تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 339 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    متاسفانه بازی که 2-0 جلو بودیم رو فقط و فقط روی یه قافگیری واگزار کردیم. ما کاملا تیم برتر در هر دو نیمه بودیم. اصلا این بازیکنانی که ما داشتیم قابل مقایسه با پرسپولیس نبود. (اندو-جباری-هیدری-ساموئلو....) که قایبان تاثیر گذار.
    اگر ما بعد از گل 2 حمله نمیکردیم مطمعنا پرسپولیس رو میبردیم. حتی 1 لحظه هم با دفاع نرفتیم. ولی در اون طرف فقط 3 تا ضد حمله از پرسپولیس و خوش شانسی زائد باعت شد شکست بخوریم.
    حنوز هیچی تموم نشده . پرسپولیس قطعا شانسی برد.( بدون هیچ حرف و حدیثی) داوری هم به نظرم مشکل نداشت.
    هنوز هیچی تموم نشده و باید به بازی های ایند فکر کنیم.
    انشاالله در بازی های اینده جبران میکنیم.
    بازی هم برد داره و هم باخت . که ایبار ما باختیم.
    به امید پیرزی در بازی های اینده.

2. 9 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

انصافاَ متشکرم از تموم بچه ها که خداییش غیرتی بازی کردن. من اول بازی رو که دیدم گفتم ما با این وضعیت له میشیم. ولی 55 دقیقه از کل پرسپولیس و تشکیلات با این وضع استقلال جلو بودن واقعاَ غیرت میخواست.
    ولی بعد از گل اول یه جوری روحیه شونو باختن که کار به اینجا کشید.
    بی انصافیه گردن مظلومی بندازیم. بیچاره تقصیر نداره. تقصیر فوتباله که تو 9 دقیقه زیر و رو میشه.
    امیدوارم هوادارا که تا دقیقه 83 داد میزدن مظلومی دوست داریم به مولا تا قهرمانی پشت تیم بمونن.
    نباید به خاطر یه بازی که تو 9 دقیقه زیرو رو شد دنبال مقصر بگردیم.
    Last edited by xerxes again; 02-02-2012 at 21:06.

4. 9 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

مظلومی باید بازی رو با دفاع و هافبک نگه میداشت نه مهاجم !

6. 4 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مظلومی باید بازی رو با دفاع و هافبک نگه میداشت نه مهاجم !
    همون کاری که قلعه نویی جلوی الاتحاد و اون دو داربی اون سال کرد و علیزاده با دفاع روی تورش همه چی رو خراب کرد؟
    همونی که بعدش نصف روزنامه ها نوشتن قلعه نویی به سبک 100 سال پیش مربیگری میکنه.
    تنها کاری که مظلومی باید میکرد و نکرد آروم کردن بچه ها بعد از خوردن گل اول بود.
    {حذف شد}
    Last edited by Ezel; 03-02-2012 at 10:43. دليل: حذف قسمت حاشیه ساز / sir0c0

8. 7 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

همون کاری که قلعه نویی جلوی الاتحاد و اون دو داربی اون سال کرد و علیزاده با دفاع روی تورش همه چی رو خراب کرد؟
    همونی که بعدش نصف روزنامه ها نوشتن قلعه نویی به سبک 100 سال پیش مربیگری میکنه.
    تنها کاری که مظلومی باید میکرد و نکرد آروم کردن بچه ها بعد از خوردن گل اول بود.
    پ.ن: پرسپولیسی هام خیلی بی جنبه دارن کری می خونن. متاسفم.
    ما بعد از این همه برد قاطعانه که جلو همین بازیکناشون داشتیم هیچوقت همچین کاری نکردیم که اینا با برد جلوی نصف تیم ما دارن میکنن.
    دیگه دوست عزیز بعد از دو سال باید یه جوری خالی کنن فوتبال هم همینه یا میبری یا میبازی ولی یه مقایسه بکنم این بازی رو با جام حذفی اونا چند تا بازیکن نداشتن با اختلاف 3 تا باختن ولی امروز بهترین مهره هامون نبودن بازم سرتر بودیم اگر امروز باختیم مطمئنا غرور بود که این نتیجه رو رقم زد نکته جالب ما تا دقیقه 90 یه تعویض داشتیم که نشون میده دست مظلومی خیلی امروز بسته بود ولی بازم خسته نباشید میگم به بچه ها از همتون میخوام این بازی رو فراموش کنید بعد از 4 برد فکر نمیکنم یه باخت اونقدر سنگین باشه واسمون خودتون جای اونا بزارید ببینید بعد از 4 باخت چی کشیدن

10. 9 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

*حذف شد}
    فکر میکنم تا سالها در آزادی به جای شش تاییها بگیم سه تایی ها
    یکجا هر چهار برد قبلی استقلال رو جبران کرد
    قربون مظلومیت یا امام حسین. ما که داریم راجع به فوتبال حرف میزنیم واقعاَ یه همچین حرفایی آزارم میده.
    امروز، واقعاَ برای سید و مظلومی ناراحت شدم. سید که توپایی رو گرفت که اگر حقیقی و هوشیار و حتی محمدی و طالب لو خودمونم بودن باهاش میرفتن تو گل، اونوقت سایت گل نوشته رحمتی ستاره نماند.
    من بقیه بازیای آزادی رو میرم ورزشگاه با این که کنکور دارم. به جاش شبا تا صبح درس میخونم...
    ای کاش هر کی میگفت مظلومی دوست داریم به مولا هم بیاد.
    Last edited by Ezel; 03-02-2012 at 10:44. دليل: حذف قسمت حاشیه ساز /sir0c0

12. 11 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

سید مهدی رحمتی: به خودمان باختیم/ با این برنامه ریزی لیگ طبیعی بود مشکل پیدا کنیم

دروازه بان استقلال برنامه ریزی اشتباه لیگ را دلیل شکست تیمش دانست

سایت گل- سید مهدی رحمتی، دروازه‌بان استقلال بعد از شکست تیمش مقابل پرسپولیس گفت: بازیکنان ما تصور می کردند بعد از پیروزی 2 بر صفر همه چیز تمام شده است اما در عین ناباوری باختیم.
    به گزارش گل و به نقل از مهر، سید مهدی رحمتی پس از شکست 3 بر 2 مقابل تیم پرسپولیس گفت: واقعا نمی‌دانم مسئولان لیگ چگونه چهار روز چهار روز رقابت ها را برگزار می کنند. اگر می خواهیم تیم ملی قوی داشته باشیم باید لیگ را به درستی برگزار کنیم. اما با این شرایط و به دلیل فشردگی بازیها ملی پوشان استقلال را از دست می دهیم و در نهایت مجبور می شویم با تیم نوجوانانمان به مصاف تیم ملی قطر برویم.
    تیم ما در این دیدار با توجه به اینک 2 بر صفر از حریف پیش بود، آنها فکر می کردند که همه چیز تمام شده اما در کمال ناباوری سه گل دریافت کردند.
    من به تیم پرسپولیس به خاطر این بازی تبریک می گویم و همچنین ناراحتم از اینکه در این بازی شرمنده هوادارانمان شدیم و نتوانستیم آنها را شاد به منازل خود برسانیم.
    با این حال یک بار دیگر تأکید می کنم چنانچه می‌خواهیم فوتبال حرفه ای داشته باشیم باید یک برنامه درست را در دستور کار خود قرار دهیم."

آرش برهانی: پرسپولیس را دستکم گرفته بودیم/ از هواداران استقلال عذرخواهی می کنم

مهاجم استقلال از هواداران تیمش به خاطر شکست مقابل پرسپولیس عذرخواهی کرد

سایت گل- آرش برهانی، مهاجم استقلال با بیان اینکه پس از زدن 2 گل حریف را دست کم گرفته بودیم، گفت: پرسپولیسی ها تنها 20 دقیقه پایانی را خوب بازی کردند و توانستند از همین 20 دقیقه نهایت استفاده را ببرند.
    به گزارش گل و به نقل از مهر، آرش برهانی پس از شکست 3 بر 2 مقابل پرسپولیس با بیان این مطلب افزود: ما در این دیدار فرصت های بسیاری داشتیم اما متأسفانه قدر آنها را ندانستیم و در زمانی که فکر می کردیم دیگر بازی به پایان رسیده و باز هم پیروز این بازی هستیم متاسفانه در دقایق پایانی 3 گل دریافت کردیم و پیروزی را با شکست عوض کردیم.
    پس از 2 گلی که به پرسپولیس زدیم اصلا انتظار نداشتیم که پرسپولیسی ها این چنین در 20 دقیقه آخر هجومی بازی کنند و باعث شوند در پایان بازی آنها پیروز میدان شوند.
    ما فکر می کردیم که بازی تمام شده است و دوباره توانسته ایم پرسپولیس را شکست دهیم."
    وی در پایان ضمن اظهار شرمندگی از هواداران استقلال گفت: از آنها عذرخواهی می کنم چرا که در این سرمای شدید زمستان از صبح زود در ورزشگاه بودند و ما نتوانستیم آنها را شاد به منازل خود بفرستیم."

14. 12 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

نکته جالب اینه که خیلی از قرمزها ورزشگاه رو ترک کردند و بعضی از اطرافیان ما که پرسپولیسی بودند تلویزیون رو خاموش کردندو برد رو ندیدند!
    به نظر من باید بهشون و حتی به فوتبال ایران تبریک گفت چرا که جلوی فوتبال زدگی خیلی ها رو گرفت!
    منظورم رو که متوجه می شید:
    بله به ورزش نه به اعتیاد!!

16. 9 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان چطورین؟

اول از همه بردو به پرسپولیسیایه گل انجمن تبریک میگم ان شا الله مبارکشون باشه

حال کردین میلاد چه گلی زد؟

با نصف تیممون 80 دقیقه به خوبی بازیو کنترل کردیم و انصافا بد شانسی اوردیم
    بعد از اینکه گل اولو خوردیم بزرگتر تو تیم نداشتیم که تیمو جمع کنه یکی مثل فرهاد.....بچه ها رو شکم سیری بازی میکردن زندی حرکتایه نمایشی انجام میدادو.....دیگه برید تا اخرشو
    ما اسکلت تیممونو نداشتیم ولی واقعا عالی کار کردیم من بدجوری به زندیو یوسفی امیدوار شدم ترکوندن امیدوارم همینطوری بمونن
    این باخت هم خواست خدا بود شاید اگه میبردیم یه اتفاق بدتر میفتاد برامون هیچ کار خدا بی حکمت نیست

تیم دوم ما هیچی از تیم اول و کامل پرسپولیس کم نداشت

اونقدر نباید بلند بخندیمو شادی کنیم تا غم بیدار بشه اونقدر هم نباید ناراحتو نا امید باشیم که شادی نا امید بشه
    این بازیو فراموش کنید
    من انتظار همچین بازی خوبی از این بازیکنا نداشتم از این لحاظ خوشحالم که بازیکنایی مثل شریفات / زندی / حمودی / یوسفی نشون دادن چیزی از بازیکنایه ملی پوش پرسپولیس کم ندارن

دنیزلی دستش برای تعویض باز بود ولی ما رو نیمکت کسیو نداشتیم همه نیمکتمون داشتن بازی میکردن
    اگه تیممون کامل بود حالا کامل هم نه یه بزرگتر تو تیم بود نتیجه عجیبی رقم میخورد

...........

دیگه این فصل برای پرسپولیس تموم شد ولی تازه برای ما شروع شده.باید از تیم فقط حمایت کنیم تا ان شاالله 2 تا جامو بالا سر ببریم

به این تیم در اینده بازیکنایی مثل خسرو حیدری / جی لوید ساموئل / اندرانیک تیموریان / مجتبی جباری / ایمان مبعلی اضافه خواهند شد به این تیمی که نشون داده بدونه ستاره هم میتونه عالی کار کنه

مظلومی بهترین کارو کرد نیمه دوم بازیو از 4-2-3-1 به 4-4-2 تغییر داد جواب هم داده بودو یه گل زدیمو چند تا هم نزدیم دیگه نشد دیگه
    یه استراحتی باید به خودمون میدادیم بعد از 4 تا برد
    دیگه بردشون رفت تا 2-3 سال دیگه

.........................

حجت جان داداش بیخیال یه سر به مرجع خبری پرسپولیس بزن ببین اینجا دوستان دارن چقدر لطف میکنن که بهمون فحش نمیدن
    همه که نمیشه مثل ما باشناگه میشد الان اونا هم سوبله چوبله داشتن
    بالاخره 2-3 سال باید با یه چیز خوش باشن دیگه

دیگه بریم واسه بازی با سایپا دوستان تهرانی ورزشگاه فراموش نشه

تا یادم نرفته اینم بگم خدایی میلاد چه بازی کرد چند بار مثل هلو از دفاع پرسپولیس رد شد
    میلاد وارد میشود2 و خشم فریدون به کارگردانیه پرویز سوبله چوبله
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 03-02-2012 at 01:52.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    این چیزی رو که میگم نظر شخصیه منه نمیدونم هم درسته یا غلط
    فقط میگم که اینجور جاهاست که تفاوت لیگ های اروپایی با لیگ ما مشخص میشه و میبینیم که چقدر فرق دارن
    بارسا رو نگاه کنین ببینید که حتی وقتی 4 -5 گل هم از حریفش جلو می افته بازیش رو تغییر نمیده مثلا در عین اینکه جلو هست هم بازی رو کنترل میکنه هم حمله میکنه هم دفاع همه چی بموقع و بجا که مهمترینش بدست گرفتن بازیه بنظر من استقلال این کارو نکرد و دیدید که چقدر هم ضرر کرد حتی گل اولم خورد درس نگرفت که بقیه بازی رو طوری کنترل کنه که لااقل دومی رو نخوره و حتی بعد از دومی هم درس نگرفت و کار به گل سوم کشید
    واقعا نمیدونم چرا اینجوریه بعد از زدن دو گل فکر میکنن همه چی تمومه
    در اخر هم چیزی که مهمه اینه قهرمان کی میشه نه یه بازی رو کی میبره

19. 6 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •