سلام دوستان...
يك مشكل در بازي من هست كه روز به روز داره بيشتر ميشه...
اونم اينكه صداي بازي بعد از يه مدت قطع ميشه...
اوائل زودگذر بود اما حالا وقتي قطع ميشه ديگه وصل نميشه...
بعد از گذشت 30 ثانيه از شروع بازي كلا صدا مي پره...
سلام دوستان...
يك مشكل در بازي من هست كه روز به روز داره بيشتر ميشه...
اونم اينكه صداي بازي بعد از يه مدت قطع ميشه...
اوائل زودگذر بود اما حالا وقتي قطع ميشه ديگه وصل نميشه...
بعد از گذشت 30 ثانيه از شروع بازي كلا صدا مي پره...
دوست عزیز به این تاپیک سر بزن
من هم این دردسرو داشتم ... البته نه با این بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید عجیب باشه اما مشکل از فایروال بود .
اگه با این بازی مشکل دارید اینها باید آپدیت بشن : درایور صدا و DIRECTX
شما جدیدترین نسخه OPEN AL رو هم تو سیستم 32 کپی کن ... حتما میدونید این فایل واسه رندر صداهای سه بعدی هست و بسیاری از بازیهای جدید بهش احتیاج دارن .
دوست عزیز بحث این نیست که ما سرمون شلوغه یا اینکه دوست نداریم مد به صورت تکی قرار داده بشه
الانش هم مد هایی که دوستان لطف میکنن و پیدا میکنن و سالم هست و واقعا قشنگ هست رو قرار میدن ما هم تشکر میکنیم اینجوری که من هم مخالفتی ندارم
ولی شما فرض کن 10 بار اینجوری مد قرار داده بشه و ماشالاه بیشترا هم حوصله گشتن رو که ندارن بعد اونوقت میان اینجا نام کامیون مدل کامیون کلاس کامیون اسپرت شده یا نشده رو میگن و بعد هم توقع دارن ما بگردیم براشون مثل همین رو که درخواست دادن پیدا کنیم که دیگه در اون حد هم بی کار نیستیم
توی همین تاپیک خیلی ها اینجوری بودن که میگفتن مد فلان ماشین رو با فلان کلاس اینجا قرار بدبد و ما هم باید میذاشتیم
شما هم اگه مدی رو دیدید که واقعا قشنگ بود و زحمت کشیدی تست کردی و سالم بود ممنونت هم میشیم اینجا به صوزت مد تکی و سالم و تست شده قرار بدی
ولی دوستان از این کار برداشت اشتباه پیدا میکنن و فکر میکنن که هرکی هرچی خواست ما باید بگردیم براش پیدا کنیم بزاریم
در ضمن همونطور که قبلا هم گفتم مد هم یه چیز سلیقه ای هست و هر کی هم از یه مدل کامیون خوشش میاد پس بهتره که خودش توی سایت ها یه گشتی بزنه مد هایی که خوشش میاد رو انتخاب کنه که از بازی کردن با این کامیون ها لذت ببره بعد هم ما پس اون همه سایت مد رو برای چی توی صفحه اول قرار دادیم که در آخر خودمون بگردیم مد های مورد نطر بچه ها رو براشون پیدا کنیم
موفق باشید![]()
سلام
حرف شما درسته ... پیشنهاد میکنم تو پست اول این مطلبو بزارید تا کسی درخواست و سفارش نده
اگه لطف کنید یه بار دیگه درخواست منو ببینید ... سفارش کلاس و مدل اسپرت و این چیزا نبود ... همونطور که گفتم با مدهای اون لینک مشکل
داشتم ... خواستم زحمت بکشید از بازی خودتون یه تست شدشو بهم بدید ... چون شما ظاهرا زیاد با این بازی و جزییاتش آشنایی داری .
اما به نظر میرسه همین کارم هم خلاف بوده
به هر حال بنده دیگه از شما درخواستی نمیکنم تا باعث رنجشتون نشه ...
سپاس
عزیزم من به شما جسارتی نکردم و باعث ناراحتی من هم نشد اگه دقت کرده باشی شما من گفتم بعضی از دوستان اشتباه برداشت میکنن مثلا از درخواست شما
وبعد هم سفارشاتشون شروع میشه
من هم اگه میگم خودتون بگردید به خاطر این هست که خیلی کامیون های متنوعی توی اون سایت هایی که توی صفحه اول گزاشتیم هست
وگرنه تاپیک که برای من نیست که بخوام ناراحت بشم عزیزم هر جور حال میکنید کار کنید
موفق باشید![]()
سلام
آقا مرسی من تازه دان کردم و با کلی تحقیق فهمیدم چجوری باید فایل bin رو باز کنم(نرم افزار مخصوص ایمیج و...)
بعدشم نصبیدم
ولی کند هستش یعنی اجراش کنده حتی با رزولیشن 800 در 600 ولی گرافیکم 256 اون برد هستش که 256 تا از رم میگیره.
مگه کافی نیست؟؟؟
فوتبال 2011 بدک نیست اجراش.
یه بازی دارم اسمش naild هستش گرافیک فوق العاده داره ولی خیلی خیلی کنده اصلا نمیشه بازی کرد
دایرکسم 10 هستش
چیکار کنم؟؟؟
خوب باید از کارت گرافیک باشه ولی باید یه کارت گرافیک بخرم مگه نه؟؟
زیاد اهل بازی نیستم چی پیشنهاد میدین؟؟؟
سی پی یوتون چیه این بازی از سی پی یو هم زیاد استفاده میکنه
ولی فکر نکنم یه 256 آن برد بتونه بازی رو بکشه
دوست عزیز کارت گرافیک شما که خیلی ضغیفه برای اجرای این بازی تازه آنبورد هم هست
همونطور که دوستمون هم گفت این بازی از Cpu هم به شدت استفاده میکنه پس غیر از گرافیک باید Cpu خوبی هم داشته باشید
برای گرافیک هم اینجا جاش نیست توی انجمن مربوط به خودش مطرح کنید چون اونجا استاد های سخت افزار هستن و شما رو بهتر راهنماییی میکنن تا ما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید
سلام
با اجازه از دوستان من هم مطلبی رو بگم :
برای اجرای روان این بازی علاوه بر CPU و گرافیک مناسب ... استفاده از دو گیگ رم با حداقل BUS 800 پیشنهاد میشه .
نصب این بازی بر روی ویندوزهای ویستا و سون در مادربردهای با چیپ ست قدیمی توصیه نمیشه ... مگر با نصب کامل تمام
درایورها ... البته اگه براشون ریلیز شده باشه .
دیگه اینکه در صورت استفاده از مانیتور با سایز بزرگ قطعا مانیتور شما در تعامل با گرافیک آنبرد و استفاده از قابلیت Multi Sync
بازدهی مطلبوب رو نداره ... البته در این حالت میشه از SCALING استفاده کرد که زیاد جالب نیست .
با این حساب خود من هم از الان موندم وقتی Euro Truck Simulator 2 بیاد چه کاهگلی به سرم بزنم !
عکسهای این بازی واقعا وسوسه کنندس![]()
من الان سیستمم اینه بازم نمیشه با بالاترین جزئیات بازی کرد لگ داره .
cpu amd phenom 2 x4 955
vga nvidia gt 220 1 gb
ram 4gb kingmax
win xp 64x sp2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)