تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 405 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با سلام

با توجه به صحبت هاي شما من براي آپارتمان 150 متر پگيج 28000 اوپتيما فن دار بوتان گرفتم كه داخل تراست نصب شده چند مورد بود خواستم كمك كنيد تا خيالم راحت شود يكي اينكه احتمال يخ زدگي در تراست در فصل زمستان چقدر است در ضمن تراست سرپوشيده است دوم از سختي گير معمولي استفاده شده و مغناطيسي نيست احتمال تركيدگي در اثر بالا رفتن فشار اب ويا يخ زدگي وجود دارد

با تشكر

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر اتاق پکیج سرپوشیده باشه و لولها را عایق کرده باشید احتمال یخ زدگی خیلی کم میشه.
    احتمال یخ زدگی سختی گیهای پلی فسفات خیلی بالاتر از مغناطیسه.
    با سلام

با توجه به صحبت هاي شما من براي آپارتمان 150 متر پگيج 28000 اوپتيما فن دار بوتان گرفتم كه داخل تراست نصب شده چند مورد بود خواستم كمك كنيد تا خيالم راحت شود يكي اينكه احتمال يخ زدگي در تراست در فصل زمستان چقدر است در ضمن تراست سرپوشيده است دوم از سختي گير معمولي استفاده شده و مغناطيسي نيست احتمال تركيدگي در اثر بالا رفتن فشار اب ويا يخ زدگي وجود دارد

با تشكر

3. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام لطفا راهنمايي كنيد كه بين پكيجهاي ايراني ايساتيس و ايران رادياتور و بوتان كدام يك بهتر است. اگه ممكنه سريعتر جوابمو بديد چون ميخوام پكيج بخرم موندم كه چكار كنم چون فروشنده ها فقط از برندهايي كه دارن تعريف ميكنن. لطفا اگه ممكنه جوابو به ايميل من بفرستيد.خيلي خيلي ممنون

داره خودمونی میشه arash-sat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان برند و نوع دستگاه رو انتخاب کردم. پکیج چگالشی بوتان 35 کیلو وات. این هم مشخصاتش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظرتون چیه؟ کسی داشته از این مدل.؟ خیالم حداقل از بابت سرویس های بعدی راحته. قطعاتش هم که اکثرا ایتالیایی. تو مملکته خودمون هم هست شرکتش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام خدمت شما دوستان
    ما قصد خرید یک اسیلیتر اینورتر(به خاطر مصرف کم ) 24000 یا 28000 داریم
    1- از نظر مارک دستگاه هیچ اطلاعاتی ندارم ، چند نفر ال جی یا سامسونگ رو به ما معرفی کردن ولی مثل این که دوستان تو این فروم مارک گری رو معروفی می کنن ، اگر میشه از نظر مارک و مدل اسپیلتر اینورتر منو راهنمایی کنید و علت رو بگید
    2- به علت نزدیکی پنجره به اتاق ، فوق العاده صدای دستگاه برای ما مهم هستش ، یعنی دنبال دستگاهی هستیم که کمترین صدا رو داشته باشه
    ممنون میشم منو راهنمایی بکنید

در ضمن دوستان سیستم خانه فن کویل هستش ولی جوابگوی خانه نیست ، نظر شما درمورد تعویض فن کویل چیه ؟
    Last edited by mrsaber; 03-07-2014 at 03:57.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.ما دماوند هستیم یک مسکن مهر 70 متری داریم.اتاق خواب ها یکی9 و یکی 6 متر.و پذیرایی حدود30 متر.پنجره هام دو جدارست.پکیج و رادیات خوب تا سقف پکیج نهایتا 2تا2200 چه مارکی پیشنهاد میکنید.از نظر کیفیتی و خدماتی و چند پره برا اتاقام و پذیرایی کافیه؟ممنون.و لطفا بگید کجای تهران می تونم با قیمت مناسب تر گیر بیارم.ممنون از لطفتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    در حال حاضر بهترین برند اسپیلت چی هست ؟ واقعا بین هیتاچی - هاینسس - گری - اوجنرال - ال جی و پاناسونیک موندم
    اینورتر با معمولی چقدر در مصرف برق تاثیر داره که حدود 2 میلیون گرونتر بخرم ؟

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان

من فقط ميخوام تجربه اي که با پکيج ديواري فرولي (مدل Domitec F24 فن دار) داشتم رو اينجا در ميان بذارم تا سايرين با ديد بهتري بتونن موقع خريد انتخاب کنن. من تقريبا 5 سال پيش اين مدل پکيج رو به پيشنهاد يکي از اقوام و بدون مطالعه شخصي (که معمولا موقع خريد هر چيزي انجام ميدم) خريداري کردم و از لحاظ خدمات پس از فروش بايد بگم که بد نيست. هر بار پس از تماس با شرکت، پس از دو-سه روز تعميرکار مياد و طرز برخوردشون هم بسيار خوبه که اين نکته مثبتيه. ولي از لحاظ کيفيت، به نظرم کيفيت قطعاتشون فوق العاده پايينه. ما تقريبا از همون اول کار مرتبا با پکيج مشکلات جورواجور داشتيم و هر چند ماه يکبار بايد تعميرکار ميومد و يک قطعه اي رو تعويض ميکرد (در صورتيکه هيچ کدوم از وسايل منزل ما در 8 سال گذشته حتي يک بار هم رنگ تعميرکار به خودشون نديدن). الان يک کپه از فاکتورهاي تعمير اين پکيج روي هم جمع شده که خوشبختانه سه سال اولش مشمول گارانتي بود و بايد بگم که از اين بابت هم ما در سه سال اول براي قطعه هيچ پولي نداديم. ولي کيفيت قطعات به حدي پايينه که ما در يک سال،‌ دو بار مبدل حرارتي پکيج رو تعويض کرديم!!! الان هم که دوره گارانتي تموم شده، باز اينطور که خودشون ميگن مبدل حرارتي مشکل داره و براي تعويضش ما بايد 600.000 تومن پرداخت کنيم! و احتمالا با اين کيفيت قطعات بايد منتظر باشيم که مثلا يک سال ديگه دوباره مبدل حرارتي خراب بشه يا منبع انبساط سوراخ بشه و ما همچين مبلغي يا بيشتر از اون رو پرداخت کنيم. خوب طبيعيه که تو اين شرايط من پکيج رو نگه نميدارم و سعي ميکنم با ديد و مطالعه خودم پکيجي که کم دردسرتر باشه رو انتخاب و خريداري کنم، که قطعا مارک فرولي نيست. البته شرکت به ما پيشنهاد داده که حاضرن اين پکيج رو 600.000 تومن از ما بخرن و بجاش يک پکيج جديد به قيمت 2.600.000 تومن به ما بدن (يعني ما کلا دو ميليون تومن براي پکيج جديد بديم)، ولي از قديم گفتن اگه آدم يه بار اشتباه کنه، اشتباه کرده ولي اگه دوباره همون اشتباه رو مرتکب بشه ديگه اسمش اشتباه نيست، حماقته.

10. 2 کاربر از boroon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام
    وقتی فشار مدار گرمایش پکیج زیاده چه جوری باید کمش کرد.
    پکیج شیر پر کنش با اب سردش یکیه.
    مدلش هم بوتان calda venezia ست.
    ممنون
    Last edited by لوگان; 12-07-2014 at 15:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

رادیاتور پنلی یا پره ای کدوم پیشنهاد میشه ؟ مزایا و معایب هرکدوم چی هست واسه پکیج دیواری کدوم بهتر جوابگو هست؟
    واسه یه خونه با ساخت 150 متر پکیج 24 هزار کافیه یا بیشر باید باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •