عزیزه دل مگه شما از تجربه های دیگران استفاده می کنی اینجا پول می گیرن ازت؟![]()
عزیزه دل مگه شما از تجربه های دیگران استفاده می کنی اینجا پول می گیرن ازت؟![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط وقتی خوندیش مزدگونیه منو دو دره نکنیا![]()
فقط بچه ها خواستم تو پستم عکس اضافه کنم چون تا حالا عکس پیوست نکردم راهش رو بلد نیستم ..بهم بگین از ساحل عکساشم می گذارم
شاد باشید مثل حالای من![]()
![]()
اقا من از نیش و کنایه اصلا خوشم نمی یاد تیکه واسه زناست حضرت والا...رک و راست حرفت و بزن تا منم ........
خطاب من مهدی بود که تنها ادد لیست من تو این فرومه پس اگه یه وقتی حتی انتقادی چه من بهش کنم چه اون به من ناراحت نمی شیم...حالا شما چی میگین؟؟؟؟؟؟؟
داداش چرا قاطی میکنی منظوری نداشتم ... اگه ناراحت شدی شرمنده10::
ولی زود عصبانی میشیا21: :
ممنون واسه اموزشت ولی به نظر من تغییر درایور بهتره چون اینطوری هم گوشی تعمیری حساب میشه هم خرجی نداره..حتی اگه موقع تغییر درایور خراب هم بشه با 6-7 تومن میشه فلش کرد که باز خرجش کمتره ولی خوب واسه شما همیشه صداش اینجوری میمونه....و با فلش به حالت اول بر نمیگرده
Last edited by sony_W810i; 01-04-2007 at 17:04.
عالی بود. چه قدر خرج داره ؟ ( مژدگونیو میگم )
قوربونت...یه بوس واسه من بفرستی کافیهجه رمانتیک!!!
اقای سونی...بله ببخش منم یه کم زود از کوره در میرم..گفتم از کنایه خوشم نمی یاد
بله حرف شما درست...اما مسئله اینه این 2 روش کارایی هاشون چطوره....ایا نرم افزاری می تونه مثل سخت افزاری باعث افزایش صدای ملموس بشه؟اینه که ادم به فکر فرو می بره!!!
اقا 1 چیزی... الان متوجه شدم صداشو که زیاد کردم با واکمنش رو ولوم اخر 4-5 تا اهنگ گوشیدم از 90 شد 20 قطع کردم اهنگو موند هموجوری زاید نشد باطریش... مصرفو زیاد میکنه این درایور
آره فقط ریست کردم کامپیوتر رو ولی یه چیز عجیب وقتی ریست کردم نوشت ارتباط usb قطع
شده و الان موقشه که کابل رو در بیارید در حالی که هیچ وقت اینو نمیگفت حالا راهش چیه
یعنی الان که من اون برنامه رو ندارم نمیتونید لطف کنید لینک اون تم رو بذارید
یعنی مثل تم های دیگه بزارمَش تو گوشی ؟ حتما باید اون نرم افزار رو داشته باشم
کسی نمیدونه باید گوشیمو چیکار کنم
گوشیم بالا نمیاد وقتی میخاد روشن بشه این ارور رو میده
configuration error. please contact your network or service centre
قضیه از این قراره کامپیوتر قفل کرده بود منم گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و انتقال فایل زدم خیلی ضروری
بود بعد دیدم هنوز کامپیوتر از قفل خارج نشده و در همون حالت قفل کامپیوتر رو ریست کردم بعد گوشی رو
جدا کردم و دیدم وقتی میخاد روشن بشه اون ارور رو میده باتری رو دراوردم و زدم جا و روشن خاموش کردم ولی دیدم نه خیر ارور میده
حالا این فلش کردن چقدر مایه میخاد ؟ وقتی میخاد فلش کنه درایور صدا رو هم عوض میکنه ؟ اگه بگی عوض کنه
رو هم چقدر میگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)