ورژن 7 ESET Smart Security
ورژن 7 ESET Smart Security
این مشکل از تیک های HIPS هست که باید از داخل nod 32 با زدن کلید F5 وارد تنظیمات advanced setting بشید و تیک های گزینه hips رو بردارید و restart کنید بعد به شما اجازه ویرایش key در رجیستری nod رو میده.
در یک سیستم اسمارت سکیورتی نصب کردم دیگه نمیتونم در شبکه ببینمش و شبکه ی خونگیمون مختل شده مشکل از کجاست؟
البته اون آلرت اول هم allow sharing زذم ولی افاقه نکرد
سلام" البته موقع ورود ب محیط safe mode یک پیغام میده ک اگر اونو yes بدند بهتره تا تغییراتش بهتر ذخیره بشه. درست نیست؟؟![]()
سلام خدمت دوست داران Eset:
با مراجعه به لینک زیر و وارد کردن اطلاعات خواسته شده یک عدد Activation Code مخصوص Eset Smart Security دریافت می کنید:
http://www.heise.de/ct/special/13/06/dvd_download/
البته بعد از گرفتن سریال باید در سایت Eset لیسانس رو رجیستر کنید
این هم لینک برای رجیستر کردن سریال:
http://www.eset.com/us/register/
خوش بگذره![]()
Last edited by Gallar2; 28-11-2013 at 10:15.
سلام دوستان
آنتی ویروس من چند روزه که این ارور رو میده:
بعد که میزنم دیلیتش کنه این میاد:
این فایله چیه؟ چرا دیلیت نمیشه؟
و اینکه توی کنترل پنل بعضی قسمتاش کار نمیکنه یعنی وقتی کلیک میکنم روشون باز نمیشن مثل Unistall a program.
و با کلیک روی قسمت های مختلف کنترل پنل دوباره آنتی ویروس همین ارور (عکس اول) رو میده
لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم.
ممنون
سلام
اینترنت سکوریتی ESET 70.302.26 رو سیستمم نصبه
دوتا مشکل دارم
1-بصورت 30روزه است (تریال) می خوام دایمی کنم
2-یک سری از سایت های معمولی مثل آسان دانلود را بلاک میکنه و تا انتی ویروس رو دیزیبل نکنم نمی تونم وارد اون سایتها شوم چجوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
1.در مورد سوال اول میتونید این نرم افزار رو بخرید تا دیگه 30 روزه نباشه وگرنه معمولا هفته به هفته باید user و pass جدید پیدا کنید.
2.در مورد سوال دوم معمولا ESET سایت هایی رو که اپدیت و یا user و pass انتی ویروسش را میزارند بلاک میکنه و شما میتونید با این روش اون سایت رو از بلاک خارج کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
حالا اگه بخوام بصورت همین تریال 30روزه استفاده کنم چگونه پس از پایان 30روز می شود دوباره ریست کرد؟
سلام اینی که فرمودید انجام دادم ولی هنوز نارنجیه smartsecurity 5
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)