پس باید مدل ایرانی را بخریم.
الان مدل 42 تو ایران هست ؟ قیمتش حدودا چنده؟
پس باید مدل ایرانی را بخریم.
الان مدل 42 تو ایران هست ؟ قیمتش حدودا چنده؟
هیچ سایزی از VT30 با گارانتی نیومده پس قیمت ندارم.
به نظر میاد 42 اینچش باید حدود 2 تومن بشه.
مدل ایران هنوز به بازار نرسیده و به گفته یکی از دوستان ظاهرا تو گمرکه قیمتش هنوز معلوم نیست
Last edited by unepus; 19-10-2011 at 10:16.
سعی کنید تا می تونید قیمت تخمینی VT30 رو پایین بگید. فردا روز که اومد مجبور میشیم با همین قیمت بالا بخریم ها.
رو کیفیت این تلویزیون اونقدرها توهم برتون نداره که به قول یکی از کاریرها چشم هاتون رو سولاخ میکنه.
یادمه همین توهم ها بود که باعث شد VT20 تو یکی دو ماه اول تا 500 تومن الکی الکی بیاد رو قیمتش.
Last edited by poonel; 19-10-2011 at 12:01.
در مورد پایین تر گفتن قیمت شاید حق با شما باشه ( پستو تغییر دادم - شما هم لطفا نقل قول منو پاک کنید)
درمورد توهم کیفیت من در هیچ کدوم از پست هام هیچ صحبتی از کیفیت vt30 نکردم ... ولی با توجه به فعالیت زیاد شما در فروم و تعداد زیاد پست هایی که شما در مورد vt30 صحبت کردید و اینطور که خودتون تو پست بالا از انتظار زیاد گله کردید بعضی ها شاید فکر کنن که با دیدن vt30 چشاشون از حدقه در میاد .
Last edited by unepus; 19-10-2011 at 10:51.
این هم اخرین فریمور این مدل:
قبل از دانلود مدل تی وی خودتان را کاملا با ان لیست چک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تغییرات :حل مشکلات مدیا پلیر.
طریقه اپدیت و چک کردن نرم افرار هم اعلام شده است.
باتشکر.
هادی
دوست گلم اون بخش پست رو در جواب شما ندادم. مخاطبم تمامی دوستانی بوده که اینجا فعالیت دارند.![]()
Last edited by poonel; 19-10-2011 at 12:10.
سلام
من یه نکته را به دوستان متذکر بشم که فکر کنم مهمه ! من دیروز قیمت VT30 را واسه یکی از دوستانم از نمایندگی دبی تلفنی سوال کردم و به این ترتیب بود که قیمت 50 اینچ 10999 درهم و 65 اینچ 17999 درهم. حالا چطور قیمت 50 اینچش تو گناوه در میاد 2.5 میلیون جالبه ! چون درب خود نماینگی تو دبی قیمتش نزدیک 3,850,000 تومان هست ! البته تو دبی 3-4 نمایندگی پانا هست اما بعیده که اختلاف قیمتی بین نمایندگی ها باشه تازه اونم در این حد ! به هر حال خواستم بگم که دوستان تو خرید دقت کنند.
سپاس
چه خبره!!!
قیمت دبی اصلا منطقی نیست.
مدل 50ST30 که فرق خیلی خاصی (حداقل روی کاغذ) با VT30 نداره، با گارانتی 2.300 هست.
چطوری میشه 1.550 قیمت VT30 بالاتر از ST30 باشه؟
منطقیش اینه که نهایت خیلی بخوان گرون بدن اختلاف قیمتش 400 - 500 باشه . اونم بیشتر بخاطر دیزاین خوبش نه امکانات.
شاید اون عربهای دبی بخاطر توهمات این قیمت رو گذاشتنه.
قیمت هایی که نمایندگی محصولات یک کمپانی وضع می کنند ، هرگز قیمت خالص یک محصول نیست . بلکه شامل مالیات های دولتی ، هزینه حمل ، سود شخصی و ... میشه !
ولی محصولاتی که به صورت قاچاق در مناطق حاشیه خلیج همیشه فارس (گچین ، گناوه ، خمیر ، بندرعباس و ...) موجود هستند به قیمت های خالص بسیار نزدیک هستند .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)