خب بذار تو رم ريدر اطلاعاتت را كپي كن تو كامپيوتر بعدش فرمت كن.واسه منم گاهي اين مشكل پيش مياد ولي با خاموش روشن كردن گوشي حل ميشه.
خب بذار تو رم ريدر اطلاعاتت را كپي كن تو كامپيوتر بعدش فرمت كن.واسه منم گاهي اين مشكل پيش مياد ولي با خاموش روشن كردن گوشي حل ميشه.
سلام آقا من يه سوال داشتم هر كي ميدونه جواب بده!
گوشي اي تو Sony Ericsson هست كه دوربين 3,2 داشته باشه و قيمتش از 350000 كمتر باشه؟ به جز K800 ترجيحا از سري W هم باشه!
ممنون
سلام ... من گوشیه k 750 i quick share دارم ....اونوقت هر جا میرم باید سیدی مربوط به گوشیمو ببرم تا وقتی میخوام به کامپیوتر وصل کنم گیر نده ... و بشناستش ..... حالا میخوام ببینم راه حلی داره برای اینکه من نیاز به نصبه درایورش نداشته باشم ... چون k310 دوستم نیاز به نصب نداره ....
ممنون میشم راهنماییم کنید ..
برادرانه بهتون پیشهاد میکنم که این کار رو نکنید. خیلی مشکلات داره. نگو و نپرس!من فریمور اینه W580 R6BC002 و cid52
آیا میتونم اونو تبدیل کنم به R8BE001 ...آخه میخوام پچ قفل کردن صفحه کلید روش نصب شه؟؟ آیا واسه گوشیم بده ؟ خوبه؟ فرقی نمیکنه؟
اگه فعال بشه هر وقت که گوشی روشن میشه، اون رمز رو میخواد.یه سوال دیگه من یه قسمت هست تو گوشیم توی قسمت Setting/general/security/locks/phone protection
اول این فعال بشه کجا رو کی محافظت میکنه؟ دوم که واسه on کردنش باید Phone lock code بدی که من نمیدونم چنده؟؟؟؟؟؟؟؟ منم تا حالا کد بهش نداده بودم!!چکارش کنم؟
یعنی تا حالا رمزش رو عوض نکردین؟؟؟
اگه عوض نکردین، فکر میکنم 0000 رمزش باشه.
موفق باشید![]()
پیشنهاد میکنم خودتون مراجعه بفرمایید اینجا، و انتخاب کنید. اینطوری بهتره چون با سلیقه ی خودتون میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست من؛ فکر نکنم بدون نصب درایور، بتونید گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید.
اگه بخواهید از سی دی و کابل راحت بشید، یه مموری ریدر بخرید (قیمت مابین 3000 الی 8000 بسته به نوعش) و هر وقت خواستید چیزی بزنید، مموری تون رو از گوشی درآورده و اون رو به کامپیوتر وصل کنید. اینطوری راحت تر هم هست.
موفق باشید![]()
با سلام اول عذر خواهی واسه سه تا پست ، هر کار کردم نشد دوتاشو حذف کنم.
دوم اینکه با انتی ویروس هم چک کردم خبری از ویروس نبود. گوشی رو مستر ریست کردم درست نشد با هر بار خاموش روشن شدن باید کلی صبر کنم تا کلی پیغام نصب تموم شه. اگه ممکنه در مورد فلاش بگید می دونم شاید تکراری باشه . سپاسگزارم
سلام
میگم میشه رنگ والکمن w700 رو عوض کرد ؟؟
یه سوال دیگه اینکه من یه برنامه meno 3d دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری میشه ازش استفاده کرد .
ممنون میشم کمک کنید
اره دوست من ميشه اينكارو كرد ولي بايد گوشيت رو هك كني و پچ gfx رو روي گوشيت رااندازي كني و اسكن والكمن به هر شكلي و رنگي ميتوني تغيير بدي
موفق باشيد!![]()
میگم پس ELF یه؟ بچکار میاد؟
2-از اون پچ خشکلا هستا ایکون باتری و اینا رو تغییر میده مثل شکلک میشهاز اونا نیست واسه من؟
من نسخه 1.08 برنامه setool رو دارم چطور میتونم آنرا به آخرین نسخه ارتقا بدم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)