه پست میکنم رسید نامه دسته من هست من باید پیگیری کنم نه طرف گیرنده
کسانی که از ایرانسل ایراد میگیرن برای اولین مشکل مطلب بر ضد ایرانسل مینویسن حتی شاید برای یک تماس ناموفق
------------
خسته شدو بس که نوشتم
از نظر من تو این تابیک CD_RW میانه رو ترین فرده
و من مدافع ترین شخسیت ایرانسل در این تابیک