سلام
من آبادان رفتم
اونجا هم LTE همراه اول رو دیدم
سلام
من آبادان رفتم
اونجا هم LTE همراه اول رو دیدم
دوست عزیز منم رفتم تعویض کردم. هیچگونه مشکل پرش آنتن که ندارم تازه به نظرم آنتن گوشیم نسبت به قبل بهتر هم شده. دلیلش خیلی واضح هستش.... تعداد محدودی سیم کارت برای تعویض دارن مجبورن از تعداد مراجعه کننده به هر طریقی کم کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Majidson; 20-04-2015 at 09:48.
دوستان اگه میشه اون مناطقی که همراه اول اعلام کرده ( اتوبات کردستان و میدان ونک ) راهتون خورد یه تست بگیرید ببینیم این چجوریه سرعتش . ممنون
یعنی هیچ جای دیگه تهران دکل 4 جی ندارن؟ یا تجهیز کردن اما خاموشه؟
اصلا مشخص نیست آیا تجهیز کردن یا نکردن. الان هم در حال حاضر فقط اتوبان کردستان تقاطع خ ونک -دفتر مرکزی همراه اول- راه اندازی شده.
دیروز هم مدیرعامل همراه اول گفته فقط 5% از مردم گوشی 4G دسترسی دارند اولویت ما راه اندازی کامل 3G تا پایان سال می باشد و در سال آینده برای 4G اقدام میکنیم.
خود مدیرعامل همراه اول یک ماه پیش گفته بود تا کنون فقط ۲۰ عدد سایت نسل سوم در تهران نصب شده که یعنی اصلا هیچی، همراه اول شاید سال دیگه بتونه به پای پوشش ایرانسل برسه در تهران در ضمن دیگه ببین وضع نسل چهارم چطوره که در کل تهران فقط یک آنتن در دفتر مرکزی نصب کرده اند
کسی نمیتونه یه تست با usim بزاره ببینیم سرعت و پینگ چطوره ؟
به اطلاعاتی که 9990 و یا امور مشترکین همراه اول در مورد پوشش 4G میدن بسنده نکنید.چون اطلاعاتشون دقیق و کامل نیست.
اوایلی که 3G راه اندازی شده بود فقط میگفتن که در بعضی مناطق تهران انتن میده در صورتی که من در قم به 3G وصل میشدم....
=================
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما که سیمکارت USIM داری تست از 4G نگرفتی ببینی چقدر سرعت میده؟
سلام. زمانی که سیم برام عوض کرد سیم هنوز فعال نبود و حدود نیم ساعت بعد فعال شد. برای همین من دیگه تو اون منطقه نبودم که تست بگیرم. ولی حتما در اولین فرصت هرجا علامت 4G دیدم تست میگیرم. تا حالا که هیچ جا 4G نشده. [emoji6]
سلام دوستان بالاخره علامت 4G همراه اول در تهران اتوبان نیایش تقاطع یادگار امام رویت شد.فرکانس 4G هم 2600 هستش.
تست سرور داخل:
تست سرور خارج، باکو:
Last edited by Majidson; 20-04-2015 at 19:20.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)