بعضی شرکت ها نسخه 2014 محصولشون را دادن. این کومودو همیشه آخریه
اعصاب نمیزاره. وقتی هم منتشر میکنه از بس خوبه. جبران میکنه نمیشه چیزی بهش گفت![]()
بعضی شرکت ها نسخه 2014 محصولشون را دادن. این کومودو همیشه آخریه
اعصاب نمیزاره. وقتی هم منتشر میکنه از بس خوبه. جبران میکنه نمیشه چیزی بهش گفت![]()
گرفتی؟ روی 8.1 نصب شد؟
نسخه کومودوی شما چنده(برنامه)؟ نسخه دیتابیس الان چنده؟ ویندوزتون چیه؟
6.2.285401.2860نسخه کومودوی شما چنده(برنامه)؟ نسخه دیتابیس الان چنده؟ ویندوزتون چیه؟
کجا نوشته؟ اگه همونه که تو پوشه اسکنره یکیش نوشته b0016925( پر حجمترینش!)
ویندوز ۸
آره همونه.... ولی از اینجا میتونید ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نسخه دیتابیس 16954 هست..... و برای شما 16925؛ من فکر میکنم حدود دو سه روزی آپدیت نشده.
1-به تنظیمات بخش آپدیت که دست نزدید؟ سرور آپدیت مشکلی نداره و من الان آپدیت کردم.
2-یکبار با فیل///ش ک ن تست کن ببین آپدیت میشه؟
3- وقتی میگه کامل شد، قبلش چی میگه؟ چیزی دانلود هم میکنه یا نه؟ مثلا باید بگه در حال بررسی... در حال دریافت.... در حال نصب آپدیتها.... در حال نهایی سازی.... آپدیت کامل شد.<- این مراحل را میره؟
4- توی فایروال دسترسی کومودو به اینتنرت اشتباهاً مسدود که نشده؟ (هر چند اگر شده باشه دیگه نمیگه کامل شد و پیغام خطا میده، ولی به هر حال یه نگاهی بنداز)
5- از طریق تنظیمات آپدیت را بزار روی حالت اتوماتیک/خودکار و مدت بررسی را بزار روی هر یک ساعت.
نکته: اگر میفرمودید که پیغام خطا میده یه چیزی،..... ولی جالب اینه که علاه بر اینکه هیچ پیغام خطایی نمیده، عنوان میکنه که آپدیت کامل شد. بنابراین با این پیشفرض من باید فکر کنم که کومودو به سرور آپدیت وصل میشه و آپدیت های جدید را به درستی دریافت میکنه و اونها را نصب میکنه و بعد پیغام کامل شد میده؛ ولی چرا اعمال نمیشه؟؟؟
اینقدره دلم کومودو میخواد
یه لینک اینترنت سکوریتی جدید ترین نسخه
درضمن یه لینک دادین سایت خودش نفهمیدم اخرکدوم دانلودش بود:|
32بیت باشه
یا با تصویر بگین کدم رو باید بزنم دانلود بشه یا لینکی بزارین روش کلیک کنم دانلود بشه
خعلی ممنون از ایت خودش باشه ترجیحا
من آخرین نسخه نهایی کومودو اینتنرت سکیوریتی را براتون میزارم، کافی روش کلیک کنید.
این نسخهی کامل هست و روی ویندوز 32 و هم روی 64 بیت (به غیر از ویندوز 8.1) نصب میشه.
===
برای انجام آپدیت اولیه شاید یک مقدار براتون مشکل باشه، پس بهتره فایل دیتابیس را دانلود و کومودو را بعد از نصب اپدیت افلاین کنید. اول فایل زیر را دانلود کنید:
این فایل فشرده است، پس ابتدا از حالت فشرده خارجش کنید و اسم فایل را به bases.cav تغییر بدهید. بعد از طریق محیط برنامه (همونجا که عکسشو در پست بالایی قرار دادم ) این فایل را وارد کنید. اینترنت قطع باشه.
بعد هم یه چند تا از پستهای دوم از صفحه اول همین تاپیک را بخونید تا یه مقدار با کومودو اشنا بشید.
برای تنظیمات فقط یک کار بکن اول کار و بقیه نیازی نیست و باقی تنظیمات را به چند روز بعد موکلش کن.
کاری که بهتره انجام بدهید اینه: کومودو را روی پرواکتیو بگذارید. و فایروال را روی حالت کاربر.
۱- نه1-به تنظیمات بخش آپدیت که دست نزدید؟ سرور آپدیت مشکلی نداره و من الان آپدیت کردم.
2-یکبار با فیل///ش ک ن تست کن ببین آپدیت میشه؟
3- وقتی میگه کامل شد، قبلش چی میگه؟ چیزی دانلود هم میکنه یا نه؟ مثلا باید بگه در حال بررسی... در حال دریافت.... در حال نصب آپدیتها.... در حال نهایی سازی.... آپدیت کامل شد.<- این مراحل را میره؟
4- توی فایروال دسترسی کومودو به اینتنرت اشتباهاً مسدود که نشده؟ (هر چند اگر شده باشه دیگه نمیگه کامل شد و پیغام خطا میده، ولی به هر حال یه نگاهی بنداز)
5- از طریق تنظیمات آپدیت را بزار روی حالت اتوماتیک/خودکار و مدت بررسی را بزار روی هر یک ساعت.
نکته: اگر میفرمودید که پیغام خطا میده یه چیزی،..... ولی جالب اینه که علاه بر اینکه هیچ پیغام خطایی نمیده، عنوان میکنه که آپدیت کامل شد. بنابراین با این پیشفرض من باید فکر کنم که کومودو به سرور آپدیت وصل میشه و آپدیت های جدید را به درستی دریافت میکنه و اونها را نصب میکنه و بعد پیغام کامل شد میده؛ ولی چرا اعمال نمیشه؟؟؟
۲- دوباره همونجوری شد
۳- بررسی آپدیت٬ در حال دریافت٬ در حال نصب
۴- نه
۵- همینجوری بود
داریو C جا داره؟ (چه حرفهایی!!)
یکبار ابزار عیب یابی کومودو را اجرا کن ببین مشکلی پیدا میکنه؟
عجیبه!
توی اون مسیر که فرمودید چند تا از این فایلهای شماره دار هست؟ حداکثر باید دوتا باشه.
بیشتر اوقات جواب من نهـه!!!چون تازه ویندوز نصب کردم 8 گیگ جا داره!
گفت که یک مشکل شناسایی شده ولی نمی تونه خودکار درستش کنه!
حداقل 3 4 تا هست
اول اینکه از همون فایل آخرین دیتابیس یک کپی بگیرید.....
تا دو روز دیگه مشکل حل نشد.... متاسفانه شاید نصب مجدد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)