60 کیلومتر از وقتی روشن بشه میره.
حدودا 10 لیتر وقتی چراغ روشنه بنزین داخل هست. چون خودم به شخصه وقتی چراغ روشن شده بود رفتم که باک رو شستشو بدم. 10 لیتر ازش خالی کردم....
60 کیلومتر از وقتی روشن بشه میره.
حدودا 10 لیتر وقتی چراغ روشنه بنزین داخل هست. چون خودم به شخصه وقتی چراغ روشن شده بود رفتم که باک رو شستشو بدم. 10 لیتر ازش خالی کردم....
یعنی وقتی خونه آخر خالی شد هنوز 10 لیتر توشه؟ بعد تموم شدن بنزین چراغی چیزی داره که روشن بشه و بگه بنزین تمومه مثل ماشین های دیگه؟
من دیروز بنزنم به آخر رسید و چراغ روشن شد کل خونه ها هم خالی شده بودن . اولاش میزد 56 کیلومتر دیگه میتونی بری که نمیدونم چه شد بع کلا سه تا خط شد و دیگه نزد چند کیلومتر دیگه میتونی بری ولی از دم خونه تا پمپ بنزین حدود 10-20 کیلومتر هست که رفتم وقتی رسیدم پمپ بنزین که زدم پر پر 48.5 گرفت !
دقیقا درسته که مصرف بنزین به شیوه رانندگی شما بستگی داره.
من همین 3 روز پیش تو جاده رانندگی کردم مصرفم روی 5.6 شد. پنج و شش دهم!!!
سرعت متوسطم هم 100 کیلومتر بر ساعت بود و 70 کیلومتر با این سرعت روندم.
ولی مصرف تو شهر هیچ ملاک خوبی نیست چون کاملا بستگی به ترافیک و چراغ قرمز و اینا داره.
این مقاله را خودم تهیه کردم راجب مواردی که تاثیر میذاره تو مصرف سوخت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نگاهی بهش بندازید بد نیست.
وقتی چراغ بنزین روشن میشه معمولا حدود 6 7 لیتر بنزین دیگه هنوز ته باک هست. که تو جاده باشی 100 کیلومتر میبردت.
من دقت کردم مثلا تا چراغ روشن نشده میزنه 62 یا کلا بالای 60 تا میتونی بری بعد یکم که میری زیره 60 صفر میشه.
باکش 60 تا به زور میگیره. ولی خیلی پر میشه دیگه....
بله.یعنی وقتی خونه آخر خالی شد هنوز 10 لیتر توشه؟ بعد تموم شدن بنزین چراغی چیزی داره که روشن بشه و بگه بنزین تمومه مثل ماشین های دیگه؟
نه تندر اینجوری نیست . من چن تا مطلب خوندم که گفته بود چراغ روشن شد برید بنزین بزنید چون باعثه ضعیف شدن سنسور و احیانا سوختنه پمپ بنزین میشه.
پس فکر میکنم باید بطور میانگین مصرف ال ۹۰ رو در ۸ در نظر گرفت.چون من از ۷ شنیدم تا...
اما خودمم فکر نمیکنم روی ۷ باشه.روی ۸ توی شهر فکر میکنم منطقیش باشه.
من چون بهمین دلیل میخوام ماشینمو عوض کنم خیلی برام مهمه که مصرفم چند هست.
میخوام حساب کنم ببینم ارزش داره عوض کنم ماشینمو یا نه (پارس ۸۴ دارم)
ال90 برادرم در شهر صدی 10.5 میسوزونه
یک ال90 دیگه رو هم دیده بودم تو شهر صدی 10.5 میسوزوند
صدی 8 اشتباهه
تازه کامپیوتر خود ماشین صدی 11 رو نشون میده
البته ماشین کاملا سالم هست و همین چند وقت پیش خریده.
ای بابا.اگه بخواد 10.5 بسوزونه که الان ماشین خودم 11 میسوزونه چه کاریه برای نیم لیتر ماشینو عوض کنم.
من گفتم حداقل 3 4 لیتر تفارت هست که بخوام عوض کنم.
البته من از خیلی ها که داشتن پرسیدم از 8 بیشتر نگفتن و خودشون هم دارن استفاده میکنن.
اما حالا نمیدونم چطوریه.
مصرف خودرو درون شهر چیزی بین 8-9 هست
اینکه شما میگی 10-11 یا خودرو شما ایراد داره یا شیوه رانندگی شما مناسب نیست که باعث افزایش مصرف سوخت شده
باز هم میگم مصرف تندر در شهر در صورت رانندگی معتدل چیزی بین 8-9 هست
موفق باشید
عزیزان مصرف تو شهر که ملاک قابل اعتمادی برای مصرف خودرو نیست.
آخه شما از کجا می دونید اونی که میگه 8، تو مسیرش چقدر ترافیک بوده چند تا چراغ قرمز بوده یا چقدرش با دنده 4 بوده چقدرش با دنده 1 بوده و . . .
چیزی که برای همه می تونه یکسان باشه و شرایطش تقریبا یکیه تو جاده هست. برای تندر سالم با 4 سرنشین و سرعت 100 تا 110 باید حدود 6 باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)