مرسی دوست عزیز.
یعنی کلاً اون قضیه 16 مگابیت کشکه؟ 8 مگابیت بیشتر نیست؟
چرا این تاپیک هیچ کس تست سرعت و اسکرین شات IDM نمیذاره![]()
مرسی دوست عزیز.
یعنی کلاً اون قضیه 16 مگابیت کشکه؟ 8 مگابیت بیشتر نیست؟
چرا این تاپیک هیچ کس تست سرعت و اسکرین شات IDM نمیذاره![]()
نه دوست عزیز. کشک نیست. اگه شما فاصله محل استفادهات تا مرکز مخابراتی زیر 1000 تا 1200 متر باشه، و مشکل نویز اساسی نداشته باشی، (یعنی خطت تا 16 مگابیت رو بکشه) پارسآنلاین سرویست رو روی 16 مگ میبنده. من خودم با فاصله حدود 1600 متر تا مرکز مخابراتی، پروفایلم روی 12مگابیت بسته شده و سرعت با IDM هم تا 1.2-1.3 مگابایت بالا میره. اما چند هفتهای میشه که پارسآنلاین سرعتش دیگه ثبات قبلی رو نداره. من قبلن با همین خط و سرویس، با IDM سرعتم هیچ وقت زیر 1.0 مگابایت در ثانیه نمیاومد. اما این چند هفته گذشته سرعتم از حدود 1مگابایت شروع میشه و بعد از چند ثانیه به حدود 200 کیلوبایت میرسه. حتی لحظاتی دانلود کاملن متوقف میشه و دوباره بعد از چند ثانیه شروع میشه. کلن سرعتش نوسان پیدا کرده که به نظر میآد موضوع اعمال سیاستهای جدید مدیریت ترافیک از طرف پارسآنلاین باشه.
علت این که کسی تست سرعت اینجا نمیذاره یکیش شاید همین باشه. علت دیگه هم اینه که کاربرای فعال این تاپیک که در واقع جزو دانلودرهای حرفهای هم بودن از آذر سال گذشته به این طرف به تدریج از پارسآنلاین کوچ کردن به ISPهای دیگه.
گول ۱۶ مگابیت پارس انلاین رو نخورید همش حرفه، من تو ۳ منطقه مختلف پارس انلاین دارم، اگه شانس بیارید بین ۸-۹ صبح چنین سرعتی برسید.
در سایر ساعت شاید فقط برای چند دقیقه سرعت بالا باشه اما بعدش افت میکنه که بسته به شلوغی اون مرکز سیاست مختلفی عمل میشه.
مثلا تو سعادت اباد موقع دانلود اولش سرعت رو ۸مگابیت هست ولی بعد از مدت کوتاهی افت میکنه به ۱ مگابیت(۱۲۸ کیلوبایت) هر چی هم زنگ زدم فایده نداشت میگن ما به شما ۵۱۲ فروختیم همینم زیاده.
ضمنا اخیرا هر صفحه ای که بخوای باز کنی باید چند بار رفرش کنی و ارور میده
Sent from my iPhone 6
بله. این موضوع چند وقتیه (حدود 6 هفته) که به وجود اومده. من هم تو پستهایی که طول این چند هفته گذاشتم به این موضوع اشاره کردم. البته من سرویس 2مگابیت حجمی دارم که روی 12مگابیت بسته شده. سرعت دانلود مطابق گفته شما کم میشه. یعنی وقتی یه دانلودی بیشتر از چند ثانیه طول بکشه، سیستم خود به خود سرعت اون رو میآره پایین. به ویژه اگه دانلود با چندین کانکشن باشه وضعیت بدتره. من دانلود تو IDM با تک کانکشن سرعت خیلی بهتر و پایدارتری گرفتم تا دانلود با چندکانکشن.
اگه این طوری باشه از چاله در میام میافتم تو چاه چون من مخابرات دارم چند هفته اذیتم کرده سرعت از سرورهای خارجی فوق العاده کم شده و فـ_یـ_ل هم دیگه خیلی خیلی اذیت میکنه و بی نهایت کنده (همه نوع تست کردم پولی و رایگان) از این اکانت های افزایش سرعت خریده بودم تا 10 روز پیش خیلی خوب جواب میداد و واقعاً کار میکرد که اونم تازگی بی تاثیر شده.
مرسی که گفتی. داشتم گول میخوردمواقعاً راست میگم زنگ زدم سفارش هم بدم.
این که سیاست کثیف همشون هست. سرعت اسمی رو خیلی کم میگن و اگه سرعت رو زیاد کنن با منت میگن و میگن حق حرف زدن نداری چون سرعت قرارداد خیلی کمتره.
من عمده ی مشکلم با سرویس مخابراتم این هست که تازگی با فـ** شـ** ها عملاً نمیشه کاری کرد و اعصاب خورد کن شده.
کیفیت بروزینگ چقدر افتضاح شده!
یه سایت cach شده رو بخواد باز کنه جونش در میاد |:
فیلتـــر شکنا هم تعطیل!
پارس شبانه ی کلا رایگان هم داره ؟ مثل های وب
الان شاتل هستم ! بعد از سی گیگ سرعت رو محدود کردن 10 شده الان
دوست عزیز
البته من فکر نمیکنم پارسآنلاین دیگه به بدی مخابرات باشه. وضعیت وبگردی پارسآنلاین (برای من که سرویس 2مگ حجمی از یکی از شلوغترین مراکز مخابراتی تهران یعنی مرکز کاشانی دارم) الآن خیلی خوبه. دانلود از سرورهای خارجی هم بد نیست. یعنی برای من که خطم تا 1.2مگابایت سرعت داره تو ساعتهای خلوت مشکلی وجود نداره و بین 1. تا 1.2 مگابایته. اما ساعتهای عصر بازه نوسانش زیاد شده. اما همینم به طور متوسط 400 کیلوبایت در ثانیه است. جالبه که با تک کانکشن تو IDM سرعت دانلود وضعیت بهتری داره. سرورهای داخلی مشکل خاصی ندارن.
مشکل جدی الآن من یکی اینه که دانلود شبانه رایگان نداره، دیگه این که ف.ی.ل.ت.ر.شکنها هم وصل نمیشن. البته س.ا.ی.فون هنوز وصل میشه اما هر چند دقیقه یک بار قطع میشه به طور کامل و دوباره وصل میشه. و-پ-ی-ان هم استفاده نمیکنم. نمیدونم وضعیتش چه طوره.
ولی چیزی که مشهوده و من که بحثهای اغلب ispها رو اینجا پیگیری میکنم دیدم، به نظر میآد این مشکلات اخیر ناپایداری سرعت و همینطور مشکلات جدی ف.ی.ل.ت.ر.شکنها تو اغلب ISPها فراگیر شده و یه سیاست عمومیه که احتمالن از طرف دولت به ISPها هم تحمیل شده.
نه. پارسآنلاین از آذر سال گذشته دیگه شبانه رایگان نداره. فقط شبانه یک سوم داره.
پارس انلاین امروز پروانه FCP رو دریافت کرد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)