منظورم 4share
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
هيچ كاري نداره . با txd workshop ميشه با ايجاد دوتا ايميج 32 بيتي اين كار رو حل كرد . اوني كه منم گذاشته بودم همين طوري بود .نوشته شده توسط مجيد صادقي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم گوشی 6300 که جایگزین دوربین می شه
فکر نکنید میشه موبایل معمولی رو جایگزین دوربین میشه کرد ها اگر این کار رو بکنید بالای صفحه سمت راست عکس دوربین رو نشون نمیده و موقع عکس گرفتن صفحه به صورت معمولی هست و کادرش نمیفته من کلی جون کندم تا فهمیدم باید چیکار کنم
شما هر موبایلی خواستیدفقط کافیه عکس هاشو به من بدبد تا براتون به صورت دوربین در بیارم اینرو هم هرکس خواست بگه برا دانلود بزارم چون نمیشه که برای دانلود بزارم و هیچ کس دانلودش نکنه اگر خواستید بگید دریغ نمی کنم
فقط اگه همه دوستاني كه ميان تاپيك اديت و پچ فقط و فقط يه كم خلاقيت به خرج بدن همه چي ياد ميگيرن . والا موقعي كه ما ميخواستيم ياد بگيريم چطوري ماشين نصب مي كنن . كسي نمي گفت.
ممنون مشكل درست شد .بفرمایید اینم فولدر maps
_ اينم يه موتور باحال . ازش لذت ببريد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه لينكشو داري بزار مام ببينيم . اما اگه منظورت اونيه كه توي صفحات اوليه تاپيك هست بايد بگم لينك خرابه . اما من تاكسي سمند رو قبلا گذاشتم كه دوباره واسه شما امين عزيز ميزارم .
حجم : 898 كيلوبايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم خیلی قشنگ بود .راستی camery وزانتیای طبیعی دارید
اینمکا 800 برای شما دوست عزیز
http://mihd.net/d2txg6
Last edited by majid_sd2009; 27-01-2008 at 20:28.
منظورت رو نمی فهمم اگه میشه کمی واضح تر بگید
راستی من منتظر آموزش زدمودلر هستم
اگرمیدونی چطوری dffوارد تری دی مکس کرد لطفا بگو من به این آقا یحیی یک هفته پیش پیغام دادم گفت آموزش رو برام می زاره اما فکر کنم با این مشکلی که با آقا محمد پیش اومد دیگه نمیزاره.(عجب غلطی کردم ها !!!!!!!!)
آره کاری نداره ولی برای کسی که تا حالا این کار رو نکرده مشکل هست و یک اشتباه تو اسم و ... لازم هست که بازی یا گیر کنه یا اون شی هرچی هست مثلا همین موبایل تو بازی نیاد
اینم راست میگی من خودم چقدر سختی کشیدم تا یاد گرفتم این تاپیک هم نمی دونم چرا هی گیر الکی میداد و من نمی تونستم عضو بشم
Last edited by majid_sd2009; 27-01-2008 at 20:33.
مجید جان ماشین ایرانی با کیفیت داری؟![]()
شما بگو چی می خوای ؟
من کل ماشین هایی که تو بازی می زارم همش ایرانی هست( یعنی ماشینهایی که تو ایران هست ،نه فقط ساخت داخل)حال هر ماشینی می خوای اسمش رو بگو تا برات بزارم (اگه داشتم)همه ماشین ها هم کیفیتش خوبه یعنی از ماشینهای خود بازی که پرکیفیت تر هست
ممنونم:
آقا مجید خیلی خوب می سازین![]()
Last edited by aRThaS_08; 27-01-2008 at 21:27.
یعنی Cameryهم داری اگه داشته باشی و برام بزاری عالی می شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)