ايمان جون اگه ميشه لينك دانلود usb flash رو هم بزار دستت درد نكنه
لينك دانلود پلاگين Sefp10051 و اموزشش هم بزار........
ايمان جون اگه ميشه لينك دانلود usb flash رو هم بزار دستت درد نكنه
لينك دانلود پلاگين Sefp10051 و اموزشش هم بزار........
Last edited by Hadi King; 25-11-2007 at 01:31.
این لینک SEFP یا پلاگینهای فار منیجر(Sony Ericsson Far Plugins) برای گوشیهای Db2010 Cid49
این لینک هم برای همه گوشیهای سونی اریکسون و با حجم بیشتر (حدود 5 مگ)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک Usb Flash Driverکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اموزش هم تو تاپیک آموزش نفوذ به گوشیهای Cid49 هست که الان رفته زیر خروارها خاک.یک سرچ کن پیدا میکنی. یا تو سایتهایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک نکته هم بگم کار با برنامه Setool2lite کم دردسر تره.
USB FLASH رو نصب كردم رفتم تو برنامه ولي موقع رفتن تو فايل FLASH V FS ارور ميداد و هيچ چيز داخلش نبود حالا چي كار كنم![]()
با سلام به شما
یه سوال داشتم
من گوشی ام k750 i هست و چند وقت پیش روشن نمی شد و بردم بیرو و برام فلش زد و گوشیمو تبدیل کرد به w800 i حالا من گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم ولی به فار منیجر وصل نمیشه در ضمن زمانی که k750 i هم بود هم به فار وصل نمیشد (باید من سریال گوشیمو چنج کنم چه جوری اون تعمیرگاه گوشیمو به w800iتبدیل کرده بدمن اینکه سریالشو چنج کنه) اگه میشه به ما یک کمک بکنین
حدس میزنم گوشی شما Cid49 باشه. برای اتصال این گوشیها به فار قبلش باید فایل ssw روی گوشی فلش بشه.پس از اتمام کار با برنامه فار منیجر هم فایل rest باید روی گوشی فلش بشه.شما اول یک Log از گوشیت بزار.
اولا که برای اینکه ببینی گوشیت هنوز چنج هست یا سریال اصلی شده شماره سریال پشت گوشی رو با سریال داخل گوشی(با زدن کد #06#*) مقایسه کن.اگه یکی بودند سریالت اصل شده.برای بقیه سوالت هم به پست قبلی مراجعه کن.
سلام آقایون هکر
یه سوال :
چطوری W900i رو هک کنم و درایور صدا و دوربین رو روش آپ کنم؟
اگه احتیاج به فایل یا چیزی داره ممنون میشم اگه بزارید.
پسوردش چیه (این لینک هم برای همه گوشیهای سونی اریکسون و با حجم بیشتر (حدود 5 مگ)
)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دانلودش کردم میگه پس بده تا بازش کنم.
من سریال گوشیمو چک کردم سریال درست بود
منظورتون رو نفهمیدم
اگه منظورتون اینکه ببینم گوشیم cid49 یا cid36 و از طریق برنامه ی داوینچی لوگ بگیرم من برنامه داوینچی رو دانلود کردم اما اول برنام از من customer id و pass میخواد
و در ضمن در آموزش هایی که شما دادین برای اینکه کا750 رو تبدیل به دبیلیو 800 بکنیم حتما باید گوشی cid 36 باشه (من هم که یک بار گفتم که بردم بیرون و تبدیل به w800 کرده) پس با این اوصاف cid36 هست
(من مثل اموزش های شما راه وصل کردن به فار رو رفتم اما ابتدا وصل میشه و من فایل fs و flash رو میبینم اما وقتی که داخل آن میشوم با ارور script fs_mod execution erro error code =0 مواجه میشم ) اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید(البته ببخشید که من چند تا سوال رو با هم پرسیدم)
با تشکر از زحمات شما....
من درايور usb flash رو ميخوام اين لينكي كه چند تا پست قبل دادين خراب بود.لطفا اگر ميشه لينك سالمشو بدين.
در ضمن من گوشيم كا 800 .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)