تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 475 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

در آغاز فعالیت s.1.8.1.18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

به نظر من هیچکدوم با توجه به قیمتشون زیاد خوب نیستن
    هواوی مدل 10اینج فول اچ دیش به توچه به قیمتش خوبه ولی مدل 7اینچش زیاد خوب نیست
    شما که برای مطالعه و اینترنت میخواین اولا به نظر من 7اینچ اذیت میکنه چون کوچیکه
    برای مطالعه رزولیشن صفحه هرچی بالاتر باشه بهتره چون نوشته ها بهتر دیده میشن

من خودمم چون برای مطالعه میخوام رسیدم به مدیاپد10 چون هم رزولوشن بالا داره هم صفحه نمایش با کیفیت
    جدا" 7 اینچ کوچیکه برای مطالعه؟؟ یعنی خسته کننده است؟

جالب اینجاست کتابخوان کیندل 6 اینچ هست.

1.از لحاظ سخت افزاری ضعیفن , شما انتظارتون از تبلت در این رنج قیمت چی هست ؟

2.کتابخوانش پیدا نمیشه زیاد (عزیز کتابخوانش هم تبلت حساب میشه دیگه ) اما تبلت های کیندل فایرش پیدا میشه چرا پیدا نشه ؟
    1.من فقط یه تبلت خوب میخوام برای مطالعه هیچ توقع دیگه ای هم ندارم به جز اینکه پشتیبانیش خوب باشه و وسایلش راحت پیدا بشه!
    نظرم اینه که برای تبلت دیگه بیشتر از 1.200 خرج کردن بیخودی هست. ولی اگه ببینم تبلتی که برای مطالعه واقعا" خوبه قیمتش بالاتر باشه حاضرم بدم!

2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک E_readers حساب میشه!! اینا فقط کتابخوان هستن! از جوهر الکترونیک درشون استفاده شده که چشم رو خسته نمیکنه
    به خاطر اینکه جوهر الکترونیک دارن سیاه و سفید فقط هستن. به اینترنت وصل میشن ولی سرعت لودشون پایین و..... کلا" امکاناتشون شاید 1/4 ام تبلت باشه!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوستان یه چیزه جالب دیدم تو سایت هواوی در مورد تبلت نسخه جدید و نسخه قدیمی مدیاپد 10 (مدل ضعیفتر هواوی رزولوشنش 800* 1280 هست !! جالبه سایت gsmarena هم اطلاعات cpu رو غلط وارد سایت کرده !!! و همچنین همه سایت های ایرانی رزولوشن تبلت ضعیفتره رو غلط وارد کردن !!!! )
    در حال حاضر بهترین تبلت اندرویدی با توجه به قمیتش مدیاپد 10 فول اچ دی هست (1.350 با گارانتی ماکروتل) در جهانه , واقعا محشره !!!

پردازنده گرافیکی 16 هسته ای و cpu چهار هسته ای با فرکانس 1.4 Gh ,با رم 2 gb !!!! ,,,, .

یعنی میشه گفت تفاوت اندکی از نظر قدرت سخت افزاری با padfone 2 داره البته نمیشه این دو رو با هم مقایسه کرد چون (1. پدفون 2 دارای یک گوشی و تبلت هست اما هواوی فقط تبلت هستش) 2. مدیاپد 10 gc4000 رزولوشن full hd 1920 *1080 داره و padfone 2 رزولوشن
    1280 × 800 رو داره به خاطر همینه که قدرت padfone 2 تو بنچمارک ها 2 برابر بهتر از همین مدل هواوی هست .

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

1.من فقط یه تبلت خوب میخوام برای مطالعه هیچ توقع دیگه ای هم ندارم به جز اینکه پشتیبانیش خوب باشه و وسایلش راحت پیدا بشه!
    نظرم اینه که برای تبلت دیگه بیشتر از 1.200 خرج کردن بیخودی هست. ولی اگه ببینم تبلتی که برای مطالعه واقعا" خوبه قیمتش بالاتر باشه حاضرم بدم!

2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک E_readers حساب میشه!! اینا فقط کتابخوان هستن! از جوهر الکترونیک درشون استفاده شده که چشم رو خسته نمیکنه
    به خاطر اینکه جوهر الکترونیک دارن سیاه و سفید فقط هستن. به اینترنت وصل میشن ولی سرعت لودشون پایین و..... کلا" امکاناتشون شاید 1/4 ام تبلت باشه!!
    سلام دوست عزیز اگه اینجور حساب کنی بهترین تبلت برای کتاب خواندن و در همه کارها آیپده شما با اندروید راحت ترین ؟ خوب معلومه یا کیندل فایر 8.9 بگیرید یا هواوی مدیاپد 10 نسخه جدیدش .

ولی حتی این دو تبلت برتر تو این رنج قیمت هم مزایا و معایب خودشونو دارن .

1. کیندل فایر دارای ساپورت نرم افزاری بهتری هست و این مدل از هواوی سخت افزار کمی قویتری داره , 2. کیندل فایر به خاطر کوچک بودن صفحش (با همون رزولوشن full hd) نسبت به هواوی مدیاپد کیفیت صفحه بهتری داره , 3. کیندل فایر دارای دو آنتن wifi هستش و دارای اسپیکر های بهتری نسبت به هواوی برخوردار هست ,

4. هواوی کارت حافظه جانبی پشتیبانی میکنه اما کیندل اینطور نیست . ,,,,,, etc

تصمیم با شماست وظیفه من بود کمک کنم به شما دوست عزیز موفق باشید .

4. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من اطلاعاتی درباره کتابخان ها ندارم پس نمیتونم نظر بدم
    ولی به نظر من تبلت 7اینچ بیشتر برای بازی و مطالعه و وبگردی مقطعی خوب هست نه مطالعه طولانی مدت
    کسی که میخواد حرفه ای و طولانی مدت مطالعه کنه 7اینچ یه مقدار راحت نیست و بالای 8اینچ باید باشه
    دقیقا میشه کتاب رو مثال زد که چندین سایز هست و سایز جیبی برای مطالعه کوتاه و مقطعی و سایز رحلی برای مطالعه طولانی مدت

برای خرید چیزی مثل تبلت باید کاربری و موارد استفاده رو حتما مد نظر باشه تا بهترین انتخاب رو کرد

6. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

من اطلاعاتی درباره کتابخان ها ندارم پس نمیتونم نظر بدم
    ولی به نظر من تبلت 7اینچ بیشتر برای بازی و مطالعه و وبگردی مقطعی خوب هست نه مطالعه طولانی مدت
    کسی که میخواد حرفه ای و طولانی مدت مطالعه کنه 7اینچ یه مقدار راحت نیست و بالای 8اینچ باید باشه
    دقیقا میشه کتاب رو مثال زد که چندین سایز هست و سایز جیبی برای مطالعه کوتاه و مقطعی و سایز رحلی برای مطالعه طولانی مدت

برای خرید چیزی مثل تبلت باید کاربری و موارد استفاده رو حتما مد نظر باشه تا بهترین انتخاب رو کرد
    آفرین عزیز به مطلب خوبی اشاره کردی و من هم برای تکمیل اطلاعات دوستمون باید به این نکته اشاره کنم که تبلت 10 اینچ اندازه صفحه نمایشش 2 برابر 7 اینچیه .

هر کس نسبت به استفادش از تبلت , تبلت مورد علاقه اش رو انتخاب میکنه .

8. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من قبلا نکسوس۷داشتم همه چش خوب بود ولی کفیت صدای هدفونش خوب نبود چون من میخوام لیستنینگ های انگلیسی گوش بدم کیفیت صدای هدفون خیلی برام مهم هست
    ۱-تو این رده قیمت چه تابلتی بهترین صدای هدفون را داره ؟
    ۲-من میخوام بگم برام از کانادا یک تبلت بیاران کدوم تبلت بیشترین اختلاف قیمت خارج و داخل ایران را داره (منظورم اندرویدی باشه نه ایپد )

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

صرفا جهت اطلاع دوستان:
    من هفته گذشته Google Nexus 7 خریدم 3G 32GB به قیمت 1.280.000 تجربه خودم رو میگم برای اونهایی که قصد خرید دارن...
    1-بدترین چیزش اینه که برای استفاده از سیم کارت باید آنلاک و روتش کرد که البته کاری نداره ولی عملا گارانتیش از بین میره....
    تازه بعد از روت کردن بعضی وقتها wifi از کار میافته که با روشن خاموش کردن که 10 . 15 ثانیه طول میکشه حل میشه...
    این موضوع خیلی اذیتتون میکنه....
    2-صفحه 7 اینچ برای کتاب خوندن به نظر من خیلی هم مناسبه ! اونهایی که میگن مناسب نیست چطور روزنامه میخونن با فونهایی به اون کوچیکی...
    3-دیسپلیش از نظر من خیلی خوبه به خصوص اینکه در هر زاویه ای که به اون نگاه کنی رنگها تغییر نمیکنن... تنها محصولات اپل هستن که کیفیت بهتری دارن....
    4-من زیاد از از سخت افزار سر در نمیارم ولی میدونم اصلا در اجرای نرمافزارها کم نمیاره... هر چیزی که نصب کردم از نرمافزار 100 کیلو بایتی تا گیمهای 400 مگی همه رو به روونی اجراکرد...
    5-اندازش عالیه تقربا همیشه با خودم همه جا دارمش این کار رو با تبلت 10 اینچ نمیتونید اجام بدید....
    6-البته من شاید تازه گرفتم اینجوریه ولی باطریش با فول شارژ حداقل 6 ساعت هم در حال 3G کار میکنه که به نظر من خوبه پشتش هم یه کم گرم میشه خیلی کم ...
    7-پایداریش در ارتباط با اینترن عالیه چه 3G چه وای فای .... بزرگترین حجمی که باهاش دانلود کردم 1.2 gig وای فای و 700 مگ در حالت 3g با سیم کارت رایتل بود...
    8-همه دوستانم خوششون اومد و انهام میخوان بگیرن ....!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نتیجه گیری اگر خواستید تبلتب با خاصیت 3g بگیرید اون رو نگیرید بخصوص اگر وسواس دارید و دوست ندارید اون رو روت کنید .

11. این کاربر از danavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

سلام من قبلا نکسوس۷داشتم همه چش خوب بود ولی کفیت صدای هدفونش خوب نبود چون من میخوام لیستنینگ های انگلیسی گوش بدم کیفیت صدای هدفون خیلی برام مهم هست
    ۱-تو این رده قیمت چه تابلتی بهترین صدای هدفون را داره ؟
    ۲-من میخوام بگم برام از کانادا یک تبلت بیاران کدوم تبلت بیشترین اختلاف قیمت خارج و داخل ایران را داره (منظورم اندرویدی باشه نه ایپد )
    سلام دوست عزیز اولا حرف شما غیر منطقیه یعنی چی بیشترین اختلاف قیمت ؟ همه جنس ها از چین خریده میشه و به عبارتی ایران با مبادله کالا به کالا (عین انسان های نخستین ! ) از چین جنس میگیره و همه جنس هایی که میخره با قیمت دلار آزاده و هیچ کدوم گرون تربه ایران وارد نمیشه.

دوست عزیز شما از نکسوس راضی بودید چون کار خاضی باهاش نمیکردید ! کسی که میخواد فیلم 1080 p ببینه یا آهنگ رو با لذت گوش کنه چه با اسپیکر چه با هدست ,
    (عزیز شما که میگی کیفیت با هدست خوب نبود یه هدست beats هم وصل کن به نکسوس بازم ببین کیفیت صدا همونه ؟! پس باید هدست خوب وصل کنیم تا تقاوت هارو مشاهده کنیم ربطی به تبلت نداره این قضیه !! ) باید با یه تبلت عالی اینکارو انجام بده !!!! باتریش هم خوب بود به نظرتون ؟ کسی که 10 ساعت میخواد پشت سر هم استفاده کنه چه گناهی کرده که باید این تبلت رو بگیره !

,خوب معلومه میره تبلت های دیگه رو میگیره با توجه به نیازش و بودجش ! یکی میخواد رو تبلتش حافظه جانبی وصل کنه نکسوس هیچ پورتی نداره اون خریدار شاید بخواد این قابلیت هارو داشته باشه و از نکسوس خوشش نیاد پس بیایم عاقلانه نظر بدیم دوستان.

در حال حاضر بهترین صدا رو تبلت هارو کیندل فایر 8.9 داره و بعدش آیپد و هواوی مدیاپد , شما اول بگید از تبلت چه انتظاری دارید میخواید گرونترین تبلت اندرویدی بگیرید فکر میکنید عیب نداره ؟ padfone 2 و nexus 10 در حال حاضر گرونترین تبلت اندرویدی هستند . آیا این دو تا کامل و بی نقص هستند ؟ سخت در اشتباهید !

عزیز بازم میگم تمام انتظاراتت از تبلت رو اینجا بگو تا من حقیر و دوستان مشاوره بدیم .

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

صرفا جهت اطلاع دوستان:
    من هفته گذشته Google Nexus 7 خریدم 3G 32GB به قیمت 1.280.000 تجربه خودم رو میگم برای اونهایی که قصد خرید دارن...
    1-بدترین چیزش اینه که برای استفاده از سیم کارت باید آنلاک و روتش کرد که البته کاری نداره ولی عملا گارانتیش از بین میره....
    تازه بعد از روت کردن بعضی وقتها wifi از کار میافته که با روشن خاموش کردن که 10 . 15 ثانیه طول میکشه حل میشه...
    این موضوع خیلی اذیتتون میکنه....
    2-صفحه 7 اینچ برای کتاب خوندن به نظر من خیلی هم مناسبه ! اونهایی که میگن مناسب نیست چطور روزنامه میخونن با فونهایی به اون کوچیکی...
    3-دیسپلیش از نظر من خیلی خوبه به خصوص اینکه در هر زاویه ای که به اون نگاه کنی رنگها تغییر نمیکنن... تنها محصولات اپل هستن که کیفیت بهتری دارن....
    4-من زیاد از از سخت افزار سر در نمیارم ولی میدونم اصلا در اجرای نرمافزارها کم نمیاره... هر چیزی که نصب کردم از نرمافزار 100 کیلو بایتی تا گیمهای 400 مگی همه رو به روونی اجراکرد...
    5-اندازش عالیه تقربا همیشه با خودم همه جا دارمش این کار رو با تبلت 10 اینچ نمیتونید اجام بدید....
    6-البته من شاید تازه گرفتم اینجوریه ولی باطریش با فول شارژ حداقل 6 ساعت هم در حال 3G کار میکنه که به نظر من خوبه پشتش هم یه کم گرم میشه خیلی کم ...
    7-پایداریش در ارتباط با اینترن عالیه چه 3G چه وای فای .... بزرگترین حجمی که باهاش دانلود کردم 1.2 gig وای فای و 700 مگ در حالت 3g با سیم کارت رایتل بود...
    8-همه دوستانم خوششون اومد و انهام میخوان بگیرن ....!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نتیجه گیری اگر خواستید تبلتب با خاصیت 3g بگیرید اون رو نگیرید بخصوص اگر وسواس دارید و دوست ندارید اون رو روت کنید .
    سلام دوست عزیز شما یعنی 6 ساعت باهاش دانلود کردی یا وبگردی کردی رو حالت 3g جل الخالق !!!!!!!!!!!!!!!!!!

پسر عمه من امریکا هست واسه داداشش نکسوس 7 آورده ازاونجا من خیلی با نکسوس او کار کردم با همه چیزش آشنا هستم پسر عمم 3 ساعت پشت سر هم تاکید میکنم پشت سر هم 3 ساعت باهاش بازی کرد خاموش شد تبلت شما یعنی میگی باتری 4300 میلی آمپری 6 ساعت پست سر هم جواب میده من یکی از حرفی که زدید هنگ کردم !

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز اولا حرف شما غیر منطقیه یعنی چی بیشترین اختلاف قیمت ؟ همه جنس ها از چین خریده میشه و به عبارتی ایران با مبادله کالا به کالا (عین انسان های نخستین ! ) از چین جنس میگیره و همه جنس هایی که میخره با قیمت دلار آزاده و هیچ کدوم گرون تربه ایران وارد نمیشه.

دوست عزیز شما از نکسوس راضی بودید چون کار خاضی باهاش نمیکردید ! کسی که میخواد فیلم 1080 p ببینه یا آهنگ رو با لذت گوش کنه چه با اسپیکر چه با هدست ,
    (عزیز شما که میگی کیفیت با هدست خوب نبود یه هدست beats هم وصل کن به نکسوس بازم ببین کیفیت صدا همونه ؟! پس باید هدست خوب وصل کنیم تا تقاوت هارو مشاهده کنیم ربطی به تبلت نداره این قضیه !! ) باید با یه تبلت عالی اینکارو انجام بده !!!! باتریش هم خوب بود به نظرتون ؟ کسی که 10 ساعت میخواد پشت سر هم استفاده کنه چه گناهی کرده که باید این تبلت رو بگیره !

,خوب معلومه میره تبلت های دیگه رو میگیره با توجه به نیازش و بودجش ! یکی میخواد رو تبلتش حافظه جانبی وصل کنه نکسوس هیچ پورتی نداره اون خریدار شاید بخواد این قابلیت هارو داشته باشه و از نکسوس خوشش نیاد پس بیایم عاقلانه نظر بدیم دوستان.

در حال حاضر بهترین صدا رو تبلت هارو کیندل فایر 8.9 داره و بعدش آیپد و هواوی مدیاپد , شما اول بگید از تبلت چه انتظاری دارید میخواید گرونترین تبلت اندرویدی بگیرید فکر میکنید عیب نداره ؟ padfone 2 و nexus 10 در حال حاضر گرونترین تبلت اندرویدی هستند . آیا این دو تا کامل و بی نقص هستند ؟ سخت در اشتباهید !

عزیز بازم میگم تمام انتظاراتت از تبلت رو اینجا بگو تا من حقیر و دوستان مشاوره بدیم .

موفق باشید.
    من که تو پست بالائی گفتم بیشتر برای خواندن pdf و وبگردی و گوش دادن با هدفون با کیفیت عالی هستم..
    خدام هم به kindle fire فکر میکنم ولی خوب نکسوس اندروید خلس هست ولی کیندل رابط کاربریش یکم عجیب غریب هست..
    کیندل که از نکسوس گرونتر هست درسته ؟
    در ضمن آپدیت براش میاد مثل نکسوس ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •