اون که برای نصف شبه ....نه من یوتوب زیاد میرم و استریم دارم باید در روز معمولی بهم سرعت بده ....مبینت بهتره البته ایرانسل هم دارم .....ای دی اس ال هم برای دانلود دارم
اون که برای نصف شبه ....نه من یوتوب زیاد میرم و استریم دارم باید در روز معمولی بهم سرعت بده ....مبینت بهتره البته ایرانسل هم دارم .....ای دی اس ال هم برای دانلود دارم
من هم سیمکارت TD-LTE مبین نت دارم هم ایرانسل
هیچکدوم برای کسانی که دانلود زیاد دارن طرح مناسبی ارایه ندادند
برای کسانی که کم مصرف هستند ایرانسل واقعا بصرفه تره
الان شما خودت مثلاً اين دو تا رو مقايسه كن، ببين كدوم گرون تره!
![]()
Last edited by mostafadc; 24-07-2018 at 04:09.
ملاک طرح های یک ماهه هست نه بلند مدت .الان منی که ماهی حداقل 150 گیگ روزانه مصرف دارم 100 گیگ مبین نت با قیمت 70 تومن برام به صرفه تره یا 120 تومن ایرانسل ؟
شما كه مصرفت زياده بهتر نيست ايرانسل نامحدود يكماهه رو بگيري با سرعت 4 مگابيت به قيمت 30 تومن؟
مبين نت كدوم طرحش نامحدود داره؟؟ حالا با هر سرعتي
سلام
طرح های نامحدود ایرانسل اصلا ارزش خرید ندارن با همون مبلغ میشه طرح های بدون محدودیت سرعت گرفت
کلا با 4 مگابیت نامحدود میشه 30 گیگ دانلود کرد با سرعت 512 کیلوبایت بعد میشه سرعت 32 کیلوبایت که واقعا کمه
با همین مبلغ بسته حجمی ایرانسل 25 + 50 رو خرید بدون محدودیت سرعت
دوستمون به اين مورد اشاره كرد، نامحدود ايرانسل در واقع همون اينترنت ديال اپ هست كه شما فقط يه حجم مشخص ميخري و بعد از اتمامش بايد دوباره طرح بخري كه اصلا به صرفه نيست، يكي از دلايل ترافيك بالاي نت من اينه كه ٧ تا كلاينت دارن ازش استفاده ميكنن ، حالا اگه ٣٢ كيلوبايت بينشون شير بشه سرعت هر نفر چه قدره؟ شما خودت حاضري با سرعت ٧ هشت كيلوبايتي نت نامحدود داشته باشي؟
مبين نت نامحدود نداره ، كلا روي تي دي بايد بي خيال نامحدود بشي چون يا بدردنخوره يا اگه بدردبخور باشه قيمت خوبي هم داره كه به جيب ماها نميخوره.
اگر 8 تا يوزر يا سيستم مجزا همزمان بخوان از اينترنت يه مودم خونگي با سرعت عادي استفاده كنن كه كلاً كيفيت خوبي تجربه نميكنن. به نظر من كه نت td-lte اصلاً برا چنين حالتي مناسب نيست. اگر اينترنت FTTH مخابرات تو شهر شما اومده، برا ٨ يوزر همزمان خيلي بهتره و شايد هزينه اشتراكش هم كمتر از td باشه. و البته سرعتشم خيلي بيشتره.
adsl شركتي هم هست. مخابراتم هست ولي اون بستگي داره كه تو محله شما خوب باشه يا نه.
اگر سرعت و قيمت و مقدار حجم و ثبات و كيفيت رو كه در نظر بگيريم، بدترين گزينه td-lte هست.
الان همين سرعت تا 40 مگابيت مبين نت، در عمل وجود نداره!! اكثر كسايي كه ديدم، در بهترين حالت بين 10 تا 15 مگ سرعتشون بوده. من كه خودم فقط يه ديوايس استفاده ميكنم زير 4 مگ سرعت دارم. اگه قرار باشه اين سرعت تقسيم بر 8 يوزر بشه كه اصلاً بدرد نميخوره
Last edited by mostafadc; 25-07-2018 at 00:36.
دوستان کسی مودم فروشی نداره یکی میخرم
كسي ميدونه كه آيا كاربراي عادي مبين نت در صورتي كه سيگنال ضعيف داشته باشند،نوع اشتراكشون ميشه به 360 تبديل بشه يا نه؟
اگر جواب مثبت هست، آيا بايد خود مودم هم تعويض بشه يا اينكه همون مودم ميشه به 360 تبديل بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)