سلام دوستان...هرمودمی که بخواهیم می تونیم استفاده کنیم؟ یا مارک بخصوصی رو فقط میشه استفاده کرد؟
برای adsl مخابرات
سلام دوستان...هرمودمی که بخواهیم می تونیم استفاده کنیم؟ یا مارک بخصوصی رو فقط میشه استفاده کرد؟
برای adsl مخابرات
بله از هر نوع مودم بیسیم یا با سیم میتوانید استفاده کنید با هر مارک دلخواه.
با سلام
من چند وقته که چراغ adsl وinternet مودمم هم چند دقیقه یک بار خاموش میشه
بعد دوباره کانکت میشه
مارک مودم tp-link هست
به پشتیانی هم زنگ زدم میگه اشکالی نداره .مشکلی نیست و از این جور چرت ها
العان باید چه کار کنم
به نظر تون مشکل از چیه
مودمت رو ببر سر خط و دوباره چك كن.
اگه بازم همون وضعيت سابق بود ، مشكل از مخابرات منطقه اته (نه 1818).
(بايد زيرساخت خطت رو درست كنن.)
سلام دوستان عزيز ميخواستم بدونم مدارك لازم براي سرويس گرفتن از مخابرات چيه ممنون 128 kb
چطور دوست عزیز ؟!
دوست عزیز، آخرین قبض تلفن پرداخت شده، به همراه کارت ملی صاحب خط و خود شخص صاحب خط.
اگر هم مستاجر هستید + اجاره نامچه.
من امروز در خواست سرویس دادم و کارهارو انجام دادم..گفتن فردا بیا یوزر و پس رو بگیر...م یخواستم بدونم چند روز طول میکشه سرویس وصل بشه؟ چون الان که چراغ استاتوس مودمم خاموشه...
من از طرح پیش پرداخت اسنفاده کردم یعنی هیچ مدرکی ازم نخواستن نه اجاره نامه نه آخرین قبش نه فتوکپی شناسنامه حتی!
فقط 25 هزار تومن پیش پرداخت شارژ کردم شماره تلفنمو و گفتن فردا بیا یوزر و پس رو بگیر..دلیلشم این بود که به اجاره نامه دسترسی ندارم...
حالا چند رو ز طول میکشه خط روتر بشه؟ یعنی آماده اتصال بشه؟
تو حالت معمول که میرفتی و از مخابرات درخواست میدادی که یادمه اواخر یه هفته تا 10 روز زمان میبرد
ولی این طرح پیش پرداخت رو اطلاع ندارم
ممنون میشم شما به عنوان اولین تجربه تو این زمینه در صورت وصل شدن اطلاع رسانی کنید
هیچی
آخه چون 256 من رو 252 بسته شده گفتم اگه ببینم مال شما چه جوری هاست
128 شون رو 160 میدن ولی 256 رو کمتر هم میدن (نیم کیلو هم بالاخره یه چیزی یه واسه خودش)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)