تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 320 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ورود خودم رو به جمع هواداران رئال تو اين فروم خوش آمد ميگم...خيلي خوش اومدم!!
    متاسفانه ديشب كه بازي رو نديدم ولي وقتي تو اخبار شنيدم رونالدو هتريك كرده خيلي ذوق كردم...
    تبريك به همه رئالي ها...
    شانس اوورديم امسال بارسا افت كرد مگرنه ول كن اين لاليگا نبود...!!
    هرچند خيلي مونده تا آخر فصل اما تجربه فصل هاي پيش نشون داده اگه تيم صدرنشين تو نيم فصل دوم اختلافش زياد بشه ديگه
    به اين راحتي ها وا نميده...
    اميدوارم رئال همينجوري بازي كنه...
    تو نيوكمپ كه واسمون تونل ميزنن....!!!اميدوارم اونجاهم ديگه اين ترس بازيكنا بريزه مث مرد جلو بارسا بازي كنن..

2. 5 کاربر از mahdi-xbox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

12 مورينيو: ناداوري هميشه هست

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در نشست خبري پس از بازي تيمش مقابل لوانته گفت: متاسفانه اشتباهات فردي زياد بود و مادريد با من تا امروز 39 امتياز از دست داده است.

به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو پس از تثبیت صدرنشینی تیمش در جدول لالیگا تصریح کرد: ما امتیازات زیادی را در این دو سال از دست داده‌ایم و اکثرا به خاطر اشتباهات ما بوده است. ناداوری همیشه هست و متاسفانه این بیماری است در فوتبال که به جای درمان باید با آن مدارا کرد اما علت اصلی ناکامی ما اشتباهات خودمان بوده است.
    مورینیو درباره انتخاب برنابئو به عنوان محل برگزاری فینال جام حذفی گفت: اگر بارسلونا اصرار داشته باشد مشکلی نیست، هواداران بارسلونا هم می‌توانند از زیبایی‌های مادرید لذت ببرند و در میهمان‌نوازی فلورنتینو پرس شکی نیست اما اگر توهینی بشود یا این قهرمانی به رخ مادریدی‌ها کشیده شود دیگر کنترل احساسات مردم کار آسانی نخواهد بود.
    مورینیو ادامه داد: شاید در لالیگای امسال با تفاضل گل بسیار بالا قهرمان نشویم و این برای من زیاد خوشایند نیست، هیچ مربی از پیروزی ۸ بر صفر تیمش ناراحت نمی‌شود اما بازی‌ها خیلی سخت شده و هواداران هم باید به ما حق بدهند.
    مورینیو افزود: مسلما لالیگا تمام نشده و بارسلونا تیمی نیست که با اختلاف ۱۰ امتیازی میدان را خالی کند، این تیم همچنان از دید من مدعی قهرمانی است.

منبع:ورزش3

4. 7 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب بالاخره اختلاف به 10 امتیاز رسید و اما بازی :
    این گل خوردن زودهنگام روی ضربات سانتر و ضربات سر انگار تبدیل به یه عادت شده واسه تیم ! و فکر کنم اگه روزی مس سرچشمه هم با رئال تو برنابئو بازی کنه تو 10 دقیقه اول یه گل به رئال بزنه

به غیر از این گل میتونم بگم تیم عالی کار کرد و پاس های بی نقصی رد و بدل میشد و موقعیت های خوبی ایجاد میشد تا این بازیکن لوانته یهو تو محوطه جریمه والیبال بازی کرد و لوانته 10 نفره شد و بازی مساوی شد
    و مشخص بود که لوانته از هم پاشیده !
    تو نیمه دوم ضربه سر و شوت استثنایی رونالدو هم تیر خلاص بودند
    فقط حیف شد که اوزیل نتونست گل بزنه و توپ رو به تیر زد

تنها مشکلی که تو تیم میبینم دفاع اشفته و نا هماهنگ هست که روی 2 موقعیت گل حریف 2 تا گل با 2 تا ضربه سر خوردیم

6. 6 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

خوب به سلامتی رئال این بازی رو هم برد و فاصله رو بیشتر کرد.اما چیزی که خیلی روی اعصابه خوردن گل اونم توی دقایق ابتدایی بازیه.
    نمیدونم چرا اینقدر روی ضربات شروع مجدد ایراد داریم.هر بار کرنری،خطایی چیزی نزدیک محوطه جریمه میشه باید بترسیم که نکنه این توپ هم گل بشه.
    بعد از اینکه گل رو خوردیم تیم راحت موقعیت از دست میداد.من موندم تیمی که الان توی بهترین شرایطش قرار داره چرا اینجوری دستپاچه میشه.درسته تیمه حریف گربه سیاهمون بوده اما دلیل نداره که اینجوری دستپاچه بشیم.
    رونالدو هم که کولاک کرد.چه پنالتی زد.توی بازی فیفا منم همون گوشه رو اکثرا برای زدن پنالتی با رونالدو انتخاب میکردم.
    گل سومش شاهکاری بود برای خودش.مثل گلایی بود که سوباسا میزد.توپ ناگهان از نقطه اوجش اومد به سمت پایین و رفت توی گل.حتی تماشاچیا هم کف کرده بودند از این گل.۴۰۰۰ هزارمین گلمون هم که بود.

مورینیو:بعضی هاپاس می دهندو مردم لذت می برند ولی اینجا هواداران برایت سوت می زنند

سایت گل- در پایان دیدار یکشنبه شب رئال مادرید مقابل لوانته بود که ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال پشت میکروفن قرار گرفت تا پاسخ گوی سوالات خبرنگاران شود.
    با برد رئال در این بازی، فاصله تیم مادریدی با بارسای رده دومی به ده امتیاز رسید . در کنفرانس خبری پایانی بازی مورینیوبه خبرنگاران گفت که هواداران برنابئو از سبک بازی بارسا خوششان نمی آید.
    مورینیو گفت:« در ورزشگاه های دیگر، بازیکنان پاس می دهند،پاس می دهند و پاس می دهند و مردم هم لذت می برند ولی اینجا پاس می دهی و پاس می دهی و هواداران برایت سوت می زنند.»
    مورینیو در پاسخ به این سوال که آیا سرنوشت رقابتهای این فصل لالیگا با اختلاف ۱۰ امتیازی میان دو تیم رئال و بارسا رقم خورده یا نه گفت:« این فاصله ده امتیازی به ما حاشیه امن می دهد ولی هنوز زمان زیادی تا پایان رقابتها باقی است و تمام بازی ها، بازی های سختی خواهند بود.»

خدا کنه این حرف کارلوس هم درست باشه و مو جایی نره

روبرتو کارلوس: مورینیو به من گفت که اینجا می ماند

سایت گل-روبرتو کارلوس، ستاره سالهای نه چندان دور باشگاه رئال مادرید و یکی از اسطوره های فوتبال برزیل روز گذشته در شهر مادرید بود وبا هم تیمی های سابقش دیدار کرد. او بازی رئال- لوانته را از نزدیک تماشا کرد ودر ورزشگاه برنابئو دور افتخار زد
    درپایان این مسابقه روبرتو کارلوس با خبرنگاران صحبت کرد و درمورد اینده مورینیو گفت:« مورینیوبه من گفت که با رئال قرارداد دارد و اینجا می ماند. من به او گفتم که اگر نظرش عوض شد، یک تیم به نام آنژی هست که با آغوش باز درانتظار اوست. مورینیو بهترین مربی دنیاست.»
    کارلوس در صحبتهایی به رئال مادرید تی وی گفت: « بازگشت به برنابئو افتخار بزرگی است. در رقابتهای امسال همه چیز برای رئال در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا خوب پیش می رود. باید بارسا را فراموش کنیم و مجددا جامهای قهرمانی مهمی را کسب کنیم.»
    مدافع برزیلی دنیای فوتبال درادامه به این نکته اشاره کرد که در روزهای اخیر درمادرید به او خیلی خوش گذشته است:« من با مربی تیم و بازیکنان رئال دیدار کردم وبرای آنها بهترین ها را آرزو کردم. من شخصیت این تیم را با وجود مشکلاتی که دارد واقعا دوست دارم. این تیم روحیه پیروزی طلبانه ای دارد و به تاریخ خواهد پیوست.»
    رئال در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل زسکا مسکو قرار خواهد گرفت و کارلوس دراین باره گفت:« زسکا تیم خوبی است ولی رئال مادرید برتری های بیشتری دارد. بازیکنان زسکا انگیزه های زیادی خواهند داشت ولی رئالی ها می توانند به دور بعد صعود کنند. از خدا می خواهم که رئال به دهمین قهرمانی اروپایی اش برسد.»
    مورینیو از شیوه جشن گرفتن گل تیمش وقتی نتیجه بازی 1-3 شد، واقعا خوشحال بود:« گل رونالدو را واقعا باید جشن گرفت. این گل فوق العاده و بی نظیر است و دنیا راتکان خواهد داد.»
    این روزها بحث داغ فوتبال اسپانیا، بحث استادیوم محل برگزاری بازی فینال کوپا دل ری است. مورینیو دراین باره گفت:« برای من تفاوتی ندارد که فینال کوپا دل ری کجا برگزار شود چون تیم من در این فینال حضور ندارد. برایم فرقی ندارد که فینال در چین برگزار شود یا در برنابئو.»

8. 4 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادرید 4 – لوانته 2: هت‌تریک رونالدو فاصله را به ده امتیاز رساند

لوانته بیش از یک نیمه را ده‌نفره بازی کرد و نتوانست مقابل رئال مادرید مقاومت کند.

سایت گل - هت‌تریک کریستیانو رونالدو رئال مادرید را به قهرمانی لالیگا نزدیک‌تر کرد. رئالی‌ها توانستند لوانته را 4 بر 2 ببرند و فاصله را در صدر جدول به 10 امتیاز افزایش دهند. البته لوانته پیش از ده‌نفره شدن در دقیقه 43، در خانه رئال مادرید پیش افتاده بود.

مادرید بازی را بهتر آغاز کرد ولی گوستاوو کابرال در دقیقه 5 برای لوانته گل زد. ضربه ایستگاهی فرانسیسکو فارینوس را سرخیو راموس به شکلی غیرعمدی مقابل پای کابرال انداخت و او از فاصله‌ای نزدیک گل زد.

در دقیقه 45 بود که مادرید گل تساوی را به ثمر رساند. ایبورا، هافبک شماره 10 لوانته به دلیل خطای هند در محوطه جریمه با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد و پنالتی حاصل را رونالدو به گل تبدیل کرد.

در دقیقه 50، گونسالو ایگواین پس از جا گذاشتن مدافع حریف با سانتری عالی توپ را ارسال کرد که رونالدو آن را با ضربه سر دروازه مونوا کرد.

اما گلی که هت‌تریک رونالدو را کامل کرد زیباترین گل او هم بود. او توپ را از فاصله 30 متری گرفت، آن را به فاصله 20 متری آورد و با شوتی مهارنشدنی با پای راستش آن را به گوشه بالای دروازه مونوا فرستاد.

لوانته در دقیقه 63 بازی را سه بر دو کرد. آرونا کونه بالاتر از راموس و په‌په به هوا خاست و دروازه ایکر کاسیاس را با سانتر اسکار سرانو گشود.

اما کار تمام نشده بود و سه دقیقه بعد، رونالدو توپ را به کریم بنزما سپرد و او هم با شوت پای راست گل چهارم را زد.

رئال به این ترتیب با 10 امتیاز اختلاف با بارسلونا در صدر جدول قرار دارد. لوانته هم در رده چهارم ماند، در حالی که آخرین برد آنها در لیگ به 10 دسامبر سال گذشته برمی‌گردد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روبرتو کارلوس: مورینیو به من گفت که اینجا می ماند

اسطوره برزیلی دنیای فوتبال از صحبتهایش با ژوزه مورینیو می گوید

سایت گل-روبرتو کارلوس، ستاره سالهای نه چندان دور باشگاه رئال مادرید و یکی از اسطوره های فوتبال برزیل روز گذشته در شهر مادرید بود وبا هم تیمی های سابقش دیدار کرد. او بازی رئال- لوانته را از نزدیک تماشا کرد ودر ورزشگاه برنابئو دور افتخار زد

درپایان این مسابقه روبرتو کارلوس با خبرنگاران صحبت کرد و درمورد اینده مورینیو گفت:« مورینیوبه من گفت که با رئال قرارداد دارد و اینجا می ماند. من به او گفتم که اگر نظرش عوض شد، یک تیم به نام آنژی هست که با آغوش باز درانتظار اوست. مورینیو بهترین مربی دنیاست.»

کارلوس در صحبتهایی به رئال مادرید تی وی گفت: « بازگشت به برنابئو افتخار بزرگی است. در رقابتهای امسال همه چیز برای رئال در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا خوب پیش می رود. باید بارسا را فراموش کنیم و مجددا جامهای قهرمانی مهمی را کسب کنیم.»

مدافع برزیلی دنیای فوتبال درادامه به این نکته اشاره کرد که در روزهای اخیر درمادرید به او خیلی خوش گذشته است:« من با مربی تیم و بازیکنان رئال دیدار کردم وبرای آنها بهترین ها را آرزو کردم. من شخصیت این تیم را با وجود مشکلاتی که دارد واقعا دوست دارم. این تیم روحیه پیروزی طلبانه ای دارد و به تاریخ خواهد پیوست.»

رئال در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل زسکا مسکو قرار خواهد گرفت و کارلوس دراین باره گفت:« زسکا تیم خوبی است ولی رئال مادرید برتری های بیشتری دارد. بازیکنان زسکا انگیزه های زیادی خواهند داشت ولی رئالی ها می توانند به دور بعد صعود کنند. از خدا می خواهم که رئال به دهمین قهرمانی اروپایی اش برسد.»

مورینیو:بعضی هاپاس می دهندو مردم لذت می برند ولی اینجا هواداران برایت سوت می زنند

به نظر می رسد که آقای خاص هنوز با هواداران برنابئو آشتی نکرده است

سایت گل- در پایان دیدار یکشنبه شب رئال مادرید مقابل لوانته بود که ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال پشت میکروفن قرار گرفت تا پاسخ گوی سوالات خبرنگاران شود

با برد رئال در این بازی، فاصله تیم مادریدی با بارسای رده دومی به ده امتیاز رسید . در کنفرانس خبری پایانی بازی مورینیوبه خبرنگاران گفت که هواداران برنابئو از سبک بازی بارسا خوششان نمی آید.

مورینیو گفت:« در ورزشگاه های دیگر، بازیکنان پاس می دهند،پاس می دهند و پاس می دهند و مردم هم لذت می برند ولی اینجا پاس می دهی و پاس می دهی و هواداران برایت سوت می زنند.»

مورینیو در پاسخ به این سوال که آیا سرنوشت رقابتهای این فصل لالیگا با اختلاف 10 امتیازی میان دو تیم رئال و بارسا رقم خورده یا نه گفت:« این فاصله ده امتیازی به ما حاشیه امن می دهد ولی هنوز زمان زیادی تا پایان رقابتها باقی است و تمام بازی ها، بازی های سختی خواهند بود.»

مورینیو از شیوه جشن گرفتن گل تیمش وقتی نتیجه بازی 1-3 شد، واقعا خوشحال بود:« گل رونالدو را واقعا باید جشن گرفت. این گل فوق العاده و بی نظیر است و دنیا راتکان خواهد داد.»

این روزها بحث داغ فوتبال اسپانیا، بحث استادیوم محل برگزاری بازی فینال کوپا دل ری است. مورینیو دراین باره گفت:« برای من تفاوتی ندارد که فینال کوپا دل ری کجا برگزار شود چون تیم من در این فینال حضور ندارد. برایم فرقی ندارد که فینال در چین برگزار شود یا در برنابئو.»

عکس خبری؛شادی ویژه گل 4000 /فریادی از جنس بغض

رئال مادرید در حالی لوانته را برد که کریستیانو رونالدو گل شماره 4000 این باشگاه در سانتیاگو برنابئو را به ثمر رساند

سایت گل - کریستیانو رونالدو از برد تیمش برابر لوانته خوشحال است :" شرایط برایم روبراه است . مهم تیم است . " در این باره که برنابئو نامش را صدا زده گفت :" حس شادمانی زیادی پیدا کردم . "

اما این شادی بی دلیل نیست. رونالدو گل شماره 4000 رئال در برنابئو را به نام خودش ثبت کرد تا به تالار افتخارات این باشگاه بپیوندد. او بعد از این گل تماشایی برون فکنی ویژه و احساس برانگیزی داشت و شادی اش را با ژوزه موینیو تقسیم کرد.در این حلقه شادی گرانرو ، په په و راموس هم حاضر بودند.

سرمربی در مورد صحنه خوشحالی گروهی پس از گل سوم گفت :" این گل جای خوشحالی داشت چرا که فوق العاده ، زیبا و جهانی بود . گل شماره 4,000 در برنابئو بود که کریستیانو شایستگی زدن چنین گلی را داشت .

10. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض رئال مادری 4 - لوانته 2 - دانلود گل ها

رئال مادرید 0 - لوانته -1 کابرال (5)
    آپلودد - 9.3 مگ - 640*360 (عربی - بقیه هم همینطورن)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رئال مادرید 1 - لوانته 1 - کریستیانو رونالدو (پنالتی - 45)
    هاتفایل - 12.3 مگ:
    کد:
    رئال مادرید 2 - لوانته 1 - کریستیانو رونالدو (50)
    هاتفایل - 9.9 مگ:
    کد:
    رئال مادرید 3 - لوانته 1 - کریستیانو رونالدو (57)
    هاتفایل - 9.9 مگ:
    کد:
    رئال مادرید3 - لوانته 2 - کونه (63)
    آپلودد - 7.9 مگ:
    کد:
    رئال مادرید 4 - لوانته 2 - کریم بنزما (66)
    هاتفایل - 8.2 مگ:
    کد:

12. 7 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

روبرتو کارلوس گزينه کمک ‌مربيگري رئال

مدافع سال‌هاي طلايي رئال مادريد روز گذشته در ميان خبرنگاران از احتمال احراز پست کمک مربي‌گري در اين باشگاه خبر داد.

به نقل از مارکا اسپانیا، روبرتو کارلوس که در سال‌های گذشته در کنار بازیگری در تیم‌های ترک و روس، کلاس‌های مربیگری فیفا را تا درجه B طی کرده است، روز گذشته پیش از بازی رئال مادرید و لوانته از سوی هواداران به شدت تشویق شد و مورد تقدیر فلورنتینو پرس قرار گرفت.

کارلوس تصریح کرد: با مورینیو صحبت کردم، او برای سال آینده برنامه بسیار مدونی دارد و خیال ترک رئال مادرید در سرش نیست، او از من خواسته تا در مادرید بمانم و حتی قول داده تا مقدمات حضور و اقامتم را با هزینه باشگاه تامین کند که این برایم بسیار ارزشمند است.

ششمين هت تريک رونالدو

فاصله رئال صدرنشين با بارسا افزايش يافت

تيم فوتبال رئال مادريد با پيروزي چهار بر دو بر لووانته فاصله اش را در صدر جدول با بارسلونا به 10 امتياز افزايش داد.

این پیروزی در حالی به دست آمد که شاگردان ژوزه مورینیو از حریف خود عقب افتاده بودند. ولی سه گل کریستیانو رونالدو باعث شد تا تیمش بتواند یک پیروزی دیگر را تجربه کند. این ششمین هت تریک رونالدو طی فصل جاری بود.

پس از گل شگفت آور زودهنگام '''''''' گوستاوو کابرال '''''''' برای لوانته، رونالدو از روی نقطه پنالتی گل تساوی را به ثمر رساند.

این ستاره پرتغالی در دقیقه 49 بازی با یک ضربه سر یک پاس عرضی گونزالو هیگواین را تبدیل به گل دوم کرد و سپس با یک شوت سرکش از فاصله دور هت تریک خود را تکمیل کرد.

گل چهارم رئال توسط کریم بنزما و پس از آن به ثمر رسید که گل دوم لوانته اندک امیدی به این تیم برای کسب امتیاز بازی داد.

بارسلونا بر خلاف رئال در دیدار شنبه شب خود مقابل اوساسونا سه بر دو از یاران جواد نکونام ملی پوش ایرانی شکست خورده و هر سه امتیاز بازی را از دست داده بود.

رئال اکنون در هفته بیست دوم لالیگا 58 امتیازی است و 10 امتیاز با مدافع قهرمانی فاصله گرفته است .

رونالدو: هنوز براي جشن گرفتن زود است

کريستيانو رونالدو معتقد است، رقابت براي کسب عنوان قهرماني لاليگا هنوز امکانپذير است.

مهاجم پرتغالی رئال مادرید در دیدار روز یکشنبه سه گل از چهار گل رئال در مقابل لوانته را به ثمر رساند تا تیمش چهار به دو در سانتیاگو برنابئو پیروز میدان شود.

با این نتیجه و بدنبال شکست سه به دو بارسلونا مقابل اوساسونا در روز شنبه، فاصله رئال در صدر جدول لالیگا با بارسلونا به 10 امتیاز رسید.

با این حال رونالدو معتقد است، هنوز برای جشن گرفتن زود است.

وی بعد از مسابقه روز یکشنبه گفت: کارهای زیادی مانده که باید انجام شود و باید صبر کنیم.

رونالدو گفت: ما خوب بازی می کنیم. این یک مسابقه سخت بود که ابتدا از حریف عقب افتادیم ، اما بعد گل زدیم و نتیجه را تغییر دادیم.

وی گفت: ما خوب کار می کنیم و باید همین گونه ادامه دهیم.

هت تریک رونالدو او را در صدر جدول گلزنی لالیگا و یک گل بالاتر از لیونل مسی قرار داد.

با این حال رونالدو گفت: گل ها نتیجه کار تیمی است.

14. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

مورینیو :" بقیه حفظ توپ کنند تشویق می شوند ، این جا سوت می زنند "

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی با لوانته گفت :" امتیازات و بازیهای زیادی مانده اند . مشکل است که همه آنها را ببریم . مشکل و مشکل تر هم می شود چرا که تیمها از حالا با تمام قوا بازی می کنند . برای بقا ، رسیدن به اروپا و ... ما 39 امتیاز برای قهرمانی کم داریم ، یعنی 13 برد . آنها زیاد هستند . حالا ده امتیاز جای اشتباه داریم . "

در مورد صحنه خوشحالی گروهی پس از گل سوم گفت :" این گل جای خوشحالی داشت چرا که فوق العاده ، زیبا و جهانی بود . گل شماره 4,000 در برنابئو بود که کریستیانو شایستگی زدن چنین گلی را داشت . اما به بازیکنانم گفته بودم که توپ را از دست ندهند . در استادیوم های دیگر وقتی توپ را حفظ می کنند ، عالی محسوب می شود . این جا برای این کار سوت می زنند و می خواهند که بازیکنان ریسک کنند . لالیگا را با تقاضل گل نمی برند ، بلکه با امتیازات به آن می رسند . فرقی ندارد که 8-0 ببریم یا با فاصله کمتر . در نیمه دوم کمتر حفظ توپ کردیم . "

مورینیو از گل کابرال که باعث فشار آمدن به تیمش بود خوشحال نیست :" تیم با تمرکز پائین بازی کرد . اعتماد به نفس در برخی مسائل پائین است . اگر به گلهایی که خوردیم نگاه کنید ، این را می فهمید . "

در ادامه گفت :" مطبوعات حالا می گویند لالیگا تمام شده و اگر یک بازی را ببازیم ، می گویند که به مشکل افتاده ایم که این ما را تحت فشار قرار می دهد . باید آرام آرام ادامه دهیم و به حرفهای بقیه توجه نکنیم . "

برای این که تیمش مغرور نشود گفت :" مطمئنا باخت خواهیم داد . این اتفاق در دور رفت هم افتاد . ما بازیهای مشکلی در بیرون خانه و برنابئو خواهیم داشت . لوانته از نظر تاکتیکی خیلی نیرومند بود و حتی وقتی ده نفره بودند می دانستند درون زمین چه کار کنند . " در مورد احتمال برگزاری فینال کوپا در برنابئو گفت :" می توانند هر جا که می خواهند بازی را برگزار کنند ، این به من مربوط نیست . برایم فرقی ندارد که این جا بازی کنند یا چین . "

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کریستیانو :" وقتی برنابئو صدایم می زند ، حس شادمانی پیدا می کنم "

مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو از برد تیمش برابر لوانته خوشحال است :" شرایط برایم روبراه است . مهم تیم است . " در این باره که برنابئو نامش را صدا زده گفت :" حس شادمانی زیادی پیدا کردم . "
    کریستیانو ادامه داد :" وقتی تیم خوب بازی می کند ، گلها خودشان می آیند . "

16. 9 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

نمرات بازیکنان رئال برابر لوانته

مرجع خبري رئال مادريد : نمرات یکی از سایت های هواداری اسپانیایی رئال به بازیکنان برابر لوانته بدین شکل می باشد .
    کاسیاس -6- : او باز هم دو بار در برنابئو دروازه اش باز شد اما نمی شد او را مقصر دانست . چند باری هم توپ را خوب مهار کرد .
    آربلوا -7- : خوب دفاع کرد و خوب حمله کرد . عملکرد خوبی در جناح خودش داشت که عمدا هم کارت زرد گرفت تا بازی با راسینگ را از دست بدهد .
    راموس - 6 - مثل همه بازیها مستحکم بود اما روی گل اول اشتباه کرد. همچنین روی یک صحنه نزدیک بود کارت قرمز بگیرد .
    په په -6- : در کنار راموس هماهنگ بود . خوب توپ ها را خط می کرد و مطمئن ظاهر شد .
    کوئنت رائو -6- : در حمله مشکلاتی داشت اما در دفاع باز هم مطمئن تر از مارسلو عمل کرد .
    ژابی - 7- : او موتور رئال مادرید بود و بسیار با گرانرو هماهنگ بود تا مهلک عمل کند .
    گرانرو -7- : کنار ژابی عالی کار می کند و یک بار دیگر نشان داد که بهترین زوج برای بازیکن اهل سن سباستین است .
    اوزیل -8- : در حملات فوق العاده ظاهر شد . از همه جناح ها حمله می کرد و نزدیک بود یک گل عالی بزند که توپش به تیرک خورد .
    هیگوائین -7- : بازیکن آرژانتینی ، نتوانست گل بزند اما روی گل دوم رونالدو پاس گل زیبایی داد .
    رونالدو -9- : یک عملکرد فوق العاده داشت و هت تریک کرد . او با سه گل زیبا و متفاوت ، حسابی تیمش را راه انداخت .
    بنزما -8- : او کابوس خط دفاع حریف بود و کار خوبش را با یک گل زیبا تمام کرد . دوباره به روی فرم برگشته است .
    کایخون -6- : او جانشین هیگوائین شد و سعی کرد که در بهترین فرمش باشد اما زیاد چیز خاصی از خود ارائه نداد هر چند که پر تلاش بود .

ادامه روند خوب رئال برابر لوانته در خانه

مرجع خبري رئال مادريد : بازی کردن برابر لوانته در خانه همیشه برای رئال آسان بوده است . با این که رئال در سیوتات برابر این حریف به مشکل خورده اما در خانه مشکلی نداشته است .
    در واقع لوانته از هفت بازی در استادیوم رئال ، شش تا را باخته و فقط یکی را برده است . تیم مورینیو یکشنبه مانند همیشه توانست حریف را در برنابئو ناکام بگذارد تا فاصله اش با بارسا را به عدد ده برساند .
    شاگردان خوان ایگناسیو در این بازی از رئال پیش افتادند اما با ده نفره شدنشان شرایط عوض شد و رئال به پیروزی رسید .

"برنابئو ، جا برای بارسلونا ندارد "

مرجع خبري رئال مادريد : در روزهای اخیر ، حرف و حدیث ها در مورد مکان احتمالی بازی فینال کوپا دل ری زیاد بوده است . بارسلونایی ها و بیلبائو خبر از احتمال برگزاری این بازی در برنابئو می گویند اما این حس مشخص است که باسکی ها بدشان نمی آید که جام را در استادیوم رئال مادرید به کاتالان ها بدهند و جای انکار نیست که بارسلونا دوست دارد عکس این جام را در استادیوم رئال بگیرد چرا که با رئال دشمنی دیرینه دارد . پس طبیعی است که رئال بخواهد مانع از این اتفاق شود .
    بلافاصله پس صعود بارسلونا به فینال ، برخی هواداران بارسا در مصاحبه هایشان گفتند که دوست دارند این بازی در برنابئو برگزار شود تا به هواداران رئال مادرید پز بدهند و در زمان پخش سرود ملی اسپانیا ، سوت بزنند . طبیعتا برگزاری بازی در برنابئو نمی تواند اتفاق چندان جالبی باشد چرا که ادب و نزاکت هواداران بارسلونا هم در حد حضور در این استادیوم نیست .
    طبیعتا اگر قرار باشد بازی در برنابئو باشد ، درمانگاه های مادرید حسابی سر شلوعی خواهند داشت چرا که در مورد برخی هواداران دو تیم و رفتارهایشان ، هیچ ضمانتی وجود ندارد . اتفاقاتی که سه سال قبل در فینال میان دو تیم رخ داد ، هنوز فراموش نشده و نمی تواند زیاد آسان باشد .
    بهانه بارسایی ها و ببیلبائویی ها برای برگزاری فینال کوپا در برنابئو این است که پس از نیوکمپ ، بیشترین گنجایش برای استادیوم رئال است . اما نکته جالب این است که در طول تاریخ ، کلا سه بار فینال در نیوکمپ برگزار شده است . در بیست سال اخیر هم برنابئو شش بار میزبان بوده است . یعنی این دو استادیوم کلا سی و پنج درصد فینال ها را میزبانی کرده اند .
    به طور مثال در سال 1996 فینال بین اتلتیکو و بارسلونا در لاروماردا برگزار شد . سه سال بعدش اتلتیکو و النسیا در لاکورتخا بازی کردند . در واقع این آمار نشان می دهند که مسئله گنجایش استادیوم ، بهانه ای بیش نیست و آن قدر ها هم تاثیرگذار نیست .
    طبیعتا با این که برگزاری این بازی در برنابئو می تواند جشنی برای فوتبال باشد ، اما حضور تماشاگر نماهای بارسلونا و اتلتیک ، مسئله ای نیست که بتوان نگرانش نبود .
    جیم کارلوس

18. 9 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

در هر صورت چیزی که انکارش غیر ممکنه در فوتبال انکار مورینهو و تیم این روزاشه دوستان...مگه نه؟؟؟
    100 %

رونالدو هتريك كرد و ٤٠٠٠ امين گل رئال مادريد رو در برنابئو زد ، كم كم داره مي شه اسطوره
    مگه همین الان اسطوره نیست؟

شانس اوورديم امسال بارسا افت كرد مگرنه ول كن اين لاليگا نبود...!!
    بارسا افت کرده؟ چون از اوساسونا باخت شما اینو می گید؟ کجاش افت کرده؟
    اولا که توی این فصل 2 تا باخت دارن (رئال هم 2 تا باخت داره) یعنی همچین تیم ضعیفی نیستن. بعدشم توی بازی ها ی اروپایی خیلی راحت صعود کردن. اونوقت کجاش بارسا افت کرده؟
    در ضمن مگه همین بارسا، رئال رو نبرد؟
    اگه می بینید بارسا نتیجه نگرفته (6 تا مساوی داده) ، به این جهت که تیم دومه. سایه ی رئال رو بالا سر خودش می بینه.همونطور که دوستان هم گفتن بارسا تحت فشار . والا اگه تیم اول بود، همون بارسایی بود که همه می شناختنش. این رئال که با قدرت خودش تونست این بلا رو سر بارسا بیاره. والا یقیقا این بارسا با بارسای پارسال هیچ فرقی نداره.

چند تا مصدوم دادن همش همونو تکرار می کنن. خوب ذخیره واسه همینجور موقع هاست دیگه. پس رئال بی خودی اینهمه هزینه کرده؟ نکنه بارسایی ها انتظار دارن رئال بهشون بازیکن قرض بده. تیمی که به 2 تا بازیکن بنده، آخر عاقبتش همین می شه دیگه.
    درحالی که من یادمه وقتی رئال ستاره هاش (مثل کاکا و نوری شاهین و ...) مصدوم بودن، مورینیو گفت: من واسه نداشتن بازیکنام افسوس نمی خورم، بلکه با به کارگیری سایر مهره ها سعی می کنم، تیم رو، رو فرم نگه دارم. (دقیقا همون کاری که با بنزما کرد و چه استفاده هایی ازین بازیکن کرد)

راستی دوست عزیز، ورودتون رو خوشامد می گم.

مورینیو دراین باره گفت:« برای من تفاوتی ندارد که فینال کوپا دل ری کجا برگزار شود چون تیم من در این فینال حضور ندارد. برایم فرقی ندارد که فینال در چین برگزار شود یا در برنابئو.»
    الان مورینیو با این حرف، چین رو با خاک یکسان کرد، نه؟
    آخه مثلا می گن فرقی نمی کنه چه اینجا باشه، چه آنگولا. الان چین نقش آنگولارو بازی می کنه؟

20. 7 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •