تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 223 از 265 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

keira knightley
    دوست عزیز این تاپیک زیر هم بخون شاید مرتبط با مشکل شما باشه..اونجا جواب دادم
    درضمن اینی که میگی خود به خود وصل میشه باید کانکشن رو از اول نصب کنی ..یه گزینه ای هست که توش کلمه automatic نوشته یعنی اتوماتیک به اینترنت وصل شود که تو باید اونو غیر فعال کنید یا گزینه دیگه رو انتخاب کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    اسلامشهر خیابون امام خمینی

پيش فرض

چطور بگم که شما م متوجه شید!؟!؟!

من دفعه اول یه کانکشن pppoe تو ویندوز ساختم ولی وقتی مرورگر رو باز کردم خیلی از سایتا باز نمیشد // بعدش رفتم از رو دفترچه مودم عدد 192.168.1.1 رو زدم و رفتم تو سایت مودم و مودم رو تنظیم کردم و راحت همه سایتا باز شد!!

فقط نمیدونم چرا وقتی کانکشن از تو ویندوز میسازم همه سایتا باز نمیشه ولی وقتی از تو سایت مودمم میسازم همه چی درسته؟؟(فک کنم به خاطر اینترانت باشه(اینترنت ملی همونطور که علی آفا گفتن)

اساتید کجایید پس؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    اسلامشهر خیابون امام خمینی

پيش فرض

یه سوا داشتم من چطوری باید مودمو خاموش کنم همش روشنه خیلی داغ میکنه و بوی سوختگی کم میاد هر سری قطع میشم دکمه پاور مودم رو بزنم و خاموشش کنم؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوست عزیز خطوط و تجهیزات مخابرات ایران هنوز انالوگ مونده و به هیچ وجه نمیشه سرعت دیال اپ رو تا 115 افزایش داد. ولی در اروپا و بعض کشورها خطوط وتجهیزات دیجیتال در اختیار دارن و فقط بایک مودم دیال اپ دجیتال میشه تا 115 کانکت شد . اما مودم های دیال اپ که در ایران هستن همه انالوگ هستند ونمیشه زیاد باهاش کا انجام داد.
    اگه برید سایت های مخابراتی کشورهای اروپایی منظورم منو متوجه میشید.
    سرعت خطوط انالوگ حداکثر56kb
    سرعت خطوط دیجیتال حداکثر 115kb .
    ....................
    حالا چی میگی؟

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

برای اینکه سرعت دیال اپ تا 115 برسه باید حتما مودم دیجیتال داشته باشی.
    دوست عزیز منی که از سال از سال 79 isp دارم و الان پیمانکار زیر ساخت فیبر نوری و تامین پهنای باند شرکت ها ی یک استان هستم بهتر از شما فرق بین دیجیتال و آنالوگ رو میدونم براتون توضیح دادم که به اون خطوط میگن لیزد لاین )isdn( که همون خطوط تلفنی هستن ولی بدون بوق و حداکثر پهنای باندشون 128 هست که بعد از اونها تجهیزات E1 حدود های سال 82 وارد شد و سرخط های دیجیتال 30 شماره ای اضافه شد 28 خط شماره گیری +2 خط TX و RX که حداکثر هر E1 2 مگابایت رو میتونه انتقال بده در صورت نداشتن نویز

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

چطور بگم که شما م متوجه شید!؟!؟!

من دفعه اول یه کانکشن pppoe تو ویندوز ساختم ولی وقتی مرورگر رو باز کردم خیلی از سایتا باز نمیشد // بعدش رفتم از رو دفترچه مودم عدد 192.168.1.1 رو زدم و رفتم تو سایت مودم و مودم رو تنظیم کردم و راحت همه سایتا باز شد!!

فقط نمیدونم چرا وقتی کانکشن از تو ویندوز میسازم همه سایتا باز نمیشه ولی وقتی از تو سایت مودمم میسازم همه چی درسته؟؟(فک کنم به خاطر اینترانت باشه(اینترنت ملی همونطور که علی آفا گفتن)

اساتید کجایید پس؟؟؟
    خوب این نشون میده شما موقع ساختن کانکشن ویندوز یه اشتباهی داری یا درست کانکشن نمیسازی واسه مودم
    در کل این چیز پیچیده ای نیست یه ذره با کانکشن های ویندوز ورررر بری میتونی درستش کنیم میتونی توی گوگل هم سرچ کنی در ضمن وقتی ثبت نام بکنی خود مخابرات یه cd همراه یه دفترچه بهت میدن که توش همه چیز رو توضیح داده....

7. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تونستم وارد مودم یه نفر بشم .ip طرف رو با برنامه ipscan گرفتم بعد تو مرور گر وارد کردم و پسورد admin و admin رو وارد کردم ورفت تو مودم . اسم مودمش tp-link بود تو قسمت که پسورد ویوزرنیم اکانت adsl . پسورد رو کپی کردم و تو کانکشن خودم و کانکت که شدم سرعتم رسید به 2mb ولی به 10 ثانیه نرسید dc شدم. مودمش وایرلس هم بود. فکر کنم اگه راهی برای جلوگیری از dc شدن باشه عالی میشه.
    این برنامه ای پی اسکنر باید ای پی خودتون رو وارد کنیدو دکمه استارت رو که زدید میبینید که دایره های قرمز و ابی زیادن باید روی دایره های ابی راست کلیک کنین و بعد کزینه web browser رو بزنید . پایین ترین پینگ یعنی نزدیکی کاربر به مرکز مخابراتی شما.و می تونید شبکه محلی رو نیز فعال کنید تا کاربران مرکز مخابراتیتون رو ببینید.
    Last edited by alivw71; 12-04-2011 at 14:42.

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

13

من تونستم وارد مودم یه نفر بشم .ip طرف رو با برنامه ipscan گرفتم بعد تو مرور گر وارد کردم و پسورد admin و admin رو وارد کردم ورفت تو مودم . اسم مودمش tp-link بود تو قسمت که پسورد ویوزرنیم اکانت adsl . پسورد رو کپی کردم و تو کانکشن خودم و کانکت که شدم سرعتم رسید به 2mb ولی به 10 ثانیه نرسید dc شدم. مودمش وایرلس هم بود. فکر کنم اگه راهی برای جلوگیری از dc شدن باشه عالی میشه.
    این برنامه ای پی اسکنر باید ای پی خودتون رو وارد کنیدو دکمه استارت رو که زدید میبینید که دایره های قرمز و ابی زیادن باید روی دایره های ابی راست کلیک کنین و بعد کزینه web browser رو بزنید . پایین ترین پینگ یعنی نزدیکی کاربر به مرکز مخابراتی شما.و می تونید شبکه محلی رو نیز فعال کنید تا کاربران مرکز مخابراتیتون رو ببینید.
    فکر کنم DC شدن به خاطر این هست که مخابرات اجازه کانکت شدن یک کاربر از دو مودم رو نمیده،
    احتمالا اول باید اون طرف رو DC کنید و بعد خودتون وصل بشید.

محتوای مخفی: یک فکر بد 

اگر مثلا اکانت شما 128 و اکانت طرف 1 مگ هست اول یوزر و پسورد خودتون رو وارد مودم اون طرف کنید تا اون هم کانکت بمونه و شک نکنه، بعد از اکانت اون بیچاره سو استفاده کنید.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

حالا اگه طرف 128 باشه!!! فكرش هم نميتونم بكنم!!!
    اما اگه طرف 1 مگ باشه، به به هورا ميشيم (زرشك)

من هر ip كه تايپ ميكنم همه شون مودمشون Tplink وايرلسه! فكر كنم سر كاريم. مگه ميشه همه شون از يه مودم استفاده بكنن.
    Last edited by urumchi; 12-04-2011 at 16:03.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان لطفاً خیالپردازی نکنید و دیگران رو هم با تخیلاتتون سر کار نگذارید!

تعیین محدودیت سرعت برای اکانت هرکس منطبق بر اتصال فیزیکی و توسط سرور واقع در مخابرات صورت میگیره و بس!
    هر تغییری مستلزم -- کردن سرور مخابرات و تغییر نوع اکانت از اونجاست.....

12. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

حالا اگه طرف 128 باشه!!! فكرش هم نميتونم بكنم!!!
    اما اگه طرف 1 مگ باشه، به به هورا ميشيم (زرشك)

من هر ip كه تايپ ميكنم همه شون مودمشون Tplink وايرلسه! فكر كنم سر كاريم. مگه ميشه همه شون از يه مودم استفاده بكنن.
    اينم از يوزر و پسورد يه بنده از همه جا بي خبر!

البته چون هر يوزرنيم و پسوردي روي هر خط تلفن خاصي تعريف ميشه نميشه ازش استفاده كرد.
    من يوزرنيم و پسورد دوستم رو گرفتم كانكت نشدم و ارور 691 داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •