تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 280 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئن باش تو این فروم بیشتر از تاریخ عضویت به منطق پستای طرف نگه میکنن
    شما تو همه تاپیکا میری نظر میدی دم از منطق و منطقی بودن میزنی ...
    بعد تو تاپیک استقلال قهرمانی همه تیما زیر سوال میبری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فک کنم برای پرسپولیسیا مشخصه که از همه چی براشون مهمتر چیه اونم تیمشونه
    حالا هر کی میخواد جلوی تیمشون قرار بگیره طرفدارا خودشون تشخیص میدن که هدف اون شخص چیه ... میخواد اون کس حبیب کاشانی مدیر موفق سالهای قبلشون باشه ... میخواد اون کس اسطوره تیم علی کریمی باشه و ....

خواهشا بحث کریمی و دنیزلی هم تموم کنید
    این 2 نفر انقدر حرفه ای و دلسوز هستن که دارن مسئله حل و فصل میکنن
    حالا این وسط یه عده میخوان از اب گلالود ماهی بگیرن

پ.ن : خواهشا تو این تاپیک فرهاد مجیدی با علی کریمی مقایسه نکنید !!!!
    خودتون هم دلایلش میدونید

برادر عزیزم اینو مال شما که پستات به 25 تا هم نرسیده نگفتم. مال قدی مها گفتم که براشون مهمه این مسائل.
    شما یک خط از قول من بیار که قهرمانی تیمی رو زیر سوال برده باشم. اتفاقا من بخاطر رد کردن این مساله تو تاپیک استقلالی مورد مذمت قرار گرفتم. البته من معتقدم تو قهرمانی پرسولیس با افشین قطبی مظفری زاده عمدا وقت اضافه زیادی گرفت ولی بازم تو پستم گفتم سپاهان میتونست خوب دفاع کنه تا گل نخوره. در مورد تیم پاس هم گفتم با اینکه بنظرمنم تیم کثیفی بود تو بازی مستقیمش استقلال رو برد پس قهرمانیش باز د و بند نبوده.

در مورد تشحیص هم قبلا استیلی بیچاره رو مقصر جلوه دادید حالام علی کریمی. فرداروزم حتما مهدوی کیا. البته همونطور که گفتم استقلالی ها خوشحال میشن شما علی کریمی را بذارید کنار ولی از این جهت ما استقلالی ها رو تو تاپیک خودتون میبینی که اونها دوس دارن شما قوی باشید و با یه پرسپولیس قوی رقابت کنن.
    من به نمایندگی دوستان از شما و بقیه دوستانتون دعوت میکنم بیائید به تاپیک استقلال و نظرات مشورتی و سازنده خودتون رو بدید. درسته که ما در تیممون تصمیم گیرنده نیستیم ولی هرحال تو همین بچه ها بعضیشون اهل استادیوم رفتن هستن و حداقل میتونن رو بخشی از تماشاگرها اثر مثبت بذارن.

ضمنا منم قبول دارم فرهاد استقلال ربطی به علی کریمی نداره. همه میدون رفتن فرهاد باعث عدم قهرمانی ما شد ولی ما هممون بازم نوکرشیم برخلاف شما که بخاطر چند مساله کوچیک پشت کرمی رو خالی کردید. این نشوندهنده پایگاه اجتماعی این دو نفره

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برادر عزیزم اینو مال شما که پستات به 25 تا هم نرسیده نگفتم. مال قدی مها گفتم که براشون مهمه این مسائل.
    شما یک خط از قول من بیار که قهرمانی تیمی رو زیر سوال برده باشم. اتفاقا من بخاطر رد کردن این مساله تو تاپیک استقلالی مورد مذمت قرار گرفتم. البته من معتقدم تو قهرمانی پرسولیس با افشین قطبی مظفری زاده عمدا وقت اضافه زیادی گرفت ولی بازم تو پستم گفتم سپاهان میتونست خوب دفاع کنه تا گل نخوره. در مورد تیم پاس هم گفتم با اینکه بنظرمنم تیم کثیفی بود تو بازی مستقیمش استقلال رو برد پس قهرمانیش باز د و بند نبوده.

در مورد تشحیص هم قبلا استیلی بیچاره رو مقصر جلوه دادید حالام علی کریمی. فرداروزم حتما مهدوی کیا. البته همونطور که گفتم استقلالی ها خوشحال میشن شما علی کریمی را بذارید کنار ولی از این جهت ما استقلالی ها رو تو تاپیک خودتون میبینی که اونها دوس دارن شما قوی باشید و با یه پرسپولیس قوی رقابت کنن.
    من به نمایندگی دوستان از شما و بقیه دوستانتون دعوت میکنم بیائید به تاپیک استقلال و نظرات مشورتی و سازنده خودتون رو بدید. درسته که ما در تیممون تصمیم گیرنده نیستیم ولی هرحال تو همین بچه ها بعضیشون اهل استادیوم رفتن هستن و حداقل میتونن رو بخشی از تماشاگرها اثر مثبت بذارن.

ضمنا منم قبول دارم فرهاد استقلال ربطی به علی کریمی نداره. همه میدون رفتن فرهاد باعث عدم قهرمانی ما شد ولی ما هممون بازم نوکرشیم برخلاف شما که بخاطر چند مساله کوچیک پشت کرمی رو خالی کردید. این نشوندهنده پایگاه اجتماعی این دو نفره
    اولا کسی پشت علی کریمی خالی نکرده علی کریمی اسطوره پرسپولیس میمونه و هست این حرف هم که نشان دهنده جایگاه اجتماعی طرفه آسمان ریسمون بافتنه کسی نگفته علی کریمی مقصره درباره تیم اول فصل اکثر پیسکسوتا و کارشناس ها هم گفتن تیم بد بست شده و بازیکنای خوبی نتونستیم جذب کنیمو مقصرش هم سرمربی تیم بود که کل بازیکنای قدیمی و همه پیشکسوتای پرسپولیس این حرف تایید کردن و داریم چوبش رو هم میخوریم.در ضمینه اینکه میگی پاس تیم کثیفی هستش اون سالی که پاس قهرمان ایران شد سرمربیش مجید جلالی بود و با اقتدار قهرمان لیگ شد همون مجید جلالی که با بازی جوانمردانه اش مقابل ذوب آهن قهرمانی تقدیمتون کرد سالی که مصطفی دنیزلی سرمربی پاس بود اگه یادت باشه تا 2هفته اخر فصل صدر جول بود که با اختلافی که با مدیر عامل تیم پیدا کرد رفت ترکیه و سر بازی با ذوب آهن در اصفهان سر تیمش نباشه و اون بازی ببازه وگر نه اون سال دنیزلی پاس قهرمان میکرد قضیه مظفری زاده که میگی هفت دقیقه وقت اضافه عمدی گرفته توی بازی با ذوب آهن -استقلال سالی که قهرمان شدین بازی وقتی 0-0 بود عیسی اندوی سنگربان ذوب اهن توپ به خاطرچند ثانیه نگه داشتن همون داور معروف که همه میشناسن با یک تصمیم اروپایی ضربه ازاد میگیره تا بتونین اون بازی که گره خورده بود رو با پیروزی بیرون بیاین جالب هم اینه که این تصمیم در کل دوران لیگ یک بار و اونم برای تیم شما اتفاق افتاده

3. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کعبی: بازی کردن در پرسپولیس و شاگردی دنیزلی افتخار است

مرجع خبری پرسپولیس: هافبک تیم فوتبال راه آهن گفت: تلاش خواهم کرد در ۲دیدار آینده بهترین عملکرد ممکن را از خودم نشان دهم و در ‌‌نهایت تیم راه آهن در لیگ بر‌تر باقی بماند. هافبک تیم فوتبال راه آهن با اشاره به دیدار این تیم مقابل پرسپولیس در هفته سی و سوم لیگ برتر گفت: ما بازی بسیار سختی را پیش رو داریم. اما برای اینکه بقای خود را در لیگ بر‌تر مسجل سازیم، تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد تا ۳ امتیاز این بازی را کسب کینم. حسین کعبی با بیان این مطلب افزود: این درست که پرسپولیس در چند بازی اخیر نتوانسته نتایج لازم را کسب کند اما باید بدانیم پرسپولیس همیشه پرسپولیس است و ما روز بسیار سختی را مقابل این تیم خواهیم داشت به همین دلیل طی هفته گذشته تمرینات بسیار جدی را پشت سر گذاشتیم تا بتوانیم با گرفتن نتیجه لازم شرایط خود در جدول رده بندی ارتقا دهیم. وی تاکید کرد: من سابقه بازی در تیم پرسپولیس و کار کردن زیر نظر دنیزلی را دارم و به نوعی مدیون آنها هستم. من هر چه دارم از آنها دارم و پس از بازی با گرفتن رخصت از آنها وارد زمین خواهم شد و باید بگویم در شرایطی که فوتبال کشور ما حرفه‌ای شده، من هم به عنوان بازیکن کنونی راه آهن سعی خواهم کرد بهترین بازی‌ام را مقابل پرسپولیس انجام بدهم. کعبی با اشاره به مشکلات مالی که برای این باشگاه به وجود آمده، گفت: من دیگر دوست ندارم در مورد مسائل مالی صحبت کنم، ولی تلاش خواهم کرد در ۲دیدار آینده بهترین عملکرد ممکن را از خودم نشان دهم و در ‌‌نهایت تیم راه آهن در لیگ بر‌تر باقی بماند. کعبی با بیان این مطلب که از علی دایی چیزهای بسیار زیادی را آموخته در خصوص خبر حضورش در باشگاه پرسپولیس برای فصل آینده اظهار داشت: من در حال حاضر فقط به تیم راه آهن فکر می‌کنم و تمام تلاش خود را انجام می‌دهم تا این تیم در مسابقات لیگ بر‌تر باقی بماند. بعد از آن با بررسی شرایط و پیشنهاداتی که دارم بهترین گزینه را برای خود انتخاب خواهم کرد اما نباید فراموش کرد بازی در پرسپولیس و شاگردی دنیزلی یک افتخار محسوب می‌شود.

5. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

البته من معتقدم تو قهرمانی پرسولیس با افشین قطبی مظفری زاده عمدا وقت اضافه زیادی گرفت
    شما که قدیما رو خوب یادت میاد چرا برنامه نود بعد از بازی پرسپولیس و سپاهان را یادت نمیاد که دقیقاً وقتهای تلف شده را حساب کرده بودند و مشخص شد چند ثانیه ای هم بیشتر از 7 دقیقه وقت تلف شده بازی داشته؟؟؟!!!!

7. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ولی به نظر من یه خورده دارید تند میرید . گفتم که علی کریمی اگه این فصل نبود خودتون بهتر از ما میدونید دسته یکی بودید. نبودید؟اگه شما که فرد با تجربه ای هستی توی این فروم بگی نه من دیگه حرفی ندارم
    پس تو لیگ موندنتون رو توی این فصل مدیون کریمی هستید نه دنیزلی پس خوب نیست دیگه راجع بهش اینقدر تند برید و یه طرفه همه ی تقصیرا رو گردن اون بندازید
    بعنوان یک عضو کم تجربه نظرمو بگم که بجز آرژانتین86 هیچ تیمی رو در طول تاریخ ورزشهای گروهی تاکنون سراغ ندارم که قائم به فرد بوده باشه.
    کریمی اگر هرکاری هم برای پرسپولیس کرده اگر خواسته در طول دو بازی گذشته با بازیکن سالاری-نرفتن-کم کاری اونم در این شرایط خودشو ثابت کنه هیچ ارزشی کاراش نداره، و همینطور مجیدی هر کاری در طول نیم فصل برای شما کرد ، با خالی کردن دست سرمربی یکی از ارکانی بود که تیمش رو از کورس قهرمانی دور کرد...
    من بهیچ بازیکنی به اندازه ماتیوس علاقه‏مند نبودم و نیستم، وقتی در بایرن جو سازی و باندبازی کرد ... از تصمیم مسئولان اون باشگاه برای گرفتن بازویند کاپیتانی ازش خرسند شدم، چون برای خودش هم خوب بود وشد.
    هزار مثال دیگه هم هست که دوستان هم اشاره کردن...

در مورد رتبه پرسپولیس...سپاهانی ها بعد از بازی خوب پرسپولیس در برابرشون و بازی افتضاح پرسپولیس برابر رقباشون ناراحت شدن(خوب حق داشتن)و این بدشانسیی براشون میتونست باشه...یکی از بازیکنهای سپاهان تا جایی که میدونم این درافشانیها در مورد دسته یک رو شروع کرد...
    عرضم به همه تیمهایی که به تنها تیم تاریخ ایران که در تمام ادوار بالاترین رده لیگ ایران(بحالا اسمش برتر بوده-آزادگان بوده-تخت جمشید بوده...)حاضر بوده گیر دادن ، اینه که فوتبال فراز و نشیب داره...همه تیمهای ریز و درشت ایران و چهان رتبه بالا و پایین داشتن . اینم از پرسپولیس که برای اولین بار این وضعیت رو داره پیدا میکنه.انقدر همیشه پرسپولیس رتبه های بالا داشته که اصلن سخته برای هواداری پرسپولیس حتی بحث کنند و منطقی موضوع رو با امتیازهای پایین جدول و امتیاز پرسپولیس زیر سوال ببرند رو روشن کنند. همینش هم برای هوادار سخته.
    ولی قول میدم همیشه پرسپولیس در بالاترین دسته فوتبال ایران طبق معمول ظاهر باشه و مثل همه تیمها که دسته های پایینتر رو تجربه کردن نشه....

9. 6 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بعنوان یک عضو کم تجربه نظرمو بگم که بجز آرژانتین86 هیچ تیمی رو در طول تاریخ ورزشهای گروهی تاکنون سراغ ندارم که قائم به فرد بوده باشه.
    کریمی اگر هرکاری هم برای پرسپولیس کرده اگر خواسته در طول دو بازی گذشته با بازیکن سالاری-نرفتن-کم کاری اونم در این شرایط خودشو ثابت کنه هیچ ارزشی کاراش نداره، و همینطور مجیدی هر کاری در طول نیم فصل برای شما کرد ، با خالی کردن دست سرمربی یکی از ارکانی بود که تیمش رو از کورس قهرمانی دور کرد...
    من بهیچ بازیکنی به اندازه ماتیوس علاقه‏مند نبودم و نیستم، وقتی در بایرن جو سازی و باندبازی کرد ... از تصمیم مسئولان اون باشگاه برای گرفتن بازویند کاپیتانی ازش خرسند شدم، چون برای خودش هم خوب بود وشد.
    هزار مثال دیگه هم هست که دوستان هم اشاره کردن...

در مورد رتبه پرسپولیس...سپاهانی ها بعد از بازی خوب پرسپولیس در برابرشون و بازی افتضاح پرسپولیس برابر رقباشون ناراحت شدن(خوب حق داشتن)و این بدشانسیی براشون میتونست باشه...یکی از بازیکنهای سپاهان تا جایی که میدونم این درافشانیها در مورد دسته یک رو شروع کرد...
    عرضم به همه تیمهایی که به تنها تیم تاریخ ایران که در تمام ادوار بالاترین رده لیگ ایران(بحالا اسمش برتر بوده-آزادگان بوده-تخت جمشید بوده...)حاضر بوده گیر دادن ، اینه که فوتبال فراز و نشیب داره...همه تیمهای ریز و درشت ایران و چهان رتبه بالا و پایین داشتن . اینم از پرسپولیس که برای اولین بار این وضعیت رو داره پیدا میکنه.انقدر همیشه پرسپولیس رتبه های بالا داشته که اصلن سخته برای هواداری پرسپولیس حتی بحث کنند و منطقی موضوع رو با امتیازهای پایین جدول و امتیاز پرسپولیس زیر سوال ببرند رو روشن کنند. همینش هم برای هوادار سخته.
    ولی قول میدم همیشه پرسپولیس در بالاترین دسته فوتبال ایران طبق معمول ظاهر باشه و مثل همه تیمها که دسته های پایینتر رو تجربه کردن نشه....
    بنده راجع به رتبه بحث عمقی نکردم و نخواستم پرسپولیس رو تحقیر کنم که شما میگی تیم فراز و نشیب داره اینو میدونم
    استقلالم یه بار 13 رفت

