تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 301 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

اینم یه پست تقدیم به طرفدارای فرهاد مجیدی و طرفدارای امیر قلعه نویی !! (برای آشتی طرفدارای این 2 تن)

امیدوارم همه ی ما طرفدار استقلال باشیم تا هیچ وقت نتونیم بین یکی از این 2 (که من شدیدا عاشق جفتشون هستم) رو انتخاب کنیم و به هیچ وجه نمیتونم استقلال رو بدون هر یک از این 2 به اندازه ی الان؛دوست داشته باشم :( ...

آمار اعجاب‌انگیز شماره 7 استقلال ؛ فرهاد چگونه قهرمانی را به استقلال هدیه کرد ؟

رهاد مجیدی، کاپیتان اسطوره‌ای استقلال اکنون کاندیدای برترین خرید نیم‌فصل استقلال و امیر قلعه‌نوئی است. این مهاجم پا به سن گذاشته در شرایطی که چندان هم در ترکیب اصلی جائی نداشت و گاه و بی‌گاه تنش‌هائی نیز برای قرار گرفتن او در ترکیب میان قلعه‌نوئی و هواداران استقلال که دیوانه‌وار مجیدی را دوست داشتند، بوجود آمد، حالا به قهرمان آبی‌ها در فصل جاری نیز بدل شده است، مهاجمی که با گرفتن یک پنالتی در ورزشگاه تختی اهواز، جشن قهرمانی این تیم را برپا کرد.

آمار ستاره در لیگ برتر :

مجیدی که پس از کش و قوس‌های فراوان در نهایت بار دیگر به استقلال تهران پیوست، در هفته‌ی بیست و یکم برابر مس کرمان در شرایطی جای فرزاد حاتمی را در میدان در دقیقه‌ی 61 گرفت که استقلال با دو گل آرش برهانی از مس کرمان نه چندان مدعی برای پیروزی پیش بود. مجیدی در این دیدار تنها 29 دقیقه فرصت خودنمائی یافت و جز یک کارت زرد نصیب دیگری نیافت.
    کاپیتان محبوب آبی‌پوشان در انزلی برابر قوهای سپید به میدان نرفت و برای بازی منتظر دربی 76 ماند. در این دیدار نیز 19 دقیقه‌ی پایانی، آن‌هم با تشویق و اصرار هوادارانی که تماشای گرم‌ کردن این ستاره را به تماشای دربی بدون گل ترجیح داده بودند، تنها فرصتی بود که به فرهاد تشنه برای گل‌زنی داده شد.
    پس از پایان دربی روزهای خوش فرهاد از راه رسید و مجیدی موفق به زدن دو گل در دو دیدار متوالی شد، آن‌هم در قامت یک بازیکن جانشین. در دیدار برابر پیکان تهران بود که مجیدی بار دیگر با تشویق و اصرار هواداران و البته در وضعیتی که استقلال از حریف خود پیش بود به میدان رفت و در نهایت با اشتباه دروازه‌بان حریف و البته با کمی چاشنی شیطنت گل نخست خود در لیگ جاری را به ثمر رساند تا ذخیره‌ای طلائی لقب گیرد. کاپیتان در این دیدار تنها 24 دقیقه در میدان حضور داشت.
    در دیدار برابر راه‌آهن قلعه‌نوئی با اطلاع از نتایجی که سایر رقبا بدست آورده بودند، راهی جز پیروزی برای ادامه‌ی روند موفقیت‌ و صدرنشینی خود نمی‌دید و ناگزیر به کسب پیروزی بود. در این شرایط در دقیقه‌ی 69 رای به حضور مجیدی داد. اسطوره نیز برای اثبات ارزش‌های خود در همان ثانیه‌ی نهم حضور خود با اشتباه مسلم محمد محمدی دست به کار شد و یک گل سه امتیازی به ثمر رساند.
    پس از این دیگر فرهاد مجیدی به مهره‌ی طلائی قلعه‌نوئی در دقایق پایانی بدل شده بود، ستاره‌ای تعویضی که گره‌گشا عمل می‌کرد. فرهاد مجیدی در شرایطی که در هفته‌ی بیست و ششم به شیراز نرفت تا در جشنواره‌ی گل آبی‌ها شرکت داشته باشد، در هفته‌ی بعد در ورزشگاه آزادی طوفانی به پا کرد تا استقلال با درخشش کاپیتان 37 ساله‌ی خود به یک پیروزی ارزشمند دست یابد. در این دیدار فرهاد ابتدا با ضربه‌ی سر یک پاس گل به پژمان منتظری داد تا استقلال از حریف مدعی سقوط خود یعنی نفت آبادان پیش بیفتد. اما در ادامه گل‌زنی شاگردان علی فیروزی سبب شد تا مجیدی برای درخشش دوباره در قامت یک ناجی دست به کار شود و روی سانتر بی‌نقص از سوی مجتبی جباری گل پیروزی را در دقیقه‌ی 87 به ثمر برساند تا دومین گل سه امتیازی را برای استقلال به ثمر رسانده باشد.

مجیدی پس از این دیدار برای ظاهر شدن در قبای یک قهرمان در لیگ برتر تا هفته‌ی سی و سوم صبر کرد، برابر تیم‌هایئ همچون تراکتورسازی، نفت تهران، گهر درود و سپاهان نه گل زد و نه پاس گلی داد، تا در یک هفته مانده به پایان رقابت‌های لیگ برتر، هفته‌ای که پیروزی در آن برابر فولاد در ورزشگاه تختی حکم قطعی شدن قهرمانی استقلال را داشت، با هنرنمائی در یک صحنه‌ی مشکوک برای آبی‌پوشان بدرخشد و دلبری کند. در این دیدار مجیدی از مهدی امیرآبادی، هم‌بازی اسبق خود در استقلال یک پنالتی گرفت و تا جواد نکونام نیز با گل‌زنی از روی نقطه‌ی پنالتی قهرمانی دوازدهمین دوره‌ی لیگ برتر را به نام مجیدی سند بزند.

بدین ترتیب فرهاد مجیدی در 10 دیدار برای استقلال در لیگ برتر به میدان رفت و 399 دقیقه پیراهن تیمش را برتن کرد و موفق به زدن 3 گل شد. البته فراموش نکنیم مجیدی یک پاس گل و یک پنالتی نیز برای استقلال گرفته است. مجیدی در طی این 10 بازی فقط سه بار در ترکیب اصلی قرار گرفت.

آمار اسطوره در لیگ قهرمانان آسیا :

بدون شک عملکرد مجیدی در آسیا نیز بسیار ستودنی است. مجیدی در این رقابت‌ها دو گل به ثمر رساند و بازهم موفق به گرفتن یک ضربه‌ی پنالتی شد، البته این بار کاملا غیرمستقیم.

مجیدی در اولین دیدار فصل خود در لیگ قهرمانان در برابر الریان قطر در دوحه در دقیقه‌ی 61 جای آرش برهانی را در ترکیب استقلال گرفت و روی سومین گل استقلال که می‌توانست گل پیروزی‌بخش نیز باشد تاثیر جدی داشت. ضربه‌ی ایستگاهی مجتبی جباری پس از یک رفت و برگشت با قیچی برگردان فرهاد مجیدی همراه شد که توپ به تیرک دروازه برخورد کرد و توپ برگشتی را درحالی که فرزاد حاتمی قصد داشت، کنترل کند با خطا متوقف شد و داور اعلام پنالتی کرد. این ضربه را نکونام به گل سوم تبدیل کرد.

در دیدار برابر العین امارات در ورزشگاه آزادی، مجیدی از دقیقه‌ی 37 جانشین ویسنته آرزه در ترکیب استقلال شد و موفق شد در دقیقه‌ی 73 گل دوم استقلال را به ثمر برساند.

مجیدی نخستین‌بار در لیگ قهرمانان در دیدار برابر الریان در ورزشگاه آزادی از ابتدا در ترکیب استقلال قرار گرفت و در دقیقه‌ی 45 نخستین گل این تیم را به ثمر رساند. مجیدی در دقیقه‌ی 81 جای خود را به برهانی داد که در دقیقه‌ی 91 گل سوم استقلال و تیر خلاص را به الریان زد.

بدین ترتیب فرهاد مجیدی در لیگ قهرمانان آسیا در 4 دیدار به میدان رفته است و 209 دقیقه نیزدر ترکیب تیمش حضور داشته است و موفق شده است دو گل به ثمر برساند و یک پنالتی نیز برای تیمش بگیرد.
    داداش این آمار چندجاش ایراد داره تا جایی که یادمه درست کنم

مجیدی فقط توی بازی با سپاهان و نفت تهران موفق نبود . توی بازی با گهر که اولین گلمون باز دریبلها و حرکاتی بود که فرهاد کرد و خطا گرفت و آرزه با یه شوت دقیق توپو گل کرد . گل دوم هم پایه گذارش یک و دوئه بائو و مجیدی بود که سرانجام توپ رفت تو گل . اتفاقا اون بازی یکی از بهترین بازیهای فرهاد توی این فصل بود اگه یادتون باشه همه رو 3 تا 3 تا دریبل میزد .

توی بازی با تراکتور سازی هم که یه موقعیت تک به تک داشت که با شناختی که از فرهاد داریم موقعیت تک به تک رو خراب نمیکنه پس این خودش یه گل بود . اما داور به اشتباه خطای فرهاد روی مدافع تراکتور رو گرفت که همه گفتن اشتباهه .

توی بازی با داماش هم همین یه گلی که زدیم روی حرکت تکنیکی فرهاد بود که بازم خطا گرفت و اشجاری عالی توپو توی دروازه جا داد .

بر خلاف این آمارها یه آماری رو یادمون رفت بگیم اونم آمار سکوهاست . اومدن فرهاد هم به سکوها جون تازه بخشید هم به هوادارا و هم به بازیکنا . یعنی کلا یه جور انرژی مثبت برای همه بود و توی کشوندن هوادار به ورزشگاه خیلی موثر بود .

اینا هم نکاتی بود که توی اون نوشته ها جا افتاده بود
    Last edited by Mohammad.F.M; 14-05-2013 at 14:58.

2. 11 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امید رفت و برگشت در سن ۲۶ سالگی برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد..
    با آرزوی سلامتی و موفقیت برای امید روانخواه ♥

مهدوي‌کيا: از نکونام و همه‌ي استقلالي‌ها ممنونم

کاپيتان پيشين تيم پرسپوليس همچنين در واکنش به اقدام جواد نکونام در مراسم جشن قهرماني استقلال که تصوير او را بر روي لباسش داشت و در آنجا از مهدوي‌کيا به عنوان يک اسطوره فراموش نشدني فوتبال ايران يادکرد، به ايسنا گفت: من از جواد نکونام تشکر کردم. جواد دوست خوب من است و به خاطر حرکتي که او انجام داد از او ممنونم. از استقلالي‌ها هم به خاطر محبتي که به من داشتند تشکر مي‌کنم و اميدوارم نکونام و تيمش و همچنين تيم ملي در آينده نتايج‌ خوبي بگيرد.

4. 8 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

به نام خدا

اینو تو جای دیگه پست دادم اینجا هم میزارم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام به دوستان پر افتخار ایران + آسیا

تبریک میگم به همه طرفدارانی که منتظر قهرمانیمون تو آسیا هستند.

بازیکنایی که امسال برام خاطره انگیز بودن:
    داش فرهاد مجیدی که واقعا برای من یه اسطوره است.
    مجتبی جباری که واقعا اتاق فکر استقلاله و یه تنه بار خط میانی رو به دوش کشید.
    سید مهدی رحمتی هم نشون داده هر وقت بخواد غیرت بزاره واقعا فوق ستاره است.
    از حنیف عمران زاده هم راضی هرچند ازش بیشتر انتظار دارم ولی وقتی بازی میکنه از جون مایه میزاره.
    خسرو حیدری که خیلی بازیش رو دوست دارم ولی امسال پیشرفتی ازش ندیدم و به نظرم میتونه یکی از بهترین ترانسفر های ما بشه.

قلعه نوعی واقعا ناراحتم کرد. تا امروز دوست نداشتم بره ولی اگه فردای بازی الشباب بشنوم میخواد بره دیگه ناراحت نمیشم.
    حالا می بینی که استقلالی ها نمیخوان بلایی که سر کریمی اومد سر مجیدی بیاد چرا با طرفدارا وارد دعا بشی؟
    اگه مربی بزرگی باشی مشکل طرفدارانت رو حل میکنی نه وارد فاز جنگ بشی.
    و اینکه تماشاگرای استقلال واقعا باشعور هستند و بیخود نمیخوان کسی رو به تیم تحمیل کنن و مجیدی واقعا آماده بود.

اما درباره امضای قرارداد با مربی، من دوست دارم قلعه نوعی بمونه
    اگرم هم نخواد بمونه من نظرم رو جلالی و فرکی هست.
    ولی هرکردوم از اینا که میخوان بیان برام این مهمه که یه قرارداد 5-6 ساله ببندن.
    و یه تیم مسخره درست نکنن که بازیکناش 2سال دیگه یه نفر هم توش نباشه همه عوض شده باشن.
    نگاه بلند مدت داشته باشه، ولی کلا من همچین اخلاقی از فتح الله زاده نمیبینم که نگاه بلند مدت داشته باشه و این بزرگترین ضعف استقلال تو این سال ها بوده.
    ثباتی که سپاهان داشته واقعا الگوست ما باید بریم سمت ثبات تیمی چیزی که تو ایران سخت پیدا میشه.

با این قهرمانی استقلال میتونه تا 3-4 سال طرفدارانش رو راضی نگه داره پس باید بره سمت ثبات
    ولی استقلال میشه هتل به جای سخت گیری بیشتر و بازیکنای تنبل و عوض شدن مهره ها...

دوست دارم استقلال قرمان آسیا بشه ولی بیشتر از اون دوست دارم تیم یه ثبات خوبی بگیره و از سبک بازی استقلال لذت ببرم
    ما مجیدی رو داریم ما جباری رو داریم باید روان ترین بازی ها رو تو آسیا انجام بدیم

6. 7 کاربر از desperanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

قلعه نوعی واقعا ناراحتم کرد. تا امروز دوست نداشتم بره ولی اگه فردای بازی الشباب بشنوم میخواد بره دیگه ناراحت نمیشم.
    حالا می بینی که استقلالی ها نمیخوان بلایی که سر کریمی اومد سر مجیدی بیاد چرا با طرفدارا وارد دعا بشی؟
    اگه مربی بزرگی باشی مشکل طرفدارانت رو حل میکنی نه وارد فاز جنگ بشی.
    و اینکه تماشاگرای استقلال واقعا باشعور هستند و بیخود نمیخوان کسی رو به تیم تحمیل کنن و مجیدی واقعا آماده بود.

اما درباره امضای قرارداد با مربی، من دوست دارم قلعه نوعی بمونه
    اگرم هم نخواد بمونه من نظرم رو جلالی و فرکی هست.
    ولی هرکردوم از اینا که میخوان بیان برام این مهمه که یه قرارداد 5-6 ساله ببندن.
    و یه تیم مسخره درست نکنن که بازیکناش 2سال دیگه یه نفر هم توش نباشه همه عوض شده باشن.
    نگاه بلند مدت داشته باشه، ولی کلا من همچین اخلاقی از فتح الله زاده نمیبینم که نگاه بلند مدت داشته باشه و این بزرگترین ضعف استقلال تو این سال ها بوده.
    ثباتی که سپاهان داشته واقعا الگوست ما باید بریم سمت ثبات تیمی چیزی که تو ایران سخت پیدا میشه.

اکثر حرفات درست داداش . منم از قلعه نوعی ناراحتم ولی زبونتو گاز بگیرقلعه نوعی بره جلالی و فرکی بیان ؟ نگو این حرفو داداش . تو ایران سرمربی رو دست قلعه نوعی نیست . فرکی و جلالی به درد تیمای بزرگی مثل پرسپولیس و استقلال اصلاااااااا نمیخورن . اصلااااااا . اینا حاشیه ی خودشونو نمیتونن جمع کنن بعد بیان توی تیم بزرگ پایتخت بخوان موفق باشن ؟

اینا به درد همون فولاد و نفت و سپاهان و ذوب آهن و اینا میخورن نه استقلال پرسپولیس . این بی پولی این حاشیه ها این دعواها با نود و نوزنامه ها و ... به نظرت امسال اگه کسی جز قلعه نوعی بود میتونست جمعش کنه ؟ عمرا . فقط کار ژنرال بود .

اصلا فکر رفتن قلعه نوعی رو نکن که بدجور میفتیم تو هچل . ایشاالله فصل بعدم بمونه فقط یکم توی تشویق هوادار با جنبه تر شه
    Last edited by Mohammad.F.M; 14-05-2013 at 14:57.

8. 11 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

توافق باشگاه سپاهان با زلاتکو کرانچار

مديرعامل باشگاه سپاهان با اعلام اينکه مشکلي براي ادامه فعاليت زلاتکو کرانچار در تيم فوتبال سپاهان وجود ندارد، از تمديد قرارداد با اين مربي کروات خبر داد. در خصوص آخرين وضعيت ادامه همکاري باشگاه سپاهان با زلاتکو کرانچار ضمن بيان مطلب فوق گفت: حدود يک ماه قبل در مورد تمديد قرارداد با کرانچار مذاکره کرده و به وي گفتم که ما از عملکرد شما در باشگاه سپاهان راضي هستيم، کاري به جدول ليگ نداريم و مي‌خواهيم قراردادمان را با شما تمديد کنيم. در آن زمان وي پاسخ مثبت داد و امضاي قرارداد را به پس از اتمام رقابتهاي ليگ برتر موکول کرد. به نقل از مهر، وي در همين خصوص افزود: کرانچار يک مربي حرفه‌اي است و حق انتخاب زيادي دارد اما او تشخيص داده که قرارداد خود را با باشگاه سپاهان تمديد کند. در حال حاضر مشکلي براي تمديد قرارداد اين مربي وجود ندارد. قرار است کرانچار عصر امروز با حضور در دفتر من در باشگاه سپاهان قرارداد خود را تمديد کند. مديرعامل باشگاه سپاهان در پاسخ به اين پرسش که پرسپوليسي‌ها نيز به دنبال جذب کرانچار هستند،گفت: در فصل نقل و انتقالات حرف،حديث و گمانه‌زني زياد مي‌شود، همانطور که مي‌گويند يحيي گل‌محمدي به نيمکت تيم سپاهان نزديک شده، در حالي‌ که من از اين موضوع کاملا بي‌اطلاع هستم و فقط در حد شايعه و حرف و حديث است.

------------------------------
    با این اوصاف میشه درصد بالایی مطمئن بود قلعه نویی جایی نمیره

10. این کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گزارش سایت فیفا از پایان مسابقات باشگاهی در ایران

استقلال احیا شده، مدعی تاج و تخت لیگ ایران

استقلال تهران که در 2 سال گذشته در لیگ برتر ایران عنوان قهرمانی را به سپاهان استقلال واگذار کرد. در فصلی که گذشت استقلال با جسارت توانست عنوان قهرمانی را به دست آورد. برد 1-0 برابر فولاد در اهواز با گل کاپیتان تیم ملی ایران جواد نکونام از روی نقطه ی پنالتی باعث شد تا آبی ها هشتمین عنوان قهرمانی خود در لیگ های فوتبال ایران را به دست آورند.

این موفقیت باعث شد تا استقلال با خیال راحت در مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان آسیا در فصل بعد هم حضور یابد و از ایران تیم های تراکتورسازی و سپاهان و فولاد به عنوان تیم چهارم در مرحله ی پلی آف جواز حضور در لیگ قهرمانان سال آینده را خواهند داشت.

در پایین جدول ذوب آهن به لطف 2 برد خود در 2 هفته ی پایانی از سقوط مستقیم جان به در برد و حالا باید در بازی پلی آف شانس خود با آزمایش کند. آلمومینیوم هرمزگان، صنعت نفت آبادان، پیکان و گهر درود لرستان نیز به دسته ی پایین تر سقوط کردند.

بازگشت مربی برنده :

آخرین قهرمانی استقلال در لیگ ایران به سال 2008-2009 بر می گردد، در فصلی که استقلال و ذوب آهن در هفته ی پایانی هم امتیاز شدند و استقلال به لطف تفاضل گل بیشتر قهرمان ایران شد و در ان فصل هم امیر قلعه نوئی سرمربی استقلال بود. اما با رفتن قلعه نوئی به سپاهان استقلال دیگر نتوانست به موفقیتی در لیگ برسد. در نخستین فصل مربی گری قلعه نوئی در سپاهان این تیم قهرمان شد و استقلال عنوانی بهتر از سومی کسب نکرد.
    قلعه نوئی در سپاهان به موفقیت های خود ادامه داد و در دومین فصل خود توانست با 1 امتیاز اختلاف نسبت به استقلال قهرمانی خود را تکرار کند. در فصل بعدی قلعه نوئی به تبریز رفت و سرمربی تراکتور سازی تبریز شد و در حالی که سپاهان دوباره قهرمان لیگ شد تراکتور سازی و استقلال با امتیاز مشابه در جایگاهی بعد قرار گرفتند.

کسی که هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان مربی قهرمان لیگ ایران با استقلال شده بود در سن 49 سالگی و در ماه می سال گذشته به استقلال تهران بازگشت و سرمربی استقلال شد و مدیران باشگاه از او موفقیت در لیگ را انتظار داشتند. قلعه نوئی برای تقویت تیم خود انتظار خریدهای خوبی برای تیمش را داشت، مهمترین خرید استقلال، جواد نکونام بازیکن اوساسونا، امین منوچهری از سایپا و فابیو جانواریو از سپاهان بود.

با شروع شدن فصل، استقلالی که فصل را با اعتماد به نفس شروع کرده بود با 1 شکست و 3 تساوی متوالی در 6 هفته ی نخست به رده ی 10 ام جدول رفت. اما با کسب 4 برد از 5 بازی بیرون از خانه ی بعدی استقلال به جمع 4 تیم بالای جدول رسید و با وجود شکست 2-0 برابر تراکتورسازی با برد برابر آلومینیوم هرمزگان و گهر استقلال توانست برای نخستین بار به صدر جدول برسد.

نیم فصل دوم جدال برای قهرمانی 3 طرفه شد، تراکتورسازی و سپاهان به حریفانی جدی برای استقلال تبدیل شدند اما تیم قلعه نوئی محکم به کار خود ادامه داد و امتیازات مهمی را گرفت و در نهایت توانست جام قهرمانی را بالای سر ببرد.
    با رهبری نکونام در خط میانی، فرهاد مجیدی بازیکن و کاپیتان سابق استقلال و گلزنی های آرش برهانی و فرزاد حاتمی که این دو نفر با زدن 10 و 9 گل بهترین گل زنان تیمشان بودند خط حمله ی استقلال توانست نقش مهمی در قهرمانی تیم ایفا کند. و البته از همه ی اینها مهمتری خط عقب استقلال بود جایی که شماره ی 1 استقلال سید مهدی رحمتی در 34 بازی تنها 19 گل خورد و 21 کلین شیت از خود به جا گذاشت.

تیم در بازی های خارجی در آسیا هم توانست عملکرد خوبی از خود به جای گذارد، استقلال در گروهی که تیم های الهلال و العین نیز حضور داشتند توانست به عنوان تیم نخست از گروه صعود کرده و به جمع 16 تیم نهایی مسابقات راه یابد و حالا امیر قلعه نوئی این فرصت را دارد که با قهرمانی در لیگ و آسیا برای نخستین بار دابل کند. " هدف ما این است که مساقبات آسیایی را با قهرمانی به پایان برسانیم و تا جایی که می توانیم به مراحل بالاتر جام برسیم و در نهایت قهرمان آسیا شویم."

پیامی برای سپاهان:

سپاهان فصل خوبی را پشت سر نگذاشت، آنها نتواستند از عنوان قهرمانی خود دفاع کنند و در مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان آسیا هم از گروه خود حذف شدند. اما برای این فصل آنها توانستند چهرامین عنوان قهرمانی خود در جام حذفی را کسب کنندآ آنها در نیمه نهایی در ضربات پنالتی موفق به شکست استقلال شدند و در فینال به پرسپولیس برخورد کردند و در این مرحله هم توانستند دوباره در ضربات پنالتی این تیم را ببرند و جام نقره ای را از آن خود کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تمرین امروز

14. 6 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پاس هاي تودر امير براي فـــــــــــرهــــــاد

گزارشی از اتومبیل هایی که فوتبالیست ها سوار می شوند

فرهاد مجیدی:او قبلا بی ام دبلیو سوار می شد ولی چند وقتی است از رنجرور استفاده می کند.

امیر قلعه نویی: سرمربی استقلال این روزها با اتومبیل گران قیمت و میلیاردی با نام "مازراتی" رفت و آمد می کند. قلعه نویی قبل از این، بنز سوار بود

یحیی دانماركي:او از هیوندای سوناتا استفاده می کند و آن چنان ماشین باز نیست.

علی کریمی:جادوگر قرمزها که خودش هم نمایشگاه ماشین دارد، معمولا مدل های مختلف بی ام دبلیو را سوار می شود.

مهدی مهدوی کیا: زمان حضورش در ایران پورشه مدل کاین سوار می شود.

محسن بنگر: معمولا با بی ام دبلیو X6 به تمرینات می آید؛ خودرویی که حدود 700 میلیون تومان ارزش دارد.

غلامرضا رضایی:او عاشق تویوتا لندکروز است و معمولا یخچال ماشینش هم پر از آب میوه های مختلف است.

کریم عن صاري فرد: مهاجم جوان پرسپولیس نیز علاقه زیادی به پورشه دارد و معمولا با یک مدل از این اتومبیل رفت و آمد می کند

جواد نکونام: علاقه خاصی به پورشه دارد و معمولا از این ماشین استفاده می کند. ماشینی که نزدیک به 700 میلیون قیمت دارد

مجتبی جباری: مرسدس بنز دارد.

مهدی رحمتی: معمولا با پژو 206 سر تمرین می آید و می گوید ماشین دیگری ندارد. البته او چندی پیش با یک "پنتیاک" پلاک موقت سر تمرین استقلال رفت.

ایمان موسوی: یک لکسوس آبی کروک دودر دارد. امیر قلعه نویی در ابتدای حضور این بازیکن در استقلال اجازه نمی داد او ماشینش را سر تمرین بیاورد.

خسرو حیدری: هیوندای IX55 دارد و معمولا اتومبیل دیگری سوار نمی شود.

علی دایی: تا قبل از تصادف مرگبار سال گذشته اش از پرادو استفاده می کرد ولی پس از اینکه ماشینش چپ شد، به پورشه مدل پانامرا رو آورده است.

کریم باقری: یک کادیلاک پلاک موقت سوار می شود. این ماشین اگر پلاک عادی بود نزدیک به 1 میلیارد تومان قیمت داشت.

محمدرضا خلعتبری: چند ماهی است یک پورشه خریده و از آن استفاده می کند.

رضا عنایتی: از اولین بازیکنانی بود که وقتی بقیه فوتبالیست ها پراید سوار می شدند، ماکسیما خرید. او در حال حاضر هیوندای کوپه سوار می شود

Abieteh
    Last edited by Nasser_ZRE; 13-05-2013 at 11:31.

16. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

خوب به بازی با الشباب نزدیک میشیم . بازیی که اهمیت زیادی داره و به نظر من توی این مسابقه حداقل به مساوی احتیاج داریم . البته یه سری بحث سیاستی هم هست . مثلا اگه ما الشباب رو ببریم بازیه برگشت تو تهران شاید 20 هزار نفر برن آزادی اما اگه ببازیم یا مساوی کنیم بالای 50 هزار نفر میره ...

یه چیزی که خیلی تو اعصابه اینه که وقتی قرعه ی ما به الشباب افتاد همه گفتن آخیش رفتیم مرحله ی بعدو چه خوب شدو الشباب که تیم نیستو ... این حرفها توی فوتبال حرفه ای خیلی مسخرس !! با پرسپولیسیا هم صحبت میکنیم میگن ما به اینا 6 تا زدیم تیم نیستن که از الان بدونید رفتید بالا !! خیلی این حرفها غیر منطقیه . تیم روز به روز وضعیتش تغییر میکنه . تیمی که جلوی ما بازی میکنه خطرناکه چرا چونکه از گروهش اومده بالا و مثل ما موفق عمل کرده . ما امسال از 5 تا باختمون 2 تاش به داماش ته جدولی بوده !! کی فکرشو میکرد ؟ اما شد دیگه . این که دیگه تیمه آسیاییه من نمیدونم چرا اینقدر خیالتون از بابت صعود به مرحله ی بعدی راحته . اصلا اینجوری نیست .

ترکیب پیشنهادی من برای بازی روز چهارشنبه اینه :

رحمتی

بیک زاده -------- منتظری -------- عمران زاده -------- حمودی

نکونام

ساموئل --------------------------------حیدری

جباری

موسوی ----

-----برهانی

نیمه ی دوم هم دقیقا راس 45 دقیقه بازی فرهاد مجیدی به جای برهانی یا موسوی ( هر کدوم عملکرد ضعیفتری توی نیمه ی اول داشتن ) بیاد تو بازی . اگه شرایطمون خوب بود و برنده ی مسابقه بودیم میتونیم جباری و ساموئل رو هم خسته نکنیم و از اکبرپور یا ممد رضایی استفاده کنیم . برای سمت چپ هم بیک زاده توی این 3 4 بازی آخر نشون داد مثل اینکه زده به سیم آخر . هیچ وقت فکر نمیکردم توی ترکیب پیشنهادیم بیک زاده فیکس باشهاما اخیرا عالی بازی میکنه . حالا اگه خدایی نکرده توی این بازی روزش نبود میتونیم نیمه ی دوم از اشجاری هم اون سمت استفاده کنیم .

به امید پیروزی یا حداقل مساوی توی این بازی
    Last edited by Mohammad.F.M; 14-05-2013 at 14:56.

18. 9 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دفاع ترکی از قضاوتش برای استقلال
    .
    محسن ترکی : در مورد کسانی که به من اتهام می زنند مطالبی را افشا خواهم کرد که مردم از واقعیت با خبر شوند / سکوت من به معنی این نیست که حرفی برای گفتن ندارم در مورد تبانی در فوتبال مسائلی را میدانم که به موفع خواهم گفت. مسائلی که شاید فوتبال ایران را بهم بریزد

سه شرط قلعه‌نویی برای ماندن در استقلال

1-جذب تیموریان

2-مبلغ پرداختی بازیکنان را او مشخص کند

3-تسویه کامل با تمام بازیکنان و کادر فنی و حفظ بدنه تیم به خصوص در خط دفاعی

Abieteh

ناگفته‌های ترکی در مورد تبانی، کمیته انضباطی و داوران

داور فوتبال کشورمان گفت: پایان ماه جاری برای قضاوت در یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا راهی کره جنوبی خواهم شد.

محسن ترکی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: از مرحله برگشت رقابت‌های لیگ برتر آسیا در مرحله یک هشتم نهایی دیدار تیم‌های افی سی سئول کره جنوبی و گوانچینگ چین را قضاوت خواهم کرد.
    این مسابقه روز 21 اردیبهشت ماه در سئول برگزار خواهد شد و من با کمک‌های محمد‌رضا ابوالفضلی و محمد‌رضا منصوری قضاوت این بازی را برعهده خواهیم داشت. آقای سعید مظفری ‌زاده هم به عنوان داور چهارم حضور دارد.
    ترکی در خصوص اینکه مباحث بسیاری در مورد وی در بین اهالی فوتبال وجود دارد و اینکه هواداران پرسپولیس او را عامل قهرمانی استقلال در لیگ برتر می‌دانند گفت: من حرف های زیادی برای گفتن دارم. حرف هایی که پیرامون کمیته انضباطی، تبانی‌های رخ داده در فوتبال و داوری کشور است. انشاءالله به موقع در خصوص آنها صحبت خواهم کرد تا اهالی فوتبال بدانند چه اتفاقاتی پیرامون داوری کشور رخ می‌دهد. من در چند وقت اخیر سکوت کردم اما این دلیلی بر آن نیست که حرفی برای گفتن ندارم بلکه حرف های بسیاری برای گفتم دارم. انشاءالله به موقع تمامی آنها را خواهم گفت.
    Last edited by Nasser_ZRE; 13-05-2013 at 14:20.

20. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •