تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 241 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بعد از کلی چک کردن و تعویض ویندوز و امتحان کردن رم و هارد بالاخره متوجه شدم که بر اثر جی این اتفاق برام می افتد،ابتدا یک رم دیگه را گذاشتم که فرقی نکرد بعد یک هارد دیگه گذاشتم که مشکل حل شد دوباره هارد قبلی را وصل کردم باز مشکل پیش اومد بعد دقت کردم دیدم در واقع زمانی که از کریو-وی-پی-ان استفاده میکنم این مشکل بلو اسکرین پیش میاد که اومدم با ف-ی-ل-ت-ر شکن هم امتحان کردم باز هم فرقی نکرد و بلو اسکرین داد،حالا چرا این هاردی که من قبلش (حدود یک سالی میشه) هم با همین برنامه باهاش کار میکردم و مشکلی نبود اینطوری شده برام جالبه،لطفاً اگه راه حلی به نظرتون میرسه منو راهنمایی کنید.با تشکر از شما عزیزان

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از کلی چک کردن و تعویض ویندوز و امتحان کردن رم و هارد بالاخره متوجه شدم که بر اثر جی این اتفاق برام می افتد،ابتدا یک رم دیگه را گذاشتم که فرقی نکرد بعد یک هارد دیگه گذاشتم که مشکل حل شد دوباره هارد قبلی را وصل کردم باز مشکل پیش اومد بعد دقت کردم دیدم در واقع زمانی که از کریو-وی-پی-ان استفاده میکنم این مشکل بلو اسکرین پیش میاد که اومدم با ف-ی-ل-ت-ر شکن هم امتحان کردم باز هم فرقی نکرد و بلو اسکرین داد،حالا چرا این هاردی که من قبلش (حدود یک سالی میشه) هم با همین برنامه باهاش کار میکردم و مشکلی نبود اینطوری شده برام جالبه،لطفاً اگه راه حلی به نظرتون میرسه منو راهنمایی کنید.با تشکر از شما عزیزان
    واسه اینکه این برنامه با یه برنامه یا درایور دیگه تداخل داره باید چک کنید ببنید چه برنامه ایی نصب کردید که اینجوری شده

3. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واسه اینکه این برنامه با یه برنامه یا درایور دیگه تداخل داره باید چک کنید ببنید چه برنامه ایی نصب کردید که اینجوری شده
    ممنون از شما.ولی فکر نکنم چون چیز خاصی نصب نکردم فقط یه برنامه خیلی ساده هست به اسم clover که میشه فولدرها را بصورت تب در کنار یکدیگه باز کرد،با اون یکی هارد هم که مشکلی نداشت البته روی اون هارد همون ویندوز قبلی که روش بود با اون لود کردم،در ضمن حتی وقتی از کریو هم استفاده نمیکنم و از فری گیت استفاده کردم باز هم مشکل داشت.
    امروز با یه نرم افزار داریورهای سیستم را آبدیت کردم فعلاً که خوبه اگه دوباره همونطور شد این دفعه از این ویندوز روی این هارد بک آپ میگیرم و روی اون هارد که مشکل نداشت میریزم ببینم با اون هارد و این ویندوز چی جواب میده.که البته باز هم میگم فکر نکنم،چون اون ویندوز هم بجز همین نرم افزار که گفتم همه چیش مثل همین ویندوزه.
    Last edited by saeid322; 26-10-2014 at 22:05.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

خسته نباشین دوستان
    با استفاده از برنامه ای که گذاشتین یه گزارش پیشرفته تهیه کردم
    این لینکش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا اگه مشکل داشت به من بگین که به صورت دستی فایل داخل پوشه مموری دامپ رو آپلود کنم
    Last edited by sedali71; 27-10-2014 at 14:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینجا کسی نیست مشکل ما رو حل کنه؟
    ما که یه دو سه هفته پیش فایلهای لازم مینی دامپ و مواردی که گفته بودند را گذاشتیم وکلی توضیح دادیم هیچ کس به دادمون نرسید
    تا حالا فقط خودم هی تستهای مختلف را انجام دادم تا تازه فهمیدم که مشکل مربوط به هارد هست،حالا چکار میشه کرد و آیا راهی داره که مشکل را برطرف کنم را دیگه نمیدونم.
    شما هم بهتره خودتون یه فکری به حالتون بکنید اینجا خبری نیست.

8. این کاربر از saeid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما که یه دو سه هفته پیش فایلهای لازم مینی دامپ و مواردی که گفته بودند را گذاشتیم وکلی توضیح دادیم هیچ کس به دادمون نرسید
    تا حالا فقط خودم هی تستهای مختلف را انجام دادم تا تازه فهمیدم که مشکل مربوط به هارد هست،حالا چکار میشه کرد و آیا راهی داره که مشکل را برطرف کنم را دیگه نمیدونم.
    شما هم بهتره خودتون یه فکری به حالتون بکنید اینجا خبری نیست.
    شما چیجوری به این نتیجه رسیدی از هارده ؟؟
    سخت افزاری که بعید میدونم از هارد باشه احتمالش خیلی کمه . بخاطر درایور و نرم افزار هایی که نصب کردید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما چیجوری به این نتیجه رسیدی از هارده ؟؟
    سخت افزاری که بعید میدونم از هارد باشه احتمالش خیلی کمه . بخاطر درایور و نرم افزار هایی که نصب کردید.
    چون که اول ویندوز را عوض کردم که باز هم مشکل بود،بعد یه رم دیگه گذاشتم جای رم خودم فرقی نکرد،بعد اومدم سر هارد و یک هارد دیگه را وصل کردم که مشکل حل شد و وقتی بر میگردم به اون هارد دوباره ارور بلو اسکرین میده و وقتی بر میگردم به این هارد دیگه مشکلی نیست،و حتی تمام نرم افزارها و ویندوز و کلاً همه چیز روی دو هارد مثل هم هست.پس مشکل از هارده حالا موندم دیگه چکارش کنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون که اول ویندوز را عوض کردم که باز هم مشکل بود،بعد یه رم دیگه گذاشتم جای رم خودم فرقی نکرد،بعد اومدم سر هارد و یک هارد دیگه را وصل کردم که مشکل حل شد و وقتی بر میگردم به اون هارد دوباره ارور بلو اسکرین میده و وقتی بر میگردم به این هارد دیگه مشکلی نیست،و حتی تمام نرم افزارها و ویندوز و کلاً همه چیز روی دو هارد مثل هم هست.پس مشکل از هارده حالا موندم دیگه چکارش کنم.
    فرمتش کن احتمالا درس شه .
    بازم دلیل نمیشه هارد سخت افزاری ایراد داشته باشه. کل هاردتو فرمت کن دباره پارتیشن ببند

12. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فرمتش کن احتمالا درس شه .
    بازم دلیل نمیشه هارد سخت افزاری ایراد داشته باشه. کل هاردتو فرمت کن دباره پارتیشن ببند
    البته،خودم هم همین فکر را کردم ولی یه مشکلی که دارم هارد من 2 ترا هست و حدود 1600 گیگاش پر هست،یه هارد 500 دارم که بازم حدود یک ترا کم دارم تا از فایلهام بک آپ بگیرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •