تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 452 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شما اگه دانلودر باشی که 100 درصد هستی چون کاربر معمولی زیاد پست نمیذاره باید بدونی 100 گیگ و 10 گیگ شبانه هیچ جایه یک دانلودر رو نمیگیره
    ولی ایرانسل 50 گیگ روزانه میده 100 گیگ شبانه با سرعت بالاتر و قیمت کمتر به 360 هم وصل نمیشه (همراه اول تو مشتری های خودش مونده) و پوشش بهتر 65 تومن! تازه ایرانسل ثبات داره! و از همه مهم تر از ساعت 7 شب به بعد شما زنگ بزن مبین نت ببینم یک نفر جوابتو میده
    اون که برای نصف شبه ....نه من یوتوب زیاد میرم و استریم دارم باید در روز معمولی بهم سرعت بده ....مبینت بهتره البته ایرانسل هم دارم .....ای دی اس ال هم برای دانلود دارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من هم سیمکارت TD-LTE مبین نت دارم هم ایرانسل
    هیچکدوم برای کسانی که دانلود زیاد دارن طرح مناسبی ارایه ندادند
    برای کسانی که کم مصرف هستند ایرانسل واقعا بصرفه تره

3. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

طرحهای ایرانسل که گرونتره
    الان شما خودت مثلاً اين دو تا رو مقايسه كن، ببين كدوم گرون تره!
    Last edited by mostafadc; 24-07-2018 at 04:09.

5. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

الان شما خودت مثلاً اين دو تا رو مقايسه كن، ببين كدوم گرون تره!
    ملاک طرح های یک ماهه هست نه بلند مدت .الان منی که ماهی حداقل 150 گیگ روزانه مصرف دارم 100 گیگ مبین نت با قیمت 70 تومن برام به صرفه تره یا 120 تومن ایرانسل ؟

7. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ملاک طرح های یک ماهه هست نه بلند مدت .الان منی که ماهی حداقل 150 گیگ روزانه مصرف دارم 100 گیگ مبین نت با قیمت 70 تومن برام به صرفه تره یا 120 تومن ایرانسل ؟
    شما كه مصرفت زياده بهتر نيست ايرانسل نامحدود يكماهه رو بگيري با سرعت 4 مگابيت به قيمت 30 تومن؟
    مبين نت كدوم طرحش نامحدود داره؟؟ حالا با هر سرعتي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما كه مصرفت زياده بهتر نيست ايرانسل نامحدود يكماهه رو بگيري با سرعت 4 مگابيت به قيمت 30 تومن؟
    سلام
    طرح های نامحدود ایرانسل اصلا ارزش خرید ندارن با همون مبلغ میشه طرح های بدون محدودیت سرعت گرفت
    کلا با 4 مگابیت نامحدود میشه 30 گیگ دانلود کرد با سرعت 512 کیلوبایت بعد میشه سرعت 32 کیلوبایت که واقعا کمه
    با همین مبلغ بسته حجمی ایرانسل 25 + 50 رو خرید بدون محدودیت سرعت

10. 2 کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستمون به اين مورد اشاره كرد، نامحدود ايرانسل در واقع همون اينترنت ديال اپ هست كه شما فقط يه حجم مشخص ميخري و بعد از اتمامش بايد دوباره طرح بخري كه اصلا به صرفه نيست، يكي از دلايل ترافيك بالاي نت من اينه كه ٧ تا كلاينت دارن ازش استفاده ميكنن ، حالا اگه ٣٢ كيلوبايت بينشون شير بشه سرعت هر نفر چه قدره؟ شما خودت حاضري با سرعت ٧ هشت كيلوبايتي نت نامحدود داشته باشي؟
    مبين نت نامحدود نداره ، كلا روي تي دي بايد بي خيال نامحدود بشي چون يا بدردنخوره يا اگه بدردبخور باشه قيمت خوبي هم داره كه به جيب ماها نميخوره.

12. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستمون به اين مورد اشاره كرد، نامحدود ايرانسل در واقع همون اينترنت ديال اپ هست كه شما فقط يه حجم مشخص ميخري و بعد از اتمامش بايد دوباره طرح بخري كه اصلا به صرفه نيست، يكي از دلايل ترافيك بالاي نت من اينه كه ٧ تا كلاينت دارن ازش استفاده ميكنن ، حالا اگه ٣٢ كيلوبايت بينشون شير بشه سرعت هر نفر چه قدره؟ شما خودت حاضري با سرعت ٧ هشت كيلوبايتي نت نامحدود داشته باشي؟
    مبين نت نامحدود نداره ، كلا روي تي دي بايد بي خيال نامحدود بشي چون يا بدردنخوره يا اگه بدردبخور باشه قيمت خوبي هم داره كه به جيب ماها نميخوره.
    اگر 8 تا يوزر يا سيستم مجزا همزمان بخوان از اينترنت يه مودم خونگي با سرعت عادي استفاده كنن كه كلاً كيفيت خوبي تجربه نميكنن. به نظر من كه نت td-lte اصلاً برا چنين حالتي مناسب نيست. اگر اينترنت FTTH مخابرات تو شهر شما اومده، برا ٨ يوزر همزمان خيلي بهتره و شايد هزينه اشتراكش هم كمتر از td باشه. و البته سرعتشم خيلي بيشتره.
    adsl شركتي هم هست. مخابراتم هست ولي اون بستگي داره كه تو محله شما خوب باشه يا نه.
    اگر سرعت و قيمت و مقدار حجم و ثبات و كيفيت رو كه در نظر بگيريم، بدترين گزينه td-lte هست.
    الان همين سرعت تا 40 مگابيت مبين نت، در عمل وجود نداره!! اكثر كسايي كه ديدم، در بهترين حالت بين 10 تا 15 مگ سرعتشون بوده. من كه خودم فقط يه ديوايس استفاده ميكنم زير 4 مگ سرعت دارم. اگه قرار باشه اين سرعت تقسيم بر 8 يوزر بشه كه اصلاً بدرد نميخوره
    Last edited by mostafadc; 25-07-2018 at 00:36.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان کسی مودم فروشی نداره یکی میخرم

15. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

كسي ميدونه كه آيا كاربراي عادي مبين نت در صورتي كه سيگنال ضعيف داشته باشند،نوع اشتراكشون ميشه به 360 تبديل بشه يا نه؟
    اگر جواب مثبت هست، آيا بايد خود مودم هم تعويض بشه يا اينكه همون مودم ميشه به 360 تبديل بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •