رشت اوضاع بهم خوردست امروز کلا از ساعت 12 ،3G قطع شده و جاهایی که هم وصل میشه سرعت دانلود روی 6کیلوبایت هس با علامت H ! سمت شهرداری .
![]()
رشت اوضاع بهم خوردست امروز کلا از ساعت 12 ،3G قطع شده و جاهایی که هم وصل میشه سرعت دانلود روی 6کیلوبایت هس با علامت H ! سمت شهرداری .
![]()
بابا ولمون کنید با این تماس تصویری
اینا اول باید کیفیت مکالمه ها رو بالا ببرن
الان اگه تو اتوبان باشی با یکی که صحبت میکنی صدا قطع وصل میشه در حالی که بقیه کشورا ایجور چیزا براشون خاطرس
بابام از تهران داشت میرفت تبریز تو این مدتی که تو راه بود نتوستم باهاش یه تماس راحت داشته باشم صدا همش خس خس میکرد
اونوقت شماها چسبیدید به تماس تصویری!!!!!
اولویت اول باید افزایش کیفیت مکالمه باشه دوم اینترنت بعدشم تماس تصویری
تماس تصویری عین قضیه مترو تو ویندوزه با اینکه خوشگل بود ولی کاربردی نبود منو استارت راحت تره مایکروسافت هم دیگه فهمید
تماس تصویریم اگر ازاد بشه فقط اوایلش چون تازگی داره جالبه ولی مثل مکالمه اونقدر کاربردی نیس وقتی اومد به حرفم پی میبرید.
فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
Last edited by CV30; 25-08-2014 at 22:05.
تماس تصويري پيشكش
الان مهمترين چيز كيفيت و سرعت اينترنت و تعرفه هاست
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
درست نمیخونین دیگه اصلا" بحث تماس تصویری نیست کل داستان نسل 3 رفته زیر سوال!
اگه لطف کنی نرم افزار signal finder رو نصب کنی و محل دقیق دکل 3g رو بگی خیلی خوبه
ساعت17فردامراسم اعطای پروانه ارتقاء شبکه ایرانسل به نسلهای بالاتروراه اندازی رسمی شبکه نسل سه وچهارایرانسل باحضور وزیر ارتباطات برگزار میشود
یک پیشنهاد: اگر در خدمات دیتای نسل دو و سه ایرانسل با کندی مواجه هستید، پراکسی تنظیم شده روی پروفایل جی پی آر اس خود را حذف کنید!
فعلا که چند روزه BTS محلمون قطع و به BTS های 200 تا 600 متر اون طرف تر وصل میشم و این هم با قدرت انتن 25 asu با BTS 218 متر اون طرف تر:
آگر آنتن دهی بیشتر باشه مسلما همون 20 مگ پهنای باند رو میگیرم
محتوای مخفی: دانلود
آقا یکی بیاد این سیتنا را جمع کنه .... دیگه مسخرشو درآورده با این کاراش
تیتر زده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش میره مطلب رو می خونی که نوشته از آیت الله مکارم استفتاء شده و ایشون اینگونه پاسخ دادن .
خداییش متن استفتاء را بخونید! خوب بابا این همه بدی و ضرر و ... در متن استفتاء آورده شده که به هر آدم دیگه ای که اهل دین و ... هم نباشه این ها را بگی ، خوب اونم میگه که بده دیگه...
- کاملا مشخص هست که متن استفتاء طوری انتخاب شده که دید طرف مقابل را کاملا منفی می کنه و خوب جواب طرف منفی میشه
- یعنی واقعا خدمات اینترنتی نسل سوم و بالاتر همش ضرر هست و هیچ مزیتی نداره؟ اصلا مگه الان دسترسی دیگری به اینترنت وجود نداره که این همه ضرر و ... فقط از طریق نسل سه اتقاق بیوفته؟
- پایین استفتاء نوشته از طرف " جمعی از فعالان فضای مجازی " یعنی این تیکش که دروغ کامله و من فکر نمی کنم حتی یکنفر فعال فضای مجازی بشه پیدا کرد که با این تکنولوژی و پیشرفت مخالف باشه...
- مورد بعدی تیتری هست که برای این خبر در نظر گرفته
- زمانی که برای انتشار این خبر در نظر گرفتن ، دقیقا شب قبل پروانه ایرانسل و سایتی که منتشر کرده هم که معرف حضور همه هست سایت سیتنا که کاملا دشمنی خودش با ایرانسل را نشان داده و مشخصه که طرفدار کامل همراه آخره...
Last edited by masooumi; 25-08-2014 at 22:39.
من موندم اینترنت همراه و غیر همره چفرقی داره؟
یکی نو خونه نت دو مگ داره هرکاریم بخواد میکنه
حالا همراه بامثلا چه اتفاقی مخواد ییوفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)