تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 329 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام اگه شما گوشی lg g2 mini دارید؟ ازتون یه سوالی داشتم؟
    من تازه جی 2 مینی رو خریدم. گوشی رو خاموش می کنم و می زنم به شارژ تا فول شارژ بشه. زمانیکه فول شد به محض اینکه کابل شارژ رو از گوشی جدا می کنم. گوشی خودبه خود روشن میشه !! و به من اجازه نمیده که خودم کلید پاور رو بزنم. دو بار هم این کار رو تکرار کردم . وهر دو بار وقتیکه کابل شارژ رو از گوشی جدا کردم ( گوشی خاموش در حال شارژ) گوشی روشن شد.می خواستم از دوستان بپرسم آیا گوشیم مشکلی داره ؟ لطفا راهنماییم کنید

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

من تازه جی 2 مینی رو خریدم. گوشی رو خاموش می کنم و می زنم به شارژ تا فول شارژ بشه. زمانیکه فول شد به محض اینکه کابل شارژ رو از گوشی جدا می کنم. گوشی خودبه خود روشن میشه !! و به من اجازه نمیده که خودم کلید پاور رو بزنم. دو بار هم این کار رو تکرار کردم . وهر دو بار وقتیکه کابل شارژ رو از گوشی جدا کردم ( گوشی خاموش در حال شارژ) گوشی روشن شد.می خواستم از دوستان بپرسم آیا گوشیم مشکلی داره ؟ لطفا راهنماییم کنید
    سلام
    الان تست کردم
    البته نزاشتم فول شارژ بشه
    از کابل که جدا میکنم خاموش میمونه و روشن نمیشه
    یدفعه شما هم بدون اینکه فول بشه تست کن.

اینم رو نمیشه اسمش گذاشت مشکل. مدلشه

برای من توی دوربین همیشه ارور میده و ازدوربین میپره بیرون

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

احتمالا تو تنظیمات گزینه مشابه wake when plugged رو فعال کردید. وقتی به شارژ می زنید یا از شارژ در میارید گوشی روشن میشه. البته قاعدتا نباید ربطی به درصد شارژ داشته باشه.

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببینین دوست عزیز این یه روش بود برای کپی کردن دقیق باید بفرمایید مد نظرتون چیه من از صحبت هاتون این رو برداشت کردم و آموزش رو گذاشتم شاید اصلا چیزی که مد نظر شما باشه تنها با روت کردن برطرف بشه
    ولی در کل برا کپی کردن این روش هست برای نرم افزار هم که محدودیت سختی نداره و میتونین برنامه هارو البته اکثرشونو تو مموری کارت کپی کنین

ممنون بابت توضیحاتتون.
    منظور من دسترسی کامل به کارت حافظه بوده.
    دسترسی کامل به کارت حافظه یعنی اینکه با گوشی بشه کارت رو مدیریت کرد،مدیریت کردن کارت حافظه هم یعنی اینکه بشه هرکاری از قبیل کپی،انتقال،حذف،جابجایی هر فایلی رو بشه تو کارت انجام داد.
    که این قابلیت تو کیت کت برداشته شده و دنبال راهی واسش غیر از روت هستم.
    دوست عزیز این قابلیت بصورت عادی تو کیت کت برداشته شده برای ترغیب شرکتها جهت حذف مموری خارجی! و البته تو لالیپاپ دوباره برگشته. چاره کارش روت هست. شما محض تست اپ fx رو نصب کنید. بعد تو ستینگ اپ یه قسمت داره برای فعالسازی دسترسی به مموری. ببینید بدون روت کار می کنه یا خیر.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    ممنون تست میکنم امیدوارم جواب بده.
    حالا اگه اینم جواب نداد،تنها راهش روت هست دیگه درسته؟
    روت کردن مشکلی واسه گوشی پیش نمیاره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

احتمالا تو تنظیمات گزینه مشابه wake when plugged رو فعال کردید. وقتی به شارژ می زنید یا از شارژ در میارید گوشی روشن میشه. البته قاعدتا نباید ربطی به درصد شارژ داشته باشه.
    سلام می تونید راهنماییم کنید که در کدوم بخش از تو تنظیمات گزینه wake when plugged یا شبیه به این عبارت وجود داره؟ من که هر چی گشتم پیدا نکردم. گوشی رو دیروز از دیجی کالا خریدم.

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام می تونید راهنماییم کنید که در کدوم بخش از تو تنظیمات گزینه wake when plugged یا شبیه به این عبارت وجود داره؟ من که هر چی گشتم پیدا نکردم. گوشی رو دیروز از دیجی کالا خریدم.
    سلام
    الان تست کردم گوشی به شارژ 100 درصد هم برسه و از برق جدا کنم خاموش میشه و روشن نمیشه.
    منم از دیجی گرفتم.

حالا یه سوال؟؟؟ چرا برای شارژ کردن گوشی رو خاموش میکنی؟؟؟

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ممنون بابت توضیحاتتون.
    منظور من دسترسی کامل به کارت حافظه بوده.
    دسترسی کامل به کارت حافظه یعنی اینکه با گوشی بشه کارت رو مدیریت کرد،مدیریت کردن کارت حافظه هم یعنی اینکه بشه هرکاری از قبیل کپی،انتقال،حذف،جابجایی هر فایلی رو بشه تو کارت انجام داد.
    که این قابلیت تو کیت کت برداشته شده و دنبال راهی واسش غیر از روت هستم.
    سلام
    ممنون تست میکنم امیدوارم جواب بده.
    حالا اگه اینم جواب نداد،تنها راهش روت هست دیگه درسته؟
    روت کردن مشکلی واسه گوشی پیش نمیاره؟
    والا همه اینایی که شما گفتی کپی،انتقال،حذف،جابجایی هر فایلی اینا همر 3سشون یه کاره که با همون روش هم رفع میشه

ولی برای دسترسی کامل باید روت کنین به گوشی هم هیچ صدمه ای نمیزنه خیالتون راحت

8. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آخه دیروز خریدمش و برای بار اول گوشی رو خاموش کردم تا شارژ بشه. معمولا بار اول گوشی رو خاموش می کنند دیگه. مگه اینطور نیست؟ که دیدم همچین موردی واسم پیش اومد. یک ماه پیش هم تبلت ایسوس me181c از دیجی خریدم که از شانس بد مشکل باتری داشت که البته تاییدش کردن و واسم عوضش کردن. کلا سر این جور خریدها شانس ندارم. یه مورد لپ تاپ ایسوس k55و یکبار هم htc explorer خرید کردم البته از جای دیگه که بازهم هر دوتا مورد داشت. یکی رو پس دادم و لپ تاپ رو نه.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

والا تو گوشی های مختلف ممکنه جاش فرق کنه. برای من تو display هست. نگاه کن شاید داشته باشی مشابه این گزینه رو. سخت هم نگیر چیز خاصی نیست.

11. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

یه نفر دیگه مثل اینکه مشکل من رو با همین گوشیg2 mini داره. تو یکی دیگه از انجمنها باهاش حرف زدم. اون هم مثل من وقتی گوشی خاموش رو به شارژر می زنه. بعد جدا کردن ش گوشی خود به خود روشن میشه!!
    Last edited by nima-62; 24-12-2014 at 01:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •