تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 314 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

3-برای ریکاوری تهیه کن هم خیلی هول و عجله نداشته باش. ویندوز اصلش چیز مالی نیست که حالا ریکاوری گرفتنش اونقدر مهم باشه. ولی اول شش هفت تا!! DVD مرغوب تهیه کن. بعد بذار داخل cd rom و برو داخل کنترل پنل گزینه ی Backup and Restore انتخاب کن و بزن گزینه ی بک آپ و گزینه ی cd رو انتخاب کن. همین و راحت.

من امروز رفتم دی وی دی خریدم ریکاوری بگیرم اومدم یه چرخ دیگه تو سایت زدم دیدم چند جای دیگه برای تهیه ریکاوری مطلب نوشتن یکیشون مثل راه شما گفته بود از کنترل پنل برید یکی دیگه گفته بود از منوی استارت و برنامه ریکاوری منیجر. حالا می خوام بدونم فرق این 2 تا چیه ( به نظرم راه شما بهتره)
    بعدم اینکه راسته می گن فقط یه بار می تونی از اچ پی ریکاوری بگیری?
    وآخرین سوال که دیگه قول میدم از دستم راحت بشین: این ریکاوری ها بدرد لپ تاپ 6080 دیگه هم می خوره یا فقط برای مال خودم مفیده
    بقول این آقا اگه با خود برنامه ی hp ریکاوری تهیه کنی بهتره چون ممکنه با ویندوز ریکاوری تهیه کنی و موقع ریکاوری کردن قبل بوت جواب نده. تعدد ریکاوری هم فکر نکنم مشکلی داشته باشه. هر چند همونطور که گفتم همون یک ریکاوری هم خیلی بدردتون نمیخوره. ضمناً اگه سخت افزار دو تا سیستم یکی باشه راحت میشه ریکاوری یکی رو در دیگری هم استفاده کرد.

2. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت msh2329's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مبارک باشه. با گارانتیه؟ اگه ممکنه با نرم افزار CPU-Z

64bit
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    32bit
    کد:
    مشخصات cpu و mainboard را عکس بگیرید و آپلود کنید.

برای هارد هم نرم افزار HD Tune

کد:
    که البته نسخه تریال هست که کافیه و فقط یه عکس از قسمت info بگیرید.
    سلام من یکی دوماه میشه که خریدمش واصلا هیچ مشکلی نداره و واقعا ازش راضی هستم
    فقط یکی من الانیکم ویندوزش سنگین شده ویکم گیر داره.
    ازتون راهنمایی میخوام که چطور میتونم ویندوز اورجینالش رو ریکاوری کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    از دوستان محترم کسی با لینک زیر سریال لپتاپشو چک کرده؟
    کد:
    3 پارامتر میخواد: 1- کشور 2- سریال نامبر 3- پروداکت نامبر
    برای کشور کدومو باید انتخاب کرد.؟
    کلا برای لپتاپ اچ پی روش چک کردن سرویس تگ همینجوریه؟ اگه راه دیگه ای هست دوستان لطف کنند شرح بدهند و ادرسای لازم را هم بذارند.
    بیشتر میخوام بدونم که لپتاپ ریفر هست یا نه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام
    از دوستان محترم کسی با لینک زیر سریال لپتاپشو چک کرده؟
    کد:
    3 پارامتر میخواد: 1- کشور 2- سریال نامبر 3- پروداکت نامبر
    برای کشور کدومو باید انتخاب کرد.؟
    کلا برای لپتاپ اچ پی روش چک کردن سرویس تگ همینجوریه؟ اگه راه دیگه ای هست دوستان لطف کنند شرح بدهند و ادرسای لازم را هم بذارند.
    بیشتر میخوام بدونم که لپتاپ ریفر هست یا نه ؟؟؟
    کشور را بزن امارت. گزینه ی اخر. چون محصولات ایران اکثراً از اونجا میاد. از من که اصلاً برام مهم نیست ریفر باشه یا نه چون مثل آدمیزاد داره برام کار میکنه و از نمایندگی معتبر گرفتم ولی شما چک کن ببین نتیجه میده یا نه.

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من باز یکی یه چیزی گفت , موندم نکنه خرابکاری کرده باشم
    مگه شما نگفتین شارژش مهم نیست چقدر باشه منم اومدم برای اولین بار (خواستم آداپتورش رو امتحان کنم) زدمش به برق و لپ تاپو روشن کردم یکم باهاش ور رفتم 20 دقه بعدم خاموشش کردم و از برقم کشیدم بعد یکی از دوستام زنگ زد و گفتم اینجوری کردم گفت چرا کردی شارژ اولیش خیلیییییییییی مهمه باید 3 ساعت تا 6 ساعت می ذاشتی تو شارژ بمونه ( باز دلم هوری ریخت حالا نگین این چه آدم ندید بدیدیه ها) خودتون گفتین مهم نیست منم گفتم مهم نیست دیگه بیست دقه گذاشتم حالا چیکار کنم با این شارژ اولیه ؟
    بعدم خوندم باید بذاری شارژش تموم که شد دوباره شارژکنی حالا من چیکار کنم فکر کنم یه 20 درصدی شارژداشت یعنی باش کارکنم تا شارژش تموم بسه بعد بذارم 3 ساعت شارژشه ؟
    اون مطلب در مورد نگهداری باتری رو خوندم ولی یه چیزاییشو نفهمیدم کجا باید بپرسم؟؟

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام لپتاپ بگیرم هی دارم میگردم و میچرخم
    میخواستم درباره نقا مثبت نفی این لپ تاپ صحبت کنید ولی بدون تعصب و همچین سخت افزاری تو برند سونی چه مدلیش میشه؟
    میدونم اینجا جای مقایسه نیست ولی بین
    MACBOOK PRO MC700
    SONY VAIO F VPCF227FX/B
    و همین HP کدوم بهتره؟
    Last edited by mac_world; 29-08-2011 at 22:55.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به همه.من واسه خريد لپ تاپ بين چند مدل شك دارم و با گذشت زمان هي بيشتر هم گيج ميشم:
    حداكثر بودجه 1400و بيشترلپتاپو واسه فيلم وكار با اينترنت در مدت طولاني هر از گاهي بازي ودر كل يه يه لپ تاپه خركار كه تا2 3 سال ديگه جواب بده اما مدلها:lenovo y570-asus n53sn-asus k53sc-vaio f13-hp 6177-asusn53sv
    خودم بيشتر نظرم رو ايسوسه اما ميگن كيبورداش خوب نيست.چند تا سوال ديگه!!:
    كلا سري k ايسوس چطوره؟
    lenovo y570اصلا تو ايران هست؟قيمتش چنده؟
    hp چطوره؟ ميگن تو ايران گارانتي نداره.از لحاظ سرعته مين بورد وداغ كردن كدوم بهتره؟
    فقط اگه ميشه يكم سريعتر كه تا فردا پس فردا بيشتر وقت ندارم!پيشاپيش ممنون!!

داره خودمونی میشه bbsbsbs2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام به همه.من واسه خريد لپ تاپ بين چند مدل شك دارم و با گذشت زمان هي بيشتر هم گيج ميشم:
    حداكثر بودجه 1400و بيشترلپتاپو واسه فيلم وكار با اينترنت در مدت طولاني هر از گاهي بازي ودر كل يه يه لپ تاپه خركار كه تا2 3 سال ديگه جواب بده اما مدلها:lenovo y570-asus n53sn-asus k53sc-vaio f13-hp 6177-asusn53sv
    كلا سري k ايسوس چطوره؟
    hp چطوره؟ ميگن تو ايران گارانتي نداره.از لحاظ سرعته مين بورد وداغ كردن كدوم بهتره؟
    به نظر من سری k اسوس نگیر
    چون من شنفتم یه سری مشکلاتی داره

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

كلا سري k ايسوس چطوره؟
    به نظر من سری k اسوس نگیر
    چون من شنفتم یه سری مشکلاتی داره

چه مشکلاتی عزیزم؟؟ شما همین حرف رو داخل تاپیک ایسوس بزنی همه میریزن سرت. شنفتم و فلانی گفت و فلانی شنید که نشد اسمش مشاوره ی تخصصی! پس مستدل صحبت کنی خیلی بهتره. ضمناً این تاپیک جای مشاوره ی خرید نیست جناب اقای broken heart نظم تاپیک را لطفاً بهم نریز و در انجمن مشاوره ی خرید سوالتون را مطرح کنین تا جواب درست بشنوین نه اینجوری جوابهای نیم بند. متشکرم.
    انجمن خرید لپتاپ:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من باز یکی یه چیزی گفت , موندم نکنه خرابکاری کرده باشم
    مگه شما نگفتین شارژش مهم نیست چقدر باشه منم اومدم برای اولین بار (خواستم آداپتورش رو امتحان کنم) زدمش به برق و لپ تاپو روشن کردم یکم باهاش ور رفتم 20 دقه بعدم خاموشش کردم و از برقم کشیدم بعد یکی از دوستام زنگ زد و گفتم اینجوری کردم گفت چرا کردی شارژ اولیش خیلیییییییییی مهمه باید 3 ساعت تا 6 ساعت می ذاشتی تو شارژ بمونه ( باز دلم هوری ریخت حالا نگین این چه آدم ندید بدیدیه ها) خودتون گفتین مهم نیست منم گفتم مهم نیست دیگه بیست دقه گذاشتم حالا چیکار کنم با این شارژ اولیه ؟
    بعدم خوندم باید بذاری شارژش تموم که شد دوباره شارژکنی حالا من چیکار کنم فکر کنم یه 20 درصدی شارژداشت یعنی باش کارکنم تا شارژش تموم بسه بعد بذارم 3 ساعت شارژشه ؟
    اون مطلب در مورد نگهداری باتری رو خوندم ولی یه چیزاییشو نفهمیدم کجا باید بپرسم؟؟
    دوست عزیز. همونجور که در پست بالایی گفتم فلانی میگه و اینا را ول کن. اون دوستتون هنوز فرق باتریهای Ni-Cd با باتری لیتیومی رو نمیدونه و در عهد قاجار سیر میکنه. اون لینک تاپیک باتری رو که دادم بشما در همونجا سوالتون رو بپرسین دوستان متخصص جواب میدن ولی قبلاً گفتم خدمتتون باتری های لیتیومی نیازی به شارژ و دشارژ کامل نداره. البته کالیبره کردن باتری یه بحث فرعیه که اونم همونجا مطرح کنین بهتر جواب داده میشه.

12. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •