فارسی تایپ کنید
اینجا فرومِ P30worldـه فارسیه
توی solitude با هر کسی که تو خیابون میبینی صحبت کن و ببین کوئست داره یا نه ، کوئست هاشون رو انجام بده
به یک گدا هم اگه پول بدی درسته
فارسی تایپ کنید
اینجا فرومِ P30worldـه فارسیه
توی solitude با هر کسی که تو خیابون میبینی صحبت کن و ببین کوئست داره یا نه ، کوئست هاشون رو انجام بده
به یک گدا هم اگه پول بدی درسته
تو این بازی نمیشه اژدها سوار بشیم بریم اینور اونور؟!![]()
برای افزایش دمیج خیلی مختصر بگم
1- ساخت سلاح ( one hand , two hand)
2- بهبود سلاح با استفاده از پوشن اسمیتینگ و انگشتر و گردنبند و دستبند و تاج که با استفاده از پوشن انچانتینگ برای اسمیتینگ ماکزیمم شدن
3- پوشیدن لباس هایی آرمورهایی که افزایش دمیج اسلحه روشون انچانت شده باشه ( با استفاده از پوشن ماکزیمم انچانتمنت بدست بیارید) البت من خودم تا حالا آرمور انچانت شده واسه خنجر ندیدم.
با این سه تا مرحله می تونید اسلحه تون به مرز 900 دمیج هم برسونید .
پست 2209 رو آپدیت کردم
اینو فراموش کرده بودم :
5 پرک اول اسکیل tow hand رو هم گرفته باشید و رو 100 باشه
تو یکی از مراحل اصلی بازی سوار اژدها می شید ولی کنترلش دست کاراکتر نیست.از یه جا بر میداره می بره یه جای دیگه!تو این بازی نمیشه اژدها سوار بشیم بریم اینور اونور؟!![]()
در کل اونطوری که شما فکر میکنید نمیشه.
با این که از oblivion خیلی بیشتر لذت بردم اون موقع ولی این قسمتش هم خیلی راضیم کرد فعلا تا همین جاش که رفتم هیچ ایرادی در بازی نیست و به جز چند باگ و بعضا چک پوینتاش عذابم میداد اوایل چیز دیگه ای نداشت .
امتیاز...
9.8/10
صبح بخیر
حالا هنوز که نرفتم بسازم ساختم عکس هم با هر چی که تو خواستی میارم
چیت رو هم نگرفتم کدوم قسمتش باید چیت زد؟ چطوری؟
والا ما اژدها که سهله الدوین هم نیستیم به ولله![]()
مگه اسبه؟؟؟؟؟ کل کلاس بازی و اقتدار رو با این سوالت بردی زیر سوال! اژدها واسه این ساخته شده ببینی در رینه اینکه سواری بگیری
![]()
دستت درد نکنه ولی یکم بیشتر توضیح بده کی رو بکشم ؟ تو کجا ؟
مسابفه هوش که نیست رو نقشه واست علامت میزنه
دکمه j رو بزن مطئن شو اون کوئست تیک خورده بعدش برو رو نقشه فکر کنم شهر Solitude باشه میری اونجا عروسیه طرف رو سعی کن با تیر بزنی از تو تاریکی بعدشم سوسماره میاد و تو سریع فرار کن و مطمئن بشو گارد ها دنبالت نیستن
Last edited by M e i s a m; 18-12-2011 at 16:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)