خودم یکی گرفتم ولی بعد از چند روز ارور داد
خودم یکی گرفتم ولی بعد از چند روز ارور داد
خوب شما سریالتو بده من تست کنم![]()
از کجا خریدی ؟ معتبر بود ؟ چند وقت پیش هم یکی از بچه ها یه سریال خریده بود ارور داد بعد گفت تعویض کردن براش
دوست عزیز یعنی شما میگید نسخه 2014 ماه دیگه تو خرداد احتمالا میاد!!!!!!
ولی خبر خاصی به اون صورت از رونمایی نسخه 2014 گفته نشده
البته اگر قرار بر رونمایی باشه احتمالا یکم طول میکشه تا بازی برای عموم به بازار بیاد؟!! درسته ؟!!
دکی بچه کجایی اینقدر زرنگی؟
از سایت کونامی با مستر کارد
خواهش می کنم تو رو به خدا یه key به من بدید خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم حیثیتیه
Last edited by yakimura sanada; 12-05-2013 at 18:02.
هم محلی رییس جمهور محبوبتونم این زرنگی از اون جا نشئت میگیره![]()
البته اون مستر کارت هست . کارد واسه اشپزخونه هست![]()
در هر صورت سایت خود کونامی دیگه معتبرترین جا هست مشکلی نباید داشته باشه به خودشون ایمیل بزن انگلیسی دست و پا شکسته هم منظورتو برسونی جواب میدن البته قبلش بگو از ایرانی
جایزه می دن؟![]()
اره بگی ایرانی هستی جوابتو هم نمیدن
عا غا گفت رو نمایی بازی نه که خود بازی..
رو نمایی میشه دو-سه ماه دیگه یه دمو قابل بازی میاد بیرون و آخر شهریور یا اوایل مهر خود بازی..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)