دوستان عزیز لطفا به من هم جواب بدید
برای یه راهنمایی بین دوتا آنتی ویروس سه دفعه درخواست دادم!
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
دوستان عزیز لطفا به من هم جواب بدید
برای یه راهنمایی بین دوتا آنتی ویروس سه دفعه درخواست دادم!
سلام، ببخشین دیر شد
شما برین تاپیک زیرین و اگه وقت کردین مطالب تخصصی و کامل این آنتی ویروس رو بخونید
من بهتون صددرصد نمیگم که کومودو رو انتخاب کنین ولی اگه دنبال امنیت، قدرت شناسایی، فایروال پرقدرت، استفاده از منابع کم سیستم، سازگاری با تمام ویندوز ها مخصوصا ویندوز 8 و.... هستین بهتون پیشنهاد میکنم کومودو رو انتخاب کنین
اینم تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
دوستان عزیز خواهشا راهنمایی بفرمایید
شما بهتر بود خودتون این دو نرم افزار رو نصب میکردین تا ببینید با کدوم راحت تر هستین
حالا من یه مقایسه انجام میدم فقط اینکه اینها تجربه شخصی است و ممکنه درست نباشه !
در قسمت آنتی ویروس یعنی دیتابیس + هوش مصنوعی هر دو خوب هستند ولی برتری نسبی با نود هست ولی به قدری نیست که بیخیال کمودو بشی ضمن اینکه کمودو کلود آنتی ویروس بسیار خوبی هم داره
در قسمت proactive و HIPS کمودو یه سر و گردن از نود بالاتره
فایروال هر دو امنیت انلاین شما رو تامین میکنند و مشکلی وجود نداره
کمودو تکنولوژی auto sandboxie رو داره که شما رو از آلودگی فایل های مشکوک در امان نگه میداره
کمودو فارسی داره و همین انجمن خودمون هم ساپورت خوبی رو انجام میده
کار کردن با کمودو شاید اولش سخت به نظر برسه ولی تاپیکش رو مطالعه کنید مشکلی پیدا نمیکنید , کار کردن با نود هم راحته
هر دو نرم افزارهای سبکی هستند
کمودو رایگان ولی نود پولی هست و به دنبال سریال گشتن براش یه مسئله بزرگیه که حتی ممکنه سیستم آلوده بشه ( به دلیل غیرفعال کردن نود برای باز کردن سایت های سریال نود که که نود 32 بلاک کرده)
خیلی ممنون همون comodo رو نصب کردم
اولن سریال نود توی اینترنت فراوونه!
دومن شما میتونی به یک دقیه هم نرسه سریال رو بهش بهدی اصن 1 روز مونده به پایانش میتونید برید سریال بگیرید!
از نظر ویروسی شدن یعنی نود میاد توی اون ها ویروس میکنه؟؟! بعدشم یک اسکن کوچولو میزنی تمومه! و اگر هم گفت ویروس گرفته بدونید الکی میگه کاملا بی خطر{شاید هم با خطر باشه}برای اینکه بعضیا فکر کنند که سایت ویروسیه!
بعدشم به خودم بگن بهشون سریال میدم!
ولی در کل کومودو بهتره{اگه حوصله داشته باشی{ببخشید که روی نظر شما حرف زدم}}
![]()
من یک موضوع کلی رو عرض کردم و اون هم غیرفعال شدن آنتی ویروس بعد از تموم شدن مدت اعتبار سریال و همچنین غیرفعال کردن آنتی ویروس برای پیدا کردن سریال که به نظر من برای سیستم خطرناکه
که البته این موضوع صددرصدی نیست و ممکنه این اتفاق نیافته همانطور که شما گفتین
ولی اولین ویروسی که خودم گرفتم یک فیک آنتی ویروس بود که وقتی به دنبال سریال و کی برای آوست بودم وارد سیستم من شد و کلی دردسر کشیدم تا ریمووش کردم
من دقیقاً نفهمیدم منظورتون چیه ولی نود سایت هایی که سریال نود قرار میدن رو بلاک میکنهاز نظر ویروسی شدن یعنی نود میاد توی اون ها ویروس میکنه؟؟! بعدشم یک اسکن کوچولو میزنی تمومه! و اگر هم گفت ویروس گرفته بدونید الکی میگه کاملا بی خطر{شاید هم با خطر باشه}برای اینکه بعضیا فکر کنند که سایت ویروسیه!
خواهش میکنم{ببخشید که روی نظر شما حرف زدم}
البته اول نظر قبلمم گفتم نظرات شخصیه و ممکنه درست نباشه
1-اینجا نباید realtime آنتی ویروس ویروس میگرفت؟یا اون موقع realtime اختراع نشده بود؟
2-درسته که نود سایت هایی که سریال میدن رو بلاک میکنه ولی همه ی سایت ها رو که بلاک نمیکنه!
و منظورم هم اینه :
این ویروس ها برای سایتی هست که توسط نود32 بلاک شده
ESET اون سایت هایی که بلاک میکنه نوع ویروس رو دقیقا HTML/scrlject.b.gen virus میذاره
ویروسی نیست خیالتان راحت...
من خودم چند بار اینطوری شدم و هیچ چیزی احساس نکردم{البته شاید ویروسه خیلی حرفه ای بوده!!}
به نظرم بحث زیاد مهمی نیست جواب هم ندادید ندادید{ اگر هم تازه ارزش جواب دادن را داشته باشد}!
![]()
Last edited by ali.reihani; 24-07-2013 at 03:40.
چشم ما روشن !
کرک و سریالESET معرفی میکنید؟!
او لینک رو سریع پاک کنید.
با تشکر
غلط کردیم استاد نمیدانستیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)