دوستان بس کنید لطفا" .... 60 صفحه برا منتشر شدن برا PC بحث بی خود کردیم....حالا ام ایشون یه اظهار نظری کردن ،همه ریختن میگن باید بزنیمش.....
مدیران عزیز این پست و پست های صفحه ی پیش رو لطفا" پاک کنید.....![]()
دوستان بس کنید لطفا" .... 60 صفحه برا منتشر شدن برا PC بحث بی خود کردیم....حالا ام ایشون یه اظهار نظری کردن ،همه ریختن میگن باید بزنیمش.....
مدیران عزیز این پست و پست های صفحه ی پیش رو لطفا" پاک کنید.....![]()
Last edited by Altairezio; 30-06-2014 at 19:08.
شما خودش رو ناراحت نکناین جور موارد رو جواب ندی طرف فکر میکنه با یه ایکس باکس داشتن سلطان دنیا شده !!! پول یک و نیم ایکس باکس رو دادم برای کارت گرافیک و این همه ادعام نمیشه !!!
اما درمورد بازی
بی صبرانه منتظر اومدن بازی هستم . بازی واچ داگز که عالی بود امیدوارم اینم پشت بندش بازی کنیم و حالش رو ببریم
چه قدر حسود دقیقاً مثل بچه هاآقا من واقعا ناراحت میشم برای pc بیاد . چون من xbox 360 دارم . نمیشه این یه دونه برای pc نیاد ؟ شما هم به جای بحث برید پول جم کنید یه کنسول بخرید.![]()
![]()
بروعمو بزارباد بیاد کامپیوتر هرروز گرافیک جدید هرروز مادربورد جدید اونوقت همه بازی هابرای xbox360بیاد ماخرج میلیونی میکنیم اقای گیگاو ام اس ای بخورن اونوقت باید قطعاتمون خاک بخوره بعد تو بیای بایه پولی که حتی یک رم برای کامپیوترنمیشه بری xboxبگیری هرچی میخوای بازی کنی بروخجالت بکش کنسول برای نی نی هاست pcبرای بزرگترا![]()
به نظرتون بس کنید بهتر نیست؟
حالا یک نفر یک چیزی گفته درست یا غلط میبینیم که توسط دوستان هم ردش کردن، دیگه انقدر کشش دادن چه فایده ای داره من نمیفهمم.
حامد راس میگه دیگه تمومش کنید....طرف دیگه فکر کنم کلا از انجمن خداحافظی کرد![]()
دیگه داشتم میرفتم واسه خاطر این بازی پلی استیشن بخرم که خبر آمد خبری در راه است![]()
و اینگونه بود که GTA V برای PC تأیید شد.![]()
خدا کنه حجم بازی کم باشه و 20 - 30 گیگ نباشه...
والی باید 1 ماه بزاریم دانلود بشه ...![]()
وقتی واچ باگز (ببخشید داگز) 22 گیگه و ولفنشتاین 42 گیگ دیگه GTA هرچقدر باشه تعجب نداره، اما به نظرم از 25 گیگ زیادتر نباشه
Last edited by jahangir1400; 01-07-2014 at 23:52.
چند وقتی بودم نیومده بودم این تاپیک ببینم برای پی سی اومده یا نه حوصله خوندن پستهای پیش رو هم ندارم یکی بگه چه خبره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)