تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 421 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

ممنون از پاسختون . منم سال دوم دانشگاه هستم. یکبار شده من کنار دختری از همکلاسی هام رد شدم . با صدای بلند سلام کردم . اما بالانسبت مانند ** سرشو برده اونور و جواب نداده . منم از اون به بعد اصلا محلش هم نمیزارم .

برعکس بعضی از دختر های دانشگاه انقدر با شخصیت و مودب هستن که ادم واقعا میگه شخصیت این ها کجا و اون یکی کجا .

2. این کاربر از reza.kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

این مشکل منم هست
    واحد بقلی تا ساعت 2 شب تو خونشون میزگرد تشکیل میدن و با صدای بلند صحبت میکنن ، گاهی اوقات با صدای کوبیدن هم میاد نصف شب!!
    چند بار پدرم تذکر دادن یک بار هم ساعت سه شب خودم بهشون گفتم
    خیلی هم شر و خلافکار هستن خانودگی موندم چیکار کنم (از اون دسته موجوداتی هستن که دنبال دعوا ان و قومیتی کار میکنن:| ) ، ترسی ندارم ازشون ولی چون خانواده داره اینجا زندگی میکنه نمیتونم زیاد گیر بدم ، احتمال تعویض خونه هم نیست
    نظرتون چیه؟
    شکایت هم بکنم فکر نکنم به نتیجه ای برسه و دردسر هاش بیشتر میشه فکر کنم.
    خیلی ها مثل شما این مشکل رو دارند
    متاسفانه در اپارتمان ها دیوار ها رو خیلی نازک درست میکنند خیلی ها هم که کلا نمیدونند فرهنگ اپارتمانی چیه
    ما هم همین مشکل رو داشتیم و داریم.
    به نظر من با چند تا از همسایه های دیگر صحبت کنید که انها هم با این ادم های بی فرهنگ صحبت کنند و اگر درست نشدند به نوبت هر یک از همسایه ها با صاحبخانه ی اینها تماس بگیرند و از این مستاجر گلایه کنند تا صاحبخانه شخصا تذکر بدهد

4. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    به نظر من چه دختر چه پسر فرق نمیکنه ، کسی که جواب سلامو عمدا نداد ارزششو نداره که حتی فک کنی که دفعه بعد بهش سلام بدی یا نه ، چون کلا مرخصه
    کلی آدم هست تو دانشگاه که ارزش سلام کردن داشته باشن به همونا سلام بدین و مراوده داشته باشین

حالا در مورد همکلاسی های دخترتون اگه ترمای اول باشین احتمالش هست که یا خودشون سلام ندن یا جواب سلام شما رو خیلی کوتاه بدن ، شاید طبیعی باشه این رفتار
    ولی وقتی یه خورده میرین جلوتر میتونین یه اکیپ خوب باشین با هم ، دختر و پسر با هم و حتی
    مثه چن تا دوست که دیگه این چیزا مطرح نیست که کی اول سلام کنه کی دوم
    موفق باشین
    بعضی از فروشندگان زن هم به سلام یا پرسیدن احوال جواب نمیدهند!

من برایم جالب نیست که برم داخل یک مغازه و بدون سلام بگم فلان جنس را داری یا یکدونه فلان جنس را بیار! ولی یاد گرفتم که فقط سلام کنم و اگر دیدم جواب سلام را نمیدهد دیگه بهش سلام نکنم!

6. 5 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

سلام دوستان.

یه سوال داشتم، شما وقتی بخواید راست یا دروغِ حرفهای فرد خاصی رو بفهمید، چه اقدامی انجام میدید.

میدونم سوالم یکم به اصطلاح «یجوریه..» ولی خب اگه میتونید موقعیت رو فرض کنید و بگید شما بودید چکار میکردید.

Sent from my Phone using Tapatalk.
    این سوال یه موقه واقعا برای من دغدغه شده بود، تا اینجا جوابم رو گرفتم خیلی قشنگ توضیح داده توصیه می کنم حتما گوش کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل نهم اش هست...
    امیدوارم بهت کمک کنه

8. این کاربر از gelayor14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

سلام

ممنون از پاسختون . منم سال دوم دانشگاه هستم. یکبار شده من کنار دختری از همکلاسی هام رد شدم . با صدای بلند سلام کردم . اما بالانسبت مانند ** سرشو برده اونور و جواب نداده . منم از اون به بعد اصلا محلش هم نمیزارم .

برعکس بعضی از دختر های دانشگاه انقدر با شخصیت و مودب هستن که ادم واقعا میگه شخصیت این ها کجا و اون یکی کجا .
    این خیلی طبیعیه که آدما با هم فرق دارن ،نمی تونی همه دخترا رو تو یه گروه بزاری یا همه پسرا رو و یه برچسب بزنی
    خوب یه موقع است طرف حواسش نیست،نشنیده، حالش خوب نی...خوب اگه اینا نیست خوب مجبور نیستی اینقد ذهنت رو درگیر این آدم کنی

تو دوره دانشگاه یکی از پسرای کلاسمون که اتفاقا مورد قبول همه بود معمولا هماهنگی می خواستیم بکنیم تعطیل کنیم این برادر زحمت اش رو می کشید..بسیار هم انسان با شخصیتی بود
    ولی این ما رو که می دید به ندرت سلام می کرد...ماها دخترا سلام می کردیم اول....بعد یه مدت بچه ها خیلی قشنگ می گفتن ..فلانی هم که اینقدر خوبه و ...انتظار داره ماها همیشه بهش سلام کنیم
    خوب اینم اصلا قشنگ نبود! یه جوری انگار بدهی داریم بهش..

بابا معاشرتی باشین خواهرا ،برادرا! اینا برادرای شما، شما خواهرای اینا..ای بابا!

10. 5 کاربر از gelayor14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من برایم جالب نیست که برم داخل یک مغازه و بدون سلام بگم فلان جنس را داری یا یکدونه فلان جنس را بیار! ولی یاد گرفتم که فقط سلام کنم و اگر دیدم جواب سلام را نمیدهد دیگه بهش سلام نکنم!
    من برا خودم چن بار پیش اومده که رفتم تو مغازه و با صدای بلند سلام کردم که فروشنده حتما بشنوه ، همونطور که شما میگی از اول به ما یاد دادن سلام کردنو ، منم عادت کردم حتما سلام بدم
    بعد دیدم طرف یا جواب سلاممو نمیده یا دیر میده یا با یه حالت بی رغبتی و بی حالی میده
    من دیگه حال نمیکنم از این چیزی بخرم
    میام بیرون
    مغازه که تموم نشده اینهمه مغازه
    البته این اتفاق هم در مورد فروشنده های خانوم بوده هم آقا

12. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

بله کارش واقعا اشتباه بوده اینجور افرادو بی محلی کنید بهتره

این مسئله فقط واسه خانوما صدق نمیکنه کلا تو فروشندگان عادت شده.
    شما جشمو دلتون پاکه برادر خیلی ها هستن از این معاشرتای خاهر برادری سواستفاده میکنن.

14. 4 کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

این خیلی طبیعیه که آدما با هم فرق دارن ،نمی تونی همه دخترا رو تو یه گروه بزاری یا همه پسرا رو و یه برچسب بزنی
    خوب یه موقع است طرف حواسش نیست،نشنیده، حالش خوب نی...خوب اگه اینا نیست خوب مجبور نیستی اینقد ذهنت رو درگیر این آدم کنی

تو دوره دانشگاه یکی از پسرای کلاسمون که اتفاقا مورد قبول همه بود معمولا هماهنگی می خواستیم بکنیم تعطیل کنیم این برادر زحمت اش رو می کشید..بسیار هم انسان با شخصیتی بود
    ولی این ما رو که می دید به ندرت سلام می کرد...ماها دخترا سلام می کردیم اول....بعد یه مدت بچه ها خیلی قشنگ می گفتن ..فلانی هم که اینقدر خوبه و ...انتظار داره ماها همیشه بهش سلام کنیم
    خوب اینم اصلا قشنگ نبود! یه جوری انگار بدهی داریم بهش..

دوست عزیزم من برادر نیستم ..! جمله آخرم هم یکم جنبه طنز داشت با نظرت موافقم .. جنبه داشتن و نداشتن و سوء استفاده هم باید در نظر گرفته بشه، صدالبته!
    Last edited by gelayor14; 15-09-2014 at 20:04.

16. 4 کاربر از gelayor14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعضیها هستند که حرف دیگران را می‌شوند ولی به توصیه‌های دیگران به خصوص اعضای خانواده‌ و دوستان‌شون گوش نمی‌کنند! حتی وقتی می‌بینند ضرر کردند و دیگران درست میگفتند باز هم به حرف نشنوی‌شان و ضرردادن‌شان ادامه میدهند!

1. اینها مشکلشان چیه؟

2. بهترین راه‌حل در رفتار با آنها چیه؟ (چون می‌بینم که داره خودش را تو دردسر می‌اندازه میخواهم راهنمایی‌شان کنم تا مشکلی برایش پیش نیاد اما چون تا به حال گوش نکرده با خودم میگم بگذار سرش به سنگ بخوره تا بلکه بفهمه!)

داره خودمونی میشه AHP-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

.. . بازم تاکید میکنم که در همه ی این حالت ها میشه شک کرد .

این نظر من بود ممکنه اشتباه باشه .

با سپاس
    ممنون از همه دوستان.

بله حق با شماست.

متاسفانه در همه حالت ها فقط میشه شک کرد و نمیشه در مورد دروغ گو بودن یا نبودن طرف نظر قطعی داد. مگر اینکه مدرکِ موثقی پیدا بشه که هیچ داوری نتونه ردش کنه.

بعضی وقتها هم که توی حرفهای طرف تضاد یا نکته مشکوک پیدا میشه، وقتی شما جویای اصلِ مطلب میشید، متاسفانه چنان با دقت و ظرافت اصلاحش میکنن که شما از اینکه حتی در مرحله ی اول عنوانش کردید ممکنه پشیمون هم بشید!
    ... و این قضیه همینطور ادامه داره و شمایید و حسِ شکی که هیچ وقت تنهاتون نمیزاره.

من حدودا فقط در مورد ۳% از آدما اینطوری میشم. چون تعدادشون کمه، تا الان همیشه بنا رو بر درست بودنه شک خودم گذاشتم و از خیرِ رابطه با اون شخص گذشتم!
    نظر شما در این مورد چیه؟

Sent from my Phone using Tapatalk.
    Last edited by AHP-P30; 16-09-2014 at 14:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •