تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 400 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

واسه مودم B525 من که وقتی قطع باشه چراغ قرمز هست و وقتی وصل باشه چراغ آبی هست .
    چراغ سبز را وقتی روی 2G only تنظیم میکنم مشاهده میکنم ، اگه شبکه را روی 4G Only تنظیم باشه چراغ آبی هست و چراغ سبز فکر میکنم مربوط به شبکه سرعت پایین تر باشه.
    با چراغ آبی سرعت 100مگابیت رو دریافت میکنم ، پیشنهاد میکنم با مودمتون به محلی که سرعت بالاتر دریافت میشه و تست سرعت ها همون 100 مگ یا بیشتر رو نشون میدن برید و اونجا تست کنید ببینید سرعت مودم چقدر هست .
    در صورت امکان در مکان هایی با پوشش خوب که دوستان دیگر سرعت 100 مگابیت را دریافت کرده اند ، تست سرعت را بین ساعت های 5 تا 6 بامداد و در فضای باز انجام دهید.
    بعید میدونم دستگاه شما کمتر از مودم b525 سرعت ارائه کنه .
    Last edited by shaahani; 30-12-2018 at 12:14.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

همینطور متوجه شدم شبکه ایرانسل در زمانی که اعتبار سیم کارت مشترک کم باشد ، بصورت خودکار پهنای باند او را کاهش می دهد.
    به همین جهت اطمینان پیدا کنید در زمان تست سرعت بالای 5گیگابایت اعتبار اینترنت در سیم کارت شما وجود داشته باشد.

3. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

متوجه شدم مودم TF-i60 (B612)چهار انتن داره و MIMO 4x4 هست در صورتی که مودم B525 که بهتر ازش میگن MIMO 2x2 هست و احتمالا در شرایط یکسان سرعت کمتری نیز نسبت به مودم B612 دریافت خواهد کرد ، باتوجه به اینکه هر دو این دستگاه ها Cat6 هستند و حداکثر 300 مگابیت سرعت را پشتیبانی میکنند .
    هرچندکه من هیچگاه با مودم B525 خود بیشتر از 100Mbps دریافت نکرده ام .

دوستانی که بهترین دستگاه های مودم را برای خرید در ایران پیشنهاد میکنند ، متوجه شدم مدل B618 از CAT11 پیشتیبانی میکند و سرعت دستگاه تا 600Mbps است و MIMO 4x4 است .
    هرچند که اگر همین سرعت 100Mbps را نیز بطور ثابت اوپراتور ها ارائه دهند ، نیازی به سرعت بالاتر ندارم اما با توجه به سرعت دریافت بیشتر در این مودم ها و همینطور آنتن دهی بهتر MIMO 4X4 کاش این اطلاعات را قبل از خرید مودم بدست آورده بودم ، خرید یک دستگاه B618 میتونست من را در آینده از خرید مودم بی نیاز کنه و همینطور آنتن و سرعت بیشتری را در شرایط مشابه نسبت به B525 دریافت کنم
    این مودم B525 نیز دو مدل داره که 23a اون نسبت به 65a فرکانس های کمتری را پشتیبانی میکنه ، این مسئله نیز در زمان خرید به من اطلاع رسانی نشد و مدل 23a رو به اشتباه خریدم.
    شاید علت دریافت کمتر سرعت من نسبت به بعضی دوستان که سرعت های بالای 100 مگابیت با این مودم دریافت کردن ، همین تفاوت مدل باشه.
    به به گرفتی؟ مبارک باشه آنتن هم گرفتی؟ پس اخر FDD را ترجیح دادی. خوب کاری کردی

B618 خیلی کمیابه! مودم مارت شاید داشته باشه. من خودم اینجا کسی رو ندیدم که داشته باشه و متاسفانه تجربه ای روش نبود.

مودم را به دیوار زدی؟ عکس بگزاری ممنون می شوم.
    Last edited by italodance; 30-12-2018 at 12:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بنده این حرف شما رو تایید نمیکنم. بنده با مودم B525 سرعت 17.5 مگابایت (140 مگابیت) رو به صورت ناپایدار و سرعت 15 مگابایت (مگابایت) رو به صورت پایدار هنگام دانلود از اپراتور ایرانسل دریافت میکنم. از دوستانی هم که میشناسم سرعت دانلود 20 مگابایت (160 مگابیت) و حتی بالاتر از اون رو در اپراتور همراه اول دارن

کاملا تایید میشود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من که مودم ایرانسل رو به تازگی 360 تومان خریدم یک دفتر فروش هم 340 تومان میداد ولی من رفتم از نمایندگی ایرانسل خریدم همون 360 تومان ولی تو این آگهی نوشته 990 هزار تومان چه خبره مگه با اون پول میشه یک موبایل 4G خرید دیگه نیازی به مودم نداشته باشین. البته همین مودم هم همون روز مسول فروشش تو نمایندگی گفت (فقط تا پایان سال میلادی ازین مودم موجود هست و تولید میشه وبعد ازاون ایرانسل این مودم رو نداره که بفروشه و نایاب میشه هر کسی لازم داره تا موجود هست باید تهیه کنه.)
    احتمالش هست كه ايرانسل يه مدل جديد تر از اين و با پشتيباني tdd و fdd در سال جديد ميلادي برا فروش بزاره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سیمکارت TD Irancell هم اکنون » این ساعت از روز :

8. 3 کاربر از sara100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به به گرفتی؟ مبارک باشه آنتن هم گرفتی؟ پس اخر FDD را ترجیح دادی. خوب کاری کردی

B618 خیلی کمیابه! مودم مارت شاید داشته باشه. من خودم اینجا کسی رو ندیدم که داشته باشه و متاسفانه تجربه ای روش نبود.

مودم را به دیوار زدی؟ عکس بگزاری ممنون می شوم.

آره یک مودم ADSL جدید هم گرفتم ،
    مودم B525 رو پشت پنجره گذاشتم و آنتن رو در فضای باز پشت پنجره به دیوار زدم که قدرت سینگال از -94 به -84 بهبود یافت با اینکار.

تصاویر :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما اگه میگشتم B618 میخریدم بهتر میشد ، فکر نمیکنم B525 با B612 فرقی در گیرندگی و سرعت داشته باشند تازه 612 Mimo 4x4 هست و 525 2x2
    بعد کاش قبل خرید یک سر به سایت هواوی میزدم ، B525 دو مدل داره و 23a که من خریدم فرکانس کمتری پشتیبانی میکنه ، در سایت دیجیکالا هیچی در مورد دو مدل بودن نوشته نشده بود.

10. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

آره یک مودم ADSL جدید هم گرفتم ،
    مودم B525 رو پشت پنجره گذاشتم و آنتن رو در فضای باز پشت پنجره به دیوار زدم که قدرت سینگال از -94 به -84 بهبود یافت با اینکار.

تصاویر :

اما اگه میگشتم B618 میخریدم بهتر میشد ، فکر نمیکنم B525 با B612 فرقی در گیرندگی و سرعت داشته باشند تازه 612 Mimo 4x4 هست و 525 2x2
    بعد کاش قبل خرید یک سر به سایت هواوی میزدم ، B525 دو مدل داره و 23a که من خریدم فرکانس کمتری پشتیبانی میکنه ، در سایت دیجیکالا هیچی در مورد دو مدل بودن نوشته نشده بود.

ایول خوب و دقیق همینطور که گفتم آنتن رو زدی میبینی اکسترنال عالی جواب میده

12. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

دوستان با توجه به پست ها اخیر این چند روز و نظر دوستان در مورد فعال سازی ca در فریمور جدید چنتا سوال داشتم
    این فعالسازی ca در حال حاضر فقط روی fd اعمال شده؟
    و اینکه حتما توی تنظیمات حالت شبکه روی ca باشه یا mimo?

داره خودمونی میشه RezaMehranfard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

این فریمور ویرایش شده خودتون هست؟ یا فریمور اصلی خوده مودم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •