تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 848 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

پارس تو مرکز مخابراتی ما مشکل پهنای باند نداره
    سرعت داخلی و خارجی و تک کانکشن داخلی1 مگابایت
    تک کانکشن خارجی 700 800 کیلوبایت
    *این سرعت توی 24 ساعت ثابته و نوسان خاصی نداره
    *خط روی 9 بسته شده(بیشتر نمی کشه)
    به طور کلی اگه مرکز مخابراتی مشکل پهنای باند نداشته باشه پارس خیلی کیفیتش خوبه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    مرسی دوست عزیز.
    یعنی کلاً اون قضیه 16 مگابیت کشکه؟ 8 مگابیت بیشتر نیست؟
    چرا این تاپیک هیچ کس تست سرعت و اسکرین شات IDM نمیذاره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسی دوست عزیز.
    یعنی کلاً اون قضیه 16 مگابیت کشکه؟ 8 مگابیت بیشتر نیست؟
    چرا این تاپیک هیچ کس تست سرعت و اسکرین شات IDM نمیذاره
    نه دوست عزیز. کشک نیست. اگه شما فاصله محل استفاده‌ات تا مرکز مخابراتی زیر 1000 تا 1200 متر باشه، و مشکل نویز اساسی نداشته باشی، (یعنی خطت تا 16 مگابیت رو بکشه) پارس‌آنلاین سرویست رو روی 16 مگ می‌بنده. من خودم با فاصله حدود 1600 متر تا مرکز مخابراتی، پروفایلم روی 12مگابیت بسته شده و سرعت با IDM هم تا 1.2-1.3 مگابایت بالا می‌ره. اما چند هفته‌ای می‌شه که پارس‌آنلاین سرعتش دیگه ثبات قبلی رو نداره. من قبلن با همین خط و سرویس، با IDM سرعتم هیچ وقت زیر 1.0 مگابایت در ثانیه نمی‌اومد. اما این چند هفته گذشته سرعتم از حدود 1مگابایت شروع می‌شه و بعد از چند ثانیه به حدود 200 کیلوبایت می‌رسه. حتی لحظاتی دانلود کاملن متوقف می‌شه و دوباره بعد از چند ثانیه شروع می‌شه. کلن سرعتش نوسان پیدا کرده که به نظر می‌آد موضوع اعمال سیاست‌های جدید مدیریت ترافیک از طرف پارس‌آنلاین باشه.

علت این که کسی تست سرعت اینجا نمی‌ذاره یکیش شاید همین باشه. علت دیگه هم اینه که کاربرای فعال این تاپیک که در واقع جزو دانلودرهای حرفه‌ای هم بودن از آذر سال گذشته به این طرف به تدریج از پارس‌آنلاین کوچ کردن به ISPهای دیگه.

3. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

گول ۱۶ مگابیت پارس انلاین رو نخورید همش حرفه، من تو ۳ منطقه مختلف پارس انلاین دارم، اگه شانس بیارید بین ۸-۹ صبح چنین سرعتی برسید.
    در سایر ساعت شاید فقط برای چند دقیقه سرعت بالا باشه اما بعدش افت میکنه که بسته به شلوغی اون مرکز سیاست مختلفی عمل میشه.
    مثلا تو سعادت اباد موقع دانلود اولش سرعت رو ۸مگابیت هست ولی بعد از مدت کوتاهی افت میکنه به ۱ مگابیت(۱۲۸ کیلوبایت) هر چی هم زنگ زدم فایده نداشت میگن ما به شما ۵۱۲ فروختیم همینم زیاده.
    ضمنا اخیرا هر صفحه ای که بخوای باز کنی باید چند بار رفرش کنی و ارور میده

Sent from my iPhone 6

5. این کاربر از bigbang001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

گول ۱۶ مگابیت پارس انلاین رو نخورید همش حرفه، من تو ۳ منطقه مختلف پارس انلاین دارم، اگه شانس بیارید بین ۸-۹ صبح چنین سرعتی برسید.
    در سایر ساعت شاید فقط برای چند دقیقه سرعت بالا باشه اما بعدش افت میکنه که بسته به شلوغی اون مرکز سیاست مختلفی عمل میشه.
    مثلا تو سعادت اباد موقع دانلود اولش سرعت رو ۸مگابیت هست ولی بعد از مدت کوتاهی افت میکنه به ۱ مگابیت(۱۲۸ کیلوبایت) هر چی هم زنگ زدم فایده نداشت میگن ما به شما ۵۱۲ فروختیم همینم زیاده.
    Sent from my iPhone 6
    بله. این موضوع چند وقتیه (حدود 6 هفته) که به وجود اومده. من هم تو پست‌هایی که طول این چند هفته گذاشتم به این موضوع اشاره کردم. البته من سرویس 2مگابیت حجمی دارم که روی 12مگابیت بسته شده. سرعت دانلود مطابق گفته شما کم می‌شه. یعنی وقتی یه دانلودی بیشتر از چند ثانیه طول بکشه، سیستم خود به خود سرعت اون رو می‌آره پایین. به ویژه اگه دانلود با چندین کانکشن باشه وضعیت بدتره. من دانلود تو IDM با تک کانکشن سرعت خیلی بهتر و پایدارتری گرفتم تا دانلود با چندکانکشن.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه دوست عزیز. کشک نیست. اگه شما فاصله محل استفاده‌ات تا مرکز مخابراتی زیر 1000 تا 1200 متر باشه، و مشکل نویز اساسی نداشته باشی، (یعنی خطت تا 16 مگابیت رو بکشه) پارس‌آنلاین سرویست رو روی 16 مگ می‌بنده. من خودم با فاصله حدود 1600 متر تا مرکز مخابراتی، پروفایلم روی 12مگابیت بسته شده و سرعت با IDM هم تا 1.2-1.3 مگابایت بالا می‌ره. اما چند هفته‌ای می‌شه که پارس‌آنلاین سرعتش دیگه ثبات قبلی رو نداره. من قبلن با همین خط و سرویس، با IDM سرعتم هیچ وقت زیر 1.0 مگابایت در ثانیه نمی‌اومد. اما این چند هفته گذشته سرعتم از حدود 1مگابایت شروع می‌شه و بعد از چند ثانیه به حدود 200 کیلوبایت می‌رسه. حتی لحظاتی دانلود کاملن متوقف می‌شه و دوباره بعد از چند ثانیه شروع می‌شه. کلن سرعتش نوسان پیدا کرده که به نظر می‌آد موضوع اعمال سیاست‌های جدید مدیریت ترافیک از طرف پارس‌آنلاین باشه.

علت این که کسی تست سرعت اینجا نمی‌ذاره یکیش شاید همین باشه. علت دیگه هم اینه که کاربرای فعال این تاپیک که در واقع جزو دانلودرهای حرفه‌ای هم بودن از آذر سال گذشته به این طرف به تدریج از پارس‌آنلاین کوچ کردن به ISPهای دیگه.
    اگه این طوری باشه از چاله در میام میافتم تو چاه چون من مخابرات دارم چند هفته اذیتم کرده سرعت از سرورهای خارجی فوق العاده کم شده و فـ_یـ_ل هم دیگه خیلی خیلی اذیت میکنه و بی نهایت کنده (همه نوع تست کردم پولی و رایگان) از این اکانت های افزایش سرعت خریده بودم تا 10 روز پیش خیلی خوب جواب میداد و واقعاً کار میکرد که اونم تازگی بی تاثیر شده.

Sent from my iPhone 6
    مرسی که گفتی. داشتم گول میخوردم واقعاً راست میگم زنگ زدم سفارش هم بدم.
    این که سیاست کثیف همشون هست. سرعت اسمی رو خیلی کم میگن و اگه سرعت رو زیاد کنن با منت میگن و میگن حق حرف زدن نداری چون سرعت قرارداد خیلی کمتره.

بله. این موضوع چند وقتیه (حدود 6 هفته) که به وجود اومده. من هم تو پست‌هایی که طول این چند هفته گذاشتم به این موضوع اشاره کردم. البته من سرویس 2مگابیت حجمی دارم که روی 12مگابیت بسته شده. سرعت دانلود مطابق گفته شما کم می‌شه. یعنی وقتی یه دانلودی بیشتر از چند ثانیه طول بکشه، سیستم خود به خود سرعت اون رو می‌آره پایین. به ویژه اگه دانلود با چندین کانکشن باشه وضعیت بدتره. من دانلود تو IDM با تک کانکشن سرعت خیلی بهتر و پایدارتری گرفتم تا دانلود با چندکانکشن.
    من عمده ی مشکلم با سرویس مخابراتم این هست که تازگی با فـ** شـ** ها عملاً نمیشه کاری کرد و اعصاب خورد کن شده.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کیفیت بروزینگ چقدر افتضاح شده!
    یه سایت cach شده رو بخواد باز کنه جونش در میاد |:
    فیلتـــر شکنا هم تعطیل!

10. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پارس شبانه ی کلا رایگان هم داره ؟ مثل های وب
    الان شاتل هستم ! بعد از سی گیگ سرعت رو محدود کردن 10 شده الان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه این طوری باشه از چاله در میام میافتم تو چاه چون من مخابرات دارم چند هفته اذیتم کرده سرعت از سرورهای خارجی فوق العاده کم شده و فـ_یـ_ل هم دیگه خیلی خیلی اذیت میکنه و بی نهایت کنده (همه نوع تست کردم پولی و رایگان) از این اکانت های افزایش سرعت خریده بودم تا 10 روز پیش خیلی خوب جواب میداد و واقعاً کار میکرد که اونم تازگی بی تاثیر شده.

مرسی که گفتی. داشتم گول میخوردم واقعاً راست میگم زنگ زدم سفارش هم بدم.
    این که سیاست کثیف همشون هست. سرعت اسمی رو خیلی کم میگن و اگه سرعت رو زیاد کنن با منت میگن و میگن حق حرف زدن نداری چون سرعت قرارداد خیلی کمتره.

من عمده ی مشکلم با سرویس مخابراتم این هست که تازگی با فـ** شـ** ها عملاً نمیشه کاری کرد و اعصاب خورد کن شده.
    دوست عزیز

البته من فکر نمی‌کنم پارس‌آنلاین دیگه به بدی مخابرات باشه. وضعیت وب‌گردی پارس‌آنلاین (برای من که سرویس 2مگ حجمی از یکی از شلوغ‌ترین مراکز مخابراتی تهران یعنی مرکز کاشانی دارم) الآن خیلی خوبه. دانلود از سرورهای خارجی هم بد نیست. یعنی برای من که خطم تا 1.2مگابایت سرعت داره تو ساعت‌های خلوت مشکلی وجود نداره و بین 1. تا 1.2 مگابایته. اما ساعت‌های عصر بازه نوسانش زیاد شده. اما همینم به طور متوسط 400 کیلوبایت در ثانیه است. جالبه که با تک کانکشن تو IDM سرعت دانلود وضعیت بهتری داره. سرورهای داخلی مشکل خاصی ندارن.

مشکل جدی الآن من یکی اینه که دانلود شبانه رایگان نداره، دیگه این که ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌ها هم وصل نمی‌شن. البته س.ا.ی.فون هنوز وصل می‌شه اما هر چند دقیقه یک بار قطع می‌شه به طور کامل و دوباره وصل می‌شه. و-پ-ی-ان هم استفاده نمی‌کنم. نمی‌دونم وضعیتش چه طوره.

ولی چیزی که مشهوده و من که بحث‌های اغلب ispها رو اینجا پیگیری می‌کنم دیدم، به نظر می‌آد این مشکلات اخیر ناپایداری سرعت و همین‌طور مشکلات جدی ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌ها تو اغلب ISPها فراگیر شده و یه سیاست عمومیه که احتمالن از طرف دولت به ISPها هم تحمیل شده.

13. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پارس شبانه ی کلا رایگان هم داره ؟ مثل های وب
    الان شاتل هستم ! بعد از سی گیگ سرعت رو محدود کردن 10 شده الان
    نه. پارس‌آنلاین از آذر سال گذشته دیگه شبانه رایگان نداره. فقط شبانه یک سوم داره.

15. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پارس انلاین امروز پروانه FCP رو دریافت کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •