تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 266 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

داره خودمونی میشه amir693's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام یکی از دوستانم لنوو z510داره یک ماهه خریده به رنگ مشکی I7 -6-1tb-2gb-
    همراه هارد ssd 8gb
    الانم تو کارتنشه با دو هفته مهلت تست میدم
    من خودم سفیدشو داشتم که4 روز پیش در سایت ایسام کانفیگI5رو 1950فروختم رنگش سفید بود میتونین برین ببینین که فروخته شده حضوری معامله اگه خواستید پست میکنم

شماره خریدارامم میتونم بدم که مطمعن بشید از وظعیت کالا های قبلی که ارسال شده
    دستگاه اک اک هستش با نو مو نمیزنه

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بعضی وقتا لپ تاپ رو روشن می کنم فرکانس cpu از یه حدی بالاتر نمیره مثلا 0.75 با اینکه دارم با لپ تاپ بازی یا کارای سنگین انجام میدم و مجبورم لپ تاپ رو ری استارت کنم تا مشکل رفع شه و اون موقع فرکانس 3 هم میرسه (مشکل از تنظیمات پاور اپشن نیست، چون تغییرش در هنگام مشکل اثری نداره)
    ؟
    اون سوال دومی ک خب بچه ها جواب دادن در مورد فرکانس فایل اپدیت بایوسو باید دانلود کنی دا خوب شه ...البته بعضی از بچه ها وقتی بایسوشون اپدیت کردن به مشکل برخوردن که نمیدونم چرا ولی من بایوسمو اپدیت کردم مشکلی نداشتم
    اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود اپدیت بایوس
    Last edited by onlinefarhad; 08-11-2014 at 23:51.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام من از کجا بدونم هاردم اس اس دی داره تازه خریدم مدل هاردمST1000LM024 HN-M101MBB
    صفحات قبل بعضیا نوشتن داره بعضیا گفتن نداره گیج شدم
    نیاز نیست ب کارتنش نگاه کنی ST1000LM024 هیبریدی نیست ... تو یکی از صفحات این تاپیک قبلا کامل صحبت شده در این باره

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اون سوال دومی ک خب بچه ها جواب دادن در مورد فرکانس فایل اپدیت بایوسو باید دانلود کنی دا خوب شه ...البته بعضی از بچه ها وقتی بایسوشون اپدیت کردن به مشکل برخوردن که نمیدونم چرا ولی من بایوسمو اپدیت کردم مشکلی نداشتم
    اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود اپدیت بایوس
    داداش چجور بایوس رو اپدیت کنیم یکم اموزشش میدی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

راحته،ازون لینکه فایل اپدیتشو مطابق با نوع ویندوز خودتو دانلود میکنی اجرا میکنی ی صفحه سیاه میاد ک شکلشم برات گذاشتم... منتها بهتره بزنی ب شارژ وقتی داره اپدیت میشه هم نه خاموشش کنی نه از شارژ درش بیاری، کلا 10 دقه هم طول نمیکشه، وقتی ک داره اپدیت میشه فنش. کامملا تا درجه اخر روشن میشه، نگران نباش، من ک اپدیت کردم مشکلی نداشتم ولی بعضی از بچه ها نتونستن وارد سیستمشون بشن اصن! البته من بعد اپدیت هنوز درایو کارت گرافیک انودیامو نشناخته! به هر حال

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

راحته،ازون لینکه فایل اپدیتشو مطابق با نوع ویندوز خودتو دانلود میکنی اجرا میکنی ی صفحه سیاه میاد ک شکلشم برات گذاشتم... منتها بهتره بزنی ب شارژ وقتی داره اپدیت میشه هم نه خاموشش کنی نه از شارژ درش بیاری، کلا 10 دقه هم طول نمیکشه، وقتی ک داره اپدیت میشه فنش. کامملا تا درجه اخر روشن میشه، نگران نباش، من ک اپدیت کردم مشکلی نداشتم ولی بعضی از بچه ها نتونستن وارد سیستمشون بشن اصن! البته من بعد اپدیت هنوز درایو کارت گرافیک انودیامو نشناخته! به هر حال

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

داداش دانلود کردم فایلش 4.42 مگابایته درسته؟؟؟؟؟؟ برای اپدیت باید به اینترنت وصل بشم؟؟؟
    اپدیتو اجرا میکنم این پیام هارو میده چیکار باید بکنم
    در ضمن ویندوزم 8.1 هستش ولی توی سایت فقط برای 8 و 7 بود/
    بعد اپدیت دوباره باید ویندوز بزنم؟؟؟ اطلاعاتم نمیپره؟؟ ممنون میشم راهنماییم بکنی
    Last edited by amir693; 10-11-2014 at 11:01.

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

داداش دانلود کردم فایلش 4.42 مگابایته درسته؟؟؟؟؟؟ برای اپدیت باید به اینترنت وصل بشم؟؟؟
    اپدیتو اجرا میکنم این پیام هارو میده چیکار باید بکنم
    در ضمن ویندوزم 8.1 هستش ولی توی سایت فقط برای 8 و 7 بود/
    بعد اپدیت دوباره باید ویندوز بزنم؟؟؟ اطلاعاتم نمیپره؟؟ ممنون میشم راهنماییم بکنی
    سلام
    اون پیام که معلومه خوب از رو بخونیش مشخصه میگه که سیستم رو خاموش نکن و دست به چیزی نزن فقط بشین نگاه کن
    حتما لپ تاپ باتریش پر باشه ، به برق هم وصل باشه ، پاورآپشن روی High Performance باشه و هم اینگه آنتی ویروس رو غیر فعال کن هیچ احتیاجی هم نیست به اینترنت وصل باشه
    هیچی اطلاعاتت نمیپره من خودم تا حالا 2 بار بایوس لپ تاپ خودم رو آپدیت کردم

9. 2 کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    من شنبه لپ تاپ z510 گرفتم

ویندوز 8.1 رو نصب کردم تو کارتنش یه دی وی دی بود درایور های 8.1 رو داشت اونا رو نصب کردم
    بعد رفتم بازی watch dogs نصب کردم دیدم حتی رو low بازی با لگ اجرا میشه نمیشد بازی کرد فیلمش هم با لگ اجرا میکرد
    بعد رفتم بازی Stronghold Crusader 2 رو نصب کردم دیدم اونم لگ داره !!!!
    مشکل چیه ؟
    کارت گرافیک نصب شده از رو همون دی وی دی اما بازی نمیتونم کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    من شنبه لپ تاپ z510 گرفتم

ویندوز 8.1 رو نصب کردم تو کارتنش یه دی وی دی بود درایور های 8.1 رو داشت اونا رو نصب کردم
    بعد رفتم بازی watch dogs نصب کردم دیدم حتی رو low بازی با لگ اجرا میشه نمیشد بازی کرد فیلمش هم با لگ اجرا میکرد
    بعد رفتم بازی Stronghold Crusader 2 رو نصب کردم دیدم اونم لگ داره !!!!
    مشکل چیه ؟
    کارت گرافیک نصب شده از رو همون دی وی دی اما بازی نمیتونم کنم
    تو کارتنش درایور های ویندوز 8 رو داره نه 8.1
    شما z510 با چه کانفیگی رو خریداری کردید؟
    من خودم watch dogs رو تست کردم بدون هیچ لگی کار میکنه

12. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •