تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 278 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آقا اینم عکس از کدی...اونجا که
    وصل که میکنی بعدش روی دی وی دی رایتر را میکنی میزاری روش که شبیه دی وی دی رایتر میشه...اما من یه مشکل دارم با این انکه کاملا پین های در دی وی دی رایتر داخل زبونه های کدی رفته(و کاملا سفت شده و با دست کنده نمیشه) اما این بیرونش چفت نمیشه اینگار یکم کوچیکه اما زیاد هم مهم نیست.....

...
    درمورد بنچمارک هم بگین که فول بنچ بگیرم؟؟؟(من برا 3 شنبه میزارم بنچمارک)

Sent from my SM-N9005

2. 2 کاربر از alirezaT1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

وصل که میکنی بعدش روی دی وی دی رایتر را میکنی میزاری روش که شبیه دی وی دی رایتر میشه...اما من یه مشکل دارم با این انکه کاملا پین های در دی وی دی رایتر داخل زبونه های کدی رفته(و کاملا سفت شده و با دست کنده نمیشه) اما این بیرونش چفت نمیشه اینگار یکم کوچیکه اما زیاد هم مهم نیست.....

...
    ممنون علیرضا جان مطلب مفیدی بود

من نیازی به Caddy ندارم چون همیشه در حال نقل و انتقال به هارد اکسترنال هستم و همچنین اصلا نمیتونم از Bluray رام دستگاهم چشم پوشی کنم ولی میخوام در اینده نزدیک هارد اصلی را با یک SDD 256 Samsung EVO جایگزین کنم , ولی موردی که مرددم کرده نحوه ی انتقال کامل ویندوز 8 اورجینال از هارد اصلی دستگاه به SSD هستش اموزش مفیدی برای این منظور سراغ داری ؟ تا ببینم کاره خودم هست یا نیست و همچنین اخرین قیمتی که از EVO 256 بدون Caddy داشتی چند بوده ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

خوب امروز وقت کردم و یک نگاهی به Review سایت Notebookcheck برای مدل JK انداختم,
    نکات جالب توجه :
    1-مقایسه باتری N550JV و N550JK تفاوت نسبتا فاحشه :

2-در مورد گرافیک هم گفته 35 تا 50 درصد فریم بیشتری به نسبت مدل JV میده که میشه حدود 1.3 تا 1.5 برابر قوی تر از گرافیک 750
    3-انرژی مورد نیاز برای گرافیک 850 حدود 40 تا 45 وات است که در واقع 10 وات بیشتر از گرافیک 750 انرژی مصرف میکنه
    4-دمای قسمت ماهیتابه لپ تاپ تحت فشار (همون قسمتی که بیشتر گرما تولید میکنه و میشه تخم مرغ روش پخت) نسبت به مدل JV حدود 4 الی 5 درجه بیشتره

5. این کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

...
    ]

Sent from my SM-N9005
    جدا کردن در دی وی دی رام و گذاشتن رو caddy سخته؟یا راحته چون من بقیه کاراشا بلدم غیر از این قسمتش

پ.ن:میخوام همین چند وقت یه ssd بخرم بندازم روش کسی میدونه اگه ببرم گارانتی خودشون برام نصب میکنند که گاررانتی مشکل دار نشه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

جدا کردن در دی وی دی رام و گذاشتن رو caddy سخته؟یا راحته چون من بقیه کاراشا بلدم غیر از این قسمتش

پ.ن:میخوام همین چند وقت یه ssd بخرم بندازم روش کسی میدونه اگه ببرم گارانتی خودشون برام نصب میکنند که گاررانتی مشکل دار نشه یا نه؟
    نه آسونه ....تو سایت hddcaddy .com برو مدل n550jv انتخاب کن 2 تا فیلم هست یکی نصب سر دیوی دی یکی هم نصب خود کدی......
    آسونه و قتی دی ویدی را در بیاری گوشه پشتش یه پین هست اونو با پیچ گوشتی چیزی به پایین فشار میدی و در میآد..به همین راحتی.....

Sent from my SM-N9005

8. 2 کاربر از alirezaT1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ممنون علیرضا جان مطلب مفیدی بود

من نیازی به Caddy ندارم چون همیشه در حال نقل و انتقال به هارد اکسترنال هستم و همچنین اصلا نمیتونم از Bluray رام دستگاهم چشم پوشی کنم ولی میخوام در اینده نزدیک هارد اصلی را با یک SDD 256 Samsung EVO جایگزین کنم , ولی موردی که مرددم کرده نحوه ی انتقال کامل ویندوز 8 اورجینال از هارد اصلی دستگاه به SSD هستش اموزش مفیدی برای این منظور سراغ داری ؟ تا ببینم کاره خودم هست یا نیست و همچنین اخرین قیمتی که از EVO 256 بدون Caddy داشتی چند بوده ؟
    قیمت 650 تومن برا 250 گیگش بود......
    انتقالش آسونه..از درایو c یه ایمیج میگیری بعد به اس اس دی منتقل میکنی بعد ریستتارت میکنی و پرایمری دیسک بوت را روی اس اس دی میزاری (اگه اس اس دی را جای دی وی دی رایتر بزاری) .....
    اگه جای هارد اصلی بزاری نمیخواد بوت را تغیر بدی و خودش میشناسه

Sent from my SM-N9005

10. این کاربر از alirezaT1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

خوب امروز وقت کردم و یک نگاهی به Review سایت Notebookcheck برای مدل JK انداختم,
    نکات جالب توجه :
    1-مقایسه باتری N550JV و N550JK تفاوت نسبتا فاحشه :

2-در مورد گرافیک هم گفته 35 تا 50 درصد فریم بیشتری به نسبت مدل JV میده که میشه حدود 1.3 تا 1.5 برابر قوی تر از گرافیک 750
    3-انرژی مورد نیاز برای گرافیک 850 حدود 40 تا 45 وات است که در واقع 10 وات بیشتر از گرافیک 750 انرژی مصرف میکنه
    4-دمای قسمت ماهیتابه لپ تاپ تحت فشار (همون قسمتی که بیشتر گرما تولید میکنه و میشه تخم مرغ روش پخت) نسبت به مدل JV حدود 4 الی 5 درجه بیشتره
    دوست عزیز مگه وقتی کار سنگین نکنی یا همون idle از گرافیک ضعیفتر استفاده نمکینه پس نباید بینشون فرقی باشه پس نتیجه میگیریم یا این حرف درست نیست یا دلیل دیگری هست که Jk داره از jv کمتر نگه میداره لطفا توضیح بدید چون من میخوام ps4 بگیرم و برام باتری مهم تر هست

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

دوست عزیز مگه وقتی کار سنگین نکنی یا همون idle از گرافیک ضعیفتر استفاده نمکینه پس نباید بینشون فرقی باشه پس نتیجه میگیریم یا این حرف درست نیست یا دلیل دیگری هست که Jk داره از jv کمتر نگه میداره لطفا توضیح بدید چون من میخوام ps4 بگیرم و برام باتری مهم تر هست
    دقیقا توی این Review هم گفته :
    The review sample broke a record in power consumption - in a negative sense. It consumed 17.6 watts even when idling with the GTX 850M disabled (repeated measurement). Users who prefer to run their system in performance mode with enabled GTX can count with 24 watts when the wireless modules are on and maximum brightness is set. The contenders do a better job here: Samsung's 870Z5G consumes 5 to 10 watts although it sports a 47 watt processor. The battery was not being recharged during the measurements. Models with a 15 watt ULV chip are particularly good in this exercise. Dell's Inspiron 15-7537 consumes 50 to 70% less power in idle. The N550JV-CN201H (GT 750M) needs 50% less energy (9-12 watts), but 11% more in simple load (3DMark 2006).
    گفته در تست IDLE و زمانی که GTX 850M کاملا غیر فعال بوده مصرف انرژی 17 وات بوده !! به طوری که در حالتی که گرافیک اصلی فعاله و دستگاه روی بالاترین کارایی (Performance) با بالاترین نور و وایرلس کار میکنه روی 24 وات قرار میگیره ... در واقع این میزان انرژی برای حالت IDLE در برادر قدیمی ترش JV , روی 9 تا 12 وات است که 50 درصد انرژی کمتری نسبت به JK در این حالت مصرف میکنه...و اینقدر مصرف بالاتر از حد انتظار بوده که تست و مراحل ازمایش را دوباره انجام دادن و نتایج یکسان بوده !!
    خوب حالا میریم سراغ نتایج در حالت های متفاوت IDLE یعنی کمترین حالت IDLE تا بیشترین حالت و ...
    نکته در این جدول هرچه قدر عدد کمتر باشه نتایج بهتره و درصد سبز هم , میزان درصد بهتر بودن مصرف انرژی لپ تاپ مورد نظر در تست انجام گرفته نسبت به مدل JK است :
    Last edited by AF021; 07-06-2014 at 21:52.

13. این کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دقیقا توی این Review هم گفته :

گفته در تست IDLE و زمانی که GTX 850M کاملا غیر فعال بوده مصرف انرژی 17 وات بوده !! به طوری که در حالتی که گرافیک اصلی فعاله و دستگاه روی بالاترین کارایی (Performance) با بالاترین نور و وایرلس کار میکنه روی 24 وات قرار میگیره ... در واقع این میزان انرژی برای حالت IDLE در برادر قدیمی ترش JV , روی 9 تا 12 وات است که 50 درصد انرژی کمتری نسبت به JK در این حالت مصرف میکنه...و اینقدر مصرف بالاتر از حد انتظار بوده که تست و مراحل ازمایش را دوباره انجام دادن و نتایج یکسان بوده !!
    خوب حالا میریم سراغ نتایج در حالت های متفاوت IDLE یعنی کمترین حالت IDLE تا بیشترین حالت و ...
    نکته در این جدول هرچه قدر عدد کمتر باشه نتایج بهتره و درصد سبز هم , میزان درصد بهتر بودن مصرف انرژی لپ تاپ مورد نظر در تست انجام گرفته نسبت به مدل JK است :
    جالبه، شاید مشکل خاصی تو این مدل هست یا مشکل نرم افزاری باشه
    مورد دیگه هم که بود ضعف مدل ddr3 نسبت به ddr5 در بازی ها بود که راستش بیشتر از اون چیزی بود که فکر می کردم، اول گفتم شاید به خاطر corei5 بودن باشه اما اگه به لینک زیر نگاه کنین که corei7 داره، اون هم نسبت به ddr5 روی ge70 کم اورده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به عنوان مثال تو بازی thief
    n550 روی اولترا 18 فریم و روی high حدود 33 فریم داده در حالی که مدل ddr5 به ترتیب 22 و 40 فریم داده
    البته دوستانی که این لپتاپ رو دارن میتونن مقایسه کنند که این فریم ریت ها با مدل corei7 خودشون تفاوتی داره یا نه

15. 2 کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

من حس میکنم اگه براتون کولینگ و باتری و خوب طبیعتا سرو صدا مهم هست JV خیلی بهتره گرافیک هم اگه کسی با لبتاپ بازی میکنه باید براش مهم باشه که باید به اون طرف بگم این لبتاپ ماله بازی نیست و بعد از 1 ساعت میشه روش نیمرو درست کرد پس حتما یه فکری به جال گیم بکنید پس نتیجه این میشه که JV بهتر عمل کرده ایسوس تو این مدل اومده چشش رو درست کنه زد کورش کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •