کاسیاس هم بعضی مواقع زیادی آدم خوبی میشه
//////////
از الان دارم خدا خدا میکنم لیگ قهرمانان رو به خوبی سپری کنیم
این حاشیه ها کار دست تیم نده شانس آوردیم![]()
کاسیاس هم بعضی مواقع زیادی آدم خوبی میشه
//////////
از الان دارم خدا خدا میکنم لیگ قهرمانان رو به خوبی سپری کنیم
این حاشیه ها کار دست تیم نده شانس آوردیم![]()
Last edited by wooooow; 21-04-2013 at 15:25.
محمّد فیروزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - با توجه به رشد فزاینده وبسایتها و صفحات ورزشی در فضای مجازی، هر روزه شایعات زیادی در مورد هنرمندان و ورزشکاران به گوش میرسد و فوتبالیستهای تیمهای مختلف هم به علت محبوبیت این ورزش، درگیر شایعات مختلف خواهد شد.
شب گذشته، دقایقی بعد از به صدا در آوردن سوت پایان بازی رئال مادرید و رئال بتیس که با پیروزی سه بر یک رئال مادرید همراه بود، شایعهای در فضای مجازی مبنی بر شعارهای اعتراضی هواداران افراطی رئال مادرید بر علیه ایکر کاسیاس کاپیتان نیمکت نشین این روزهای لوس بلانکوس در فضای مجازی منتشر شد. با توجه به محبوبیت ایکر کاسیاس میان تمامی اقشار هواداران رئال مادرید، این قضیه به شکل باور نکردنی عجیب بود.
در شایعه پخش شده خبر از شنیده شدن این شعارها در ضلع جنوبی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو داده شده است. حال اینکه ضلع جنوبی ورزشگاه رئال مادرید مختص هواداران به شدت متعصب این باشگاه است که در کم اهمیتترین بازیهای رئال مادرید نیز تا انتها دست از تشویق این تیم بر نخواهند داشت. حتی زمانی که بخش اعظمی از ورزشگاه به اعتراض به بازیکن یا مربی میپردازد، این بخش از ورزشگاه تنها رئال مادرید را تشویق خواهد کرد. پرچمهای رئال مادرید همواره در تصاویر تلویزیونی در این بخش از برنابئو قابل مشاهده است و شنیدن شدن شعار بر علیه یکی از متعصبترین بازیکنان تاریخ رئال مادرید، بیشتر به یک شایعه مضحک میماند تا یک خبر ورزشی!
در آخر نظر شما را به صحبتهای یکی از خبرنگاران شبکه رئال مادرید که در ورزشگاه حضور داشته جلب میکنیم:
"در مورد شعار ها، من هم اکنون در ورزشگاه هستم. تقریبا نزدیک هواداران افراطی. به زبان اسپانیایی نیز مسلط هستم اما هیچ چیزی نشنیدم."
Last edited by M E S S I; 21-04-2013 at 15:55.
روزنامه AS
بدون اشاره به شایعات کاتالانی و ایتالیایی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by kasra_khan2003; 21-04-2013 at 16:07.
به گزارش جهان به نقل از ایسنا، کریستیانو رونالدو چند روز پیش در برنامه تبلیغاتی یک شرکت مخابرات عربستان شرکت کرد تا علاوه بر دریافت یک قرآن نفیس و گرانبها یک میلیون دلار را هم به جیب بزند.
نسخه عربی پایگاه اینترنتی یورو اسپورت به نقل از منابع عربستانی نوشت که رونالدو در سخنانی در حاشیه این مراسم تبلیغاتی از احترام خود به مسلمانان گفت و اعلام کرد، چهرهای که از مسلمانان در رسانههای اروپایی و آمریکایی ارائه میشود، درست نیست.
رونالدو در ماههای اخیر تیتر بیشتر روزنامههای عربی بوده است؛ به ویژه پس از سخنانی که مسوت اوزیل درباره او مطرح کرد. هافبک ترکتبار رژمنها از علاقه رونالدو به قرآن کریم و سوره «الفاتحه» گفته بود: "هرگاه با رونالدو غذا میخوریم، عبارت «بسمالله» را بر زبان میآورد."
رونالدو در ادامه سخنان خود در عربستان گفته بود که رابطه خوبی با مسلمانان به ویژه مسوت اوزیل، کریم بنزما و نوری شاهین دارد.
سال گذشته همچین شبی،مسجل شدن قهرمانی شماره ی 32
Last edited by mohammad.asghari; 21-04-2013 at 20:11.
مارسلو ديدار مقابل دورتموند را از دست داد
مطبوعات اسپانيايي نوشتند باشگاه فوتبال رئال مادريد در ديدار روز چهارشنبه خود در چارچوب ديدار رفت مرحله نيمه نهايي رقابت هاي ليگ قهرمانان مارسلو مدافع برزيلي خود را در اختيار ندارد. -------------------------
نشريه مارکا نوشت :«پيروزي در مقابل بتيس، رئال مادريد را با مشکل مواجه کرد. رئال مادريد مارسلو را تا مدت نامعلومي در اختيار ندارد. وي ديدار رفت مرحله نيمه نهايي مقابل دورتموند را از دست داد. وضع مودريچ نيز در خصوص حضور در اين ديدار قطعي نيست.»
به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد ، در بازي شنبه رئال برابر رئال بتيس، مارسلو مدافع برزيلي و لوکا مودريچ هافبک کروات تيم رئال از ناحيه عضله پا آسيب ديدند. مارسلو در دقيقه پانزده بازي آسيب ديد و جاي خود را به رافائل واران داد. مودريچ نيز با مصدوميت در دقيقه شصت و دوم نيمه دوم با په په تعويض شد.
رئال مادريد در اين ديدار سه بر يک به پيروزي رسيد. در اين بازي کريم بن زما مهاجم فرانسوي نيز دچار مصدوميت خفيفي شد و جاي خود را در دقايق پاياني به گونسالو ايگوآين آرژانتيني داد.پزشکان رئال اعلام کردند ديه گو لوپز نيز از ناحيه کتف احساس درد مي کند اما به بازي با دورتموند مي رسد.
ورزش 3
لوپز دیگه چرا ؟؟!!!!!!!!!!!
الان واسه بازی به این مهمی همه مصدوم شدن
![]()
نقل قول از پیج های رئالی :
توماس رونکرو سردبیر آس ، به عنوان یک مادریدیستای اصیل ، می تواند موثق ترین منبع جهان برای رئالی ها از نظر پوشش اخبار باشد . وی در ستون هفتگی خود پس از بازی با بتیس اخبار کذب در مورد توهین به کاسیاس را تکذیب کرد .
شعارهای دروغین
در شبکه های اجتماعی در نیمه دوم بازی با بتیس شایعه ای غیر قابل باور پخش شد . برخی می گفتند که چنین شعاری ساخته شده است :" کاسیاس جاسوس ، کاسیاس الان برو " . کسی که چنین خبری را منتشر کرده است ، از نظر گوش مشکل داشته است . من درون زمین بودم و با هواداران در مناطق مختلف استادیوم صحبت کردم . هیچ کس شعاری علیه کاسیاس نداد . دروغ است ...
امیدوارم سایت گل ، همونطور که در نوشتن چرندیات و اخبار دروغ در مورد رئال سریع کار میکنه ، در مورد نوشتن این اخبار هم سریع کار کنه ، هر چند که بعید میدونم ، چون کلا علاقه زیادی به چرندیات دارن فقط.
چه شد خبر شعارهای ضد ایکر در سایت گل گذاشته شد؟به کدام سند؟مگر نیست که لقب به جای سایت بارسایی را بر روی گل دات کام برچسب زدند!چند سال است؟در حالی که حتی مرجع خبری گل دات کام انگلیسی هم چنین خبری درج نکرده.به کدامین استناد؟به توییتر؟به ۴ حرف خودمانی؟به استناد چه؟به کجا؟خودتان اجر به سرتان زده اید.شعار داده شد در حالی که خبرنگاران فرصت طلب اسپانیایی حتی یک سوال در رابطه با این موضوع از کارانکا نپرسیدند.از چه منبعی؟در حالی که آس کوچکترین مطلبی ننوشت.از چه منبعی در حالی که مارکای فرصت طلب حتی در این رابطه چیزی درج نکرد؟از چه منبعی در حالی که روزنامه هایی مانند اسپورت و الموندو هستند و منتظر یک فرصت برای زهر ریختن کوچکترین مطلبی به چاپ نرساندند.ایا با اجر به سر خودتان نزدید؟کدام مادریدى...نه کدام فوتبال دوستی به خود اجازه میدهد به ایکر دوست داشتنی بگوید موذی؟ایا این عوام فریبی نیست؟توهین نیست؟پیش خود فکر کنید امکانش هست مادریدی ای به ایکر مقدس بگوید موذی؟
دقیقه 92 دورتموند 1-0 رئال مادرید
سوت های کر کننده هواداران دورتموند ... یه پاس بغل پا از استاد زیدان و یه گل بغل پای استادانه از خاویر پورتیو و حذف دورتموند از مرحله گروهی لیگ قهرمانان 2002-2003 ...
تولدت مبارک کاکا دوست داشتنی.....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)