تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 223 از 461 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

2

---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------

مهندسی برق- قدرت بهتره یا مهندسی صنایع - تولید صنعتی
    تنها چیزی که باعث میشه یه رشته بهتر باشه علاقه ی خودته و پشتکارت. میگن فیزیک به درد نمیخوره ولی یکی فیزیک میخونه میشه آلبرت اینشتین و میگن برق و مکانیک بازار کارش خوبه خیلی از تاکسی هایی که سوار میشی اگه درد و دل کنن میگن لیسانس برق و مکانیک و ... هستن. در ضمن شما میخوای بری تو اون رشته برای لیسانس حدود 140 واحد پاس کنی. میتونی بدون علاقه به یه رشته صرفا به خاطر چیزهای دیگه 5 سال کتابهای مرتبط با اون رشته رو بخونی و نمره خوب بیاری؟! اگه میگی آره الان داغی متوجه نیستی!
    یکی میره رشته معدن، با محاسباتش یه معدن طلا کشف میکنه کلی پول درمیاره. یکی مندسی مواد میخونه یه نانوکمپوزیت میسازه میلیاردر میشه. یکی میره فیزیک کلی نظریه ارائه میده تو ناسا کار میکنه کلی بهش پول میدن. اینا فقط بستگی به خلاقیت و علاقه خود طرف داره. رشته هیچ اهمیتی نداره! در ضمن آدم بره رشته ای که علاقه نداره خیلی هم پول دربیاره اما به کارش و رشتش علاقه نداشته باشه هیچ ارزشی نداره و فقط زندگیشو هدر داده. بازار کار هر رشته ای خیلی عالیه اگه اون شخص تو اون رشته علاقه و تلاش و استعداد داشته باشه. خود رشته اهمیتی نداره! قبلا مهندسی راه و ساختمان تو مد بود (که الان بهش میگن عمران) بعدش برق مد شد. حالا مکانیک داره مد میشه. رتبه یک کنکور هم که الکی میره برق شریف آدم موفقی نیست! اون آدمی موفقه که رشته ی مورد علاقشو پیدا کنه و اون رشته رو انتخاب کنه. رشته مهم نیست خود آدم مهمه! البته اینا نظر منه. موفق باشی.

2. 4 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.
    یه سوال فوری
    سامانه اصلاح سوابق برای دانشگاه آزاد هم همون dipcode.medu.ir هست دیگه؟
    من درخواست اصلاح دادم و برای ثبت نام سراسری افتادم واسه دور بعدی ... تو سایت آزمون (ثبت نام آزاد) هم نگاه کردم هنوز اصلاح نشده پس برای آزاد هم مثل سراسری ثبت نامم میفته نوبت دوم دیگه؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

يه سؤال رشته رياضی هستم
    اگه آزاد پزشکی شرکت کنم و زيست رو صفر بزنم شانسی برای قبولی هست؟ (پزشکی کاشان)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان به نظر شما به ترتیب اولویت از نظر درآمد و پیدا کردن کار کدام خوبه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید فقط اونی که مطمئنه و 100 درصد کار پیدا میشه واسش .
    1- مهندسی شیمی 2- مهندسی متالوژی-مواد 3- مهندسی صنایع
    مهندسی مکانیک هم توی لیستم بود ولی گفتن برق و مکانیک خیلی سخته بیخیالش شدم . بعد این مهندسی شیمی توی تهران بزنم گرایش ایناشو کی باید انتخاب کنیم و اینکه همه دانشگاه ها همه گرایش هاشو دارند از کجا بفهمیم .
    ممنون .

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

يه سؤال رشته رياضی هستم
    اگه آزاد پزشکی شرکت کنم و زيست رو صفر بزنم شانسی برای قبولی هست؟ (پزشکی کاشان)
    شاید برای دندونپزشکی و داروسازی امیدی نباشه ولی برای پزشکی چرا . اتفاقا توی هیچکدم از واحدهای دانشگاه آزاد ظرفیت پزشکی تکمیل نمیشه ( به جز تهران ) . اگه بقیه درس های تخصصی رو حدود 90 بزنین و دروس عمومیتون هم خوب باشه قبول میشین . فقط بهتون پیشنیاز میخوره و توی دانشگاه باید پیشنیاز پاس کنین
    در ضمن از الان شروع کنین و زیست شناسی رو بخونین تا کنکور دانشگاه آژاد میتونین خودتون رو تا مرز 50درصد برسونین

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان به نظر شما به ترتیب اولویت از نظر درآمد و پیدا کردن کار کدام خوبه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید فقط اونی که مطمئنه و 100 درصد کار پیدا میشه واسش .
    مهندسی مکانیک هم توی لیستم بود ولی گفتن برق و مکانیک خیلی سخته بیخیالش شدم . بعد این مهندسی شیمی توی تهران بزنم گرایش ایناشو کی باید انتخاب کنیم و اینکه همه دانشگاه ها همه گرایش هاشو دارند از کجا بفهمیم .
    ممنون .
    100 درصد که هیچ وقت نمیشه اما به نظر من صنایع.
    البته این رشته ها زمین تا آسمون با هم فرق می کنند مخصوصا صنایع با اون دو تا دیگه. به نظرم اگه دنبال علاقتون باشین موفق ترید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

دانشگاه آزاد رشته ی پزشکی چه ترازی ميخواد؟ (اگه ميشه حد اقل و حداکثرشو ذکر کنيد)
    من کمترین ترازی که پزشکی 90 قبول شده 6871 پزشکی قم بود!( اخرین نفر قول شده )
    کسی هزینه هر ترم پزشکی ازاد رو می دونه! معمولی نه بین المللی مثلا ( یزد )
    من از پشتیبانم پرسدم گفت بین المللی قشم ترمی 6 میلیون و
    بین المللی شیراز و شهید بهشتی و بندرعباس شعبه قشم ترمی7 میلیون که باید پول دو ترم رو یک جا بدی!14 میلیون هر مهر

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

شاید برای دندونپزشکی و داروسازی امیدی نباشه ولی برای پزشکی چرا . اتفاقا توی هیچکدم از واحدهای دانشگاه آزاد ظرفیت پزشکی تکمیل نمیشه ( به جز تهران ) . اگه بقیه درس های تخصصی رو حدود 90 بزنین و دروس عمومیتون هم خوب باشه قبول میشین . فقط بهتون پیشنیاز میخوره و توی دانشگاه باید پیشنیاز پاس کنین
    در ضمن از الان شروع کنین و زیست شناسی رو بخونین تا کنکور دانشگاه آژاد میتونین خودتون رو تا مرز 50درصد برسونین
    غیر ممکنه با زیست صفر پزشکی آزاد قبول بشی! یعنی عمرن
    از کجا می گی هیچ کدوم از پزشکی های شهرستان ها ظرفیت پر نمی شه؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من کمترین ترازی که پزشکی 90 قبول شده 6871 پزشکی قم بود!( اخرین نفر قول شده )
    کسی هزینه هر ترم پزشکی ازاد رو می دونه! معمولی نه بین المللی مثلا ( یزد )
    من از پشتیبانم پرسدم گفت بین المللی قشم ترمی 6 میلیون و
    بین المللی شیراز و شهید بهشتی و بندرعباس شعبه قشم ترمی7 میلیون که باید پول دو ترم رو یک جا بدی!14 میلیون هر مهر

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

غیر ممکنه با زیست صفر پزشکی آزاد قبول بشی! یعنی عمرن
    از کجا می گی هیچ کدوم از پزشکی های شهرستان ها ظرفیت پر نمی شه؟
    کاملا هم ممکنه . شما اگه شهرستانی رو پیدا کردین که پزشکی دانشگاه آزادش پر شده باشه اسمش رو بگین
    تبریز و شیراز حتی پر نمیشن چه برسه به کاشان !

مردم 50 ملیون تومن شهریه پزشکی نمیدن که آخرش هم با حقوق ماهی 450هزار تومن کار کنن !
    قبلنا که متخصص شدن صرف میکرد باز هم یه امیدی برای متخصص شدن بین دانشجوهای آزاد بود ولی الان دیگه اونم ندارن و خانواده ها به راحتی نمیزارن فرزندشون 50 ملیون تومن به حساب دانشگاه آزاد واریز کنه در حالی که با این پول میشه بدون کنکور در هند پزشکی رو تموم کرد.

الان دیگه کسایی که زیاد زحمت میکشن هدفشون یا دارو هست یا دندون ( آزاد رو میگما ) شاگرد زرنگ های سال سوم هم نیستن که برای افزایش روحیه بیان و شرکت کنن و پزشکی انتخاب کنن !

پزشکی دانشگاه آزاد الان قبول شدنش خیلی راحته

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

ممنون .
    هر 3 تا رشته ای که گفتین بعد از رشته کشاورزی ؛ رشته هایی هستن که بیشترین بیکارها رو دارن .
    البته بازهم برای مهندسی شیمی جا هست که راحت بتونه مهاجرت کنه خارج از کشور چون خوب جذب میکنن در خارج از کشور

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر 3 تا رشته ای که گفتین بعد از رشته کشاورزی ؛ رشته هایی هستن که بیشترین بیکارها رو دارن .
    البته بازهم برای مهندسی شیمی جا هست که راحت بتونه مهاجرت کنه خارج از کشور چون خوب جذب میکنن در خارج از کشور
    الیته پیداشدن کار برای این رشته ها به واحد دانشگاه آزادی که قبول میشن هم ربط داره،مثلا پسر دایی من و دوست ایشون که فارغ اتحصیل باراجین هستن تو دوتا شهر مختلف کار گیر آوردن ولی خوب ترافیک دانشجو تو این رشته ها زیاده دیگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما کدوم رشته ها رو پیشنهاد میدید که مناسب باشه ؟ پس شیمی رو هم در نظر داشته باشم چون میگید جذب میکنند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •