باسلام خدمت دوستان: عیدتون مبارک آپدیت belle رو توسط nokia suite گرفتم ولی زبان فارسی توش نداره لطفا" با زبان ساده بهم بگید چیکار کنم گوشیم فازسی بشه یا حداقل یه نرم افزار اس ام اس فارسی بهم معرفی کنید.ممنون
باسلام خدمت دوستان: عیدتون مبارک آپدیت belle رو توسط nokia suite گرفتم ولی زبان فارسی توش نداره لطفا" با زبان ساده بهم بگید چیکار کنم گوشیم فازسی بشه یا حداقل یه نرم افزار اس ام اس فارسی بهم معرفی کنید.ممنون
سلام
عید شما هم مبارک
بهترین راه فلش کردن گوشی توسط فینیکس با فایلهای فریمور گوشیتون که زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه هست که میتونید به لینک زیر مراجعه کنید و فایلها رو دانلود کنید و از فیلم آموزشی که در همین لینک موجوده برای فلش استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
با سلام من 2 تا مشکل دارم که قبلا هم دوستان اشاره کردن ولی جوابی براشون ندیدم
1- موقع صحبت کردن در اثر تماس گوشی با صورتم تماس قطع میشه ( end call )
2- زنگ گوشی وقتی یک جای صافی هستش در نمیاد یا خیلی ضعیفه
با اینا چه جوری کنار اومدین
برای سوال اولتون برنامه ای به نام call safe وجود داره که برای end call کردن باید یه صفحه رو ابتدا از روی دکمه ها اسلاید کنین و بعد قطعش کنین
اما اگر سنسور گوشی رو درست جلوی گوشتون نگه دارین صفحه خاموش میشه و این مشکل پیش نمیاد که به این برنامه نیازی باشه
درباره سوال دومتون هم بیشتر توضیح بدین
مرسی از جوابتون من معمولا سعی میکنم گوشی رو درست بگیرم ولی گاهی این قطع شدن پیش میاد در مورد سوال دوم بلندگوی گوشی جای خوبی نیست برای چه منظوری نوکیا بلندگو رو پشت گوشی گذاشته سر درنمیارم وقتی گوشی رو به پشت گذاشته میشه صدا خوب درنمیاد مخصوصا اگه روی سطح نرم و صافی باشه که صدا خفه میشه و درنمیاد
سلام دوستان
سکلید که موقغ خاموش بودن فرمت میکرد رو میشه بفرمایید
ممنون![]()
اتفاقا من هم گوشیم امروز روشن نمیشهو دنبال همین روش هستم.
سلام
دکمه های Menu + Camera+Volume Down
موفق باشی
دوستان واقعا خسته نباشن.
من اومدم مشورت کنم واسه خرید این گوشی.در حال حاضر یدونه 5530 دارم که خیلی ازش راضیم ولی دیگه ازش خسته شدم چون چیز جدیدی برام نداره.دوست داشتم یه اپل 4sبگیرم که خیلی گرونه.یه جورایی از سیمبیان هم خسته شدم.ولی انگار نوکیا تو عرضه ی ورژن های جدید سیمبیان غوغا کرده.به نظر شما واسه خرید n8دیر نشده؟یعنی هنوز به اخر تولید نرسیده؟
من 5530 رو اوایل که اومد خریدم.رمش 4 گیگ بود به همراه دیویدی اوی.یکسال بعد دوستم گرفت با رم 2 و بدون دی وی دی.پارسال هم اخرین سریش با رم یک ارایه شده بود.این گوشی هنوز به اینجاها نرسیده؟
اگه منظورت n8 باشه n8شانزده گیگ حافظه داخلی داره رم نداره که بخوان تو سری های بعدی کمش کنن مثلن گوشی ویواز اول با رم 8میدادن الان با رم2میدن n8گوشی خیلی عالی هستش تا سیمبین بل اپدیت میشه اما اپدیت های جدید feuture pack baray belleکه تغییرات ظاهری زیادی ایجاد میکنه و symbian carlaدیگه برای این گوشی عرضه نمیشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)