تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 284 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

دوستانی که ریش تراششون پاناسونیک هست بارکده اول چند هست ؟
    13 رقمیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

مال من كه ١٣ رقميه

3. این کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    3 رقم اولش چنده بارکدتون ؟ 888 هست ؟
    راستی لطف میکنید
    شارژرتون هم نگاه کنید ببینید زده CHINA ?
    مدلش ؟

مرسی
    Last edited by brad pitt; 26-08-2014 at 22:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1l2i3z4a5h6r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان من یک ریش تراش میخوام بخرم تو رنج 300 نهایت گردن و چانه برام مهمه چون ریش تراش دارم گردن میزنه قرمز میکنه پوستم حساس هست یک ریش تراش میخوام راحت گردن چانه رو راحت بزنه قرمز نکنه صورت خوب اصلاح کنه قیمتشم مناسب باشی چی پیشنهاد میکنید ممنون

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام دوستان من یک ریش تراش میخوام بخرم تو رنج 300 نهایت گردن و چانه برام مهمه چون ریش تراش دارم گردن میزنه قرمز میکنه پوستم حساس هست یک ریش تراش میخوام راحت گردن چانه رو راحت بزنه قرمز نکنه صورت خوب اصلاح کنه قیمتشم مناسب باشی چی پیشنهاد میکنید ممنون
    شما هر کاری کنه قرمز می کنه البته اگر بخوای از ته بزنی !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یک تجربه رو بهتون بگم .شما اگه ریش تراشتون خوب نمیزنه و یا صورتتنون رو قرمز میکنه و میسوزونه از پودر بچه استفاده کنین و قبل از اصلاح به صورتتون و زیر گلوتون بزنین وبعد صورتتون رو اصلاح کنین و تفاوت رو احساس کنین . این تجربه تجربه چندساله اصلاح من با ریش تراش هست .

8. 2 کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

یک تجربه رو بهتون بگم .شما اگه ریش تراشتون خوب نمیزنه و یا صورتتنون رو قرمز میکنه و میسوزونه از پودر بچه استفاده کنین و قبل از اصلاح به صورتتون و زیر گلوتون بزنین وبعد صورتتون رو اصلاح کنین و تفاوت رو احساس کنین . این تجربه تجربه چندساله اصلاح من با ریش تراش هست .

سلام
    یکم بیشتر توضیح میدید ؟ روی کیفیت اصلاح اثر نداره ؟ بعد دیگه خمیرریش و .. نمیخاد استفاده کرد ؟
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

الان حدود یه ماه میشه که من ریش تراش پاناسونیک st25 رو خریدمش.روزهای اول که باهاش اصلاح میکردم در حد چند روز اول زیاد وارد نبودم و یکم وقت میگرفت ازم ولی الان بعد این چند وقت واقعا از این ریش تراش راضی هستم و حتی یاد گرفتم که باهاش در حد 5 تیغ فیوژن بزنم و صفر صفر ریش هام رو باهاش میزنم.هیچ سوزش یا حساسیتی هم تا حالا نداشتم الا سه روز اول که زیر گلوم رو بلد نبودم چطور با ریش تراش بزنم.صورت من هم فوقالعاده حساسه و با کوچکترین چیزی به جوش زدن میفته و ملتهب میشه ولی هیچ گونه مشکلی با این ریش تراش نداشتم.امیدوارم که تونسته باشم.کمک شایانی به دوستان کرده باشم توی خرید ریش تراش های پاناسونیک.دوستان سوالی داشتن توی پخ بپرسن چون این تاپیک رو سر نمیزنم.
    سلام دوست عزیزم
    لطفا نحوه ی اصلاحتون بگید که چجور مانند 5 تیغ فیوژن با ریش تراش اصلاح میکنید ؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    یکم بیشتر توضیح میدید ؟ روی کیفیت اصلاح اثر نداره ؟ بعد دیگه خمیرریش و .. نمیخاد استفاده کرد ؟
    ممنون
    درست نقش ژل صورت رو برای ریش تراش بازی میکنه و چون صورت لیز میشه کیفیت اصلاح بالا میره و تمیز میزنه . شما بعد از اینکه صورتتون رو شستین اگه دوست داشتین میتونین افتر شیو بزنین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون
    درست نقش ژل صورت رو برای ریش تراش بازی میکنه و چون صورت لیز میشه کیفیت اصلاح بالا میره و تمیز میزنه . شما بعد از اینکه صورتتون رو شستین اگه دوست داشتین میتونین افتر شیو بزنین

13. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •