اولا تشکر می کنم بابت جوابتون !!
و بعد من میخوام کلا این پرسش و پاسخ نابود () بشه !! چون اصلا حوصله اش رو ندارم !!
مرسی
اولا تشکر می کنم بابت جوابتون !!
و بعد من میخوام کلا این پرسش و پاسخ نابود () بشه !! چون اصلا حوصله اش رو ندارم !!
مرسی
سوال جواب فایروال مربوط میشه وصل شدن یک نرم افزار یا فایل به اینترنت. روی آیکون کمودو کنار ساعت کلیک راست کنید.
قسمت فایروال گزینه ی safe mod یعنی
و گزینه training mod یعنی تمام فایل ها آزادانه بدون سوال به نت متصل شوند.Safe Mode: تمام برنامه هایی که در قسمت Trusted Application بعنوان یک برنامۀ سالم چه از طرف شما و چه از طرف کمودو ثبت شدند اجازه اتصال به اینترنت را بصورت اتوماتیک خواهند داشت و به شما پیغامی نشان داده نخواهد شد. تنها زمانی فایروال کمودو به شما حهت وصل شدن فلان برنامه یا فایل پیغام میده که برنامه و یا فایل اجرا شده امضای دیجیتالی نداشته باشه و یا حتی اگر امضای دیجیتالی هم داشته باشه از طرف کمودو به عنوان یک برنامه یا فایل سالم تشخیص داده نشده باشه.
میتونید بین اینا انتخاب کنید.
برای بخش D+ هم همین شکل.
نکته بعدی اینه که اگر رو فایروال یا بخش های دیگه پسورد بذارید دیگه اتوماتیک در خواست هارو بلاک میکنه ( بدونه پرسش ).
البته فکر میکنم خودتون هم میدونید این تنظیمات اصلا خوب نیست.
موفق باشید.
Last edited by Dr Hannibal; 07-04-2011 at 22:56.
امروز کومودو سکوریتی از سایت خودش دانلود کردم ، رفتم آپدیت کنم میگه 86 مگ ، چه خبره .
آپدیت آفلاین از کجا بگیرم؟؟
با اینکه دیروز کومودو سکوریتی دانلود کردم اما دیتابیس آپدیت نیست و حدود 141 مگ حجم داره. خیلی زیاده.
بعد از اینکه دیتابیس آپدیت شد ،حجم روزانه آپدیت تقریبا چند مگ ؟؟
با سلام
شما وقتی کومودو را نصب کنید اگه به ورژن دیتابیس نگاه کنید نوشته: 1
بنابراین حجم آپدیت اولیه کمی زیاد است.حداقل برای ما با این اینترنت ذغالی!!
بهتره آپدیت اولیه را با برنامه های مدیریت دانلود مثل IDM انجام بدهیم و کومودو را آپدیت آفلاین بکنیم.اینم آدرس دریافت فایل آپدیت کومودو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای آپدیت روزانه هم کومودو حدوداً زیر یک مگابایت(در 24 ساعت) آپدیت دارد.و مشکلی از این بایت نیست.(در هر بار آپدیت چند صد کیلو بایت)
فقط سعی کنید هر چند وقت از فایل bases.cav کپی جدید بگیرید. تا در مواقع مورد نیاز استفاده کنید.
در مورد این عکس توضیح بدین
سلام
داره میگه یک کانکشن جدید پیدا کرده و سیستم به شبکه (اینترنت) وصل شده.هر بار که به نت وصل بشی اینو میبینی، OK رو بزن و تمام.
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
سلام
داره میگه یک کانکشن جدید پیدا کرده و سیستم به شبکه (اینترنت) وصل شده.هر بار که به نت وصل بشی اینو میبینی، OK رو بزن و تمام.
هنوز هستند کسانی که بازم در کنار دیتابیس کمودو و فایروالش از نرم افزارهای امنیتی دیگه ای بصورت غیر مقیم در حافظه استفاده می کنند؟
با سلام
کومودو تونسته نشان VB100 را دریافت بکنه.
این تست در آوریل 2011 بر روی ویندوز سرویس پک 3 انجام شده و کومودو موفق به دریافت نشان VB100 گردید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
=====
Comodo now has VB100 certification for its Anti Virus product.
Thank you for all your support guys, it is you, our users, who made this product a world beating product!
thank you
Melih
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)