سلام بچها چطوری میشه لوگوها و فیس رو از طریق برنامهdkz studioوارد حثس کرد هر کی بلده به من یاد بده ان شا الله جبران میکنم با تشکر محمود
سلام بچها چطوری میشه لوگوها و فیس رو از طریق برنامهdkz studioوارد حثس کرد هر کی بلده به من یاد بده ان شا الله جبران میکنم با تشکر محمود
منم چند روز پیش آموختم !! به طور مثال یه option file چند صفحه قبل یکی از دوستان ارائه داده. اونو از آدرسش dl کن. یه read me file داخلش هست اول اونو باز کن بعد طبق اون عمل کن. ولی یادت نره حتما شماره 1 توضیحات رو انجام بدی. یعنی از فایل های user خودت(هم در document به نام konami وهم در جایی که بازیت نصبه یه فولدر به نام dat هست داخل اون فایل text-0 رو هم یه جا save کن)
جوابشو بگو بای بای
جناب morinio فایل متنی نداره .اگه ممکنه راهنمایی کنید.
اول بگو فایلی که دانلود کردی پسوندش چیه
اگه rar یا zip باشه که باید اول extract کنی فایل ها رو
اینکار رو که کردی ببین فایل های این سوپر پچ چی هست
حتما یه فایلی داره که طرز استفاده از اون پچ داخلش هست اگه نباشه نمیدونم
ولی تو بگو شامل چه فایل هایی هست این سوپر پچ تا من و بقیه دوستان راهنماییت کنیم
یا حق
سلام
چند هفتهاي هست كه من يك روز در ميون ميگم براي تيم سايت عضو شيد.
در مورد تيم بگم كه اگر عضو شيد ضرر نميكنيد تا حالا 13 نفر عضو شدند
سلام
ما قصد داريم يك تيم در بازي بسازيم به نم تيم سايت كه در اين تيم اعضاي سايت بازي ميكنند
يك نفر طراح لباس (كيت)
يك نفر طراح منو (آماده شده)
يك مفر طراح ورزشگاه ( آماده شده)
نام و نام خانوادگي به فارسي و انگليسي (اجباري)
شماره دلخواه در تيم (اجباري)
پست بازيكن (اجباري)
ابريل يا قدرت بدني (لطفا ابريل معقول بگوييد مثلا نگوييد همه 99)
تذكر : براي ابريل مي توانيد درجه تك تك قسمت ها را به من pm دهيد.
حالت لباس و مدل كفش(ميتوانيد كفشي براي ايپورت با كيت سرور انتخاب كنيد)
قد
فيس( چهره)
تذكر : البته اگر فيس اجباري نيست
---------------------------------------------------------------------------------
اميدوارم تا اينجا متجه شده باشيد اگر نه يك مثال ميزنم:
اطلاعات من اين جوريه امكان داره براي شما كمي فرق كنه(البته بايد فرق كنه جون سليقه ها متفاوته)
نام : سجاد دهشيري
شماره 17
گوشه راست ( LMF) و (AMF)
شوت 86
سرعت 92
بقييه 85
سن 17
حالت لباس و كفش: نرمال
Last edited by SAJAD DP; 12-08-2007 at 08:52.
سلام
قرار بود آموزش ساخت منو رو آماده كنم:
هر چي فكر كردم ديدم كه با آموزش pdf نميشه ساخت منو رو آموزش ديد براي همين اموزش يكي ا دوستان رو آپ كردم:
با اينترنت اكسپلور دانلود شودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه فایل فشرده نیست.آیکن فایل برای نرم افزارهای ویندوزم ناشناختس درمورد پسوند و نوع فایل هم بگم که پسوند خاصی نداره وتوی توضیحات این دو تا فایل این توضیح اومده type of file: file .حجم یک فایل 1400مگابایت و فایل دوم 700مگابایت هست
حالا شما ویا بقیه دوستان اگه میتونن کمک کنن ممنون میشم.
آقا من وقتی میخوام PES6.exe Vو اجرا کنم یه ارور میده که میگه AFS FILE NOT FOUND !
چیکار کنم !؟ از وقتی هم که این PES6 Assistance رو روش اجرا کردم اینجوری شد فک کنم ...
سلام ميشه كمكم كنيد من پول ميخوام واسه خريد بازيكن
اگه ميشه واسم بزاريد
سلام
در پوشهي dat به جاي اسم 0_text ذخيره كردي o_textآقا من وقتی میخوام PES6.exe Vو اجرا کنم یه ارور میده که میگه AFS FILE NOT FOUND !
چیکار کنم !؟ از وقتی هم که این PES6 Assistance رو روش اجرا کردم اینجوری شد فک کنم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)