اما من گفتم اگه علی کریمی این فصل نبود شماها رتبتون از اینی که هست بدتر نمیشد؟

یعنی میخواید انکار کنید هر گل این فصل پرسپولیس رو یا کریمی زد یا پاسشو داد یا تدارک حملشو دید؟

شما تیمی رو سراغ نداری متکی به یه نفر باشه داداش . اما من سراغ دارم
    پرسپولیس امسال متکی به کریمی بود . خودتون بهتر از من بازیا رو دنبال میکنید

وقتی کریمی بازی نمیکرد یا محروم بود یا مصدوم یا از روی عمد تیم بدترین بازیای فصلشو انجام داد نمونش بازیهای اخیر
    وقتیم روی فرم بود و آماده توی تیم غوغا میکرد

خودم فقط 20 تا صحنه ی تک به تک گل یادمه که علی کریمی پاسشو داد و فرواردا نزدن تو گل !

پس به نظر من تیم امسال پرسپولیس کاملا متکی به علی کریمی بود

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شما که قدیما رو خوب یادت میاد چرا برنامه نود بعد از بازی پرسپولیس و سپاهان را یادت نمیاد که دقیقاً وقتهای تلف شده را حساب کرده بودند و مشخص شد چند ثانیه ای هم بیشتر از 7 دقیقه وقت تلف شده بازی داشته؟؟؟!!!!
    من یه چیز دیگه که از اون بازی تو یادم مونده پنالتی روی حسین کعبی بود که اگه گرفته میشد بازی 2-0 میشد
    اون موقع هیچ وقت این توجیها وجود نداشت
    Last edited by ^^ hiti ^^; 05-05-2012 at 23:38.

12. 6 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا کسی پشت علی کریمی خالی نکرده علی کریمی اسطوره پرسپولیس میمونه و هست این حرف هم که نشان دهنده جایگاه اجتماعی طرفه آسمان ریسمون بافتنه کسی نگفته علی کریمی مقصره درباره تیم اول فصل اکثر پیسکسوتا و کارشناس ها هم گفتن تیم بد بست شده و بازیکنای خوبی نتونستیم جذب کنیمو مقصرش هم سرمربی تیم بود که کل بازیکنای قدیمی و همه پیشکسوتای پرسپولیس این حرف تایید کردن و داریم چوبش رو هم میخوریم.در ضمینه اینکه میگی پاس تیم کثیفی هستش اون سالی که پاس قهرمان ایران شد سرمربیش مجید جلالی بود و با اقتدار قهرمان لیگ شد همون مجید جلالی که با بازی جوانمردانه اش مقابل ذوب آهن قهرمانی تقدیمتون کرد سالی که مصطفی دنیزلی سرمربی پاس بود اگه یادت باشه تا 2هفته اخر فصل صدر جول بود که با اختلافی که با مدیر عامل تیم پیدا کرد رفت ترکیه و سر بازی با ذوب آهن در اصفهان سر تیمش نباشه و اون بازی ببازه وگر نه اون سال دنیزلی پاس قهرمان میکرد قضیه مظفری زاده که میگی هفت دقیقه وقت اضافه عمدی گرفته توی بازی با ذوب آهن -استقلال سالی که قهرمان شدین بازی وقتی 0-0 بود عیسی اندوی سنگربان ذوب اهن توپ به خاطرچند ثانیه نگه داشتن همون داور معروف که همه میشناسن با یک تصمیم اروپایی ضربه ازاد میگیره تا بتونین اون بازی که گره خورده بود رو با پیروزی بیرون بیاین جالب هم اینه که این تصمیم در کل دوران لیگ یک بار و اونم برای تیم شما اتفاق افتاده

همه اینها رو که گفتی یادمه ولی ربطش رو نمیفهمم!
    کثیف بودن تیم پاس ربطی به مجید جلالی نداشت. مربوط به قدرتهای پشتش بود. همون قدرتهایی که ابومسلم رو هدیه کردن به یه نفر و بعد گفتن با 100 هزار تومن فروختنش!!!!
    جریان دنیزلی و پاس رو هم یادمه. اون بازی رو پاس سه بر صفر باخت. بنظرت تاثیر نبود دنیزلی اینقد بوده؟ تازه بفرض هم بوده باشه چه ربطی به استقلال داره؟ مگه ما بهش پول دادیم که قهر کنه بره؟ مربی الان شماست. یقش رو بگیرید که رچا قهر کردی رفتی.
    بازی استقلال ذوب هم درسته که اون جریان عیسی اندوی کمتر تو فوتبال خطا میگیرن ولی اولا از نظر داوری مساله ای نبود یعنی اشتباه داوری نبود و اجرای سختگیرانه قوانین بود ثانیا مثه اینکه یادت رفته تو اون بازی استقلال یکی دیگم زد و دو بر صفر بازی رو برد
    اما شما بمن بگو چند تا بازی میشناسی که توش 7 دقیقه وقت اضافه بگیرین. بازی ایران و استرالیا طرف اومد به تور دروازه ایران ... کرد و بعدم پارش کرد فقط 8 دقیقه گرفتن . تو بازی شاهین یک ساعت داشتن تو زمین دست طالبلو رو آتل میگرفتن 10 دقیقه وقت تلف شده گرفتن اونوقت تو اون بازی سریع و پر برخورد رو چه حسابی 7 دقیقه گرفت. بله تو نود حساب کردن 7 دقیقه کم هم بود!!!! ولی وفتبال فوتسال نیست که. گر اینطوری بخوان حساب کنن هر بازی کلی وقت تلف شده داره. من نمیگم فردوسی پور جانیدارانه اینکارو کرد ولی بهرحال اون کاری کرد که برنامش زیر سوال نره چون اگر اون میگفت وقت زیاد گرفتی تیمتون میومد همه ثانیه های تلف شده رو جمع میکرد بعد مستند نشون میداد که چقد باید وقت تلف شده بگیرن.
    فردوسی پور اینقد باهوش هست که بخاطر سپاهان خودش رو با پرسپولیسی ها درگیر نکنه.
    شما اگر تا صد سال دیگه دیدی که دربی رو به مظفری زاده بدن بیا اینجا بمن هر چی خاستی بگو. کمیته داوران خودش بهتر از هرکسی میدونه داوراش چطورین. فردوسی پور میاد به کمیته داوران فشار میاره که چرا به اقا نوید بازی تو آزادی نمیدن. میخواد کمیته داروان رو تو تنگا بذاره. از طرفی نمیتونن اونا بگن که بابا این بنده خدای رنگی سوت میزنه از طرفی هم حرف فردوسی پور حقه
    پسر خوب ما 5 سال و نیم نتونستیم شما رو ببریم ولی الان من نمیام بحث کنم که داوری نذاشت. شما اینهمه قهرمانی دارید چرا نمیاییم در مورد اونا حرف بزنیم. پس حتما یه چیزی هست دیگه پسر خوب
    شما که منو میشناسی که حرف کیلویی نمیزنم دیگه چرا؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

بنده راجع به رتبه بحث عمقی نکردم و نخواستم پرسپولیس رو تحقیر کنم که شما میگی تیم فراز و نشیب داره اینو میدونم
    استقلالم یه بار 13 رفت
    اما من گفتم اگه علی کریمی این فصل نبود شماها رتبتون از اینی که هست بدتر نمیشد؟
    یعنی میخواید انکار کنید هر گل این فصل پرسپولیس رو یا کریمی زد یا پاسشو داد یا تدارک حملشو دید؟
    شما تیمی رو سراغ نداری متکی به یه نفر باشه داداش . اما من سراغ دارم
    پرسپولیس امسال متکی به کریمی بود . خودتون بهتر از من بازیا رو دنبال میکنید
    وقتی کریمی بازی نمیکرد یا محروم بود یا مصدوم یا از روی عمد تیم بدترین بازیای فصلشو انجام داد نمونش بازیهای اخیر
    وقتیم روی فرم بود و آماده توی تیم غوغا میکرد
    خودم فقط 20 تا صحنه ی تک به تک گل یادمه که علی کریمی پاسشو داد و فرواردا نزدن تو گل !
    پس به نظر من تیم امسال پرسپولیس کاملا متکی به علی کریمی بود
    ببنید وقتی که از پستی نقل قول گرفته میشه دلیل نداره که همه مطالب راجع به پست نقل قول گرفته باشه، اون قسمت حرفهای من درباره لیگ یک مستقل بود و ربطی به پست شما نداشت کما اینکه بطور کامل هم جداش کرده بودم.

حالا در بحث کریمی:
    . نوع اتکای که پرسپولیس به کریمی داره یا هرتیمی با این شرایط براش رخ بده یک اتکای مریضه...یک تیم خراب به این وضع میرسه..که تمام کارشناس‏ها و سرمربیان بزرگ دنیا اینطور تکیه رو رد میکنند...نتیجه اش هم این میشه اگر اون بازیکن آماده نباشه یا دلش نباشه این بشه که در این دو بازی دیدیم..اتکای که من گفتم محوریت سالم یک بازیکن بود، که خیلی کم پیش میاد مثل همون مورد ماردونا86-90 که گفتم....هر تیمی چند بازیکن مهم و کلیدی داره که نباشن با اشکال پیش میره، ولی اون نوع اتکا بدرد هیچ کس نمیخوره...
    هیچ کس علی الخصوص هوادار پرسپولیس عرق ریختن های کریمی رو فراموش نمیکنه...وقتی که همین بازی با سایپا تعویضی آمد و آبرو ریزی رو جمع کرد و بازی 4-0 رو به 4-2 تبدیل کرد...ولی اصلا چرا باید یک بازیکن جور همه رو بکشه که بعد بحق شاکی بشه؟ و به ناحق کم کار و ضد سرمربی.

این اگرها هم که شما پیش میکشید بهیچ وجه قابل بررسی نیست...منم میتونم بگم اگر رویانیان در کنار تمام کارهای بی نظیری که کرد یک مربی توانمند و با تجربه مثل همین دنیزلی از ابتدا گرفته بود، اگر 7-8 جذب خوب و 1-2 بازیکن کلیدی آماده وارد تیم کرده بود، اگر تیم درست بسته شده بود...اگر و اگر و اگر...تیم ما الان با هر لیست خوب بازیکنانی که شما بگید تو رتبه های بالا بود.

و از سویی دیگر نمیشه که فقط یک عملگر دلبخواه رو از معادله حذف کنیم بگیم حالا چی میشد، باید کلیه شرایط پیش آمده بعدش رو بررسی کرد...

موضوع دیگر اینکه این سوالی که در یکسری رسانه ها مطرح شده اصلش ایراد داره: ستاره تیمتون بمونه یا سرمربی ؟ اصلا نباید کار به اونجاها بکشه! مثل اینکه بگیم در خونتون رو بکنیم یا سقفش رو خراب کنیم؟ این که تیم داری نیست.

15. 6 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان (مخضوصا گرافیکار عزیز)

من باز هم میگم که تو این باخت ها همه رو مقصر می دونم. هم بازیکن ها (از جمله علی کریمی) و هم دنیزلی.
    نمی خوام از کسی حمایت کنم یا کسی رو بکوبم. من اون موقع اعتقاد داشتم که نباید سر استیلی اون بلا رو می آوردیم هر چند تا حدودی مقصر بود اما مقصر اصلی کس دیگه ای بود. الان هم نباید فقط دنیزلی یا فقط بازیکن ها رو مقصر بدونیم.
    یه آمار درآوردم تا ببینید که داستان از چه قراره.
    با توجه به اینکه هنوز دو هفته تا پایان بازی ها مونده (در لیگ برتر) آمار رو تا قبل از همین دو بازی می دم. یعنی 15 بازی اول تیم فصل اول و دوم :

نیم فصل اول ، استیلی :
    5 برد
    5 تساوی
    5 باخت
    مجموع : 20 امتیاز
    ( دو مساوی هم مقابل راه آهن و فولاد)

نیم فصل دوم ، دنیزلی :
    4 برد
    5 مساوی
    6 باخت
    مجموع : 17 امتیاز

تازه شما حساب کنید استیلی با اون وضعیت 3 امتیاز بیشتر آورد. با اون جو خراب استادیوم ها. با اون همه محروم و مصدوم و مشکلات دیگه.

امیدوارم دنیزلی همه چیز رو درست کنه و امروز بالاخره بتونه یه برد بیاره.
    Last edited by amirpers; 06-05-2012 at 15:53.

17. 3 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •