منم قصد خرید این لپ تاپو دارممیخواستم ببینم بدنه اون چه رنگ هایی داره و کدوم بهتره.و با چه گارانتی تهیه کنم بهتره.و ممنون.
منم قصد خرید این لپ تاپو دارممیخواستم ببینم بدنه اون چه رنگ هایی داره و کدوم بهتره.و با چه گارانتی تهیه کنم بهتره.و ممنون.
یک کلام نخر ، برو سمت برند های asus , lenovo
ضمنا سعی کنید یک لپ تاپ بخرید که هارد sata III را کاملا با اخرین سرعت پشتیبانی کند.
گرفیک nvidia در الویتت خود قرار دهید.
cpu هم i3 به بالا در نظر بگیرید.
میشه جواب yarihaker بدید
Last edited by delta20; 19-10-2014 at 21:33.
سلام
دو رنگ داره ، نقره ای و بژ
متاسفانه اون قسمتهایی از لب تاب که پلاستیکی هست ، رنگ با ثباتی نداره و اگه مثل من خیلی از تاچپدش استفاده کنی ، قسمت های پلاستیکیش رنگش می ره
من پیشنهاد می کنم این مدل رو نگیری
مدل 450 خیلی شبیه همینه ولی از CPU نسل چهار استفاده می کنه ، کارت گرافیکشم گرچه مثل این 2 گیگه ، ولی عملکرد بهتری داره در ضمن هاردشم 1 ترا هست
برا من که از پایتخت گرفتم گارانتیش نوآور هست
برندهایی که گفتین خوبن
ولی خوب ایسوس با این کانفیگ می شه سری n که باید بالای سه تومن خرج کنی
لنوو هم که با این پول سری مالتی مدیاش هست
سری سینک پدش که خوبه الان با سی پو یوی نسل سه توی بازاره که برای الان که نسل چهار هست مناسب نیست، ضمنا سینک پدهای موجود الان فینگرش رو برداشتن و جنس بدنش مثل قبلیاش نیست
انگار سفارش ایرانه!!!!
ما که در کل راضی هستیم البته اگر گرافیکش سویچ کنه بسیار عالی هست.میشه دوستانی که مشکل سویچ ندارند لطف کنند و بگویید که نسخه ی ویندوزشان متعلق به کدام شرکت است؟ دارم به یه جاهایی می رسم در مورد سویچ گرافیک.
Last edited by Epelem; 20-10-2014 at 13:00.
سلام
سوییچ گرافیکش که مشکلی نداره، حداقل واسه من که مشکلی نداشته. نسخه ی ویندوزمم دانلودیه WIndows 8.1 Enterprise هستش و با اسکایپ فعالش کردم و آپدیت شده هم هست. در کل اگه مشکل سوییچ دارین آخرین درایورای گرافیک Amd و Intel رو از سایتش بگیرین به احتمال خیلی زیاد حل میشه مگر اینکه مشکل از جای دیگه ای باشه.
یه سوال از دوستان داشتم
آخرین نسخه Ubuntu رو نصب کردم و مشکل داغ کردن و گرافیک حل شده ولی بلوتوث و فینگر پرینت رو هنوز نمیشناسه. راهی سراغ ندارین؟
با تشکر![]()
متشکرم از پاسختون اما این کار ها رو زیاد انجام دادم حل نشد،شرکتی که ویندوز رو منتشر کرده برام مهم هست میشه بقیه ی دوستان هم بگویند نسخه ی ویندوز شان برای کدام شرکت هست برایم بسیار مهم است!متشکرم.
Last edited by Epelem; 20-10-2014 at 20:00.
سلام
حاجی با این درایور جدید که اچ پی داده برای گرافیک توی ویندوز 8.1 همه مشکلاتی که این این فروم حول اون تا اینجا شده 223 صفحه حل شده
شما ویندوزت رو از سایت سافت گذر دانلود کن ، در صورت امکان ویندوز 8.1 نسخه pro 64 بیت
اولین کاری هم که می کنی این باشه که net framework 3.5 رو نصب کنی چون برای نصب اکثر درایورها بش نیاز داری
بعدش دیگه حله برادر
این net framework 3.5 خیلی مهمه ها چون اکثرا لین نسخه رو ندارن
متشکرم دوست عزیزم اما مشکل خیلی فراتر از این هاست.اگر نگاهی به صفحات 219 و 220 بیندازید البته در صورت امکان متوجه خواهید شد که چه کار ها که نکردم.چندی پیش در داخل جعبه ی لپ تاپم کاغذی را با این مضمون پیدا کردم:اطلاعاتی مهم درباره ی گرافیک گسسته ی amd :سیستم عامل های مختلف ممکن است با amd مشکل داشته باشند در صورت بروز مشکل به سیستم عامل قبلی باز گردید.حالا کدوم سیستم عامل خدا می دونه.یه ویندوز 7قبلا فروشنده رو لپ تاپم نصب کرده بود که روش درایور amd ویندوز 8 نصب کردم مشکلم حل شد اما پس از مدتی ویندوز دپار مشکل شد وآن را عوض کردم و نسخه ی 7 برای شرکت لرد رو ریختم.
اینجا با نصب کردن درایور amd 14.7 نسخه ی دکستاپ موفق به سویچ شدم اما صفحه تند تند روشن - خاموش میشد که نشان میداد درایور اشتباه نصب شده.بعد ویندوز 7 برای شرکت آرتا رو نصب کردم که اصلا هر کاری کردم سویچ اصلا انجام نشد. بعد ویندوز 8.1 نوین پندار رو نصب کردم باز هم نشد.حالا می خواهم یه ویندوز 7 MRT نصب کنم ببینیم چیییییییییییییییی میشه!من و دوستم و پسر خاله ام هر سه این مشکل را داریم.
باز هم از کمکتان متشکرم دوست خوبم باید امتحانش کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)