تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 473 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز من الان رفتم پیش یکی از بچه ها رممو امتحان کردم کار می کرد و رم اونم انداختم رو گوشی خودم کار می کرد رم خودم رو گوشی خودم کار نمی کنه حتی رم رو هم میشناسه ولی فایل های که توش اصلا نشون نمی ده (می نویسه فایلی وجود ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    رم رو فرمت کنم؟
    خب بذار تو رم ريدر اطلاعاتت را كپي كن تو كامپيوتر بعدش فرمت كن.واسه منم گاهي اين مشكل پيش مياد ولي با خاموش روشن كردن گوشي حل ميشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام آقا من يه سوال داشتم هر كي ميدونه جواب بده!
    گوشي اي تو Sony Ericsson هست كه دوربين 3,2 داشته باشه و قيمتش از 350000 كمتر باشه؟ به جز K800 ترجيحا از سري W هم باشه!
    ممنون

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام ... من گوشیه k 750 i quick share دارم ....اونوقت هر جا میرم باید سیدی مربوط به گوشیمو ببرم تا وقتی میخوام به کامپیوتر وصل کنم گیر نده ... و بشناستش ..... حالا میخوام ببینم راه حلی داره برای اینکه من نیاز به نصبه درایورش نداشته باشم ... چون k310 دوستم نیاز به نصب نداره ....
    ممنون میشم راهنماییم کنید ..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فریمور اینه W580 R6BC002 و cid52

آیا میتونم اونو تبدیل کنم به R8BE001 ...آخه میخوام پچ قفل کردن صفحه کلید روش نصب شه؟؟ آیا واسه گوشیم بده ؟ خوبه؟ فرقی نمیکنه؟
    برادرانه بهتون پیشهاد میکنم که این کار رو نکنید. خیلی مشکلات داره. نگو و نپرس!

یه سوال دیگه من یه قسمت هست تو گوشیم توی قسمت Setting/general/security/locks/phone protection
    اول این فعال بشه کجا رو کی محافظت میکنه؟ دوم که واسه on کردنش باید Phone lock code بدی که من نمیدونم چنده؟؟؟؟؟؟؟؟ منم تا حالا کد بهش نداده بودم!!چکارش کنم؟
    اگه فعال بشه هر وقت که گوشی روشن میشه، اون رمز رو میخواد.
    یعنی تا حالا رمزش رو عوض نکردین؟؟؟
    اگه عوض نکردین، فکر میکنم 0000 رمزش باشه.
    موفق باشید

5. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا من يه سوال داشتم هر كي ميدونه جواب بده!
    گوشي اي تو Sony Ericsson هست كه دوربين 3,2 داشته باشه و قيمتش از 350000 كمتر باشه؟ به جز K800 ترجيحا از سري W هم باشه!
    ممنون
    پیشنهاد میکنم خودتون مراجعه بفرمایید اینجا، و انتخاب کنید. اینطوری بهتره چون با سلیقه ی خودتون میشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام ... من گوشیه k 750 i quick share دارم ....اونوقت هر جا میرم باید سیدی مربوط به گوشیمو ببرم تا وقتی میخوام به کامپیوتر وصل کنم گیر نده ... و بشناستش ..... حالا میخوام ببینم راه حلی داره برای اینکه من نیاز به نصبه درایورش نداشته باشم ... چون k310 دوستم نیاز به نصب نداره ....
    ممنون میشم راهنماییم کنید ..
    دوست من؛ فکر نکنم بدون نصب درایور، بتونید گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید.
    اگه بخواهید از سی دی و کابل راحت بشید، یه مموری ریدر بخرید (قیمت مابین 3000 الی 8000 بسته به نوعش) و هر وقت خواستید چیزی بزنید، مموری تون رو از گوشی درآورده و اون رو به کامپیوتر وصل کنید. اینطوری راحت تر هم هست.

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ای بابا! چرا یه پست رو سه دفعه دادید؟
    منظورتون P990 بود دیگه . . . ؟.
    اولا که باید یادتون باشه که برای خارج کردن مموری از گوشی، باید گوشی رو خاموش کنید. این مورد برای هر گوشی صدق میکنه. مگه اینکه گوشیتون گزینه ی Remove Memory Card رو داشته باشه. (که این امکان بیشتر در گوشی های نوکیا وجود داره).
    با این وجود، شما یک بار گوشی رو ریست کنید. تمام تنظیمات رو. همچینین مموری تون رو با یک آنتی ویروس که آپدیت شده باشه، ویروس یابی کنید.

اگه مشکلتون حل نشد، (که با انجام موارد بالایی، به احتمال 90 درصد حل میشه) گوشیتون باید فلش بشه.
    موفق باشید
    با سلام اول عذر خواهی واسه سه تا پست ، هر کار کردم نشد دوتاشو حذف کنم.
    دوم اینکه با انتی ویروس هم چک کردم خبری از ویروس نبود. گوشی رو مستر ریست کردم درست نشد با هر بار خاموش روشن شدن باید کلی صبر کنم تا کلی پیغام نصب تموم شه. اگه ممکنه در مورد فلاش بگید می دونم شاید تکراری باشه . سپاسگزارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesaremehraboun's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ISFAHAN

14 ؟

سلام
    میگم میشه رنگ والکمن w700 رو عوض کرد ؟؟
    یه سوال دیگه اینکه من یه برنامه meno 3d دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری میشه ازش استفاده کرد .
    ممنون میشم کمک کنید

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    میگم میشه رنگ والکمن w700 رو عوض کرد ؟؟
    یه سوال دیگه اینکه من یه برنامه meno 3d دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری میشه ازش استفاده کرد .
    ممنون میشم کمک کنید
    اره دوست من ميشه اينكارو كرد ولي بايد گوشيت رو هك كني و پچ gfx رو روي گوشيت رااندازي كني و اسكن والكمن به هر شكلي و رنگي ميتوني تغيير بدي
    موفق باشيد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه fingulii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برادرانه بهتون پیشهاد میکنم که این کار رو نکنید. خیلی مشکلات داره. نگو و نپرس!

اگه فعال بشه هر وقت که گوشی روشن میشه، اون رمز رو میخواد.
    یعنی تا حالا رمزش رو عوض نکردین؟؟؟
    اگه عوض نکردین، فکر میکنم 0000 رمزش باشه.
    موفق باشید
    میگم پس ELF یه؟ بچکار میاد؟

2-از اون پچ خشکلا هستا ایکون باتری و اینا رو تغییر میده مثل شکلک میشه از اونا نیست واسه من؟

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

من نسخه 1.08 برنامه setool رو دارم چطور میتونم آنرا به آخرین نسخه ارتقا بدم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •