سلام
دوستان من فقط از 3gb رمم میتونم استفاده کنم ویندوزم 32 bit هست چیکار میشه کرد از 4 gb کامل استفاده کنه؟؟؟
سلام
دوستان من فقط از 3gb رمم میتونم استفاده کنم ویندوزم 32 bit هست چیکار میشه کرد از 4 gb کامل استفاده کنه؟؟؟
ویندوز های 32 بیت فقط 3.25 گیگ رم رو آدرس دهی میکنند! برای اینکه از کل 4 گیگ رم استفاده کنید باید ویندوز 64 بیتی نصب کنید![]()
من هم همین مشکل رو داشتم.برو سایت dell و درایور وایرلس که نداری رو دانلود کن
راهی که خودش پیشنهاد داده انجام دادید؟ یعنی تغییر در Compatibility ؟
اگر انجام دادید نشد ، کل setup برنامه رو بریزید روی سیستم ، بعد روی فایل Setup.exe یا Install.exe اون تغییر Compatibility رو انجام بدید و برنامه رو نصب کنید!
اگرم باز نشد به اینترنت متصل بشید ، روی آیکون برنامه کلیک راست کنید و گزینه ی Troubleshoot Compatibility انتخاب کنید و به صورت آنلاین ویندوز مورد نظرو تطبیق بدید
باز اگر نشد دیگه باید یه سیستم عامل مجازی روی ویندوز سون نصب کنید و تحت اون ویندوز ایکس پی نصب کنید و اونجا برنامه تون و اجرا کنید
راستی بچه ها داستان این وایرلس چیه؟؟ من چند بار برام پیش اومد که باید ویندوز عوض میکردم! هر بار که درایور وایرلس نصب میکنمو ریست میشه ویندوز میاد بالا ، درایور نصب شده است اما کانکشن وایرلس و نمیشناسه!! حتما باید سه چهار بار درایور و پاک کنم و نصب کنم تا بالاخره کانکشن و بشناسه و کانکت کنه!!
روی یه لپتاپ 5010 دیگه هم این بساط و دارم!! حتی وقتی برای اول که درایور نصب میشه سیستم ریست میشه میاد بالا من به صورت دستی کانکشن میسازم و پسورد و نوع کدگذاری مشخص میکنم اما بازم نمیشناسه و عکس ضربدر رو سیگنال خورده یعنی هیچ کانکشنی موجود نیست! با خود برنامه ای که نصب میکنه هم وقتی میرم شبکه هارو سرچ کنم میزنه failed !! خیلی برام عجیبه که چرا باید سه چهار بار نصب کنم پاک کنم تا درست بشه!!
آیا نصب و شناسوندن وایرلس تو این مدل قلق خاصی داره؟؟ چون من گفتم شاید لپتاپ من اینطوریه ولی یه 5010 دیگه هم اوردم تست کردم دیدم همین بساطو دارم! میشه راهنمایی کنید؟![]()
بچه ها بلوتوث من سرچ میکنم دستگاه رو میشناسه ولی سند میکنم میزنه copy ولی خبری از سند کردن نیست اگه میشه کمک کنید.... اخرین درایوشم نصب کردم درست نشد, راستی کلمه p فارسی کجاست روی کیبورد؟؟؟
با تشکـــــر.
سمت چپ دکمه اینتر که نوشته ذ البته کیبورد من عربی!!!!
راستی برای فرستادن چیزی از بلوتوت باید اول رود عکس بلوتوث که روی نوار پایین وجود داره کلیک می کنی بعد addمی زنی تا سرچ کنه بعد کد لازم که منویسه وارد می کنی بعد اون وسیله با لب تاپ شما مچ میشود توجه داشته باشید که سومین دکمه ردیف اول که f2 هست کلیک کنید تا بلو توث لب تاپ روشن شود
Last edited by hosein7; 02-01-2011 at 21:36.
من همین مشکل رو داشتم
درایور رو از تو دوایس منیجر بصورت دستی نصب کن
با سلام به دوستان عزیز یه مشکل با 5010 دارم:
یه 5010 1هفته با کانفیگ 5650 ,i3,320 خریدم 2تا مشکل دارم.
1.دویدی درایو خیلی ضعیف هست یه dvd را 20 دقیقه طول میکشه کپی کنه.
2.قسمت فلزی جلوی نوت بوک به صورت عجیبی برق داره نمیتونم دستم را روش بزارم.
با تشکر.
هادی
اینم مشخصات کانفیگ من:
Cpu: i5 2.53
VGA: ATI 1gb 5650
Ram: 4gb
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)